★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kisame Akasumi

Go down 
SzerzőÜzenet
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 24
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
4700/7000  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

TémanyitásTárgy: Kisame Akasumi   Szomb. Ápr. 18, 2009 2:03 pm

Módosított

Név: Kisame Akasumi

Nem: Férfi

Kaszt: genin

Kor: 14

Klán: Romanji klán

Származás: Konoha

Felszerelés: 1 db Különleges Katana/sárkányok lelke (sárkánypikkely markolattal és csak a romanji klán által birtokolt acél) 10 db kunai 5 db shuriken 5db robbanó cetli

Születési idő: Szeptember 25

Kinézet: lila haj barnás vöröses szem 178 cm magas 57 kg (a ruháért katt a linkre)

http://api.ning.com/files/TKW6InOaZqPbJQZ4HFvzldNzkxm3qoHFF6FqByy8dUsIMxR2GnZOjNQ1-puQCptmM52tIpZjg5Cyr6BtcSWWrYWqZgq7kilo/trigun_36_800.jpg

Chakra beállítottság: tűz

jellemvonás: vicces, álmodozó, jó képeségű és kitartó

Klán előtörténet: A Tűz országa egyik vezető klánja a Romanji klán mely a tűz jutsu beállítotságú. A három ős alapította ezt a klánt és a kedvenc ősi állatuk a sárkány és erről nevezték el a klánt.
Az oldalágak között vannak olyanok, akik más jutsu-t is tanulnak, mert csak a főág hű az ősökhöz.
Ahogy minden nagyobb klánnak, ennek is van Kekkei Genkaijja.

Előtörténet: Én az egyik oldal ágtól származom. Meghaltak a szüleim egy nagy csatában és a főágból befogadott egy család, ez a család csak a tűz jutsukkat használt. Azért én nem csak tűz típusú jutsukat akarok majd tanulni. Függetlenül attól, hogy ők meg azt akarnak tanítani nekem. Itt nem voltam valami jó tanuló általában aludtam órákon, az is igaz, hogy sokszor büntettek mert rosszalkodtam és meglógtam Mitanko Kimiko után amíg beszélt a sensei a faluról meg ilyesmikről. Nem nagyon érdekelt amit mondott de lassan kezdem belátni, hogy igaza volt. Szerintem az egész osztályban Mitanko Kimiko volt a legszebb, de sosem mertem neki ezt megmondani úgyhogy csak barátok maradtunk. Azért voltak olyan pillanatok amikor kettesben maradtunk, mint amikor átmentem hozzá, hogy segítsen az elméletben és utána meg kimentünk az erdőbe és én meg a gyakorlatban segítettem neki a shurikent dobni. Ilyenkor mindig vittem két személyre ennivalót mert elhúzódtak ezek a napok. Szerettem mert legalább többet lehettünk együtt. Sok népszerű barátom lett, de én nem vagyok valami nagy szám leginkább a hátérben voltam és sosem éreztem, hogy igazi barátaim lettek volna kivéve Kimikot. Ahhoz, hogy gennin lehessek egy klónt kellet csinálnom a vizsgán, de életemben először túlszárnyaltam magam és kettő klónt is csináltam. Az első napom geninnként azzal kezdtem, hogy elhívtam Kimit egy tál ramenre és természetesen én fizettem. Elbeszélgettünk arról, hogy milyenek a csapataink és a sensei-eink. Fura, de mikor a közelemben van úgy érzem mintha megállna a világ és csak mi ketten egy örökkévalóságig. Majd ezután elmentem a chuunin vizsgára, de elbuktam majd a második chuunin vizsgán újra megpróbáltam.

A második próbálkozás a chuunin vizsgán:

1. próba: Az első feladat az volt h ki kellet találnunk egy saját jutsut egy hónap alatt. Nekem ez a feladat nagyon nehéznek tűnt és ép, hogy csak elég volt ez a kis idő. A jutsum neve földalatti tűzorkán (a föld alatt támad a tűz és egyszer csak kitörik a földből az ellenség lába alatt). Ez a jutsu a föld és a tűz stílus keverése három részből ált a megtanulása. Az első lépés az volt, hogy elsajátítsam a föld egy kis irányítását. A második lépés az volt, hogy meg tanuljam irányítani a tüzet. A harmadik az, hogy a kettőt egyszerre csináljam és ez volt a legnehezebb része. Elmentem a chuunin vizsga vezetőihez h megmutassam a technikám és azt mondták - ez nagyon szép teljesítmény tőled átmehetsz. És ennek nagyon örültem

2. próba: Egy genjutsuból kellet kiszabadulnunk és először megpróbáltam feloldani, de nem sikerült. Majd fájdalmat okoztam magamnak. Kificamítottam a kis ujjamat és ezzel sikert kitörnöm a genjutsuból. Sokan elbuktak ezen a próbán mondhatni majdnem megfelezték az indulókat, de szerencsére ép hogy csak sikerült átmennem.

3.próba: a volt a feladat, hogy egymás ellen kell harcolni ahol minden féleképp használni, kellet az új jutsukat amiket kitaláltunk. Párokban voltunk és minden ellenfelemet legyőztem kivéve egyet, a legnagyobb riválisomat akivel alig bírtam és a neve Semaki Kagura. Mikor elkezdődött akkor folyamatosan támadott és csak védekezni tudtam majd egy helyettesítéssel a háta mögé kerültem, de ő rögtön megtámadott egy árnyék shurikennel és eléggé súlyos sebeket kaptam a lábamba. Szerencsére még a kezemnek semmi baja és még tudtam futni, de nagyon fájt. Aztán használta a titkos technikáját ami valójában az én technikám csak tűz helyett széllel ami feldarabol. Ő úgy hívta h szél szablya. Én is akkor használtam a tűzorkánt, amikor ő a szélszablyát és mindketten kidőltünk

A csalódás:
A vizsgabiztos azt mondta sajnálatos módon, hogy nem én nyertem ugyanis egy másodperccel hamarabb estem össze tehát ő nyert és így nem lettem chuunin de legközelebb sikerül.

Kekkei Genkai:
Igen kemény és fárasztó edzésen kell annak ámenije aki megakarja tanulni és sokan feladják. A kinézete egy kék sárkányszem.

http://users.atw.hu/eragon/honlap_kepek/fan_art/sarkanyszem.jpg

Igen rafinált mert több szintje is van de a szem mit se változik.
Több szint közül a 4.-et 100 emberből egy míg a 3.-at 50 emberből egy érheti el. Az 1. szintet mindenki eléri hiszen annyi az egész hogy minden tűz típusú jutsuhoz kevés chakra kell plusz egy veled egy magasságú sárkány megidézése a Akaitacu no jutsu val. Míg a 2. szintet már nem tudják olyan sokan használni mivel kézjelek nélkül gyenge és közepes tűz jutsukat csinálni igen sok gyakorlásba kerül és még egy 3x nagyobb sárkányt megidézni, ehhez igen sok chakra szükséges. A 3. szintet azért csak ilyen kevesen érhetik el mert ezzel szinte te magad vagy a tűz, egyé kell válnod lélekben vele. Hisz e nélkül fel se tudnád gyújtani mások chakra vonalát puszta érintéssel. A legveszélyesebb és a legnehezebb a végső 4. szint ahol már te irányítod a tüzet pusztán a gondolatoddal, de látnod kell az ellenfelet ahhoz, hogy elégjen. Mikor valaki már 3 szintet tud azt nálunk nagyon nagy becsben tartják hiszen az életével játszik mikor tovább tanulja.


A hozzászólást Kisame Akasumi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 29, 2009 4:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megami-chama

avatar

Hozzászólások száma : 223
Age : 25
Itt : Tengoku
Reputation : 0
Registration date : 2009. Feb. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
0/0  (0/0)
Szint: Ex-Főadmin
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   Szomb. Ápr. 18, 2009 2:15 pm

Az előtörténeted jó, de van egy pár hiba:

" Meghaltak a szüleim egy nagy csatában és a főágból befogadott egy család, ez a család csak a tűz jutsukra tanítottak. E közben magamtól másfajta jutsukat is tanultam majd hat évesen bekerültem az akadémiára. " - nem tanulhatsz tűz elemű jutsu-kat, amíg nem leszel gennin. Ezt kérlek javítsd át.

Helyesírási hibáid vannak, de elnézem. Ha a hibádat kijavítottad, akkor kérlek írd le azokat az eseményeket, amik eddig történtek a karaktereddel. (az előző fórumverziós játék során.)

Végül is az előtörténetedet ELFOGADOM. - De kérlek írd meg azt, amit kértem és csak utána kezdj bele az adatlapba, majd a játékba!

Chakra: 4000 / 6000
Pénz: 5000 kane
Gennin szint: 2.szint
Kekkei Genkai engedélyezve!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://grandmaya.tumblr.com
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 24
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
4700/7000  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   Hétf. Ápr. 27, 2009 7:37 pm

Ami edig történt velem.

Miután a 2. chuninvizsgámat is elrontottam úgy döntöttem, hogy sokkal keményebben fogok dolgozni, hogy jobb shinobi legyek.

Edzésem az erdőben és a pihenő

Mikor kimentem azerdőbe vittem magammal pár kunait és a katanámat. Elővettem a bokrokból az elrejtett céltáblákat, elhelyeztem őket és elkeztem a kunai dobó edzést. Elösszőr nem a céltáblákra dobáltam hanem a fákra, hogy minnél erősebb legyen a dobásom. Ahogy dobtam a fáknak a kunáit úgy is estek ki. ~Ez nem igaz. Talán elveszett az erőm? -kérdeztem magamtól és folytattam. Végre sikerül, hogy bele ált a kunai. Ezek után egyre erősebben tudtam dobni míg nem már szinte teljesen eltünt a kunai. -Na mostmár jöhet a célzás. -montam nem olyan hangosan. Eleinte a céltáblának mindig a szélét találtam el, de egy idő után egyre jobban halattam és már a közepét is malydnem eltaláltam amikor megszólalt az órám. Megkerestem a zacskós rament és nekiláttam az ebédszünetnek. -Ez finom volt. -kiáltottam föl. Nekivágtam az edzés folytatásának. Az erőm megmaradt a célzásom se romlot le edtől a kis ebédtől úgy, hogy a 3. dobásom után sorra eltaláltam a céltábla közepét. Mivel ezzel készvagyok visza testem a céltáblákat a bokrok közé és elkeztem a katana edzést. Találtam egy kidölt fának a földben maradt törzsét és azt keztem el vagdosni. ~Csodálatos, hogy mien éles ez a kard. -gondoltam magamban miközben ketévágtam. Elindultam a fákon ugrálva levagdosni az ágakat közben kikerülni, mintha csak elenségek lennének. Menetközben találtam egy hatalmas követ amin elkeztem élezni a kardomat, hogy még élesebb legyen és megpróbáltam átszurni a követ ami sikerült. -Végre vége. Teljesen elfáradtam idelye pihenni. -amint kimontam röktön elindultam a fürdőbe. Amint odaértem a lehető leggyorsabban siettem a jó meleg forró vízbe. Jól ellazultam amikor meghallotam Kimi hangját úgy, hogy kijöttem a vízből felvettem egy törölközőt kimentem és elkeztünk beszélgetni. Hirtelen a tulaly azt monta, hogy záróra. Gyorsan felöltöztem és Kimikoval együtt mentem haza.

Az 5 elem köve

Tsunade nénye küldöt értem egy embert aki azt monta.
-Az 5 hokage hivat.
~Most mit akarhat már megint -gondoltam magamban és válaszoltam.
-Rendben 1 perc és indulok, de miről is van szó?
-Az 5 elem kövéről és önnek is részt kell ebbenn a küldetésben venilye.
-Okés kész vagyok mehetünk.


//Nagyából ez volt a pár napban. Valaki nem akarna csinálni egy karit aminek a neve Mitanko Kimiko?//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megami-chama

avatar

Hozzászólások száma : 223
Age : 25
Itt : Tengoku
Reputation : 0
Registration date : 2009. Feb. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
0/0  (0/0)
Szint: Ex-Főadmin
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   Hétf. Ápr. 27, 2009 8:31 pm

A beszámolódat elfogadom!
De kérlek, hogy kezdj valamit a helyesírásoddal ^^"
Például ebben a nagyon nagy hibák:
venilye - vennie
tulaly- tulaj
monta - mondta
nénye - nénje
nagyából - nagyjából
meg hasonlók.... Légyszíves figyelj oda! ^^"

Készíts adatlapot és jó játékot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://grandmaya.tumblr.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   

Vissza az elejére Go down
 
Kisame Akasumi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: