★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Föld Országa - Sziklás Vidék

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Megami-chama

Megami-chama

Hozzászólások száma : 223
Age : 26
Itt : Tengoku
Reputation : 0
Registration date : 2009. Feb. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue0/0Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Ex-Főadmin
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 16, 2009 5:25 pm

Hatalmas sziklákkal körülvett vidék. Tökéletes hely jutsu-k fejlesztéséhez.


A hozzászólást Megami-sama összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 09, 2009 5:15 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://grandmaya.tumblr.com
Vendég
VendégFöld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeSzer. Jún. 03, 2009 8:20 pm

2 napja indultunk el Konohából, apróbb pihenőket tartottunk csak éjszakánként aludtunk de már másnap hajnalba tovább kellet indulunk. A föld országa és a Tűz országa között a fű országa helyezkedett el. Elég sok rét, mező és füves puszta volt ott. Elég csendes és elégé szép helynek. 2 nap múlva esétre értük el a Föld országának sziklás vidékét ami... elég sziklás volt. Már késő estére járt az idő ezért letáboroztunk. Elvégeztünk minden szükséges teendőt, tábor tüzet is gyújtottunk mi pedig körülötte ültünk.
- Sensei, habár a mesterem vagy de még alig tudok rólad valamit, nem lenne kedved mesélni egy kicsit ? - kérdeztem tőle mivel nem tudtam aludni...
Vissza az elejére Go down
Hideko KamuraHozzászólások száma : 97
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 08.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue0/0Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Elit Jounin szint
Kekkei Genkai: Ni Doragon Noro

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeSzer. Jún. 03, 2009 9:00 pm

- De... Ryuu. - mondtam.
- A múltamról túlzottan nem szeretek mesélni. Igazából. De neked most elmesélem töviről, hegyire. - mondtam, majd hanyatt dőltem a fűben. A csillagokat bámultam. A távolban, sehol egy fa, sehol egy tó. Csak por, és sziklák. Na megy néhány helyen fű.
- Amikor letettem az akadémiát, négy évere elhagytam az otthonom. Elindultam egy messzi faluba, ahol a hó uralkodik. Fölmásztam a legmagasabb csúcsra, csak a kezem és a lábam segítségével. Tíz nap gyaloglás után, szörnyű kínok között elértem a templomba, ahol a világ legnagyobb mestere képzett. A ninja ág összes tudományát a maximumig tanultam. Ezért tudok annyit a bábművészetről is. És, azért tanítom meg neked az összes ninjaágat, mert valahol... valahol ott benn... a sajátoménak érezlek. Olyan vagy mint én ennyi idősen... - mondtam, és elcsuklott a hangom. Eszembe jutottak az akkor emlékek.
~ Juhai... Egyszer te is akkora mester leszel, mint én... - mondta az öreg mester, mikor átnyújtotta nekem a szent katanám. Most is itt volt a hátamon.
- A Tamplomban rájöttünk a bennem rejlő sárkányokra. Mikor hazaértem, jó hír ként közöltem szüleimmel. De kiderült, hogy a családunkban, akiben Shin, és Tatsu él, az a harc, az erőszak, a hazugság megtestesült alakja. De ez baromság... Később sok küldetésre mentem. Például a kilencfarkú róka elleni harcban chuuninn B+ kapitánykánt szerepeltem. Kemény idők voltak. Később kiderült, hogy beleszerelmesedtem a saját testvérembe. - mondtam, majd ez is eszembe jutott...
~ Bemocskolja a családot... Ez a sárkányhordózó... - mondta akkor. Nem tudta, hogy én vagyok az...
- Igen. Ryuu. Keserű, és tanulságos múltam van. De aki sokat akar tudni, az sokat szenved... - mondtam majd mély lélegzet után megszólalt.
- Folytasd, sensei, kérlek. - mondta.
- Hát... Rendben. A kilencfarkú után jouninná léptettek elő. A tanács tagjai közt szerepeltem. Orochimaru megszökött a faluból. Én és néhány ember utána eredtünk. Nem egyszer volt szerencsém Orochimaruval szemben találnom magam. A Harmadik összeütközésünkben majdnem győztem volna. De elment. Eztán léptettek Elit Jouninnak. De most mesélj te, ifjú tanítványom... - fejeztem be a mesét, és figyelmsesn néztem az égre, közben Ryuu meséjét hallgatva...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégFöld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeCsüt. Jún. 04, 2009 6:40 pm

Tudtam, mit vállalok ha kérdezősködök a múltjáról de mikor rám került a sor leblokkoltam pár másodpercre. Hideko senseinek is ahogy hallottam elég szörnyű múltja van de még is elmesélte...
- Tudod sensei... habár nem vagyok olyan öreg mint, nem mintha annyira öreg lennél persze. - próbáltam a félreértéseket elkerülni.
- de az én múltam sem a legvidámabb. - majd elszomorodtam és én is a csillagokra emeltem a tekintetem.
- Valószínűleg tudod, hogy a homokban rejtőző faluban születtem (Sunagakure), a szél országának ninja falvában. 5 éves koromig semmi különös nem történt, a családom és főleg a szüleim nagyon szerettek és a legnagyobb békében éltünk de akkor... - el csendesedtem hisz erről még senkinek se beszéltem.
- A szüleim egy hosszú küldetésre indultak, de még akkor nem tudtam, hogy már nem térnek vissza. Ekkor tanította meg a nagyapám a bábkészítést és magát a bábhasználatát. Nagyon boldog voltam, hogy leköthetem magamat valamivel ezért készítettem a szüleimről egy másolatot, hogy amíg ők küldetésen vannak addig úgy érezzem, hogy itt vannak velem. A nagyapa másnap mondta el, hogy... hogy... hogy nem fognak már visszatérni. Ezután lelkileg összetörtem, nagyon szomorú voltam de ekkor... megismerkedtem egy velem egykorú lánnyal, nagyon kedves volt de a legfontosabb, hogy megértett engemet mivel neki is meghaltak a szülei, így nagyon jó barátok lettünk. A közelében boldog voltam és nem gondoltam a szüleimre de mikor elbúcsúztunk akkor mindig vissza emlékeztem rájuk, és... itt kezdődött el Konohai pályafutásom. Nagyapámmal elakarta a múltat felejteni így konohába költöztünk. Innen már valószínűleg te is tudsz mindent... - meséltem el röviden az eddig velem történteket...
Vissza az elejére Go down
Hideko KamuraHozzászólások száma : 97
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 08.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue0/0Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Elit Jounin szint
Kekkei Genkai: Ni Doragon Noro

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeCsüt. Jún. 04, 2009 7:07 pm

Figyelmesen hallgattam Ryuu beszámolóját az életéről. Hallgattunk sokáig, míg nem megtörtem a csendet.
- Aludjunk... Holnap még sok dolog vár ránk. - mondtam, és megborzoltam az árva fiú haját.
Más nap reggel hajnalban ébredtünk.
- Ryuu. Ma kezdjük el a kutatást. - mondtam és elvigyorodtam. Lassan sétáltunk, másztuk a hegyeket, sziklákat, dombokat.
- Nézd sensei! Az a szikla pont olyan mint egy madár! - mutatott a fiú egy hatalmas, -valóban- madár alakú sziklára. A madár hasán egy hatalmas lyuk tátongott.
- Várjunk csak... Hát persze... Ezért nevezik magukat a Chidori népének. - jegyeztem meg, hiszen a chidorit más néven ezer madár villámának is nevezik. Halkan közelítettünk a barlang felé. A bejáratnál egy kék hajú, piros öltönyös fazon ácsorgott.
- Transzformáció! - súgtam, és mind a kettőnk szikla falubeli gengszternek álcázta magát.
- Szervusz, társ! - kiáltottam a fickónak.
- Fura szerzetek vagytok! Mit kerestek itt?! - mondta a férfi, és harcállásba állt.
- Csak nyugi! Semmi pánik. Magen: Narakumi no Jutsu! - súgtam, mire a férfi megdermedt.
- Mit csináltál vele sensei? - kérdezte Ryuu.
- Nos... Megismerkedik a legféltettebb félelmeivel. - nevettem, és beléptünk a barlangba.
- Álljunk meg öcskös! - szólt egy nagydarab fickó.
- Nyugi! - válaszoltam, mire előkapta a katanáját. Vívni kezdtünk.
- Félhold tánca! - kiáltottam, és a magasba ugrottam, majd a szent katanát megvillantottam a fáklyafényben. A következő pillanatban a férfi kettévágott fejjel landolt a sziklapadlón.
- Ennyit az álcáról! - ordítottam, és föloldottam a transzformációt.
- Ryuu! Ahogy megbeszéltük! - kiáltottam, és a fiú mögém ugrott. Ebben a pillanatban egy másik bűnöző 6 kunait hajított Ryuu felé. Én egy 5 fős "sereggel" vívtam, csakis a geninen múlik, hogy eltalálják e a kések, vagy kitalál valamit...

//Te jössz Ryuu//
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégFöld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeCsüt. Jún. 04, 2009 7:49 pm

Az ellenség összesen 10-en voltak. A Hideko elkezdett harcolni három jounin és két erős chuunin ellen így nekem jutott három chuunin és két gennin. Visszatérve a harcra, 6 kunai haladt felém ami elöl épp, hogy elbírtam ugrani így helyettem a falba repültek.
~ Hehe, legalább meglátja a sensei milyen is az én művészetem. ~ majd kihasználva a megmaradt időmet elővettem egy lila tekercset és kinyitottam majd füst felhő között, egy kattogó hangot lehetett hallani. Mikor a füst eloszlott megjelent egy ember formájú báb.
- Nah végre ! - majd egy határozott kézmozdulatok sorában a bábom levette hátáról mindkét kardot és belevágta a földbe. Mutatóujjaimat megmozdítottam mire a báb két keze két felé vált és senbonokat zápor tartott az ellenség felé. A geninek már-már jobban hasonlítottak egy sündisznóhoz mint, régi valójukra, viszont az egyik chuunin sem volt valami jó formában.
~ Fene a jobbak elugrottak. ~ majd pár kézmozdulat után a Cubame felvette kardjait és el "repült" a megmaradt chuuninok felé. Az egyik egy kardal hárította Cubame jobb kezében lévő kardot és balra pedig a két másik elindult felém. Bal kezem hüvelyk és kis ujját megmozdítottam mire a báb bal kezében lévő kardját az ellenfél hátába dobta így felakasztva a falra őt. Az utolsó sérült ellenfél nagy sebességgel szaladt felém. Jobb kezem ujjaival eközben irányítottam Cubamet így az ellenféllel harcoltam, mire egy előre és hátra mozdulatot tettem bal kezemmel mire a bábom alkarjából egy penge jött ki és a meglepődött ellenfél fejébe szúrta és a lehető legnagyobb sebességgel magam felé irányítottam. A chuunin már elővett egy kunait és már készült belém döfni de ekkor hirtelen össze esett. Így végeztem ellenfeleimmel és senseiem felé néztem aki épp...
Vissza az elejére Go down
Hideko KamuraHozzászólások száma : 97
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 08.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue0/0Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Elit Jounin szint
Kekkei Genkai: Ni Doragon Noro

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeCsüt. Jún. 04, 2009 8:45 pm

- Ügyes volt! - kiáltottam, és egy jounint a fejem fölé dobtam, majd e katanával hasfelmetszést végeztem rajta. gy chuuninn maradt, aki a háttérben valami pecséttel mazsolázott. Ekkor megjelent vagy száz kis apró fekete pók.
- Ryuu! Nem kell megijedni! Ez csak illúzió. - álltam egy helyben, és a pókok ellepték a testemet. A szemem szabadon maradt. A chuuninn alaptomosan vigyorgott.
- Paiko Reikidan, az Eső Falu szökött chuuninnja elintézte Konoha leghírhedtebb Elit Jouninnját. - mondta és vihogott.
~ Kai. - gondoltam, mire a pókok eltűntek.
- Szánalmas. - fejezem ki a chuuninn iránti érzésemet, és egy jól irányzott, erős dobással egy kunait eresztettem barátunk hátába.
- Gyerünk Ryuu, vár minket a főmufti! - nevettem, és elindultam a folyosón. Átléptem egy ajtón, és egy Orochimaru börtönkamrájának teljes másával találtam szembe magam. Kiismerhetetlen járatok, csapdák. A folyosó végén emberi alakok látszottak mozgolódni. Egy hatalmas tűzgolyó jött felénk.
- Ryuu! - üvöltöttem, és átkaroltam a fiút, majd beleugrottam vele az egyik szobába. A golyó eltűnt.
- Ezek már jouninok! Ne csatázz! A bábbal légy a hátvédem. Nem erről volt szó Tsunade úrnőnél! - mondtam, és kiugrottam a szobából. Ryuu megidézte Cubame-t. Rárontottam az egyik jouninra.
- Utazás az örök sötétségbe! - ordítottam, mire egy fickó semmit sem látott. Cubame támadta őt. Az egyik jounint az égbe rúgtam, majd alkalmaztam rajta az első lótuszt. A férfi a sziklába csapódott. A többiek megrettentek. Cubame, azaz Ryuu, nagyon ügyes volt. Ekkor egy velem egy rangú, elit jouninn támadott rám, jouninn társával. Az első lótuszt alkalmaztam a jouninnon de a velem egyosztályúval nem bírtam egy ilyen "kezdő" technikával.
- Hát jól van! Ismerkedj meg az Ellentétes Lótusszal! Ryuu, jól figyelj! - utasítottam a genint, mire a fejem vörös színű lett, szemeim kifordultak, ereim kidagadtak. Fölordítottam, mire újra normálissá alakultam. Megnyitottam öt kaput, ezzel lehetővé tettem a második lótusz megcsinálását. Fölrúgtam a férfit a sziklaplafonra, ahol aztán háromszög alakzatban püföltem, folyamatosan. A chakrám fogytán volt, hiába, ez a taijutsu sokat igényel. Kifáradtam, de nem maradt ellenfél a csarnokban. Mindenki elmenekült. Aki nem, azzal most végzett Ryuu. Kinyitottam a hatalmas ajtót. Mögötte egy széken egyeltakart arcú magas Homokfalusi férfi ült. Fejpántján áthúzva a Homokfalu jele.
- Ááá! Csak nem Shin és Tatsu birtokosa? Akkor már egyértelmű, hogy miért jutottál el idáig! És nocsak! Csak nem Ryuu Senkai! Emlékszel még rám? Én voltam az a férfi, aki a küldetésen megölte a csapattársait! Azaz, az édesanyádat, és az édesapádat. - erre elkezdett röhögni. Ryuu bőgni és ordítani kezdett.
- Maga szemét állat!!! Megölöm! Megölőőőm! - üvöltött a fiú, és egy kunaival rohant a fedett arcú ember felé. Én Ryuu mögött teremtem.
- Tanítványom! Csak nyugodt szívvel harcolj, mert a düh, elvakít! -
- Sensei! Ne fogj le! Nem teheted ezt! Te is áruló vagy Hideko Juhai Kamura! - üvöltött a gyerek.
- Majd végezhetsz vele! De nem most! El kell vinnünk Godaime-samához. - oktattam a fiút, majd hátra tessékeltem. Természetesen újra támadni akart, ezért vízbörtönbe zártam.
- Maradj itt! - mondtam, és beálltam. Jobb szemem csukva volt a kimerültségtől, testemen karcolások voltak.
- Kezdjük! Juhai! - nevetett az S rangú elveszett ninja, és letépte az arcáról a maszkot. Minden csupa heg volt.
- Kezdjük. - lihegtem, és előrántottam a már véres katanát.
- Félhold tánca! - mondtam, ám kitért a csapás elől, így egy széket sikerült kettévágnom.
Ekkor az S rangú ellenfelem, a 6. chakrakaput megnyitotta és a reggeli páváal támadott rám. A szoba lángba borult. Jól tudtam, ezt csak egy módon védhetem, de az ebben az állapotban halálos is lehet.
Nyolc kapu robbantás. Ez az egyetlen kiút ebből a támadásból.
- Nesze te gyilkos! - ordítottam, és arcon vágtam a férfit, mire összeroppant.
- Szóval ismered a Tai Jutsuk minden csínyjét?! - kérdezte vihogva.
- Akkor mit szólnál az Erős Ökölhöz? - vihogott, és a chakra láthatóvá vált a keze körül. Egy ütés, és tudtam, akár meg is hallhatok. Előkaptam egy kis üveg 65%-ost shakesűrítményt, és meghúztam.
- Részeges ököl! - mormogtam, és elkezdtem dülöngélni.
Kiszámíthatatlanná váltam, mint általában a részegek. De olyan akrobatikus mozdulatokat végeztem, hogy többször is megütöttem ellenfelem.
- Nesze.. te... te kis... mormontakölyök! - hablatyoltam, hiszen részeg voltam. De a kis kupica hatása múlni kezdett. Egyre kiszámíthatóbbá váltam ellenfelem előtt. Ekkor megütott az Erős ököllel. Védtem, de a bal kezem, és a bal vállam ripityára tört.
- Áh! A franc rúgjon beléd! - kiáltottam, és keresztbe tettem az ujjaimat
- Szél elem: Fúró Lég Lövedék! - kiáltottam, és a számból egy hatalmas lövedék lövellt ki. El találta az ellenfelet, méghozzá hasba. A férfi az elvérzés határán volt, de elmenekült. Ájultan a földre buktam, ezáltal Ryuu is kiszabadult.
Hiába, nagyon sok chakrát vesztettem, és összeszámolva 15 kaput nyitottam meg...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégFöld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimePént. Jún. 05, 2009 8:08 pm

~ "Én voltam az a férfi, aki a küldetésen megölte a csapattársait! Azaz, az édesanyádat, és az édesapádat", a csapat társai voltak, megbíztak benne, ezért még megölöm ! ~
A hallottaktól mindenféle szörnyű, emberi szavakkal kifejezhetetlen érzések kavargottak bennem, a könnyeim még mindig folytak le arcomon.
~ "Egy shinobi nem mutathatja ki az érzéseit semmilyen körülmények, ez alapszabály". ~
Végre magamhoz tértem és lassan a sensei teste felé tekintettem, láttam, hogy szörnyű állapotban van. Köpenyem jobb ujjával letöröltem sietve arcomról a könnyek nyomait és a sensei felé szökkentem. A teste vörös volt és arcán fájdalmakat lehetett látni. Gyorsan homlokához tettem a kezemet.
- Ez... tűz forró, le kell hűtenem valahogy mert a végén.... - felvettem a hátamra, majd megszakadtam alatta hisz majdnem a kétszeresem volt de muszáj megmentenem. Chakrát irányítottam a lábamba és minden erőmből elkezdtem szaladni a kijárat felé. Miután kijutottam elkezdtem futni, csak is előre. Az ég kék színét eső felhők takarták el. Alig 10 percre rá elkezdett esni, így az esőben kellet tovább szaladnom. Elég ritka volt erre fele az eső, de ha volt akkor a hatalmas viharral jár együtt. Egy hatalmas szikla mellett szaladtam el amikor észre vettem, hogy szikla egy része kint áll ami alatt megbírjuk húzni magunkat. Azonnal arra fele vettem a irányt. Mikor beértem a szikla alá, azonnal letettem a senseit. A szila faláról folyó víz olyan volt mint valami víz esés bejárata. Ismét megnéztem a sensei lázát ami még nem akart csillapodni.
~ A fene, tüzel a teste, sietnem kell. Gyerünk Ryuu találj ki valamit. ~ majd hirtelen ötlettől vezérelve levettem a Sensei jounin mellényét majd jounin felsőjét és kiraktam az esőbe megázni. 1 perc múlva visszavettem, kicsavartam és ráterítettem a testére, a táskában volt egy fehér kéztörlő szerű ruhadarab amit vizesen ráterítettem a homlokára. Levettem köpenyemet és a táskámból kivettem pizsama felsőmet amit rögtön fel is vettem. A köpenyemet is kiraktam megvizezni majd ezt is rá terítettem a senseire.
~ Remélem ez elég lesz. ~ megtettem minden tőlem telhetőt. Az úton Hidekoval a hátamon elfáradtam így nekem is pihennem kellet, így én is az álmok mezejére léptem...
Vissza az elejére Go down
Hideko KamuraHozzászólások száma : 97
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 08.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue0/0Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Elit Jounin szint
Kekkei Genkai: Ni Doragon Noro

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimePént. Jún. 05, 2009 8:29 pm

Arra keltem, hogy csupa víz a testem. Már a chakrám is félig föltöltődött. Az eső már régen elállt, és a déli nap világított a szemembe. Mellettem Ryuu hortyogott. Lassan fölültem.
~ Jól kiütöttem magam! Azért 15 ember, plusz egy s-szintű szökött jounin nem könnyű feladat. Óvatosan kiballagtam a napra. Körbenéztem.
- A fenébe! Ez a táj még csak nem is ismerős... - mormogtam, és fölráztam az ifjú genint.
- Ryuu! Merre futottál? Hol vagyunk? Egyébként köszi hogy megmentettél. Nélküled valószínű, most halott lennék. - mondtam, és fölöltöztem.
- Nem tudom sensei. Csak futottam... - mondta.
- Értem. Ez esetben egy magaslatot kéne keresnünk. - és rámutattam egy sziklára. Pár perc alatt a tetején voltunk. Valahol, a hegyek között volt egy hágó, aminek a másik oldalán, mintha fákat láttam volna.
~ Hát persze! A Vízesésben rejtőző falu! Ryuu úgy tűnik kelet felé rohant, és elhaladt Iwagakure mellett. - gondoltam, és megigazítottam a fejpántomat.
- Ryuu. Mivel már közelebb vagyunk Takigakurehoz, arra gondoltam, beugorhatnánk, és csak onnan mennénk át Konoha felé. Mit szólsz hozzá? - kérdeztem, és vártam a válaszára.

//Ha beleegyezel, akkor köv. post a Vízesés országának határa, ha nem, akkor Itt folytasd!//
Vissza az elejére Go down
Nezumishu TakakoHozzászólások száma : 17
Reputation : 0
Registration date : 2009. Dec. 03.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue26000/30000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: Jougan

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeSzer. Dec. 30, 2009 1:26 pm

[ A rejtélyes épület ]

Nyalókáját fogyasztva sétált, egyforma sziklák társaságában. Igyekezett nem mutatni zavarodottságát és magabiztos maradni, azonban arcán egyre több izzadtságcsepp gurult le. Végül depresszív felhőbe burkolózva kénytelen volt kijelenti a tényeket, eltévedt! Sehol sem találta a jelöléseket! Pedig mennyire elmés húzás volt nyilakat rajzolni! Kicsit régen volt, de valamelyik frissen végzett gennin átvehette volna szokását. Akkor most nem kellene Iwagakure szégyeneként bolyongania saját, két lábával számtalanszor bejárt vidéken! Ez aztán igazi kínos szituáció életében! Mennyire örülne, ha ezeket felejtené el a fontos dolgok helyett...
-Reménytelen!-
Sóhajtott hatalmasat, elhessegetve sötét auráját. Némileg férfi büszkesége sérültével mászott fel a környék legmagasabb pontjára és szemeit erőltetve pásztázta a környéket. Ideje volt megtalálni Kotta földére választott ösvényét. Rövidesen -pontosan orra előtt- felvillant halványan derengő útmutatója, amitől napfényben káros utóhatásokkal megvillanó vigyorral húzta ki magát. Ez volt a tökéletes pillanat sikerben pózolni. Nagy előadását szívinfarktus közeli visszhanggal hallójárataiba csapó sikoly szakította félbe. Kissé nehéz volt megsüketülve rájönnie a pontos érkezési sávra. Megtalálva, úgy gondolta megnézi, elvégre nem szokása az embereknek ok nélkül dobhártyát szaggatni! Ha meg már késik a kijelölt másodpercre pontosa megszabott érkezéshez képest legalább legyen kifogása. Ez a húzás kissé emlékeztette a Konoha-i másoló ninja átlagos napirendjéhez, kivéve, hogy Hatake Kakashi nem szerencsétlenkedik küldetések alatt, ahogy neki szokása.
Közelebb érve a forráshoz, kisebb kövek határolta tisztáson több pacára lett figyelmes. Úgy tűnt fele se tréfa a helyzetnek! Gyorsan klón jutsu-hoz nyúlva küldte előre másolatát. Remélte semmi komoly, de fő az elővigyázatosság. Pontos mása közben óvatos léptekkel hozzálapult álcáját képző kavicsokhoz és nyakát nyújtogatva szándékozott információt gyűjteni. Persze ő maga is közel maradt, így ő is láthatta a feléjük forduló férfit. Agressziótól eltorzult arc és áthúzott víz rejteki fejpánt. Meglepő fordulat, missing-nin bejegyzésű őrültekbe futott! A lányt, így sem fogja sorsára hagyni! Nem tudna tükörbe nézni, ha meg merészelné tenni.
Klónját utasította, hogy szedje le édessége pálcikáját, majd a műanyagot egyenesen a lazsáló főnöknek látszódó egyén homlokához hajítsa. Gondolta egyszerűen ki fogja védeni, elvégre dörzsölt ninja képét mutatja. Amúgy is cukkolásnak szánta. Beküldte a tömeghez Takako II. -at, majd megszüntetve a jutsu-t próbált gyorsan reagálva lecsapni ellenségeire. Amúgy is könnyedén átlátnak ezen az akadémiai feladaton, akkor meg legyen haszna! Ugrott be a körbe, már a levegőből eldobva négy shuriken-t kényelmesen lazító főnöküknek. Ezután nem érkezhetett jól lakott turistaként földet, úgyhogy megerőltetve magát iparkodott fejbe rúgni a nőt ráncigáló tagot.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue40000/40000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeSzomb. Jan. 02, 2010 8:19 pm

// A rejtélyes épület - Takako cselekményszála //

Takako mentőakciója kezdetét vette. A hátrom fickó közül csak az egyik szúrta elsőre ki a klónt, az pedig nem más volt, mint a Minning-ninek főnökének kinéző fickó.
~ Ezek az ostobák még észre sem vették, hogy társaságunk van. Mindegy, megvárom mi fog ebből kisülni.~ gondolta magában, mialatt szemei sarkából a közeledő bunshint figyelte. Nem sokkal később már a kirigakurei szökött shinobi is elkezdett mutogatni Takako másolata irányába.
- Hé, fiúk!!! Oda nézzetek! Ki a fene az?- kérdeztem, mialatt tanácstalan arccal pillantott a Föld Országából származó kitaszított vezérére, mire az megvonta a vállát. A konohai alak fel sem eszmélt, mivel ő éppen a szegény lány idomait figyelte tátott szájjal. Ahogy Takako megszüntette a klónját beugrott az elvetemült banda közé, de amíg a levegőben tartózkodott elhajított négy darab shurikent a vezérnek tűnő férfi irányába, aki nyugodt mozdulatokkal emelte kezeit kézpecsétre, azután így szólt:
- Kawarimi no Jutsu!...
Pár pillanattal később egy száraz farönkbe száguldottak bele a fegyverek, az iwagakurei alak meg már néhány lépéssel odébb, egy nagyjából 4 méter magasságú sziklán guggolt. Amint Takako a talajra huppant, megkísérelte fejbe rúgni valamelyik száműzött shinobit, ami sikerült is. A nem pont a harcra koncentráló konohai fiú ízlelte meg Takako lábbelijét, miközben vérző orral esett a hátára. A felbőszült hölgy még be rúgott egyet a fejébe, így ő azonnal eszméletét vesztette. A Víz Országából származó uraság riadt képpel tartotta maga elé a nőt, utána két karjánál lefogva, hátrafelé kezdte ráncigálni. A lány kénytelen volt vele tartani. Idő közben a főnökük csak köpött egyet, s eme szavak hagyták el száját:
- Majmok... Nem is értem, hogyan dolgozhatok ilyen idiótákkal.
Nem sokkal később, a még magánál lévő társának kiáltott a magasból:
- Hé, te! Vidd azt a csajt innen! Én gondoskodom a mi kis hősjelöltünkről.
Ezt követően egy őrült vigyor díszítette arcát, majd kézpecséteket kezdett formálni.
- Doton: Iwayado Kuzushi!
A következő események azt a tény foglalták magukba, hogy a lejtő felől, ahonnan Takako érkezett, hatalmas sziklák zuhantak a fiú felé. Az egyik azonnal elzárta az útját, a lány és a kirigakurei Missing-nin felé, tehát nem fogja tudni azonnal megmenteni a hölgyeményt. Ki kell találnia valamit, ha nem akarja itt helyben eltemettetni magát.
Vissza az elejére Go down
Nezumishu TakakoHozzászólások száma : 17
Reputation : 0
Registration date : 2009. Dec. 03.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue26000/30000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: Jougan

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeVas. Jan. 03, 2010 3:05 pm

[ A rejtélyes épület ]

Kissé meglepődött, egyenlőre milyen könnyen gördültek az események. Sikerült kiiktatni a nő ellenfelét, aki ráadásul hatalmas lendülettel esett neki. Takako hirtelen azt se tudta, rá merjen e szólni, vagy lefogni, nehogy ő is X-be fordult szemekkel fetrengjen ellensége társaságában. Inkább csendesen tűrte, kínos mosolyát mutogatva. Azért rövidesen megelégelte és épp jelezgette volna menjen mögé, amikor a missing-nin társaság legbambább észlénye pajzsként maga elé kapta. Itt is volt vége kék hajú ninja-nk szerencsecsillagának! A csapat vezetője ugyanis föld stílusával bekapcsolódott a buliba. Láthatóan nem volt kedve játszadozni, mert második lépésében már sziklákkal szándékozott palacsintát gyártani. ~Mégsem lesz olyan könnyű...~ Sóhajtott fel eseménytelen napjait visszasiratva. Ráadásul bántotta önérzetét, hogy mindenféle bemutatkozós időhúzás helyett estek neki. Na jó, saját hibája, hogy nem dolgozott ki hetvenféle eshetőségre kiváló tervhálózatot.
Vakarta fejét a közeledő sziklákat figyelve. Láthatóan nem esett kétségbe, bár szíve ki akart robbanni mellkasából és ujjai remegtek az idegességtől. Szerencsére agya nem hagyta cserben! Két választási lépést kínált fel. Vagy máris felhasználja az egyedi képességét, előnyt adva a dörzsölt fickónak, vagy összeszedi magát és nehezebb munkával jut ki. Szíve az első fele húzott, de tekintettel kellett lennie a nőre is. Ha elszenesedik felesleges volt erőlködése. Ergo! Kizárásos alapon maradt a "B" terv! Ácsorgott türelmesen másodpercre pontosan késleltetve a Testhelyettesítő jutsu-t. Amikor már majdnem haját súrolta a kő felszíne végre meglépte terve nyitányát. Kicsivel feljebb, másik zuhanó "meteoron" kikötve hezitálás nélkül alkalmazta következő technikáját, hiszen egyre több fejvesztésre káros tárgy közeledett felé.
A fürge testtel élve végre kisasszézott veszélyzónából. Szinte saját szívéről is akkora kő esett le, mint előbbi tartózkodási helyére. Sikeres menekülésétől azonban nem bízta el magát. Valahol tudta várni fog rá a trió vezetője! Na, de ha vele pepecsel túl messzire jut a vizes férfi! Rugaszkodott a levegőbe, minél magasabbra. Szemeivel a két alakot keresve. Úgy tervezte most veti be láváját, szépségesen börtönbe csukva őket. Már csak a kivitelezésben akadhattak problémák, ha a földdel vívó férfi nem ad számára elég időt.
Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue30700/36000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 5:16 pm

//Octopus csapat likvidálása//
Miután az ANBU kiadta a parancsokat, csapattársammal útnak is indultunk. Próbáltam saját gondolataimban elmerülni, hogy ha leszólna engem, vagy pedig a falvamat, azt is a háttérbe tudjam szorítani. A küldetés elvégzése nagyon fontos, hiszen ez a csapat nem csak kezdőkből áll, hanem olyan erős emberekből is, akik még talán engemet is el tudnának intézni.Ha ez a küldetés is sikertelen lesz, a világ nagy veszélybe kerül, nem kizárt, hogy az 5 nagy ország megtámadásának tervén agyalnak most is Többen is vannak köztük, akik fiatalok és ha idősebbek lennének egyre több technikát tudnának meg, így egyre nagyobb és nagyobb fenyegetést jelentenének. Minél hamarabb végezni kell a szervezettel, ha a világ mostani helyzetét fenn akarjuk tartani. Elmélkedésem közben megérkeztünk a Föld Országába. A sziklás vidéket kihasználva rejtekből észrevettünk pár furcsa fejkendős genint. Biztos voltam benne, hogy ők az Octopus csapat genin 6tagjai, akikkel most meg kéne küzdenünk. Mivel hajtott az idő egy ötlet jutott eszembe a haladás érdekében.
- Jól gondolom, hogy képes vagy ezekkel a gyerekekkel egymagad is végezni, vagy túl nagyra tartalak? - Kérdeztem tőle, majd tudván, hogy biztosan azt fogja válaszolni, hogy képes rá, kézjelekbe kezdtem és megidéztem a tűzmadaramat. - Ha képes vagy rá, akkor ezzel a madárral tudjuk a kapcsolatot, ha végeztél, akkor ő majd megkeresi a következő csapatot vagy engemet és odavezet, neked megfelel a terv? - Kérdeztem a "társamtól", bár emiatt úgy tűnhet, hogy alattomos vagyok és lusta, a haladás érdekében jobb, ha különválunk.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue40000/40000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 11:53 pm

// A rejtélyes épület - Takako cselekményszála //

Az ifjú Jounin könnyű szerrel tért ki a Missing-nin Föld elemű technikája elől, ami elvárható volt egy hozzá hasonló, tehetséges egyéntől.
- Ezt élvezni fogom...- jelentette ki az iwagakurei szökött ninja, miközben figyelmesen követte szemeivel a Kekkei Genkaial rendelkező fiú ügyködéseit. Takako végül azt választotta, hogy egy börtönt von a nő és a Ködben Rejtőző faluból származó egyén köré, így elvágva azoknak a menekülési útvonalát. Vérvonalképességével szerette volna kivitelezni eme tervét, majd serényen neki is látott ötlete kivitelezésének. A kirigakuei alak viszont észlelte, hogy gond van, utána egy pofonnal a földre kényszerítette a nőt.
- Maradj mögöttem, ha túl akarod élni asszony!- kiáltott, miközben szemei sarkából a csapdába esett nőt kémlelte, majd kézpecséteket kezdett formálni.
- Engem nem fogsz elkapni! Suiton: Suijin...- mondta volna a fickó, ám a következő pillanatban egy shuriken metszette át a nyakát. Ütőeréből, ömleni kezdett a vér, ezt követően meglepődött arccal rogyott a földre, majd egy hatalmas vörös tócsát hagyott maga után, s életét vesztette. Az egyik sziklán az iwagakurei Missing-nin lehajtott fejjel, kinyújtott jobb karral állt. Haja eltakarta szemeit, de erősen kimutatta foga fehérjét egy ördögi vigyor segítségével. Halk kuncogást lehetett felőle hallani, nyilvánvalóvá vált, ő végzett saját társával. Ennek köszönhetően Takakonak sikerült fogságba ejteni a lányt, ami egyben talán még védelmet is jelentett neki az elkövetkezendő harcok miatt. Pár másodperccel később, a Föld Országa volt ninjájának démoni tekintete Takakora szegeződött.
- Gondoltam... Hagyok neked egy kis előnyt. Mert, tetszel nekem! Nagyon fogom élvezni, amikor majd az életedért könyörögsz előttem, vérbe fagyva!- ordította a Jounin irányába, s zavaró nevetésbe kezdett. Nem vesztegette sokáig az időt, alkalmazta a Shunsin no Jutsut, eztán Takako elé futott, majd három vágást adott le felé egy kunaial. Nem igazán érdekelte, betalál-e, avagy sem, hátrapattant, majd kézjeleket mutogatott.
- Doton: Doryuu Taiga!- szólalt fel, Takako alatt pedig kezdett sárrá változni, az ezidáig stabil talaj.
Vissza az elejére Go down
Nezumishu TakakoHozzászólások száma : 17
Reputation : 0
Registration date : 2009. Dec. 03.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue26000/30000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: Jougan

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeSzomb. Jan. 09, 2010 10:46 pm

[ A rejtélyes épület ]

Kissé nehézkesen ment bevetnie forró masszáját. Nem elég, hogy messze voltak tőle, de még folyamatosan mozogtak is. Ettől szinte ordítva mutogatott volna feléjük! Azonban a bevillanó Tsuchikage terror látogatásai erőt adtak, hogy tartson ki és célra koncentráljon. Esze ágában sincs fáslimúmiaként tűrni az érkező nevelő ütögetéseket, hiszen a vén bugris kedvenc elfoglaltságai között szerepeltek a hibák nyomatékos jelzései. Maga lenne a rémálom! Unalmas kiselőadás és plusz nyolc nappal meghosszabbított kórházi randevú. Nem épp vonzó ajánlat... Izzadt vért erőlködése közepette! Pontos célzásra volt szüksége. Amikor nagy nehezen elkészült, emelte kezeit a láva aktivizálásához, de kellemetlen meglepetés fogta vissza. A vizes ninja-t egy mellette elsuhanó fém ölte meg. Kissé váratlan fordulat, de jól jött! Ezzel sikerült elzárnia szerencsétlen nőt. Ki tudja, ha a tettest kezdi keresni időt ad az egyetlen életben maradt tagnak, aki megölve a szemtanút tesz Takako-nak keresztbe. Már mindegy. Döntött és remélhetőleg jól. Könnyebbült meg terve sikeres első fordulójától. Szépen fordult is hátra, hogy megnézhesse ki lövöldözött. Nos, az elé kerülő látványtól falfehéren meresztette szemeit. A társaság vezetője groteszk pózban hahotázott vérfagyasztó gurgulázással. Csodás az élet. Itt dekkol előtt egy horrorfilmekből szabadult ninja, föld stílus és ötlettelenség. Ezek után már csak abban bízhat nyalókái túlélik az összecsapást. Komoly trauma lenne, ha őket kéne áldozati szerepben elkönyvelnie.
-Örülök, hogy hozhattam egy kis színt unalmas hétköznapjaidba!-
Eresztett el ártatlan mosolyt zsebéből kikapva gondolatban felhozott nyalánkságát. Hangosan csörögve a papírral várakozott, mely kettőjük közül egyedül neki erénye. Ellenfele hamarosan meg is unta tökölését. Ritkán látott jutsu-hoz nyúlva bukkant fel Takako közvetlen közelében. ~ A francba! ~ Horkant fel magában. Sajnos ezt a gyorsaságot nem tudta kellőképp lereagálni, így két támadás betalált. Jó pár hajszálától megszabadulva és karján keletkezett sebbel gazdagodva blokkolta az utolsóként érkező vágást. Biztosítékként pedig hátrébb lökte magát. Ennyivel viszont korántsem úszta meg a sorozatot. Előkerült újra a föld elem és lábai alatt pillanatokon belül vált minden sárrá. Takako egyensúlyát vesztve csapkodott bamba ábrázattal. Köztudott tény hamarabb süllyedsz, ha mozogsz, de láthatóan nem vette a lapot. Mindent úgy csinált mintha esélytelenül harcolna a halállal. Végül teljesen eltűnve a föld alatt nyúlt aduászához(Jaku Jougan). Lépéséből ellensége csupán annyit észlelhetett, lába alatt vörösen izzó forróság támad. Ha nincs szerencséje beleragad és az Iwagakure-i könnyedén el tud vele bánni, bár esélyesebb, hogy így sem jut hatalmas előnyhöz...
Vissza az elejére Go down
Gaisuke DaizoHozzászólások száma : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 04.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue26450/30000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (26450/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeVas. Jan. 10, 2010 9:54 pm

//Octopus csapat likvidálása//

Sikerült egy olyan útitársat kapnom magam mellé, amilyet nem akartam. Az eligazítás után elindult minden csapat a célpontja felé. Mi a hazámat kaptuk, így a helyismeret miatt volt némi előnyöm. A hosszú út során egyszer sem szólaltam meg, szerencsémre a "társam" is így tett. Amúgy sem vagyok beszédes, de ezzel az alakkal még úgyse állnék szóba. Út közben elgondolkodtam hogy mi lenne akkor ha esetleg nem sikerülne a küldetés. Valószínűleg megpróbálnának világ uralomra törni, ami úgyse sikerülne a szervezetnek. Akármi is legyen a céljuk, én azért vagyok itt hogy végezzek velük.
Közben elértük a Föld országát. A terep adottságait kihasználtuk és rejtve kezdtük el az ellenfél felkutatását. Szerencsére könnyen megtaláltuk az egyik genin csapatot, így már csak meg kell tudnunk hol a vezér. Ekkor a "társam" megszólalt és felvázolta a tervét.
- Jól gondolom, hogy képes vagy ezekkel a gyerekekkel egymagad is végezni, vagy túl nagyra tartalak? Ha képes vagy rá, akkor ezzel a madárral tudjuk a kapcsolatot, ha végeztél, akkor ő majd megkeresi a következő csapatot vagy engemet és odavezet, neked megfelel a terv?
- A terved alapján eléggé gyávának tűnsz! - mondom a szemébe a gondolataimat. - El akarsz valahová bújni és várni vagy mi? Szerintem egyszerűbb lenni a csapatot kivégezni, egy ember kivételével. Az egyikből kiszedhetnénk hogy merre vannak a többiek. Viszont ha nagyon ragaszkodsz a tervedhez, én szívesen lezúzom ezeket a kölyköket!
Ekkor elhallgatok és a szememmel megpróbálom átvizsgálni a környéket más nyomok után. Ez eltart pár percig, közben nem szólalok meg.
- Mit szólsz az én tervemhez? - kérdezem meg a shinobit. - Lehet hogy könnyű megtörni a kölyköt és hamar a nyomára akadunk a következő csapatnak.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue40000/40000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeSzer. Márc. 03, 2010 8:39 pm

// A rejtélyes épület - Takako és a konohai különítmény cselekményszála //

Takako bevetette a Kekkei Genkaiát, ezt követően megtámadta az iwagakurei fickót, aki nem nagyon tudott mit reagálni.
- Mi a fene ez a képesség? Mégis ki a büdös franc vagy te? Takarodj a közelemből!- ordította, mialatt két kunait húzott elő. Kezei úgy remegtek, akár a nyárfalevél, fogaival vicsorítani kezdett, izzadságcseppek csurogtak le homlokán. Szemei nagyra nyíltak, amint feltűnt neki, hogy a félelemtől már pontosan sem tudott hajítani, ezért egyik ninja eszköz sem találta telibe a felé közelítő Jounin rangú fiatalembert. Takako ezek után rendesen elbánt a szökött shinobival, akiből nem éppen sok maradt. Ezek után ifjú hősjelöltünk kiszabadíthatta a lányt a védelmező falak fogságából, aki nagy hálálkodásban tört ki.

Eközben másik irányból négy fickó száguldozott a sziklák között, kik egy levél jelet viseltek fejpántjaikon. Eléggé sietős volt a dolguk, jogosan lehetett őket felmentő seregnek nevezni, hiszen Takakonak segítségre volt szüksége a tájékozódásban. Tsunade-sama ezt a pár illetőt bízta meg azzal, hogy segítsék ki saját a falujukból való Genint, Minagawa Hiroshit, csakhogy nem akadtak a nyomára, ezért a nagy kerülőt tettek a Föld Országán keresztül. Valószínűleg tanúi voltak a nagy kiáltozásnak, melyet a Missing-nin hagyott maga után. Ők Doragon Akudo Shaichi, Tomoyuki Shiratori, Hyuuga Mitsuhide, és Yoshizawa Kodama voltak, csapatuk vezetője természetesen a rangidős ANBU kapitány volt. Egy sziklán álltak meg, ahonnan láthatóvá vált számukra az iwagakurei Jounin, valamint a megszabadított hölgyemény. Innentől már csak rajtuk múlik, hogyan folytatják utukat a sejtelmes dolog felé, amely a Hang Országában vár rájuk.

// Innentől kissé megváltozik a sorrend, szövetség esetén a csapat vezetőségét Shaichi és Takako fogják felosztani egymás között. Hozzászólási sorrend a jövőre nézve:
- Nezumishu Takao
- Doragon Akudo Shaichi
- Tomoyuki Shiratori
- Yoshizawa Kodama
- Hyuuga Mitsuhide//
Vissza az elejére Go down
Nezumishu TakakoHozzászólások száma : 17
Reputation : 0
Registration date : 2009. Dec. 03.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue26000/30000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: Jougan

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimePént. Márc. 05, 2010 3:56 pm

[ A rejtélyes épület ~ Konoha csatlakozik? ]

Kezeit boldogan csapta össze, miután áldozatából csak díszes hamukupac maradt. Így jár az, aki ujjat húz vele vagy épp annyira berezel nem figyel háta mögé és egy lávaember könnyedén szétporlaszthatja nem épp szeretetteljes ölelésével. Mindegy is! Vége volt a hajcihőnek. Megszabadította a világot egy bűnözőtől, újra kapott némi alapszínt a lávás pörkölés következtében és élő státuszban maradt az áldozat. Apropó áldozat! Ideje lett volna kiengednie a hősugárzó közeléből. Kapott végre észbe és sietett a lávabörtönhöz. Némi kínos mosollyal megszüntette jutsu-ját, aztán bumm. Nem épp hálás ököl találta telibe arcát. A földön kiterülve vetődött rá a sértett hölgyemény, aki nem épp háláját fejezte ki hangos üvöltés - ruharázás kombinációjával. Mint kiderült csodálatosan hosszú hajának maradványait siratta, ugyanis túl közel volt a börtönrácsokhoz. Sejthető mi lett velük. Lángra kapva váltak semmivé. Attól még ekkora drámát kerekíteni belőle?! Rémisztő a másik nem, ha paprikás hangulatban talál meg. ~ Csak azt a pontom ne találja meg! Még szeretnék vele mit kezdeni!~ Imádkozott Takako, miközben rongybabaként fordultak X-be szemei. Miután kínzója megunta a felesleges ordítozást faképnél hagyta. Hála az égnek azelőtt tette, hogy a ninja gyomra felkavarodott volna. Igazán köszönte szépen, de más balesetért már ne támadják meg. Ennyi megpróbáltatás bőven elég volt...
Szóval ott tartott fel kéne kelnie, majd észhez térnie, végül elindulnia, mivel a pár órából fél napos késés lett. Épp erőlködések árán ácsorogva porolta le tagjait, amikor néhány kavics hullott le egy közeli szikláról. Rögtön sejtette nem maguktól támadt kedvük lepottyanni, vagyis kellett ott lennie valakinek. Kicsiny fejében az a kép jelent meg, hogy az előbb megmentett nő vasvillával küldte nyakára a fél falut. Hatalmasat nyelt, majd oldalra sandított felkészülve az esetleges "FUSS AZ ÉLETEDÉRT!" menekülésre. Négy férfi állt ott, ráadásul ninják. Túl messze voltak, hogy fejpántjukat rendesen láthassa, de abban biztos volt sosem látta még őket, nem lehetettek helybeliek. Erről meggyőzte a tipikus ANBU öltözék. ~Mit keres itt Konoha?~ Vakarta meg fejét zavarodottan. Mivel egyenlőre senkinek sem támadt kedve megszólalni vagy bármit csinálni, úgy gondolta akkor neki kéne kezdeményeznie.
-Jó napot! Ha az előbbi sikítás miatt jöttek, megnyugodhatnak! Veszély elhárítva!-
Kapott elő egy nyalókát vigyorogva. Megint várnia kellett a válaszra. Ha pedig nincs más dolga, egyen egy finom..DARABOKRA HULLOTT?! Sápadt el cukorka szilánkokat látva. Valószínűleg a női terror alatt törhettek darabokra! Végül is mindegy volt mikor történt csak az számított, hogy megsemmisültek a gyönyörűségei! ~ TRAGÉDIAAAA! ~ Kapott fejéhez lelkileg megsemmisülten és temette el villámgyorsan imádott "ételét". Egy rövid gyászszünet után rádöbbent váratlan vendégeivel is kéne foglalkoznia, így torkát köszörülve tért tárgyra.
-Elnézést a szünetét! Most viszont megkérdezhetem mi járatban vannak errefelé? Nincs tudomásom róla vendégeink lennének Konoha-ból.-
Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue30700/36000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimePént. Márc. 05, 2010 7:15 pm

{ A rejtélyes épület & Igen, Konoha csatlakozik xD}
Tsunade-sama hívatott egy fontos küldetés miatt. Végül is nem volt ebben semmi meglepő, hiszen legtöbbször jouninként veszi hasznomat az idős hokage. Vagy talán csak szeret idegesíteni avval, hogy már hetek óta dög unalmas küldetéseket ad nekem. Nem tudom mégis miért csinálja ezt, de nem is nagyon érdekelt. Talán a chunin vizsga miatt kevesebb volt a bevethető genin, ám remélem, hogy most tényleg valami fontos dologgal bíz meg a vénség. Szokás szerint pár perc alatt megtettem az utat a szőke kage asszonyhoz és azonnal belekezdett a feladat elmesélésébe. Egy konohai genin már egy ideje nem jelentkezett, pedig küldetésen van, s ezért nekem és egy csapatnak kell felkutatni az ifjú Mingawát. A csapat tagjai mind frissen kinevezett chuninok voltak, az összes kölköt láttam a chunin vizsga utolsó próbáján, így némileg tudtam milyen fajta technikát is használnak. Az irodából kilépve a fiúkhoz fordultam és megszólaltam.
- Azt ajánlom siessünk és ha bármi problémátok van a tempóval vagy valamivel nyugodtan szóljatok. - Mondtam nekik, bár arcomról le lehetett olvasni az igazságot "Teljesen ki vagyok egy szó és végetek!" A srácokkal számomra tulajdonképpen féltempóval indultunk meg. Bár a sebességünk, így is több volt mint elég a küldetés végrehajtásához. Út közben inkább az eltelt heteken elmélkedtem kicsit. A Godaima-sama valamiért elégé könnyű, bár idegesítő feladatokat bízott rám. Krumpliszedés, favágás és még rengeteg idegesítő házimunka. Már hosszú ideje csalódtam a küldetésekben és ahelyett, hogy hatalmas izgalommal vártam volna a rám kiszabott akciókat, inkább elmentem a kocsmába pókerezni meg miegymás. Mintha megfordult volna körülöttem a világ, vagy hasonló. Minden esetre ez a kis misszió egész érdekesnek tűnik, hiszen egy ninja megkeresése kisebb akcióval csak megkecsegtet bennünket. Már egész hosszú ideje kerestük a kissrácot, de még mindig nem találtuk. Úgy döntötem, jobb lesz egy kis kerülőt tenni és ezt a fiatal shinobik tudtára is adtam.
- Ki tudja megeshet, hogy a kis ninja a Föld Országában van, szóval teszünk egy nagyobbacska kerülőt, aki akar az most tiltakozzon!- Mondtam, de még egy levegővételnyi szünetet se hagytam folytattam tovább a beszédemet. - Remek, akkor induljunk!- Mondtam, majd rögtön el is indultam a Föld Országának irányába. Kicsit elgondolkodtam a régebbi küldetéseimen is, főleg azokon, amiken csapatban voltam. Bár az ilyen elég ritka volt, mégis, hogyha én vezettem egy csapatot, akkor a jól bevált diktatúrát alkalmaztam és nem tűrtem semmiféle ellent mondást. Hosszas visszaemlékezésemből egy shinobi képe rángatott ki. A férfi látszólag épp egy hölgyet mentett ki szökött ninják karmai közül. A chuninokhoz fordultam, majd meglepve vettem észre, hogy egy kavicsba rúgtam bele véletlenül. A kis kő egyenesen a férfiig bucskázott le, emiatt pedig a mondandómat gyorsabban kellett elmondanom.
- Nem tudni, hogy az ellenségünk-e vagy pedig egy szövetségesünk lehet, úgyhogy mindannyian küldjünk le egy klónt megtudni, mégis milyen a fickó. - Adtam ki a parancsot, az ifjú shinobik pedig végre is hajtották. Bár jómagam egy sima klón helyett egy tűzklónt küldtem ki, evvel jobban felmérve a ninját.
-Jó napot! Ha az előbbi sikítás miatt jöttek, megnyugodhatnak! Veszély elhárítva!- A ninja szavai után egy cukorkát akart volna enni, ám meglepve látta, hogy az szétmorzsolódott. - -Elnézést a szünetért! Most viszont megkérdezhetem mi járatban vannak errefelé? Nincs tudomásom róla vendégeink lennének Konoha-ból.- - Miután a férfit ártalmatlannak ítéltem meg a jutsumat feloldottam és leugrottam hozzá.
- Egy küldetés miatt vagyunk itt, egyik genin társunkat kell megtalálnunk, szabad megtudnom, hogy pontosan mit is csináltál te? - Szavaim után jutott eszembe, hogy ez a terep számára előnyös, ráadásul az is megeshet, hogy a tájon rejtőzik egy-két társa és csak a megfelelő alkalomra várnak. Valószínűleg jobb lett volna elküldenem a tűzmadaramat felderítésre, ám erről megfeledkeztem. Minden esetre egész nyugodtan vártam a ninja válaszát.
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue10000/14000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeVas. Márc. 07, 2010 1:50 pm

[ A rejtélyes épület ~ Konoha csatlakozik? ]

Amint odaértünk eldöntöttük, hogy tovább indulunk. Régen voltam már küldetésen ezért jóval izgatottabb voltam a kelleténél, bár megőriztem hidegvéremet.
~ Remélem sikeresen záródik ez a küldetés... - Siklott át az agyamon a gondolat. A kunai tartómból elővettem egy kunai-t és erősen megszorítottam.
~ Ez a terep az ellenfeleinknek lehet előnyre is válna így figyelni kell minden apró neszre. - Gondoltam és egy bokorhoz kaptam a fejem, ami megzörrent, de rájöttem, hogy csak egy erdei állat volt.

/Bocsi srácok, most csak ennyi jutott eszembe:S/
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue10000/14000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeVas. Márc. 07, 2010 4:04 pm

// A rejtélyes épület - Ultrakirályan befutunk //

Már egy ideje Chuuninná váltam, viszont most úgy nézett ki, megkapom ezen korszakom első komoly küldetését. Tsunade-sama egy levelet küldött, amiben az áll, hogy Mitsuhide és Shiratori oldalán kell mennem egy akcióra, a vezetőnk pedig Doragon Akudo Shaichi lesz.
~ Az a fickó az ANBU kapitánya! Ez nem semmi menet lesz!~ gondoltam magamban, miközben otthon a háztetőn ülve fürkésztem a papíroson a sorokat.
- Ideje lesz készülődni...- suttogtam, ezt követően lepattantam a fűbe, majd zsebre tett kézzel ballagtam be az ajtón. Mint mindig, most is egyedül voltam otthonomban, ezért kénytelen voltam egy írásos emléket hagyni magam után, amiben utaltam arra, miszerint a következő napokban ne nagyon várjanak haza, mivel fontos misszióra kell mennem. Miután ezzel is megvoltam, a szobámba baktattam. Magamra öltöttem újonnan megszerzett Chuunin egyenruhámat, amit imádtam viselni, valamint elraktároztam a felszerelésemet, aminek tartalmára minden bizonnyal szükségem lesz az út során. Fejpántomat a jobb karomra kötöttem, talán már meguntam, hogy Genin koromban állandóan a fejemen átívelve hordtam. Ideje volt egy kis változtatásnak, ha már idáig eljutottam. Majdnem minden készen állt, csupán egy apró, ám annál fontosabb részlete hiányzott még a 100%-os felkészültségi aránynak. Lehajoltam, ezt követően az ágyam alól előhúztam egy dobozt, mely teli volt mangákkal. Végighúztam rajtuk a kezemet, azután elértem a keresetthez.
- Hm, ez jó is lesz.- bólintottam egyet, s a farzsebembe helyeztem a képregényt. Mielőtt elindultam volna, még gondolkodóba estem. Az államat vakargatva merengtem, és kirántottam az előző manga következő epizódját is a többi közül.
- Egy ilyen komoly útra jobb alaposan felszerelkezni.- jelentettem ki egy vigyor társulatában, majd elhagytam a házunk és a klánunk területét. A Hokage palotájában találkoztam a többiekkel.
- Jó napot Hokage-sama, és mindenki más!- hajoltam meg mélyen, a többiek felé pedig egy barátságos intést intéztem. A feladatunk felsorolása után elhagytuk Tsunade-sama rezidenciáját. Shaichi taichou megjegyzett egy a tempóval kapcsolatos, szelídnek tűnő kijelentést, bár ábrázatáról nem ezt lehetett leolvasni.
- Ne aggódjon taichou, minden rendben lesz!- vigyorodtam el kínosan, szemeimet becsukva, miközben izzadságcseppek borították be fejemet, két tenyeremet pedig magam elé helyezve a levegőt tologattam. Ez egy afféle, megadást jelző gesztusnak is számított.

Út közben nem nagyon volt lehetőségünk témázgatásra, igazából egész végig azon töprengtem, miféle feszültségoldó kijelentéssel is szolgálhatnék, viszont nem jutott eszembe semmi. Minagawa Hiroshi keresése még nem járt sikerekkel, ezért hát kapitányunk azt a határozatot hozta, hogy kerülő úton a Föld Országába vesszük az irányt. Néma bólintással jeleztem, egyetértésemet, ámbár tiltakozni amúgy sem lehetett volna. Nem igazán csíptem azt a helyet, csupa szikla meg kopárság. Pontosan ez fogadott minket ebben az esetben is. Innentől kezdve sokkal komolyabbra vettem a figurát, elvégre ez a hely nem éppen arról híres, hogy túlságosan odalennének a konohaiakért. Szemeimmel éberen figyeltem a területet, egy pillanat erejére sem bontottam meg az alakzatot. Egy férfivel találkoztunk a területen, aki látszólag egy komolyabb csata győzteseként tevékenykedett, valamint éppen egy harcias hölgyemény cibálta a ruháját. Egyik szemöldökön följebb csúszott a másiknál, s zsebre dugott kezekkel figyeltem az eseményeket.
- Szegény fickó... Ki érti a nőket?- kérdeztem halkan, mialatt megvakartam a tarkómat. Shaichi taichou egy parancsot adott ki számunkra.
- Igenis! Bunshin no Jutsu!- mutattam kézpecséteket, eztán a másolatomat leküldtem a lejtőn, egyenesen az első ránézésre iwagakurei alakhoz. Elég barátságosan kezdett beszélni hozzánk, nem tűnt támadó szándékúnak. Ezt minden bizonnyal ANBU kapitányunk is észlelte, nem sokkal később pedig feloldva technikáját pattant le újdonsült ismerősünk elé. Én is követtem egy előre szaltóval, majd guggolva huppantam a talajra. Felállva vagy fél méterre Shaichi taichoutól álltam.
- Igazából nem vendégség okából érkeztünk, bár tény, hogy jól esne most egy pohár hideg narancslé.- jegyeztem meg, számon pedig egy félmosoly jelent meg. Talán nem mindenki értékelte az elmés megnyilvánulásomat, így jobbnak láttam, ha csöndben maradok a továbbiakban. Minden estre próbáltam továbbra is összpontosítani, s kémlelni a terepet.
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue10000/14000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeSzer. Márc. 10, 2010 6:46 pm

// A rejtélyes épület - Ultrakirályan befutunk //

Éppen a szobámban pihentem, amikor felkiáltott tesóm, hogy kaptam egy levelet. Gyorsan a nappaliba szaladtam, s de amikor már lent voltam nem láttam a testvéremet.
~ Na, már megint sietett már rohadtul elegem van, hogy mindig ezt csinálja. - gondoltam magamban és ki akartam neki kiáltani, hogy hol van a levél, de észrevettem, hogy az asztalra rakta. A borítékon rögtön észrevettem, hogy Tsunade küldte.
~ Remélem, hogy egy küldetés lesz, mert még chuninként egyen se voltam. - töprengtem el mialatt lassan nyitottam fel a borítékot. A levélben az állt, hogy Kodamával, s Shiratorival veszek részt a küldetésen, a vezetőnk pedig Doragon Akudo Shaichilesz.
~ Na, ez elég jó küldetésnek hangzik akkor neki is látok készülődni. - gondoltam magamban, s gyorsan felszaladtam a szobámba. Az első az volt, hogy felvettem a chunin mellényemet majd egy kisebb táskát előkaptam a szekrényből. Belepakoltam pár szendvicset a hűtőből és egy hálózsákot. A katanámat meg a kusari-gamát is elhelyeztem az övemen. Készen álltam, s amint elköszöntem az anyámtól, aki rajtam kívül még itthon volt elindultam a Hokage palotája felé. Amint a palotához értem rögtön benyitottam és a Hokage irodájához indultam. Amint benyitottam rögtön meghajoltam, s így szóltam:
- Jó napot Tsunade-sama, s nektek is. - köszöntem, majd a barátaimmal még le is kezeltem.

Nemsokára elindultunk, s a nagy sűrűben nagyon kellet figyelni nincs-e valami csapda, ami elégé nagy gondot okozna ezért a byakuganomat be is kapcsoltam.
Amikor a határt elértük rögtön észre lehetett venni a különbséget. Az egész föld országa egy sziklás kopár terület volt, amire rossz volt még ránézni is. Út közben, akikkel találkoztunk úgy néztek ránk mintha mi vérszomjas gyilkosok lennénk ez is bizonyította a Tűz és a Föld országa közötti viszonyt. Egyszerre csak egy férfi jelent, meg akin volt pár seb úgy nézet ki, mint aki a csatából jött, de lehet, hogy így is volt. A férfi egy elégé harcias menyecskét húzott maga után, akin elégé látszott, hogy nem éppen önszántából ment az idegen férfivel. Kodama tett egy megjegyzést, amit hallottam annak ellenére, hogy elég halk volt és rögtön elvigyorogtam rajta magam.
~ Hát ez igaz is. - gondoltam, eztán pedig. Shaichi nemsokára kiadta a parancsot.
- Rendben! Bunshin no Jutsu! - mondtam, s leküldtem a klónomat. A fickó elég barátságos volt, akivel beszéltünk én nem láttam benne ellenséges szándék jelét. A kapitányunk pár perc múlva feloldta a technikát, s leugrott az újdonsült ismerőséhez. Én is követtem a Shaichit, s az ugrás után előrebukfenceztem, majdnem a kapitány mellé érkeztem. Pár pillanat múlva felegyenesedtem és vártam mi fog történni.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue40000/40000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimeSzer. Márc. 10, 2010 7:35 pm

// A rejtélyes épület - Takako és a konohai különítmény cselekményszála //

A négy Levél ninja felfedte magát, leereszkedtek a sziklán, s szóba elegyedtek Takakoval, az iwagakurei Jouninnal. A fiúnak komoly gondjai akadtak a megmentett nőszeméllyel, aki eléggé makacs módon még mindig nem tudott megnyugodni.
- Ki foglak nyírni!!! Tudod mennyit kellet szenvednem, mire ilyen csodálatos lett a hajam!? Inkább az életemet vették volna el!- ordított a kék hajú srác képébe, mire néhányan talán igencsak elcsodálkoztak.
- Ti meg mi a francot bámultok?! Te fehér szemű! Nem tetszik nekem az ábrázatod!- húzta fel pulóvere ujjait a "finom" hölgyemény, majd fújtatva közelített Mitsuhide irányába. Nyilvánvalóan nem találkozott még Hyuuga klán béli illetővel. Amint odaért hozzá egy pofonnal illette meg az ifjú Chuunint. Mire két régi barátja oldalról a segítségére siettek volna, az ingerült nőszemély széttárta kezeit, amik ökölbe voltak szorítva. A két ütés kellőképpen telibe találta Shiratorit és Kodamát, akik felhagyva a mentőakcióval, arcukat szorongatva huppantak a sziklás talajra.
- Háháháhá! Komolyan mondom, még az előző három tökkelütöttnél is szánalmasabbak vagytok!- nevetett ördögien, derékra tett kezekkel a lány. Valószínűleg félelmetesebb volt, mint akármelyik eddigi ellenfelük, kivel valaha is összehozta őket a sors. Végezetül Shaichi taichou elé lépett, s mutató ujjával majdnem kiszúrva a férfi szemét, erős fenyegetéseket adott le az ANBU számára:
- Tanítsd meg a kölykeidet, hogy gyakorolgassák még az emberrabló szakmát, mert ez egy magamfajta hölgy ellen édeskevés lesz!
Ezek után hátat fordított, azután bájosan tovább ballagott. Hát, nem mindenki tudja hogyan kell illedelmesen köszönetet mondani embertársainak. Mielőtt az ismerkedés tovább folyhatott volna az öt shinobi között, a távolból csörtetés, ordítozás hallatszott, amit egy pofás porfelhő kísért. Talán mindenkinek leesett, ezek nem pont a legbarátságosabb közelítés jelei voltak. A lány kiállva a csürhe élére mutogatott a ninja bagázsra.
- Ők voltak azok!- kiáltotta.
- A mocskos suttyók! Megpróbálták ellopni a jánykámat! Há' kapják meg a magukét!- buzdította a részegekből, valamint elfajzott földművesekből álló sereg vezetője társait. Ő minden bizonnyal az "ártatlan" lány dühös apukájának szerepét töltötte be a balhéban. A nagyjából harminc személyes, önkéntes igazságszolgáltató alakulat körbevette Takakot és a konohaiakat, majd fegyvereiket, melyek nagyrészt vasvillákból, gereblyékből, ásókból, s lapátokból álltak, rászegezték a shinobikra. A művelt apuci, mögötte pedig a húgocskáját óvó bátyó előreléptek, miközben az idősebbik férfi így szólt:
- Két okot mondjá', hogy ne döfjelek ketté!
Eme felszólítás nem tudni kinek lett címezve, mivel az öreg mindenkire nézett, viszont úgy beszélt, mintha kifejezetten egy személlyel akart volna tárgyalni. Hogy hőseink diplomáciai, vagy erőszakos megoldást választanak, az jelenleg rajtuk múlik. Egy biztos, akkor járnak majd legjobban, amennyiben együtt működnek.
Vissza az elejére Go down
Nezumishu TakakoHozzászólások száma : 17
Reputation : 0
Registration date : 2009. Dec. 03.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue26000/30000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: Jougan

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimePént. Márc. 12, 2010 4:30 pm

[ A rejtélyes épület - Ultakirályan balhéba keveredtünkXP ]

Színes egyéniségekkel tűzdelt vendégei szép sorjában küldtek felé köszöntéseket, még egy elmés poénra is jutott a csomagból. Nem akarta bamba értetlenkedéssel lehűteni vicceskedő érkezőjét, amiért csillagos hotel pincérjének nézte, úgyhogy komment nélkül fordult társaságuk vezetőjéhez. Meg se bírt mukkanni, mert a férfi rögtön lényegre térve kérdezősködött. Jöhetett is a pillanat, amikor Takako kínosan vigyorogva elmélkedett viszonylag hihető, na meg kevésbé égő történeten, hiszen arról csevegni egy nő kiverte belőle az összes életerőt, amiért puszta véletlenségből lepörkölte haját, enyhén azt sugározná minden hallgató felé: perverz őrült letámadt ninjutsu-val egy ártatlan nőszemélyt. Még a helyi lapok vezető cikkének is tökéletes címmel szolgálna. Akkora szégyent meg köszöni szépen átad másnak, hogy élete végéig bélyegzett ökörként kiközösítsék. Meg tuti nem dobná fel lábát a mostani kage, szóval a terror még a máglyahalálnál vagy vasvillás ördögök üldöztetésénél is fájdalmasabb lenne. ~ Szegény fejem! ~ Siránkozott lehorgasztott fejjel pár másodpercig, ugyanis ezt követően megütötte fülét a kibírhatatlan frekvencián rezonáló női hang. Ettől rögtön védekezően emelte maga elé karjait. Nem akart újabb verést kapni! Szerencsére vagyis a többiek részéről balszerencsére Konoha küldötteit rohamozta meg. Azért előtte tett még egy utolsó kitérőt lelki sérülését kiváltó gazfickója felé. Természetesen a frissen érkezőknek is ugyanakkora hévvel üvöltött, mint eddig. A látványtól pedig helybeli ninjánk arcszíne kaméleon gyorsaságával váltakozott. Nem lett volna szép, ha egy paprikás civil miatt törne ki háború a két ország között. Szóval ideje volt fejét rázva észhez térni és jelzéseket küldeni az érkező vészről. Magyarul háttéri pacaként ugrált, mutogatott, hadonászott kezeivel. Totál feleslegesen tette, mivel senki sem figyelt rá. Legalább lelkiismerete tiszta lehetett. Ő mindent megtett, vagyis...
-TE-TE-TE...TE SZENT ISTEN!-
Fagyott le a látványtól, mely szerint a dühödt tank kivégezte három áldozatát. El se akarta hinni, de tényleg lebokszolta a két srácot! Tátotta el száját és látott hozzá jobbra-balra dülöngélve kacérkodni az ájulás gondolatával. Ez maga az igazi katasztrófa! Szorongatta fejét egyre reménytelenebbül mutogatva a nőszemélyre, aki nem létező érzékekkel neszelte le Takako problémáját. Az elkövetkezendő tekintettől, mely a pokol legsötétebb bugyrát is felülmúlta egészen biztos visszatérő rémálmai lesznek! Ez az ártatlannak tűnő emberi izé képes lenne romba dönteni az egész univerzumot. Csak tudná ezek után, hogy voltak képesek foglyul ejteni. Őszintén szólva azon se lepődött volna meg, ha bűnrészes lenne vagy ő maga a banda vezére! Innentől fogva semmin se tudna kiakadni. Vagy mégis? Jelent meg töménytelen mennyiségű kérdőjel, miután elefántdübörgést, porfelhőt, harci kiáltásokat követően kapásból öt vasvilla kezdte el bökdösni hátát. Sejtette ebből baj lesz, így félve sandított oldalra, ahol kész hadtest szórt maroknyi csoportjukra szénné égető villámokat.
-VÁÁÁÁÁÁH! ÉDES EGY ANYUKÁM!-
Hagyta el száját lányos sikoly, majd hátrált közelebb az Anbu taghoz. Legszívesebben nyakába ugrott volna, vagy minimum háta mögé bújva rúgja előrébb "védj meg!" felkiáltással, azonban a jelenlegi reménytelen esetből csak egyetlen út maradt. A menekülés! Eljött az ideje, hogy élve ősi trükkjükkel sprinteljenek minél messzebbre. Csak néhány füstbomba vagy más remek trükk és itt sincsenek! Amúgy is megvan a maguk dolga. Neki loholnia kell az épülethez, a többieknek meg keresni az eltűnt genin-t. Ha kell hazaüzen vagy megpróbál segíteni merre induljanak, csak jussanak ki innen! Nos, majdnem bejött ez a remek ötlet, ha épp nem szólalt volna fel az apuka és egyből nem rá szegeződött volna minden szempár. Sejtve ennek tartalma a "te mész tárgyalni" volt, félve felemelte kezét.
-E-e-elnézést!-
-Monnyad!-
-Egy, a lánya életben van! Kettő, ninja megölése súlyos bűn!-
Tömörnek tömör válasz volt, de valószínűtlen ennyivel megelégedne a férfi. Bár ki tudja! Talán a határozottsága némiképp megingatja az értelmi szinten alulmaradt vezetőt. Meg még ott ott motoszkált a "B" terv is! Ha más nem tényleg futni fognak. Neki ugyanis semmi kedve dühödt földműveseket elfenekelni.
Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék Left_bar_bleue30700/36000Föld Országa - Sziklás Vidék Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitimePént. Márc. 12, 2010 8:07 pm

[ A rejtélyes épület - Ultralazán kezelem a helyzetet Cool]

Miután a férfival szembe álltunk nem sokkal rá egy eddig figyelmemet elkerülő tényező. Ezen "tényező" tulajdonképp beleordított a ninja kolléga arcába.
- Ki foglak nyírni!!! Tudod mennyit kellet szenvednem, mire ilyen csodálatos lett a hajam!? Inkább az életemet vették volna el!- Pár mondatából is sikerült leszűrnőm a fontosabb mondanivalót. A "hölgy" minden bizonnyal életveszélyes helyzetbe került valahogyan s a shinobi megmentette, bár a hajában tett egy kis kárt. Őszintén szólva az eddig figyelmemet elkerülő lány nem is érdekelt, így nem is törődtem a felszólításával. - Ti meg mi a francot bámultok?! Te fehér szemű! Nem tetszik nekem az ábrázatod! - Az ordítás után a csapatom egyik tagjához igyekezett, felhúzott pulóverrel. A "fehér szemű" kifejezésből arra következtettem, hogy nem tudja mi is az a Hyuuga klán. A pofon, amely az ifjú chunin arcán csattant nem is túlságosan érdekelt. Majd a kis ütés után a másik két chunin is arcát fogva landolt a földön. Miután egy pillantást vetettem a földön lévő csapatomra, inkább elkaptam róluk a tekintetem és a fickóra figyeltem, aki látszólag nem örült a hölgy akciójának.
-TE-TE-TE...TE SZENT ISTEN!- - Mondta a fickó, ám szavait inkább semmisnek tekintettem. Őszintén szólva nem tudom miért is aggódott ennyire, hiszen nyilvánvaló hogy a csaj képes volna egy valódi küzdelemben is megverni a kölyköket. Bár kissé meglepő volt, hogy milyen bátor is a csaj.
- Háháháhá! Komolyan mondom, még az előző három tökkelütöttnél is szánalmasabbak vagytok! - Engem ezen szavaiból csak az "előző három" rész érdekelt. Ezek szerint a srác ellenfelei hárman voltak. Majd hirtelen léptek zaját hallottam, a zajokból ítélve felém közeledett s nem is csalódtam. Pár pillanat múlva a mutató ujjával majdnem kidöfte a szememet, de már csak azért is megálltam, hogy pislogjak és farkasszemet néztem az idegesítő nővel.
- Tanítsd meg a kölykeidet, hogy gyakorolgassák még az emberrabló szakmát, mert ez egy magamfajta hölgy ellen édeskevés lesz! - Ezek szerint, úgy gondolta hogy el akarjuk rabolni. Micsoda egy öntelt nőszemély, ez sem nézhet gyakran a tükrön kívül semmit. Nyilván úgy gondolja, hogy ő a világ közepe és ha valami miatt jöttünk az csakis vele kapcsolatos lehet. Pedig én eddig észre se vettem, vajon mit szólna hozzá, ha őt a félelmetes harcost és szépséget egyben nem vette volna észre, egy hozzám hasonló alak. Minden bizonnyal, úgy járnék mint a társaim, bár én minden bizonnyal inkább egy tűzklónnal helyettesíteném magam és akkor a csinos keze is alaposan leégne. Majd végre eljött a lehető legjobb dolog, amit csinálhatott a nő és lelépett. Ám pár pillanat múlva már egy közeledő csürhét vettem észre a horizonton. Ebből arra következtetem, hogy valahol egy falu is van, ahol megtudhatunk akár valamit a geninről is. A menet elején természetesen az idegesítő nő állt. - Ők voltak azok! - Kiáltotta a nő, majd egy sikolyféleséget is hallottam.
-VÁÁÁÁÁÁH! ÉDES EGY ANYUKÁM!- - A hang alapján nem a kölykök mondták, hanem az idegen, aki már régebb óta van itt. Eddig nem is volt baj, kiabáljon amit akar, de amikor egyre csak közeledett felém az az érzésem támadt, hogy engem akarna pajzsnak használni. Őszintén szólva nem is érdekelt, hogy mit akar, úgy sem az lesz.
- A mocskos suttyók! Megpróbálták ellopni a jánykámat! Há' kapják meg a magukét! - Kiáltotta minden bizonnyal a "nő" apja. Majd a csürhe, mely részegekből és züllött földművesekből állt, körbevett minket. "Fegyvereiket" mindannyian ránk szegezték. Sokat tapasztalt ninjaútjaim során sem láttam még olyat, hogy részegek és földművesek, de a kocsmai bunyós korszakomnak köszönhetően már találkoztam olyannal, hogy többen voltak ellenem. Ráadásul most én sem egyedül voltam, így nem kellett miért aggódnom. Ez a kis balhé nem kecsegtetett túl nagy akcióval, így inkább a valódi küldetésünkre koncentráltam és a körülöttem történő eseményekkel nem törődve gyengéden utat törve magamnak a tömeg között haladtam a kör középpontjából kifelé. Arcomon semmiféle jele nem mutatkozott félelemnek, az mint mindig most sem mutatott semmilyen jelet.
- Kölykök! Nem túl messze innét lehet egy kisebb város vagy valami. Onnan talán megtudhatunk valamit a genin felől! - - Mondtam szavaimat az ifjú chuninoknak szegezve, majd ellent mondást nem tűrve néztem feléjük. A régebben bevált arcom most minden bizonnyal nem lesz segítségemre, hiszen most merően más a helyzet ...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Föld Országa - Sziklás Vidék Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Föld Országa - Sziklás Vidék
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Föld Országa-
Ugrás: