★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Tűz Országa - Konoha melletti erdő

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SzerzőÜzenet
Tadayoshi AyameHozzászólások száma : 93
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 01.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue26800/30000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (26800/30000)
Szint: Jounin szint
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 3:35 pm

~ ~ Gazdátlan lábnyomok a hóban ~ ~


Kicsit túlságosan is sikerült felpakolnom, de semmiképp se akartam megfagyni, így hát inkább cipelem a mázsás táskám, minthogy kőkeményre fagyjak... Amint megérkeztem a kapuhoz, levágtam a földre batyumat, és ráültem, hogy azért még se állva várjam a többieket. Néhány perc múlva Zakari is befutott, egy az enyémtől jóval kisebb mérettel rendelkező táskával.
- Szia, ismét Ayame, látom mindenre felkészültél.
Mondta, majd leült mellém, és a táskám mellé. Így már kettecskén vártuk Hidemichit.
- Szia Zakari. Aha, tudod... rühellem a hideget.
Rázott ki abban a pillanatban a hideg. Már csak a gondolatától is megfagyok, nem hogy ott tébláboljak a hóban naphosszat. Úgy éreztem, hogy a halálomba rohanok azzal, hogy abba a fagyos országba akarok menni. Jó, az ott élőknek annyira nincs hideg, hiszek ők ott születnek, élnek és halnak meg. Én meg konohai nyápic vagyok, akinek még a kis hideg is olyan, mintha több ezer tűvel szurkálnák.
Pár percnyi várakozás után Hidemichi is megérkezett, egy aránylag normál méretű táskával egyetemben. Hát... úgy tűnt, hogy neki sikerült a kettőnk közti menetet megtalálnia.
- Üdv, Hidemichi-kun.
Köszöntöttem, majd felpattantam.
- Öhm... Izé. Nem lesz az egy csöppet sok, Ayame- san?
Tette fel a kérdést kissé meglepődve, mire én csak egy „nem”-et intettem a fejemmel. Igaz, kicsit nagynak látszik a tatyóm, de akkor se olyan kitudja milyen nehéz... Legalábbis nekem nem. Annyira. Na jó, megszakadtam, amíg a kapu elé vonszoltam, de nem érdekelt, hiszen erőt adott az a tudat, hogy már csak azért se fogok megfagyni, hála ezeknek a meleg, és vastag ruháknak.
- Ideje lesz elindulni. Nem olyan rövid lesz az utunk, ráadásul minél hamarabb érünk oda, annál jobb.
Szólt hátra Hidemichi. Felkaptam hátamra a táskámat, és máris indulásra készen álltam és vártam. Kisvártatva meg is indultunk...
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue30700/36000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeVas. Nov. 01, 2009 12:28 am

~ ○ ~ Gazdátlan lábnyomok a hóban ~ ○ ~
Miután megérkezett a vezetőnk Hidemichi elindultunk hosszú, és a végén, hideg utunkon. Szerencsére a táskám könnyű volt, így bátran vágtam bele a Hó országig tartó sétának. Azonban láttam, hogy Ayame kissé nehézkesen halad azzal a nagy batyuval.
~ Ennyire fog fázni? Ha visszatértünk a faluba meglepem, egy polár női kollekcióval, mivel az szép, és praktikus egyben. Ideje úriembernek lenni.~ Gondoltam, és Ayame mellé léptem.
- Ayame, szeretnék segíteni a zsákod cipelésében. – mondtam a lánynak, és reméltem, hogy hagyja, hogy segítsek neki. Ezek közben a fiatal vezetőnket néztem. Hidemichit. Néha fütyörészet, vagy bambult össze-vissza, de néha viszont elég komolyan elgondolkodott.
~Kíváncsi lennék, min agyal ennyit. Remélem nem a küldetésünk árnyoldalán.~ Gondoltam közben pedig végig Ayame válaszára vártam.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeHétf. Nov. 02, 2009 2:19 pm

// Gazdátlan lábnyomok a hóban //

Zakari felajánlotta, hogy segít cipelni Ayame tatyóit, amire Hidemichi kicsit furcsa arccal nézett hátra. Talán nem értette miért akar Zakari ennyire a nő segítségére lenni. Minden esetre pár pillanat múlva újból a menetirányt bámulta.
- A Hó Országába vízen át fogunk eljutni. Tsunade- sama már kibérelt számunkra egy hajót, és azt mondta, első osztályú ellátásban fognak bennünket részesíteni.- jelentette ki a három fős csapat vezetője, azután megrántotta a táskája pántját. Kicsit melege volt ebben a vastag felszerelésben, hiszen a Tűz Országának területén igen kellemes időt lehetett megtapasztalni. Már jó ideje ballagtak, lassan kezdett alászállni a Nap.

A közelben már sirályok is köröztek, valamint friss szellő élesztette újjá az utazókat.
- Hamarosan elérjük a tengerpartot.- tájékoztatta társait Hidemichi, bár lehet, ezzel ők maguk is tisztában voltak. Igaza is lett, ugyanis nem sok perccel később meglátták a kéken ragyogó vízrengeteget, a horizont peremén pedig épen látható volt a Naplemente.
- Nahát... Milyen tökéletes időzítés.- húzódott végig egy halvány mosoly Hidemichi arcán. A kikötőben most csak egy halászhajó állt. Elég lerobbant állapotban, rozsdásan, néhány jó kiállású matrózzal a fedélzetén. Ez a másik két Jouninnak talán elég rossz jel, egyesek bizonyára máshogy képzelték el az "első osztályú ellátást". A kapitánynak kinéző, szakállas fickó gyanúsan integetett a konohaiak felé, ami elég erősen keltheti azt az érzetet, valóban ezzel a kiöregedett ronccsal kell majd átkelniük a tengeren.

// Köv.post.: Tűz Országa - Kikötő //
Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue30700/36000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 4:15 pm

// Árulás a levelek közt//

Miután bemutatkoztunk egymásnak, rögtön útnak is indultunk. Én jól el voltam magamban és csak a tájat néztem, egyszer-kétszer annyira elkalandozott a figyelmem, hogy azt sem vettem észre, ha beszélgettek társaim. Az út, úgy 3-4 napba fog telni, így jobb lett volna, ha hozok egy sátrat, de azt elfelejtettem. Majd elérkezett a pillanat is, amikor a vezetőnk megállt és megszólalt.
- Tábort verünk. - Egész jó látási viszonyaink voltak, így nem értettem, hogy miért is állunk meg, de egyelőre nem evvel törődtem, hanem Miyához fordultam.
- Van esetleg egy plusz sátrad? Sajnos én elfelejtettem elhozni, remélem megérted. - Mondtam fejemet vakargatva, de még mindig fapofával. Majd a "harmadik fél" ismét megszólalt.
- Óránként váltjuk egymást az őrségben. Én kezdem. - Avval elő is húzott egy kunait és úgy várta az ellenséges csapatokat. Én pedig Sakura válaszát vártam.
Vissza az elejére Go down
Miya SakuraHozzászólások száma : 53
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 04.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue26200/30000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (26200/30000)
Szint: Jounin szint
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeVas. Nov. 22, 2009 12:52 pm

× Árulás a levelek közt ×

* Az kapun kilépve utunk az erdőben folytatódott, az új csapattárs javaslatára pedig tábort vertünk. Az igazat megszólva én is jónak tartottam az ötletet, bár kicsit korainak tűnt egyből kempingezéssel tölteni az időt. Miközben épp a táskámban matattam, Shaichi hozzám fordult. *
- Sajnálom - húztam el a szám -, de nekem csak egy hálózsákom van. Nem készültem pótcuccokkal, pedig általában mindenből van nálam tartalék.
~ Elég nagy felelőtlenség valami alvóalkalmatosság nélkül küldetésre jönni... Na,de kapitány! ~
* Miközben kiterítettem a zsákot és belebújtam, azon morfondíroztam, vajon nem kellene-e beszélgetést kezdeményeznem az idegen férfival. Hisz' lassan úgyis én jövök az őrségben, addig felesleges lenne elaludni.
Az elhatározás megszületett, kibújtam a zsákból és odaléptem a férfihez. *

- Te képes lennél elárulni a falvadat?
* Lehet, hogy a kérdés hülyén jött ki, ám Sakura tudta, mit akar kihozni belőle. A kapcsolatfelvétel mögött, pedig semmi más szándék nem állt, mint a csapattársak megismerése. *
Vissza az elejére Go down
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue20000/26000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeVas. Nov. 22, 2009 4:32 pm

//Árulás a levelek közt – Mesélő//

A táborozás megkezdése nyugodtan megkezdődött, még csak nem is ellenkeztek, ami Torashironak igencsak tetszett. Mi tagadás, néhányszor megfordult a fejében, hogy esetleg ellenszegülnek az általa kiadott parancsoknak, de ez még se történt. Az egyik fa ágáról nyugodtan nézegetett a távolba, s néha-néha a rendezkedő társait is nézte. Na igen... Shaichitől tényleg elég meggondolatlanság volt, hogy nem hozott magával semmit, amit alvásra használhatott volna, azonban a természet mindig is kegyes volt, s megajándékozta a vándorokat néhány nem túl kényelmes fekvőalkalmatossággal. Ki hinné, hogy a föld, vagy a nagyobbacska sziklák még alvásra is alkalmasak... Sakura látogatásán azonban kissé meglepődött, hiszen még nincs őrségváltás. Igazából csak az lepte meg, hogy a lány beszélgetést kezdeményezett vele.
- Soha... Ha meg is tenném, inkább vetnék véget az életemet saját kezeim által, mint hogy Konoha egyik shinobija tegye meg.
Válaszolt tőle szokatlanul bőbeszédűen, ám annál komorabban. Torashironak nem úgy tűnt, mintha a két ninja tudná, hogy kik is azok, akiket keresnek. Az természetesen mindenkinek tiszta, hogy ANBU tagokról van szó, ám a nevüket senki nem árulta el. A küldetés vezetője talán épp ezért lélegezhetett fel egy időre, hiszen társai nem tudhatták, hogy egyikük az alig 20 éves öccse. Igazi kis géniusz, hiszen kevesen vannak, akik már 20 éves korban ANBU taggá válnak.
- Te se tűnsz olyannak, aki képes lenne elárulni a hazáját.
Jegyezte meg halkan Torashiro, miközben tekintete az eget fürkészte. Hirtelen fájdalom mart szívébe, hiszen tulajdon öccséről se képzelte volna, hogy képes lenne hazaárulóvá válni. A távolból léptek zaja hallatszott, melyek elég sűrűn váltották egymást. Futottak.
- Vendégeink érkeznek. Készüljetek.
Tért vissza viselkedése a normális kerékvágásba, majd úgy gondolta, hogy utána jár a dolgoknak, s kideríti, hogy kik tartanak feléjük ilyen nagy sebességgel. A másik két ninja választás előtt állt. Vagy megvárják amíg Torashiro visszatér, vagy utána mennek, hogy ha kell, segítséget nyújthassanak.
Vissza az elejére Go down
http://bleachszerpjatek.forumotion.net
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue30700/36000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeHétf. Nov. 23, 2009 3:44 pm

//Árulás a levelek közt//


Miután Sakura tájékoztatott, hogy sajnos nincs felesleges hálózsákja, úgy döntöttem, hogy egy fán keresek alvóhelyet. Elég közel volt a táborhelyhez, így be kell vallanom, hogy hallottam Sakuráék beszélgetését. Beszélgetésük közben, kicsit elgondolkodtam, vajon ki is lehet ez a Takeo Torashiro, ezután kicsit megakadtam a vezetéknevén és egy ANBU tag neve ugrott be, elég fiatal volt ANBUnak, mindössze 20 éves … na de azt hiszem ő is egy azok közül, akik elárulták a falut … talán a hokage-sama ezért is küldte őt is velünk. Merengésemből a léptek zaja „rángatott ki”. Ahogy hallottam, igen csak haladtak azok a talpak, majd hallottam, hogy Torashiro elmegy megnézni kik azok. Utána indultam, majd útközben kézjelekbe kezdtem, ha a helyszínre érünk, én nem fogok kimenni, hanem egy tűzklónom, aki elég távol tartózkodik a társamtól, akinek így nem esik baja ...
Vissza az elejére Go down
Miya SakuraHozzászólások száma : 53
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 04.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue26200/30000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (26200/30000)
Szint: Jounin szint
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeKedd Nov. 24, 2009 5:55 pm

× Árulás a levelek közt ×

* Megnyugtattak társam szavai, jól látta, én sem lennék képes elárulni a hazám, hozzá hasonlóan. Egész jó emberismerőnek tűnt, sőt jó embernek is. Bár ne ítélkezzünk elhamarkodottan, ki tudja, mit hoz a jövő. Mindenesetre szimpatikus alak volt. Megállapítását követően nem szóltam semmit, csak bólintottam. Épp szólásra nyitottam a szám, mikor közölte, hogy vendégeink érkeztek. *
~ Csodás... Mondhatom jó pillanatot fogtak ki! ~
* Leugrottam a földre legyezőmért, majd követtem a társam, aki elindult a zaj irányába. Nemsokára Shaichi is megjelent a színen. Úgy néz ki mind a ketten támogatni fogjuk az esetleges csatában. *
~ Hogyhogy máris ellenállásba ütközünk? Ez nagyon szokatlan. Lehet, hogy csak egy-két nyuszi vagy őz garázdálkodik errefelé. Bár, azoknak a zaját elég nehéz lenne összetéveszteni ezzel, de ki tudja... Nehéz küldetés lesz és hosszú, ha már most feltartanak minket az akcióban! ~
* Közben harcra készen állva, pásztáztam a terepet, hátha sikerül valamit vagy valakit kiszúrnom a közeli bokrok takarásában. Eddig nem jártam sok sikerrel, lehetséges, hogy nincs is itt senki? *
Vissza az elejére Go down
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue20000/26000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeKedd Nov. 24, 2009 10:31 pm

//Árulás a levelek közt – Mesélő//

Végül mind a ketten úgy döntöttek, hogy követik Torashirot. Talán jó döntés volt, ám lehet, hogy inkább a táborhelyen kellett volna maradniuk. A léptek zaja időközben egyre közelebbről hallatszik, hiszen a csapat elég nagy sebességgel halad a látogatók felé, akik ugyancsak gyors léptekkel próbálnak eljutni Konohába. Néhány pillanat múlva, egy néhány chuunin rangú ninja lép elő az egyik facsoport mögül. Valószínűleg ők voltak azok, akik felkeltették Torashiro figyelmét a túlzott sietségükkel.
- Várjatok meg itt. Mindjárt jövök.
Mondta, és már indult is a chuuninok felé. Ismerhette őket, hiszen elég barátságosan viselkedett velük, ráadásul elég sokáig beszélgettek. Amint végzett, visszatért társaihoz, hogy aztán megoszthassa velük a csapattól szerzett információkat.
- A felderítő csapat volt. Elmondták, hogy az ország határánál láttak egy tábort. Valószínűleg az árulók tábora lehetett.
Mondta gondterhelten. Tekintetét a lenyugvó nap irányába emelte, s gondolatai szinte azonnal elkalandoztak. Valahol a távoli múltban kóborolt, s látta ismét öccsét, ahogy boldogan labdázik az udvaron. Mindent megadott volna, hogy ez az egész semmis legyen.
- Továbbmegyünk, amíg le nem megy a nap.
Indult el arra, amerről a helyzetjelentő csoport érkezett. Ebben az ütemben haladtak, amíg el nem érték az ország határát. Hirtelen ordítás, kacagás hangja töltötte meg az egyébként csendes, s nyugodt erdőt. A csapat közel jár az árulókhoz, ám előbb tervet kell kidolgozni, hiszen túl nagy az őrség. Torashiro ismét egy táborverés javaslatát vetette fel, majd miután ez megtörtént, a kis csapat máris elkezdte törni fejét az árulók kiiktatásán.
- Nos, mivel többen vannak, mint mi, ezért meg kell lepnünk őket, ami pedig nem lesz egyszerű.
Kezdett bele saját kis „haditerve” elmesélésébe, majd magához vett egy faágat, s a holdvilágnál elkezdett rajzolgatni a földbe.
- Ha jól tudom, akkor te, Sakura szél elemű vagy, Shaichi pedig tűz, és szél.
Nézett komolyan két társára. A Hokagétől elég sok dolgot meg tudott róluk, így elkerülhetik a felesleges kérdezősködést. Legalábbis az ő részéről elkerülhetők.
- Sakura, te a legyeződdel szélvihart tudsz kelteni. Ezt ki használhatjuk, hogy meglepjük vele az ellenséget. Shaichi, ha egyesíted a szél és a tűz jutsukat, akkor könnyedén porrá égetheted a tartalékaik nagy részét akár egy támadással is. Amíg ti ezt elvégzitek, elkerítem a területet, hogy még csak véletlenül se tudjanak megszökni.
Fejezte be végül, majd elcsendesedett, s a másik két ninjára pillantott. Várta, hogy rábólintsanak, vagy ellenezzék a tervet, ha esetleg van jobb ötletük.

//Köv. post -> Országhatár//
Vissza az elejére Go down
http://bleachszerpjatek.forumotion.net
Takeshi GoukoruHozzászólások száma : 30
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Nov. 01.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue26200/30000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (26200/30000)
Szint: Missing-nin (Jounin szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2009 1:51 pm

//Az Erdő Rejtélye//

~ Genjutsu. - gondoltam magamban, és behunytam a szemem.
- Kai! - mondtam magam elé, és a sziklák eltűntek. Egy alakot pillantottam meg alig hat méterre előttem. A fenyvesek erőszakosan ütötték ágymásnak gyantával borított ágaikat, szél támadt a sötét erdőben.
- Ügyes. - bólintott az alak.
~ Kage Bunshin no Jutsu. - mondtam magamnak, majd öt pontos másom jelent meg.
- Fuuton: Kazehari no Jusu (Szél elem: Széltűk)! - A klónjaim közül egy a magasba ugrott, majd széttárta köpenyét, amiből iszonyatos mennyiségű senbon süvített az ellenfél felé.
- Mongokoru-ja (Mongol Nyílvessző)! - ordítottam, és a végtagjaim világítani kezdtek, majd hatalmas sebességgel az ellenfélnek rohantam. Két öklöm belemélyedt a mellkasába. Ujjaim tövén éreztem ahogy a csontok fájdalmasan felvisítanak, majd engednek az őket összeroppantó chakra energiának. A férfi elterült a padlón.
~ Remélem ennyi volt... - gondoltam, és készen álltam, hogy tovább induljak...
Vissza az elejére Go down
http://narutofrpg.hotgoo.net/index.htm
Shikamaru NaraHozzászólások száma : 19
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue36000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2009 2:08 pm

//Az Erdő Rejtélye//


Ekkor az alak egy fán jelent meg, és kacagott Takeshin-n, hogy milyen ostoba.
- Ostoba vagy, az csak egy klón volt, de most melyikőtök az igazi? Kasumi Juusha no Jutsu / Ködszolga Technika! Arra egy csomó szolga jelent meg, akikkel az igazi összehangolta a mozgását, ezek után használják a fürgébb test jutsut, és villám gyorsan köröznek Takeshi körül.
- Na mi van kölyök? Melyikünk lehet az igazi? Kérdezi mindegyik klón egyszerre.
Takeshi felugrik egy fára és célba veszi az egyik klónt, akit eltalálva megsemmisül, tehát nem ő volt az igazi
- Mire megtalálod az igazit, elfogy a chakrád és nem tudsz megölni és akkor én végzek veled, haha! Nevetnek a klónok. Takeshi meg gondolkodóba esett.


// Bocs a gyér postért, de nem jutott semmi sem az eszembe!//
Vissza az elejére Go down
Takeshi GoukoruHozzászólások száma : 30
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Nov. 01.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue26200/30000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (26200/30000)
Szint: Missing-nin (Jounin szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2009 2:18 pm

//Az Erdő Rejtélye//

~ Na igen... - gondoltam magamban.
- Túl sokat beszélsz. - jegyeztem meg, és gondolkodni kezdtem.
~ Talán ha... - és ekkor eszembe jutott.
- Kuchiyose no Jutsu: Fukuroshi Kotei (Idéző Jutsu: Baglyok Császára)! - És megjelent a Baglyok császára.
- Mi lenne a probléma fő... hú.... ezek meg hányan vannak! - nézett a megszeppent madár a lent lévő ködszolga seregre.
- Éppen ez a baj. - morogtam, és megböktem az ujjammal a bagoly szárnyát.
Lassan, észrevehetetlenül a bagolyra csempésztem egy csomó robbanócetlit.
A madár felszállt, és körözni kezdett a levegőben. Az ellenfeleim akarva-akaratlanul fölnéztek a hatalmas állatra.
- Mugen Sajin Daitoppa (Végtelen por-nagy áttörés)! - kiáltottam, és a lentiek negyedét elsöpörte, megötle a por és a szél keveréke. Eztán aki az utamba került, kunaiial és ököllel végeztem vele. Lecsaptam egyre, majd hirtelen a magasba ugrottam. A madár elejtette a cetliket, így aki lent volt, most már mindenképpen megsemmisült.
- Szép volt. - mondtam, majd föloszlattam a lényt. Végre folytathatom az utam... Remélem...
Vissza az elejére Go down
http://narutofrpg.hotgoo.net/index.htm
Shikamaru NaraHozzászólások száma : 19
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue36000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2009 2:32 pm

- Huh egy bagoly? Mi a fene, ezt hiszed egy madár lefog győzni minket? Kacagtak a klónok. Ám akkor a madár segítségével irtani kezdted a klónokat, de az igazi nem törődött vele, csak futottak tovább, ekkor megálltak és rárontottak Takeshire, aki kardot húzott elő. Szépen sorjában elbánt mindegyikkel, mikor már csak egy maradt, az igazi, akkor a nyakához tartotta a pengét.
- Kegyelem... kérlek... elengedlek... Könyörgött az idegen.
Ekkor pár ANBU jelent meg, hogy eltakarítsák a szemetet, ők egy percig sem haboztak,csak úgy levágták a fejét és Takeshihoz fordultak.
- Jól vagy fiú? Szépen elbántál vele, most már biztonságban folytathatod az utadat! Mondták az ANBU-k, amikor indulni akartak, Takeshi megragadta a ruháját az egyiknek, az ANBU ellökte.
- Mit akarsz kölyök? Nem kéne menned? Azzal eltűntek az ANBU-k és te tovább indulhattál.
Hamarosan elértél Konohába, ahol könnyedén megszerezted a dokumentumot és éppen indulni akartál, amikor is...

// Hogy mi történt azt rád bízom, rendben van?//
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue30700/36000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeKedd Dec. 22, 2009 10:27 am

//Octopus csapat likvidálása//
MIután csapatokra lettünk osztva Fumetsuval a Tűz országon belüli genineket kellett elintéznünk.
~ Na Fumetsu itt az edzés ideje.~ Gondoltam, majd miután elhagytuk a többieket megálltam, és mutattam Fumetsunak, hogy ő is tegye azt.
- Nos, Fumetsu. Ez lesz az első ilyen szintű küldetésed, ha jól gondolom. Ilyen helyzetben, az első dolog egy jó terv. Ezt ne felejtsd el. Először elmondom mi az én tervem, és ha van valami észrevételed, szólj, és átgondoljuk.- mondtam, majd levettem a táskám, és minden más felszerelésem.
- Fegyelj Fumetsu, mert csak egyszer lesz időm elmondani. Én létrehozok egy árnyék klónt, ő lesz helyettem a harcmezőn. Addig én egy kunaiként pihenek majd a kunaitartódban. Amikor láttod, hogy a klón megsemmisült, csak dobd oda az "ál" kunait, és állj be védekező állásba.- fejeztem be tervem magyarázását, és kézjelekbe kezdtem.
- Raiton: Kage Bunshin no jutsu!- mondtam, és egy klón jelent meg mellettem. Valódi alakommal egy kunai formát vettem fel.
- Tedd el, és induljunk.- mondta a klón.
Vissza az elejére Go down
Fumetsu KyuusaishaHozzászólások száma : 25
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 30.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue1200/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (1200/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeKedd Dec. 22, 2009 12:20 pm

//Octopus csapat likvidálása//
~Hát ez várható volt, Kennel vagyok egy csoportban és az országon belüli gebineket kell elintéznünk még csak nem is valami távoli küldetés valami ismeretlen országban, na de legalább lesz időm út közben egy kis gyakorlásra. *gondoltam, de mielőtt szólhattam volna, Kennek megelőzött.
- Nos, Fumetsu. Ez lesz az első ilyen szintű küldetésed, ha jól gondolom. Ilyen helyzetben, az első dolog egy jó terv. Ezt ne felejtsd el. Először elmondom mi az én tervem, és ha van valami észrevételed, szólj, és átgondoljuk. Figyelj Fumetsu, mert csak egyszer lesz időm elmondani. Én létrehozok egy árnyék klónt, ő lesz helyettem a harcmezőn. Addig én egy kunaiként pihenek majd a kunai tartódban. Amikor látod, hogy a klón megsemmisült, csak dobd oda az "ál" kunait, és állj be védekező állásba. *ezután kézjeleket mutogatott.
- Raiton: Kage Bunshin no jutsu. *mondta, ezután egy megjelent egy klón és Ken kunaivá változott.
Tedd el, és induljunk. *mondta a klón, ezután egy-két pillanatra megdermedtem, mert sokáig tartott utolérni a gondolataimat, de azután felvettem és elraktam a kunait, vagyis Kent és közben azon gondolkoztam, hogy vajon meddig képes fent tartani ezt az állapotot.
Vissza az elejére Go down
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue36000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeKedd Dec. 22, 2009 12:37 pm

/Octopus csapat likvidálása-mesélés//

Miután Ken és Fumetsu kitalálták "tökéletes"tervüket, addig az ANBU a háttérből figyelt, tekintve, hogy neki nem adtak ki semmilyen parancsot. Kissé idegesítette a dolog, de Ken minden bizonnyal az ifjú tanítványával van elfoglalva. Fumetsu szénája szörnyen állt volna, ha nem lenne egy ANBU a kunaitartójában, az ifjú genin rögtön végre is hajtotta a tervet. Az egyik genin erejű kölyök rögtön reagált is, tekintve hogy az felé tartott. Egy kunaiial próbálta hárítani a felé tartót, Ken bajban volt, szerencsére Kaio idejében reagált és egy másik kunaiial más röppályára irányította a veszélyes eszközt. Az ANBU, mivel lebukott rögtön a geninek közé ugrott, eggyel rögtön végzett is egy kunaiial, majd Ken is visszaalakult és támadhatott.
- Megkérhetlek Ken, hogy engem is belevegyél az akcióba? - Kérdezte kissé viccesen az ANBu.

Mesélői megjegyzés: Ha lehetséges ne feledjétek el, hogy ti hárman vagytok és a helyesírásra figyeljetek oda, most még elnézem, de legközelebb nem leszek kedves.
Vissza az elejére Go down
Minagawa HiroshiHozzászólások száma : 50
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue1100/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (1100/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeKedd Dec. 29, 2009 10:11 pm

// A rejtélyes épület //

Nem tudtam nemet mondani az öregnek. Adtam neki néhány kortyot a készletemből, majd elindultam a mutatott irányba.
- Nyugalom, meg teszem ami tőlem telik. - hirtelen felugrottam az egyik fa ágára
Ágról ágra ugrálva haladok előre, közben azon jár az eszem hogy miért vállaltam el ezt a kis kitérőt.
Út közben elő veszem az egyik tőrömet és felkészülök az össze csapásra. Nagyon óvatosan ugrálok át az egyik ágról a másikra, figyelve mindenre ami körülöttem történik.
Amikor meglátom a támadás helyszínét lelassítok és lopakodva közelítem meg azt. Óvatosan felmérem a terepet és össze számolom az ellenfelek számát. Minden információt elraktározok az elmémben és felkészülök a támadásra.
Először aktiválom a Shunsin no jutsut, majd két shurikent dobok az egyik harcos felé. Ezután kihasználom a Fürge Testet és megkerülöm a csapatot
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 02, 2010 9:16 pm

// A rejtélyes épület - Hiroshi cselekményszála //

Hiroshi nagyszerű ninjához méltóan közelítette meg a helyet, ahol a támadás történt. Amikor odaért megszámolta a banditákat, s amennyiben pontosan számolt, kilenc darab férfit számlálhatott. Ha jobban megnézte a helyet, akkor már láthatott pár darab vérbe fagyott hullát, akik valószínűleg a karaván tagjai lehettek. Szörnyű látvány volt, a holtak arcán megmutatkozott a kétségbeesés, a meglepődöttség, amit nyilván az előtt éreztek, hogy életüket veszítették. Sajnos egy olyan shinobinak, mint amilyen a konohai Genin, Minagawa Hiroshi is, hozzá kell szoknia az ilyen esetekhez, s látványhoz. Az élet veszélyekkel van teli, ebből adódóan bármelyik percben véget érhet. Szegény öregnek talán jobb is volt, hogy nem jött vissza az ifjú ninjával a helyszínre. De még nem volt minden remény veszve, mert pár illetőt még meg lehetett menteni, köztük egy alig öt éves kisfiút, a harmincas éveiben járható, szép anyjával együtt, néhány férfit, s egy idős asszonyt. A fiatal srác azonnal bömbölni kezdett, amikor elválasztottál az édesanyjától. A banditák gonosz nevetéssel csúfolták ki a magatehetetlen kölyköt, miközben a saját szekerükbe hajították megkötözve.
- Kussolj poronty, vagy kivágom a nyelvedet!- kiáltotta az egyik alak, csakhogy a következő pillanatban két shuriken vésődött a hátába. Felöklendezett, vörös vére a kisfiú arcára fröccsent, azután a férfi eszméletlenül rogyott a kocsi mellé.
- Mi a fene volt ez?!- ordította egyikük, mert még nem vették észre Hiroshit, aki eközben pozíciót változtatott. Vajon mi lesz a Genin következő lépése?
Vissza az elejére Go down
Minagawa HiroshiHozzászólások száma : 50
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue1100/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (1100/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeVas. Jan. 03, 2010 12:45 pm

// A rejtélyes épület //

A látvány kegyetlen volt, ami a helyszínen várt. Szerencsére még voltak túlélők, így még van kit megmenteni. A shurikenjeimmel megöltem az egyiket, de maradt 8 rabló. Alaposan felmérem a terepet, hogy honnan tudnék a lehető legnagyobb kárt okozni a csapatban. Végül úgy döntök hogy a szekerük felől támadok, ahova a fiút dobták. A Fürge Testtel megrohamozom a kiszemelt helyet és közben egy újabb shurikent dobok az egyik rabló irányába. Ezután a sebességemet kihasználva egy másiknak rohanok, felugrok a levegőbe és egy hatalmas rúgást mérek a fejére.
- Tűnjetek innen! - ordítom el magam és előveszem az egyik tőrömet. - Raiton: Dai Entorii! - szorítom ökölbe a bal kezemet.
Ha a rablók úgy döntenek mégis felveszik velem a harcot, akkor mindent megteszek hogy hatástalanítsam őket. Elsősorban olyan helyekre célzom a csapásaimat, amikkel mozgásképtelenné tehetem őket. Valakinek a combját veszem célba és bele szúrom a fegyveremet, valakinek az oldalába szúrom. A célom ezúttal nem az azonnali gyilkolás.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 5:40 pm

// A rejtélyes épület - Hiroshi cselekményszála //

Hiroshi akcióba lépett, majd egy shurikent hajított az egyik rabló irányába, amit most elvétett, s a férfinek csak megsúrolta a kezét. Persze ez is okozott vérzést, viszont nem olyan súlyosat, hogy attól valaki eszméletét, vagy életét veszíthette volna. Mivel alkalmazta a Shunsin no Jutsut, megkísérelte fejen rúgni egyik ellenfelét, ami be is talált, majd a férfi bukfencezett párat a porban, végül az egyik bokorban kötött ki.
- Miért, ki vagy te, hogy megmond mit tegyünk?!- kérdezte az egyik bandita, hangjában pedig már egy kevés ordítást is fel lehetett fedezni. Hiroshi alkalmazta az egyik Villám elemű technikáját és azzal támadott. Tervének megfelelően vagy két darab alakot sikerült is hatástalanítania, csakhogy nem sokkal később egy nyílvessző süvített el füle mellett, ugyanennyi pedig sebet ejtett az arcán.
- Fenébe, elhibáztuk!
- Csak te. Az enyém már eltalálta.
- De nem döglött meg!
Hallatszottak hangok az egyik kocsi tetejéről, ahol két férfi íjat viselt, amivel intenzíven lőni kezdték a konohai Genint. Hiroshinak ki kell találnia valamit, ha életben akar maradni, arról nem is beszélve, hogy még mindig maradt három darab fosztogató, akik közelharcban fognak próbálkozni, így valahonnan rárontani a fiúra. Az egyik azonnal meg is jelent, majd bal oldalról egy buzogányt hajított a shinobi irányába. A másik két alakról még nem lehetett tudni merre voltak, valószínűleg ők is valamiféle akciót kívánnak majd indítani a Genin ellen.
Vissza az elejére Go down
Minagawa HiroshiHozzászólások száma : 50
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Left_bar_bleue1100/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty_bar_bleue  (1100/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 11:31 pm

// A rejtélyes épület//

Két banditát sikerült hatástalanítanom, viszont ekkor újabbak jelentek meg az egyik szekér felől. Ezek ketten már íjat használtak, így még talán sikerül megszorongatniuk egy kicsit. Az egyik eltalálta az arcomat, de szerencsémre csak kisebb karcolást ejtett rajtam, nem igényel különösebb ellátást. Nyílvesszők száguldoznak felém, oldalról pedig egy buzogány repül az irányomba. Azonnal felismerem a helyzet komolyságát és használok egy Kawarimi-t. Ha időben aktiválom a technikát, akkor a felém zúduló fegyverek csak egy farönköt fognak eltalálni.
Ezután egy ágon jelenek meg és újra támadásba lendülök. A szabad kezemmel egy kunai-ért nyúlok és az egyik íjász felé hajítom. A következő lépésben megrohamozom a buzogányos alakot és egy jól irányított vágással próbálom elintézni. Ha sikerrel járok akkor az oldalát átmetszem a fegyveremmel.
Az akcióm után létre hozok 2 klónt és rohamot indítok az íjászok ellen. Végig cikázva haladok, nehogy eltaláljanak és nehogy észre vegyék hogy a másolatokon át megy a lövésük. Amikor a közelükbe érek elő veszem a másik tőrömet is. Az egyiknek lecsapok a lábára és átmetszem a térde alatti részt, míg a másikat először hasba, majd combba szúrom. A mutatványomat egy Kawarimi-val zárom és elrejtőzök a fák között. Ezután figyelem a karaván megmaradt részét, hátha kiszúrom a többi banditát. Ha azok nem menekülnek el és a túlélőkre vetik magukat, akkor újra támadásba lendülök.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 7 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Tűz Országa - Konoha melletti erdő
Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Tűz Országa-
Ugrás: