★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Iwagakure - Kapu

Go down 
SzerzőÜzenet
Megami-chama

Megami-chama

Hozzászólások száma : 223
Age : 26
Itt : Tengoku
Reputation : 0
Registration date : 2009. Feb. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Iwagakure - Kapu Left_bar_bleue0/0Iwagakure - Kapu Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Ex-Főadmin
Kekkei Genkai: -

Iwagakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Iwagakure - Kapu   Iwagakure - Kapu I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 16, 2009 5:32 pm

Iwagakure kapuja. Őrökkel van védve és felügyelve.
Vissza az elejére Go down
http://grandmaya.tumblr.com
Gaisuke DaizoHozzászólások száma : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 04.

Karakterinformáció
Chakra:
Iwagakure - Kapu Left_bar_bleue26450/30000Iwagakure - Kapu Empty_bar_bleue  (26450/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: -

Iwagakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iwagakure - Kapu   Iwagakure - Kapu I_icon_minitimeKedd Nov. 10, 2009 10:02 pm

// A vándorlások vége //

Hatalmas út áll mögöttem. Az utóbbi években a világ szinte minden táján voltam és rengeteg érdekességet láttam. A háború utáni időkben mindenki a sebei nyalogatásával volt elfoglalva, így én könnyedén járhattam más népek között is. Viszont mindenhol ott volt még a bizalmatlanság a másik iránt. Az Azimo sensei-el eltöltött idő alatt sokat változtam: komolyabbá és sokkal erősebbé váltam. Végül azonban eljött annak is az ideje hogy visszatérjek az otthonomba.
Nem tudom hogy mi vár rám Iwagakure falain belül, mennyire változtak meg az emberek, vagy éppen ellenkezőleg. A visszaúton megnyugtató dolgokra lettem figyelmes: szinte mindenhol boldog emberekkel találkoztam.
Amikor átverekedtem magamat az ország határát alkotó hegyeken rengeteg régi emlék villant fel bennem. Emlékek az akadémiai életről, a genin vizsgáról és minden dologról ami itt történt velem.
Hetekig haladtam előre hogy elérjem a falut, de amikor már csak pár órányira voltam megtorpantam. Nem vagyok biztos hogy találkozni akarok a régi ismerősökkel. Minél közelebb jártam a célomhoz annál lassabban haladtam, míg végül megláttam Iwagakure kapuját. Néhány őr áll ott, akik valószínűleg igazoltatni fognak. Alaposan szemügyre veszem a shinobikat, de nem találom őket ismerősnek.
- Úgy is meg kell történnie ennek az egésznek, hajrá! - biztatom magam.
Újult erővel elindulok a kapu felé, kimért, határozott mozdulatokkal. Menet közben elő veszem az igazolványomat, ami még a jouninná válásomkor készült.
- Üdv, a Tsuchikage-hoz jöttem! - köszönök nekik. - Itt vannak a papírjaim. - nyújtom át az iratokat.
Vissza az elejére Go down
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Iwagakure - Kapu Left_bar_bleue36000/40000Iwagakure - Kapu Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Iwagakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iwagakure - Kapu   Iwagakure - Kapu I_icon_minitimeKedd Nov. 10, 2009 10:27 pm

// A vándorlások vége //

Hosszú út áll mögötted, mikor egyre közelebb érsz célodhoz, kissé megtántorodsz. Ez nem meglepő, hiszen minden ember fél az "ismeretlentől", talán te is félsz a változásoktól, de "félelmed" legyőzve a kapuhoz érsz. A kapuhoz érve, előveszed papírjaid, majd az örök megállapítják, hogy idevalósi vagy. Ezután beengednek a faluba, te rögtön a Tsuchikage palotája felé veszed az irányt. Szerencsédre nem találkozol szembe ismerőssel. A palotához érve talán ismét elgondolkodhatsz, hogy bemész-e. Ki tudja, talán a hazád már szökött ninjaként kezel, az örök pedig csak azért engedtek be, hogy könnyebb préda legyél. Azt ajánlom,. gondold végig a dolgot, vagy legalább gondolkodj el a dolgon....

// Következő post: Tsuchikage palotája//
Vissza az elejére Go down
Nezumishu TakakoHozzászólások száma : 17
Reputation : 0
Registration date : 2009. Dec. 03.

Karakterinformáció
Chakra:
Iwagakure - Kapu Left_bar_bleue26000/30000Iwagakure - Kapu Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: Jougan

Iwagakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iwagakure - Kapu   Iwagakure - Kapu I_icon_minitimeVas. Dec. 27, 2009 5:37 pm

[ A rejtélyes épület ]

Az ajtó csukódását követően nyelvét kinyújtva grimaszolt. Még hátsóját is bemutatta ingerült állapotában. Persze, amint észhez tért szétnézett és sietős léptekkel távozott a palotából. Sosem kedvelte a házsártos vénembert. Elsősorban azért, mert folyton tudatta vele mennyire tapasztalatlan. Másrészt minden egyes találkozásuknál családja tagjairól tartott kiselőadást. Unalmas! Az arcába dobott tekercset is a fentiek jeleként fogta fel. Emiatt elsöpörhetetlen lendülettel indult meg a falu kapujához. Mihamarabb távozni akart és bebizonyítani Tsuchikage-nak nem hasznavehetetlen kisgyerek! Azonban elszántsága csak egy utca erejéig tartott. Mérge elszálltával felszínre tört álmossága. Izgalmában szemernyit sem aludt. Túlságosan lekötötte gondolatait mit fog kapni, erre mehet egy modern épületet vizsgálni. Fájhat feje Orochimaru nevű krokodil, ja nem ő a kígyós férfi, miatt és még szuvenírt is hozhat ajándékba! Nem épp álmai küldetésének ígérkezett. Ráadásul arról a pingvin...kígyó bűvölő örültről kellemetlen hírek terjedtek. Brutális erejével a kage-kat is képes csúfos vereségbe taszítani. ~Remek kilátások!~ Sóhajtott hatalmasat. Frusztrálta a tudat egyedül kell mennie. Vagyis egy szóval sem említették társasága akadna, pedig Konoha igazán beszállhatott volna. Elsősorban az ő bajuk a zakkant jutsu gyűjtő.
Sötét aurába burkolózva vált semmivé eddigi jókedve és folytatta menetelését. Már nem is akart annyira küldetésre menni. Elment tőle a kedve. Épp vissza akart fordulni, hogy hisztéria közepette vegyék tőle vissza ezt a feladatot, amikor átlépte Iwagakure 'küsztöbét'. Értetlenül pislogva vetődött volna vissza, ha a szemfüles őrök le nem fogják. Természetesen nem adta bőrét ingyen. Gigászi könnyeket hullatva kapálózott a bejutásért, de egy jól irányzott hátsón billentéssel máris messzire került szülőföldjétől. Szipogások közepette leporolta sérült tagját és öklét rázva kikérte magának az embertelen módszert. Mivel előadása elzárta a lazsálás lehetőségét, kénytelen volt nekivágni az útnak. Útnak, de merre is?
-Te szent isten!-
Ordította el magát, fejét szorítva. Elfelejtette megnézni a tekercset! Sietős léptekkel bevetődött egy közeli szikla mögé, hogy végre tanulmányozhassa célját. Hosszas keresgélés és némi korrekciót követően ki is igazodott rajta. Információ gyűjtését egy nyalóka előhorgászásával koronázta meg. Készen állt bevonulni Hangvilla..izé...Hang országába!
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Iwagakure - Kapu Left_bar_bleue40000/40000Iwagakure - Kapu Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Iwagakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iwagakure - Kapu   Iwagakure - Kapu I_icon_minitimeKedd Dec. 29, 2009 7:47 pm

// A rejtélyes épület - Takako cselekményszála //

A fiú elhagyta szeretett faluját, s egy idő után eszébe jutott, hogy meg kellett volna tekinteni azt a térképet, amit indulása előtt az a csökönyös öregember nyomott a kezébe. Nem sokkal később rájött merre induljon el.

Ahogy egyre jobban közeledett a céljához a távolból sikítozásra lehetett figyelmes. Ha jobban megnézte magának, akkor Takako három Missing-nint láthatott, akik éppen egy elfogott lányt próbáltak megszabadítani a ruháitól. Természetesen a nőnek ez nem volt ínyére, ezért ronda szavakkal illette a fickókat, bár azokat ez nem nagyon zavarta. Rosszindulatú kacagásuk néha még a nőszemély hangját is elnyomta.
- Gyerünk kislány!- mondta az egyik férfi. Első ránézésre a húszas éveiben járhatott, fejpántján a kirigakurei ninják jelképe volt látható, ami át volt húzva.
- Ne szenvedjetek már annyit azzal a csitrivel! Ne is csodálkozzatok rajta, hogy kitaszítottak letettek! Még egy asszonnyal sem tudtok elbánni idióták!- rivallt a két alak a legerősebbnek tűnő shinobi, ki ezalatt nyugalomba helyezte magát az egyik sziklán. Fején az iwagakurei ninják fejpántját hordta, de azon is át volt satírozva a szimbólum. Ránézésre nem törődött társaival, azok meg nem is mertek neki visszaszólni, csupán vicsorítani kezdtek.
- Mi van? Kellene valami?- érdeklődött fennhangon, amire a két fickó megrázta a fejét.
- Nem... Semmi...- jelentette ki harmadik, akinek egy levél szerű jelképet lehetett látni a homlokvédőjén. A többi Missing-ninhez hasonlóan az ő megkülönböztető jelét is egy nagy vágás csúfította. Vajon most mit fog tenni Takako?

// Köv.post.: Föld Országa - Sziklás Vidék //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Iwagakure - Kapu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iwagakure - Kapu   Iwagakure - Kapu I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Iwagakure - Kapu
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Föld Országa :: Iwagaukre-
Ugrás: