★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Föld Országa - Sziklás Vidék

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Márc. 15, 2010 11:45 am

// A rejtélyes épület - Takako és a konohai különítmény cselekményszála //

Lassan az idegesítő nő szinte már mindenkit elintézett, miközben én és Kodama a földön ültünk miközben az arcunkat fogtunk.
~ Még egyszer hozzámér és kinyírom ezt a szukát. - Néztem rá elmebeteg fejjel és vagy ezerféle módszert képzeltem el, hogyan is tudnám megölni. Ezután egy csürhe bandával keveredtünk szóváltásba akik nem éppen intelligensnek tekinthető személyek. Felálltam és odasétáltam a parasztok elé. A kezemet két oldalra tártam:
- Na szóval amint látjátok a lánynak semmi baja, mi csak megmentettük, valamint a ruházatunkból látjátok, hogy nem lenne esélyetek, ezért mi most tovább állunk, ti meg térjetek vissza a munkához. - Mondtam nyugodt hangon, majd a végére elmosolyodtam. Shaichi elmondta, hogy a közelbe van egy falu és látogassuk meg hátha tudnak ott valamit.
- Rendben. - Mondtam miközben bólintottam és hátat fordítottam a parasztoknak.
~ Milyen szép ez az élet, semmi cél sőt még ha valaki meg is ment egyet a többi egyből ''fegyvert'' ragad...szánalmas. - Gondolataim között ez az egy mondat siklott át.
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 7:15 pm

// A rejtélyes épület - Bátorságom határain O.o", azaz STOP TAICHOU!!! //

Miután a megmentett hölgynek elszállt az agya, támadást indított Hyuuga cimboránk felé. Erre felgyűrtem pulóverem ujjait, majd ordítani kezdtem, mintha barátom halálos sebet kapott volna:
- Mitsuhideee!!!! Shiro, állítsuk le a csitrit!!
Ekkor a földtől elrugaszkodva egy csatakiáltás kíséretében kezdtem száguldani a lány irányába, a következő percben meg egy öklöt éreztem az arcomban.
~ Ne-nem lehet...!!!~ futott végig a gondolat az agyamon, s drámai hatásokat keltve egy sziklának szegeződtem, utána meg kiterültem a talajon.
- E-ez... Nem is ember...- suttogtam, miközben szemeim előtt milliónyi kicsi csillag tündöklött. Erősen töprengeni kezdtem, mikor lett éjszaka? De nem sokkal később az is megfordult a fejemben, hogy már a másvilágon vagyok, vagy esetleg nem érzem az időt. Hatalmas fantáziám elszabadulásának ellenére, a tény igen egyszerű volt: ki lettem ütve. Pontosabban kiütött egy földönkívüli nőstény, akit még A bolygó neve: Halál szereplőválogatásába sem merek bevenni. Mielőtt még erőt vettem volna a feltámadáshoz, egy hatalmas dübörgésre lettem figyelmes, azután észleltem, ahogyan egy csoport elvetemült földműves támadó szándékkal közelített. Mire sikerült felállnom, már körbevettek minket. Egy csöppet még szédültem, viszont egy idő után elmúlt. A felém szegeződő "fegyverek" láttára csak egyetlen gondolat tudott a fejemben maradni:
~ Bunyó! Bunyó! Bunyó!
Biztosan elégtételt akartak, viszont ekkor az iwagakurei shinobi feltalálva magát kezdett el mentegető szövegeket feltálalni a főellenségnek. Úgy tűnt érveinket köszönhetően, egyenlőre nem akartak támadni a fickók, de jobb volt óvatosnak lenni. Shaichi kapitánylekezelően szólított meg minket, amire egy fekete felhő jelent meg fejem fölött.
- Taichou olyan rideg... Legalább a nevünkön szólíthatna.- jelentettem ki, mire az ő ötletére, Tomoyuki cimborámmal elindultak kifelé a tömegből. Ekkor rápillantottam a iwagakurei alakra, majd igazságérzetem bekapcsolt.
~ Francba! Nem kellene egyedül hagyni a srácot. Áh, már meg is van!~ gondoltam magamban, mire Shuichi kapitány elé vágtam, azután megálltam előtte.
- Taichou! Ezt nem tartom jó ötletnek! Elvégre gondoljon csak bele! Hiába indulnánk annak a falunak az irányába, mert szerintem ez a sok őrült onnan szabadult el. Másrészről pedig biztosan jelezték volna már, ha náluk volna Hiroshi-kun. Különben meg lehet, hogy az otogakureiek ejtették foglyul a fiút, és lehet bölcsebb lenne végigjárni azt a küldetést, amin ő elindult. A másik meg, hogy talán jobban járnánk, ha társulnánk az iwagakurei ninjával. Elvégre ő helybéli, s talán még nálunk is jobban informált a dolgokról.- mondtam, miközben a szívem már a torkomban dobogott. A homlokomról egy izzadságcsepp csordult le, mialatt kínos mosollyal néztem a csapatunk vezetőjének kegyetlen ábrázatát.
~ Az égiek segítsenek meg! Hogy lehetek ennyire őrült?~ kérdeztem magamtól, azután berezelve vártam a főnökünk válaszát.
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 I_icon_minitimeVas. Márc. 21, 2010 4:56 pm

[A rejtélyes épület]

Mihelyt a lány megmenekült teljesen megbolondult, s minden ok nélkül elkezdet sértegetni. Pár pillanat után elkezdett felém sétálni gyors léptekkel, amitől egy kicsit megtántorodtam.
~ Mit akar ez a lány? - kérdeztem magamtól, és amit a lány elég közel ért hozzám pofonvágott. Az arcomhoz nyúltam majd így szóltam:
- Nem ezt érdemlem.
Shiro és Kodama, eztán meg akarták volna állítani a lányt. A két chunin megindult az őrült nő felé, de az öklét arcukba mélyeztette.
~ Az igen, ez a lány nem gyenge. - futott végig gyorsan az agyamon, s megdöbbentve néztem az eseményeket. Hirtelen nagy dübörgést hallottam, amire odafordítottam a fejemet. Egy nagyobb csürhe közelített felénk, amitől egy pillanatra megrémültem. A nagy csőcselékben volt a hálátlan lány apja is, aki azt hitte, hogy elraboltuk a lányát és csak jobban uszította ránk a sok parasztot. Nemsokára már a sok ásót, vasvillát és egyéb földműves eszközt a nyakunkhoz szegezték. Tomoyuki elmondta, hogy a lányt mi nem bántottuk, hanem mi mentettük meg, de nem nagyon látszott, hogy hinnének barátom szavainak. Shaichi taicho elmondta, hogy van a közelbe egy falu, amit meglátogathatnánk, de Kodama inkább mást javasolt, mert szerinte onnan jött ez a sok ideges paraszt. Már egy kicsit összezavarodtam, mert nem tudtam, hogy mit csináljak így vártam, hogy a taicho megerősítse az eddigi elképzelését vagy egy másik paranccsal álljon elő.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Left_bar_bleue40000/40000Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Márc. 24, 2010 12:47 pm

// A rejtélyes épület //

Végül a banda egy kissé összekuszálódott, mivel Kodama szembe mert szegülni Shaichi taichou parancsával, aki talán ezt nem fogja túlzottan díjazni. Shiratori látszólag elfogadta a kapitány utasításait, Mitsuhide megzavarodott, Takako pedig erős indokokat használva kísérelte meg elkerülni a verekedést.
- Na jó van... Elmenünk, de ha még egyszer meglátlak titeket errefele, nyikk lesz!- jelentette ki a "hadúr",mire nagyobbik fia eléggé félelmetesnek akart tűnni, ezért ujját végighúzta a nyakán, ezzel egy nem túl biztató jelet leadva a shinobik felé. Pár perc múlva az egész sereg megiramodott, majd már csak az öt ninja maradt ott. Egyenlőre még nem jutottak döntésre, de talán a közel jövőben.

// Most egy ideig nem írok, beszéljétek meg a dolgokat! Természetesen a sorrend marad, s a háttérből majd figyelni fogom a dolgokat. Wink Amint látom, hogy megvagytok, írom a következő hozzászólást. //
Vissza az elejére Go down
Nezumishu TakakoHozzászólások száma : 17
Reputation : 0
Registration date : 2009. Dec. 03.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Left_bar_bleue26000/30000Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: Jougan

Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 I_icon_minitimePént. Márc. 26, 2010 3:40 pm

[ A rejtélyes épület - Ultragázosan hátrahagytak...Meg még mit nem!>.< ]

Két Csendes óceánt maga alá folyatva tartotta maga elé karjait. Hátha-hátha veszik a békével jöttem jelzést! Bár, nem úgy festett meghatotta vagy lenyugtatta őket két krákogás között, erőteljes mozdulatokkal őslakosságot jelző fejpánja villogtatása és vasvilla písz jellel történő pöckölgetése. Csattanó gyanánt pedig elementális erővel talajba csapódott álla. A négyes csoport vezetője mindenféle bemutató nélkül gyalogolt el. Ráadásnak a dühödt tömeg úgy nyílt ketté előtte, ahogy az a nagy könyvekben meg van írva. Kész Mózes! Tátotta száját csodálkozva. Másrészt, kezdte sejteni, jobb nem kötözködni ANBU tagokkal. Ha a többiek is ilyen "karizmatikus" egyéniségek, akkor máris kész a recept milyen eszközökkel terítenek le körözött bűnözőket. Elég levenniük a maszkot! Szerencsétlen célpont magától szenderülne jobb létre! Ábrándozott látványosan kigondolt marhaságairól. Természetesen saját maga főszereplésével és ferdítve, túldrámázva, istenítve leleményességét. Csillantak meg szemei. Mennyei adottság lenne ekkora híresség képében járni a világot. Ehhez már csak a praktikák kellenének! Vagyis nem ártana odaaraszolni félelmetes vezérhez és szorgalmasan jegyzetelve készülni a lehetetlenre! Remek ötletében az a tény akadályozta meg, hogy látta távolodni ninja vendégeit, de ez most tudatosult benne! ~ Háááááh?! ~ Pislogott hatalmas szemekkel a légüres térre, ahol eddig álltak. Megbökdösve sértődötten a szaggatott vonallal kijelölt területet találkozott össze a dühös, pörkölt hajú lány, valószínűleg apjával. Sokkos állapotban védve arcát és legérzékenyebb pontját lépett hátrébb. Annyira csúnya arccal áldotta meg azt az embert, amivel eladhatták volna mumusnak, ördögnek, ne dohányozz reklám elrettentő példájának.
- Na jó van... Elmenünk, de ha még egyszer meglátlak titeket errefele, nyikk lesz!-
-Johohooo! Éhértettük!-
Folyt le egy kínos csepp arcán az igen látványos érvek közlésétől. Ha lehet még megtartaná fejét, mondjuk örökre! Majd a túlvilágon viszi kézben a fejét, mint a bukósisakot szokás. Fúj! Elképesztően ronda összkép. Intett remegve a távozó falusiaknak. Ettől kirázta a hideg-meleg-normál hőfok! Plusz néhány pillanattal később fulladozhatott felvert por túlélhetetlen mennyiségétől. Köhögve, könnyezve és prüszkölve botorkált, amikor meghallotta az egyik Konoha-i hangját. Még a közelben voltak! Iramodott hangok irányába. Meglátva a négy árnyékot emelte fel kezét.
-Vá-vá-várjatok meeeg!-
Futott az alakokhoz. Ideje volt normálisan beszélniük. Vezér bácsi továbbra se volt ismerkedő hangulatban. Ennyit a barátkozós részről. Sóhajtott lemondóan. Nem kedvelte a feszült légkört, de megszokható. Legalább senki se merne velük kötözködni! Vannak ám előnyei szőrösszívűnek! Viszont, jelenleg lényegre törően és tényeket kell mondania, különben itt hagyják! Komolyodott el némiképp arca, miközben rászánta magát, hogy egyenesen odasétáljon vezetőjük elé.
-Nálam jobban egyikőtök sem ismeri a környéket! Gyorsabban rábukkanhattok a genin-re. Szóval, segíthetek? Ha megmondjátok merre tartott eredetileg és milyen útvonal volt kijelölve, máris előrébb leszünk!-
Vigyorodott el megnyerően. Teljesen felesleges volt, de már megszokássá vált nála. Egy úthenger se lapítaná le arcáról. Mosoly ide vagy oda, remélte adnak neki egy esélyt. Konoha, Iwagakure, mindenki érdeke, hogy megkerüljön a srác.
Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Left_bar_bleue30700/36000Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jún. 16, 2010 10:08 am

[ Rejtélyes épület - Bocsi a késésért^^"]
Távozásom után Kodama jött oda hozzám és adta elő észérveit. Többnyire igaza is volt, bár nem hiszem hogy mindenki itt lenne. Egy-két kocsmáros vagy fogadós ott maradhatott. Annyi pedig bőven elég, hogy tudjuk mi a helyzet a faluban, hiszen a részegek sokat beszélnek és most attól se kell félnie, hogy árulás miatt kirekesztik. Rövid idő múlva a csürhe nagy port felkavarva visszament a faluba. Épp válaszolni akartam volna az egyik kölöknek, amikor az iwagakurei félbeszakított.
-Vá-vá-várjatok meeeg!- Kiáltotta az idegen, enyhén szólva idegesített ez a stílus. A folyton vigyorgó hatalmas életkedvvel rendelkező egyéneket nem túlságosan szerettem. Az pedig, hogy parancsolt nekünk még jobban feldühített. Amint elért bennünket elém állt. Nagyjából ugyanolyan magasak lehettünk, talán 5-6 centivel lehettem csak magasabb, bár ez nem mérvadó. Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy mire vagy képes. -Nálam jobban egyikőtök sem ismeri a környéket! Gyorsabban rábukkanhattok a genin-re. Szóval, segíthetek? Ha megmondjátok merre tartott eredetileg és milyen útvonal volt kijelölve, máris előrébb leszünk!- Miközben a férfi beszélt, addig én kézjeleket mutogattam egyenesen a szemébe nézve, majd egy kunaiial megvágtam az ujjamat, miközben a szemkontaktust továbbra is tartottam. Mikor pedig befejezte a monológját a kezem a vállára tettem és szörnylényeket idéztem. Megidéztem a tűzmadarat és a farkast is. A madár rögtön az égbe repült, ahogy mindig, a farkas pedig a fickó mögött állt. A férfi a vállát fogta a tűzlények minden bizonnyal megégették, bár ez engem nem igazán érdekelt. Arcom nem változott semmit sem, csupán hangomat emeltem fel, hogy tudja nem jó ötlet velem packázni.
- Doragon Akudo Shaichi a konohai ANBU kapitánya és jounin. A falu első számú leggonoszabb embere. Ezek a kölkök mellettem pedig frissen kinevezett chuninok. Jobb lesz, ha elmesélsz magadról egy-két dolgot, ugyanis a farkasom elég régen kapott enni. - Mondtam fenyegetően, majd figyeltem a beszélgetőtársam reakcióját. Nem tudom miért, de úgy tűnt a homlokától csak úgy csorgott az izzadság, lehet hogy a hőtől, amit a tűzfarkasom gerjeszt vagy még az előző akció miatt fél, de az is lehet hogy tőlem ijedt meg. Minden esetre úgy sejtem, hogy nem fog nekem hazudni ....
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Föld Országa - Sziklás Vidék   Föld Országa - Sziklás Vidék - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Föld Országa - Sziklás Vidék
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Föld Országa-
Ugrás: