★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Szél Országa - Végtelen Sivatag

Go down 
SzerzőÜzenet
Megami-chama

avatar

Hozzászólások száma : 223
Age : 25
Itt : Tengoku
Reputation : 0
Registration date : 2009. Feb. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
0/0  (0/0)
Szint: Ex-Főadmin
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Szél Országa - Végtelen Sivatag   Csüt. Ápr. 16, 2009 5:15 pm

Egy hatalmas sivatag, mely Sunagakure-t elválasztja a többi shinobi országtól.


A hozzászólást Megami-sama összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 09, 2009 5:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://grandmaya.tumblr.com
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
40000/40000  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Szél Országa - Végtelen Sivatag   Kedd Aug. 18, 2009 1:05 am

// Sunagakure veszélyben //

A hat tagú csapat és a ninjakutya sokáig ugráltak még az erdőben, de egyszer csak, mintha vonalat húztak volna, vége szakadt az egésznek. Ott álltak egy óriási sivatag szája előtt.
- Ez az, amiről beszéltem. Nem először teszem már meg az utat Sunagakurébe. Az eddigi utunk ehhez képest elenyésző volt. Kegyetlen meleg, a kietlen, halálos sivataggal keverve. Alkalmaznunk kell a Shunsin no Jutsut, valamint olyan gyorsan haladni, amennyire csak lehet. Persze eközben ügyelnünk kell, nehogy megtámadjanak minket. Előfordulhat, hogy már ostrom alá vették Sunagakurét, vagy szemmel tartják. Ebben a nagy homokozóban meg nem lesz nehéz kiszúrniuk minket.- mondta Kakashi.
- Ezért vagyok én itt. Ki tudom szűrni, ha vannak körülöttünk más emberek.- szólalt meg Pakkun a szokásos, nyugodt hangján.
- Valóban, ám a homokviharban te sem tudsz tájékozódni. Még egy dolog, amit tudnotok kell. Amint észleljük, hogy vihar közeleg, azonnal fedezéket keresünk valahol. A legrosszabb választás lenne, hogyha olyan helyzetben tovább haladnánk. Tartsátok észben ezt, rendben?- érdeklődött a másoló ninja, a többiek meg bólintva jelezték, vették az adást.
- Amennyiben akárki gyanús dologra figyelne fel, jelentse nekem! Mindegy, mivel kapcsolatos. Na indulás!- adta ki a parancsot Kakashi, eztán mindenki aktiválta a Shunsin no Jutsut. A por csak úgy repült a shinobik nyomában. Nagy sebességre kapcsoltak, de tartották a pozíciójukat, szemmel tartották a rájuk kiszabott területet. Egyelőre sem a vihar, sem ellenség nem fenyegette az utazók biztonságát. Csak az az elviselhetetlen hőség, s mindenhová befurakvó homok ne lett volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kohataro DaisetsuHozzászólások száma : 46
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
0/0  (0/0)
Szint: Chuunin (2.szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Szél Országa - Végtelen Sivatag   Kedd Aug. 18, 2009 2:05 pm

//Sunagakure veszélyben//

Lassan elindultunk Sunagakure felé. Néha ásítottam egyet-egyet, mivel megviselt az egész estés virrasztás, de próbáltam nem érzékeltetni a környezetemmel.
~ Mikor érjük már el az ország határát? >.< - vakartam meg a tarkómat egy szökkenésnél, miközben azon gondolkoztam, amit Kakashi mondott. Végül elértük a hatalmas sivatagot.
- Ez az, amiről beszéltem. Nem először teszem már meg az utat Sunagakurébe. Az eddigi utunk ehhez képest elenyésző lesz. Kegyetlen meleg, a kietlen, halálos sivataggal keverve. Alkalmaznunk kell a Shunsin no Jutsut, valamint olyan gyorsan haladni, amennyire csak lehet. Persze eközben ügyelnünk kell, nehogy megtámadjanak minket. Előfordulhat, hogy már ostrom alá vették Sunagakurét, vagy szemmel tartják. Ebben a nagy homokozóban meg nem lesz nehéz kiszúrniuk minket. - osztott meg velünk Kakashi néhány fontos információt, majd miután befejezte, elindultunk a Shunshin no Jutsu-val.
~ Tehát a homokviharoktól kell leginkább félnünk… - sóhajtottam, miközben kitöröltem a szememből a Kakashi által felvert homokot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
10000/14000  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

TémanyitásTárgy: Re: Szél Országa - Végtelen Sivatag   Kedd Aug. 18, 2009 2:39 pm

//Sunagakure veszélyben//

Az erdő hirtelen véget ért és egy kietlen sivatag szélén találtuk magukat.
- Na erre nem számítottam, hogy ilyen gyorsan vége van az erdőnek. -Lepődtem meg, miközben megosztottam véleményemet a többiekkel.

- Ez az, amiről beszéltem. Nem először teszem már meg az utat Sunagakurébe. Az eddigi utunk ehhez képest elenyésző lesz. Kegyetlen meleg, a kietlen, halálos sivataggal keverve. Alkalmaznunk kell a Shunsin no Jutsut, valamint olyan gyorsan haladni, amennyire csak lehet. Persze eközben ügyelnünk kell, nehogy megtámadjanak minket. Előfordulhat, hogy már ostrom alá vették Sunagakurét, vagy szemmel tartják. Ebben a nagy homokozóban meg nem lesz nehéz kiszúrniuk minket. -Mondta Kakashi a csapatnak.
-Ezért vagyok én itt. Ki tudom szűrni, ha vannak körülöttünk más emberek. -Hangzott Pakkun szájából.
- Valóban, ám a homokviharban te sem tudsz tájékozódni. Még egy dolog, amit tudnotok kell. Amint észleljük, hogy vihar közeleg, azonnal fedezéket keresünk valahol. A legrosszabb választás lenne, hogyha olyan helyzetben tovább haladnánk. Tartsátok észben ezt, rendben? -Kérdezte Kakashi.
Bólintottam egyet és szorosabbra húztam a felső részemet, hogy a homok ne tudjon a ruhám alá férkőzni.
- Amennyiben akárki gyanús dologra figyelne fel, jelentse nekem! Mindegy, mivel kapcsolatos. Na indulás!
-Jelentette ki Kakashi és elindultunk a homokdűnék között a Shunsin no jutsuval.
~Elég nagy feladatba vágtunk, hisz akárhogy is nézzük, ez a csapat ilyen nagy terhelésre nincs felkészülve. De nem hiába válogatták össze ezt a csapatot. A homokdűnék között nem annyira fúj a szél, viszont mivel én vagyok leghátul még jobban kell figyelnem. -Gondoltam magamban, és nehezen hátranéztem, miközben az erdő szinte már nem is látszott a homokdűnéktől....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gokudera TsunayoshiHozzászólások száma : 41
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
0/0  (0/0)
Szint:
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Szél Országa - Végtelen Sivatag   Szer. Aug. 19, 2009 9:16 pm

//Sunagakure veszélyben//

Nagyon gyorsan haladtunk, és ezt onnan tudtam, hogy vége volt az erdőnek és csak egy nagy sivatag állt előttünk.
- Ez az, amiről beszéltem. Nem először teszem már meg az utat Sunagakurébe. Az eddigi utunk ehhez képest elenyésző lesz. Kegyetlen meleg, a kietlen, halálos sivataggal keverve. Alkalmaznunk kell a Shunsin no Jutsut, valamint olyan gyorsan haladni, amennyire csak lehet. Persze eközben ügyelnünk kell, nehogy megtámadjanak minket. Előfordulhat, hogy már ostrom alá vették Sunagakurét, vagy szemmel tartják. Ebben a nagy homokozóban meg nem lesz nehéz kiszúrniuk minket.- Osztotta meg velünk az információkat igaz,hogy csak a Shunshin no Jutsus rész fogtam fel, de azért bólintottam.
-Ezért vagyok én itt. Ki tudom szűrni, ha vannak körülöttünk más emberek.- Mikor ezt meghallottam, felkaptam a fejemet, mert számomra idegen hang volt. Nem tudtam, ki szólt, így kerestem össze-vissza, majd észrevettem a kutyát, Pakkunt.
~ Na nee, ez a a kis dög beszélni is tud?~ Kérdeztem magamtól, majd megint felfigyeltem arra,hogy Kakashi senpai mond valamit.
- Valóban, ám a homokviharban te sem tudsz tájékozódni. Még egy dolog, amit tudnotok kell. Amint észleljük, hogy vihar közeleg, azonnal fedezéket keresünk valahol. A legrosszabb választás lenne, hogyha olyan helyzetben tovább haladnánk. Tartsátok észben ezt, rendben?- mivel nem tudtam kinyitni a számat, csak egyszerűen bólintottam, majd vártam az indulást.
- Amennyiben akárki gyanús dologra figyelne fel, jelentse nekem! Mindegy mivel kapcsolatos. Na indulás! Na végre,hogy indulunk. Gondoltam magamban majd elsuttogtam a Shunshin no Jutsut, és már száguldottunk is előre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Minagawa HiroshiHozzászólások száma : 50
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
1100/4000  (1100/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Szél Országa - Végtelen Sivatag   Csüt. Aug. 20, 2009 10:40 pm

//Sunagakure veszélyben//

Sokáig ugráltunk az erdőben, azonban hirtelen megváltozott a táj. Mindent homoktenger borított előttünk. Ekkor megálltunk és újabb parancsokat kaptunk.
- Ez az, amiről beszéltem. Nem először teszem már meg az utat Sunagakurébe. Az eddigi utunk ehhez képest elenyésző lesz. Kegyetlen meleg, a kietlen, halálos sivataggal keverve. Alkalmaznunk kell a Shunsin no Jutsut, valamint olyan gyorsan haladni, amennyire csak lehet. Persze eközben ügyelnünk kell, nehogy megtámadjanak minket. Előfordulhat, hogy már ostrom alá vették Sunagakurét, vagy szemmel tartják. Ebben a nagy homokozóban meg nem lesz nehéz kiszúrniuk minket. - mondta Kakashi, majd Pakkun folytatta.
- Ezért vagyok én itt. Ki tudom szűrni, ha vannak körülöttünk más emberek.
Az ezután hallottakra nagyon kíváncsi lettem.
- Még sohasem láttam homokvihart. - jegyeztem meg halkan.
- Amennyiben akárki gyanús dologra figyelne fel, jelentse nekem! Mindegy mivel kapcsolatos. Na indulás! - adta ki a parancsot, majd elindultunk a homoktenger belsejébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
40000/40000  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Szél Országa - Végtelen Sivatag   Pént. Aug. 21, 2009 4:07 pm

// Sunagakure veszélyben //

Nekivágtak a sivatagnak hát, és mindannyiukban ott lapult a félelem. Egy idő múlva már semmit nem lehetett látni a hatalmas homokrengeteg miatt. Ez egy kissé zavaró érzést keltett az utazókban. Lassan telt az idő, viszont a Nap egyre inkább sütni égette a ninják hátát. Kakashi felsóhajtott, azután megszólalt:
- Valószínűleg dél körül járhat az idő. Készüljetek srácok, mert hamarosan elviselhetetlen hőségben lesz részünk.- jelentette ki a Jounin, miközben hátranézett, hogy minden rendben van-e a csapattársaival. Pár óra múlva a férfi szava beigazolódott. A kulacsok egyre jobban kiürültek.
- Ne igyátok meg az összes vizet! Ki kell bírniuk estig.- szólította fel a csapatot Pakkun. Ebből mindenkinek leesett, hogy még elég hosszú út áll előttük. Szerencsére homokviharnak semmi nyoma nem volt. A szenvedéssel teli órák egyre csak teltek. Mikor a Nap már az ég alján figyelte a hét tagú felmentősereget, megláttak maguk előtt egy nagy sziklafalat.
- Húú!! Az ott már Sunagakure. Megérkeztünk!- örvendezett Kakashi sensei. A Jouninon s a kutyán kívül mindannyian lihegve vették fel a sétáló üzemmódot. Elérték a bejáratot, ahol két sunagakurei Jounin fogadta őket.
- Maguk az erősítés Konohából, ugye? Már nagyon vártuk magukat. Szerencsére épp időben érkeztek meg. Erősödik a szél, fél óra múlva itt elviselhetetlen vihar lesz.- mondta az egyik ninja.
- Csak hatan vannak? Nem úgy volt, hogy hét embert küldött el a Hokage?- érdeklődött a másik shinobi.
- Valóban, de a csapat egyik tagját vissza kellett szállítani a Levelek Közt Rejtőző Faluba, ugyanis rosszul lett.- válaszolta Kakashi.
- Értem. Kövessetek! A Kazekage már vár minket.- mondta a ninja, utána pedig elkísérték a jövevényeket Gaara-sama elé.

// Köv.post.: Sunagakure, A Kazekage Palotája
- Chomaru Mitarashi: -10 Chakra //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Szél Országa - Végtelen Sivatag   

Vissza az elejére Go down
 
Szél Országa - Végtelen Sivatag
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Szél Országa-
Ugrás: