★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Tűz Országa - Konoha melletti erdő

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue4700/7000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 22, 2009 2:00 pm

//Rejtélyek közt Konoha//

Eszméletlenül feküdtem a földön miután beütöttek a fák közé. Majd egy orvosi ninja hozott ki a fák közül és elkezdet gyógyítani. Először a tüzes sárgolyók által okozott sérüléseket gyógyította meg. Utána az ütés sebét ápolták le és bekötözték. Mikor felébredtem igencsak nyomott volt a hangulat. Így hát megkérdeztem az egyik orvosi ninját, hogy mi történt.
- Mondja csak mi történt?
- Fiú van egy rossz hírem. Hieko Kamura meghalt.
~Micsoda?! Vajon azért halt meg, mert felelőtlenül nekirohantam a Jouninak? Szegény tanítványai biztos most nagyon szomorúak.
- Szegény Hideko, de Kohaku hol van?
- Akkora volt a fájdalom amit Hideko halála okozott, hogy elszökött.
- Ezt rossz hallani. Örülök, hogy megjött a felmentő sereg. A többiek jól vannak?
- Nagyjából igen. Nincs egyiküknek semmi komolyabb sérülése.
- Hól van Hidekó holtteste?
- Konohába vitték és tisztességes temetést kap.
- Remélem is megérdemli. Ezt követően a csoport új vezetője Yoshizawa Kenta elmondta a tervet.
- Akkor mondom mi lesz a feladatunk. Az ellenséges tábor másfél kilométerre van innen. Felderítőink szerint nagyjából 50-60 emberrel rendelkeznek. Rajtatok kívül elindult még négy csapat más irányból, viszont ők nagyobb veszteségeket szenvedtek. Mi most itt vagyunk tizenketten, plusz a három ember, akit előreküldtem, hogy vész esetén jelentsenek. Így összesen tizenöt. Ha mind összegyűlünk, akkor kb.: negyvenen megleszünk ellentámadást indítani. A találkozási pont 100 méterre a tábortól lesz. Jó lenne, ha már este 22:00-ra odaérnénk, s így tökéletes alkalom lenne az éjféli akció. Ezek után biztos voltam benne, hogy végig tudjuk csinálni a küldetést Hideko-samaért.
Vissza az elejére Go down
Gokudera TsunayoshiHozzászólások száma : 41
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue0/0Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint:
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 22, 2009 2:10 pm

// Rejtélyek közt Konoha //

Miután sikeresen legyőztem az ellenfelem nagyon boldog voltam de egyszer csak egy velőtrázó ordítás csapta meg a fülemet.
- SENSEI...- Nem tudtam ki ordít ezért kerestem a hang forrását és észre vettem ki ordít és miért. Nagyon meglepődtem hiszen Hideko-sama a földön feküdt átszúrva.
~ Hát ezt nem hiszem el...Még meg se ismertem igazán..De akkor nem lehetett valami nagy szám..~ Gondoltam mikor észre vettem,hogy Yagatot meg akarják ölni már elő kaptam egy kunait de történt valami. Számtalan kunai állt bele a ninjába és holtan esett össze. Majd elő ugrott a felmentő sereg. Pár konohai Jounin volt az. Hideko-sama testét elvitték. Majd elkezdtem mindenkit gyógyítani vagyis s sérüléseket. Én igazán meg se sérültem csak lelkileg mert meghalt a sensei.
- Elnézést!- Szólta az egyik Jouninnak.
- Mit szeretnél? kérdezett vissza.
- Mi lesz Hideko-sama testével??
- Vissza viszik Konohába és eltemetik de most gyere mert Kenta-sama mondja a tervet. Azzal odamentem a kis csoporthoz és meghallgattam a tervet.

-Akkor mondom mi lesz a feladatunk. Az ellenséges tábor másfél kilométerre van innen. Felderítőink szerint nagyjából 50-60 emberrel rendelkeznek. Rajtatok kívül elindult még négy csapat más irányból, viszont ők nagyobb veszteségeket szenvedtek. Mi most itt vagyunk tizenketten, plusz a három ember, akit előreküldtem, hogy vész esetén jelentsenek. Így összesen tizenöt. Ha mind összegyűlünk, akkor kb.: negyvenen megleszünk ellentámadást indítani. A találkozási pont 100 méterre a tábortól lesz. Jó lenne, ha már este 22:00-ra odaérnénk, s így tökéletes alkalom lenne az éjféli akció.~ Ez megfelelő alkalom a bosszúállásra...Hideko sensei nem élt hiába~ Gondoltam majd elindultam a többiek után.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 22, 2009 2:54 pm

// Rejtélyek közt Konoha //

Mindenki úgy döntött, hogy nekivág a küldetés utolsó, de egyben legnehezebb részének is. Szívükben még ott volt a fájdalom, viszont mindannyian úgy gondolták, hogy lehetőség nyílik majd a bosszúra. Kenta sietve ugrált a fákon, mögötte a kis csapat megmaradt része, leghátul pedig az újfent érkezett Jouninok. Már teljesen besötétedett, a Hold szinte átvilágította az erdőt. Kísérteties neszeket lehetett megfigyelni a bokrok közül, ám azok csak állatok voltak. Sokat pattogtak még az erdőben, aztán egy kisebb tisztásra értek. Kenta megálljt intett a ninjákat, ezt követően kiugrott a nyílt terepre. Ekkor sűrű erdőből közül három másik Levél shinobi ballagott Kenta elé.
- Jöhettek srácok!- szólt a többieknek. A trió nyilvánvalóan a felderítő osztag volt, akiket a férfi előreküldött az indulás előtt. Elmondták szövetségeseiknek, hogy nemsokára elérik a gyülekező pontot, ahol már mindenki vár rájuk. Eztán ők is csatlakoztak a hátul lévő Jouninokhoz. Tovább indult a banda. Később odaértek a már várakozó konohaiakhoz. Ott mindenkivel közölték a helyzetet. Az erdőből már kristálytisztán lehetett látni az ellenfél táborát. Vékony fakerítés vette körbe, viszont széleinél árkokat ástak, amelyek minden valószínűséggel alá is lettek aknázva. Három őrtorony volt felállítva, amiből ninják figyeltek. A tábor belsejében található volt jó pár sátor. A falban egy híd is volt, de az nem volt leeresztve. Csak ott lehet bejutni. Kenta odakúszott Ayame senseihez.
- Ayame- san! Ha bejutottunk, próbálj együtt maradni a Genninekkel. Valószínűleg nagy felfordulást fogunk okozni, ezért elképzelhető, hogy mindenki teljesen szét fog szóródni.- jelentette ki Kenta, mikor megragadt a szeme az egyik kis srácon, Chomarun.
~ Nahát, ez nem az idióta öcsém egyik haverja? Na mindegy...~ gondolta.
- A kapuról gondoskodok...- fejezte be a mondanivalóját, aztán kézpecséteket mutatott.
- Kage Bunshin no Jutsu!
Két árnyékklón jött létre, akik Henge no Jutusval átalakultak denevérekké, s a tábor felé indultak. Odabent leültek a hidat kifeszítő két kötélre.
- Bunshin Bakuha...- mondta a Jounin, amitől a két másolat felrobbant, ezzel elszakítva a köteleket, a robbanás szelétől pedig kilökődött a kapu. Mindenki rohanni kezdett a tábor belsejébe. Amint beértek elszabadult a pokol. Az ellenséges ninják még épp a robbanástól próbáltak eszméletükhöz térni, vagy a sátrakból másztak ki hiányos felszereléssel. A rajtaütés sikeres volt, ám a harc csak most kezdődik, hiszen mindenkinek jutott bőven ellenfél.
Vissza az elejére Go down
Tadayoshi AyameHozzászólások száma : 93
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 01.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue26800/30000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (26800/30000)
Szint: Jounin szint
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 23, 2009 4:29 pm

// Rejtélyek közt Konoha //

Egyik fáról a másikra ugrálva közeledtünk célunk felé. A fejem folyamatosan zakatolt az egymás után beözönlő gondolatoktól, és alig bírtam koncentrálni. A sok gondolkodás közepette észre se vettem, hogy besötétedett. A hold gyönyörű, ezüstszíne átvilágította a fák lombjait. Egy kevés idő után egy tisztásra értünk, ahol néhány shinobi jelent meg. Azonnal nyúltam a kunaiért, azonban kiderült, hogy szerencsére nem ellenséges shinobik.
~ Valószínűleg ők lehetnek a felderítők…
Gondolkoztam el egy pillanatra. Gyorsan elmondták, hogy mit láttak, majd ők is csatlakoztak hozzánk. Hamarosan meg is érkeztünk a bázisukra, ahol már néhány konohai ninja már várt minket. A helyünkről szinte tökéletesen lehetett látni az ellenséges csapat táborát.
- Ayame-san! Ha bejutottunk, próbálj együtt maradni a Genninekkel. Valószínűleg nagy felfordulást fogunk okozni, ezért elképzelhető, hogy mindenki teljesen szét fog szóródni.
Mondta felém fordulva Kenta.
- Rendben. Minden tőlem telhetőt megteszek.
Mélyet szippantottam a tiszta, éjszakai levegőből, majd tekintetem egyenesen arra fordítottam, amerre Kentát gondoltam, hiszen azóta már rég egy denevér alakjában van, úton a kapu fel.
- Amint kinyílt a kapu, indulunk. Senki se maradjon hátra.
Mondtam, majd miután a kapu kinyílt azonnal elindultam felé. Szerencsére az ellenségnek még nem esett le, hogy mi történt, hiszen nem mutatkoztak.
- Legyetek óvatosak, és ne becsüljétek le őket! Nem tudhatjuk, hogy milyen ellenfelek várnak minket!
Kiáltottam a többieknek, akik remélhetőleg meg is hallották, majd berontottam a kinyitott kapun.
Vissza az elejére Go down
Yagato TendoHozzászólások száma : 51
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue2200/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (2200/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 23, 2009 6:18 pm

// Rejtélyek közt Konoha //

Jó ideig fáról-fára ugráltunk míg meg nem érkeztünk egy tisztásra. A főnök, később megtudakolt Kenta intett nekünk, hogy "Itt áljunk meg". Míg mi a fák között elrejtőzve várakoztunk addig Kenta le ugrott a tisztásra és a jövevényeket figyelte. A kis pihenőnkben volt annyi idő, hogy feltekintsek a már teljesen sötét égre.
Több millió csillag, mely magában ezernyi titkot rejt és a Hold, mely fényével világította be az egész tisztást. A kellemes, tiszta éjszakai levegő és tücskök ciripelése idilli hangulatot teremtett, habár tudtuk, hogy miért is vagyunk itt.
Mély levegőt vettem, majd lassan kifújtam. Nem hiába... az éjszaka volt a kedvenc napszakom majd figyelmemet az erdőből érkező jövevények foglalták le...
- Jöhettek srácok! - ennyi kellet majd leugrottam a többiekkel együtt. Elmondták, hogy mindjárt elérjük a gyülekező pontot majd ők is csatlakoztak a csapatunkhoz és így folytattuk utunkat míg el nem értük a minket váró Konohai csapatot. Itt vázolták előttünk a jelenlegi helyzetet.
Az erdőből már kristálytisztán lehetett látni az ellenfél táborát. Vékony fakerítés vette körbe, viszont széleinél árkokat ástak, amelyek minden valószínűséggel alá is lettek aknázva. Három őrtorony volt felállítva, amiből ninják figyeltek. A tábor belsejében található volt jó pár sátor. A falban egy híd is volt, de az nem volt leeresztve. Csak ott lehet bejutni. Fél szemmel láttam, hogy Kenta oda megy Ayame-senseihez és valamit mond neki majd árnyék klónokat hozott létre. A létrehozott klónok a Henge no Jutsu-val denevéreké változtak át és így repültek az ellenség felé...
- Amint kinyílt a kapu, indulunk. Senki se maradjon hátra. - hallottam Ayame-senseit odébbról mire csak bólintottam. A két denevér felrobbant és megrohamoztuk az ellenség táborát. Még mielőtt bele vettem magam a csata kellős közepébe még hallottam Ayame-senseit
- Legyetek óvatosak, és ne becsüljétek le őket! Nem tudhatjuk, hogy milyen ellenfelek várnak minket!
Vissza az elejére Go down
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue4700/7000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 1:17 pm

// Rejtélyek közt Konoha //

Haladtunk előre a célunk felé. Ugráltunk a fákon mikor egy tisztásra értünk. A tisztáson már három shinobi volt.
~ Ezek biztos a felderítők hisz konohai fejpánt van rajtuk. Gondoltam magamban mikor Ayame sensei elővett egy kunait.
~ Mintha kicsit feszült lenne a sensei. Végül is megértem hisz Hideko meghalt, de itt a bosszúideje. Vezettem le magamban ezt a gondolatot.
- Amint kinyílt a kapu, indulunk. Senki se maradjon hátra. Szolt a genineknek köztük nekem is Ayame
A vezetőnk csinált két klónt amik denevérré változtak és odabent nagy zűrzavart okozva felrobbantak és kinyílt a kapu. Majd berontott az egész csapat. Szerencsére a rajtaütés sikerült és elég kábák voltak az elenfelek, de mielött megtámadtam volna őket Ayama sensei még egy utolsó tanácsot adott.
- Legyetek óvatosak, és ne becsüljétek le őket! Nem tudhatjuk, hogy milyen ellenfelek várnak minket! Miután ezt elmondta a sensei bólintottam egyet és nekiálltam harcolni, de ezúttal nem leszek olyan forró fejű. Nem akarom elveszteni a saját senseiemet is.
Vissza az elejére Go down
Gokudera TsunayoshiHozzászólások száma : 41
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue0/0Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint:
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 1:29 pm

Haladtunk előre a faágakon majd elértünk egy tisztást ahol három ninja várt minket. Azt hittem ellenségek de mikor közelebb értünk észre vettem,hogy konohai fejpánt van rajtuk.
~ Szóval ezek a felderítők.~ Gondoltam
- Amint kinyílt a kapu, indulunk. Senki se maradjon hátra. - Szólt hátra nekünk Ayame-sama. A vezető csinált két klónt amik denevérré váltak majd berepültem a táborba. Majd hirtelen felrobbantak és kinyílt a kapu.
- Legyetek óvatosak, és ne becsüljétek le őket! Nem tudhatjuk, hogy milyen ellenfelek várnak minket!- Mondta Ayame-sama majd mindenki beözönlött a kapunk. Előkaptam egy kunait és két dinamitot amiket meggyújtottam és bedobtam közéjük.
- Ezt Hideko Senpaiért!!!-Ordítottam majd leálltam egy ismeretlennel harcolni.
~ Most mindenkit megölök aki a közelembe jön és ellenfél .~ Gondoltam majd egy jól irányzott támadást indítottam az ellenfél felé.
Vissza az elejére Go down
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue1400/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 3:37 pm

// Rejtélyek közt Konoha - heló! úrja becsatlakoznék a kalandba, bocs hogy eddig nem írtam:S//

Megdöbbentett Hideko halála. Szinte a legjobb harcos volt Konohában..Mégis meghalt. Hát..Sajnos tovább kell lépni, és nem leragadni. Miután harcoltunk jöt egy Yoshizawa Kenta nevű konohai. Ismertem már nagyjából, Kodama mesélt már róla nekem. Elmondta, hogy az ellenség tábora a közelben van. Elindultunk, eközben pedig Ayame-sensei adta az instrukciókat. Mindenkiben éreztem egy kis bosszúvágyat az elvesztett ember miatt. Bennem is volt....Kinyílt a kapu és berohantunk és támadtunk. Aktiváltam a Kekkei Genkai-omat. A zanbatoummal szinte vágtam akit értem, majd a földbe szúrtam és elkiáltottam magam:
-Fuuton: Renkudan!- és már tarolt is a "léglövedék"
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 5:35 pm

// Rejtélyek közt Konoha //

Miután mindenki behatolt elkezdődött a harc. Úgy tűnt a konohaiak sikert fognak aratni, mert az ellenfél közül sokan elmenekültek, a többiek pedig még félálomban, vagy teljesen fáradtan próbálták felvenni a dühös, bosszúéhes ninjákkal a küzdelmet. Persze születtek veszteségek a Levél shinobik oldaláról is, de szerencsére csak pár ember. A küzdelem elhúzódott egy ideig, de hajnali kettőre már ellenféltől mentes volt a tábor. A Genninek mind helyt álltak, viszont szereztek kisebb sérüléseket. A Jouninok eltemették a támadók holttesteit, a saját falujukból származók testét pedig hullazsákba tették, majd hazavitték. Megrázó egy küldetésen esett át a társaság. Nagyon egyikük sem tudott szólni. Egy idő múlva feljött a Nap, mindenki elindult haza.

A Hokage irodájában:
- Gratulálok mindenkinek. A küldetés sikeresen teljesítve lett, s az ellenség visszavonult. Sajnálatos módon elvesztettünk egy Elit Jounin és egy Gennint is. Mind a ketten jó emberek voltak...- mondta Tsunade- sama, miközben kinézett az ablakon.
- Most menjetek, pihenjétek ki a fáradalmaitokat!- utasította el a fáradt ninjákat felettesük.

GRATULÁLOK!!!! Küldetés teljesítve.
Jutalmak:
- Tadayoshi Ayame:+500 Chakra, +1000 kane
- Yagato Tendo: +500 Chakra, +1000 kane
- Kisame Akasumi: +500 Chakra, +1000 kane
- Gokudera Tsunayoshi: +500 Chakra, +1000 kane
- Chomaru Mitarashi: +400 Chakra, +1000 kane
Vissza az elejére Go down
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue1400/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 09, 2009 12:41 pm

Miután Kakashi-taichou elmondta a "szent beszédet" el kezdett esni az eső.
- Esik az eső...-jelentettem ki mintha senki se tudná, hogy esik.
Ezután elindultunk a konoha melletti erdőbe. Én Kakashi-taichou mellett sétáltam és elmondtam amit tudni
kell rólam:
- A nevem Chomaru Mitarashi, genin vagyok a Mitarashi klánból. Én inkább azt mondanám, hogy távol és közelharcos is vagyok. Rendelkezem a klánom Kekkei Genkai-ával, a Fujingannal. Ez sokszorosára növeli a szél elemű jutsuk hatékonyságát. Ezen kívül még vissza birok verni szél elemű jutsukat...Ja és meg tudom idézni a klánom állatát, a griffet. Hát kb. ennyi.-fejeztem be.
Vissza az elejére Go down
Gokudera TsunayoshiHozzászólások száma : 41
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue0/0Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint:
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 6:40 pm

Miután Kakashi sensei mindent elmondott elindultunk.Chomaru elkezdte a magáról szóló kis sztorit azaz a bemutatkozást. Sajnálatos módon elkezdett esni az eső.
~ Na a fenébe ennek se lesz jó vége.~ Gondoltam majd oda mentem én is Kakashi senpai mellé, hogy most én mutatkozzak be.
- Jó napot senpai.- Köszöntem.
- A nevem Gokudera Tsunayoshi a Gokudera klánból. A klánom dinamit használók voltak ezért én is azokat használok a harcban de ha kell szívesen kezdeményezek közel harcot is.- Fejeztem be a kis bemutatkozó monológomat majd hátrébb mentem, hogy onnan folytassam az utam.
Vissza az elejére Go down
Minagawa HiroshiHozzászólások száma : 50
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue1100/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (1100/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 11:08 pm

- Mivel már csak én vagyok hátra én is bemutatkozom. A nevem Minagawa Hiroshi. Nem tudok semmit az eredeti szüleimről, viszont ezeket hátra hagyták nekem. - majd előveszem a tőröket. - A közelharchoz értek csak, de jól dobálok shurikeneket vagy kunaikat ha kell. Tudtommal nincs semmilyen vérvonal képességem.
Ezután elhallgatok egy kicsit. Az esőt figyelem majd folytatom.
- Ön az a Kakashi sensei, a másoló ninja? - kérdezem. - Azt hiszem ez nagyon érdekes lesz. - vigyorodok el és letörlök egy esőcseppet az orromról.
Végül csendben maradok és folytatom az utat Sunagakure felé.
- Hihetetlen! Az első küldetésemen együtt egy ilyen ninjával... - mosolyodok el a gondolataimon.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 2:46 pm

// Sunagakure veszélyben //

Miután mindenki elmondta a beszámolóját, már mélyen az erdőben jártak a ninják. Kakashi figyelmesen hallgatta végig a hat srácot, azután így szólt:
- Rendben van. Azt hiszem már ki is eszeltem valamit, ha ketté kell majd oszlanunk.
Csak ennyit mondott a férfi, az ifjú shinobik pedig kíváncsian várták a további részleteket, ám Kakashi nem beszélt többet erről a dologról. Eszébe jutott, hogy Daisetsu megkérte, meséljen magáról valamit.
- Ja, igen. A nevem Hatake Kakashi. Mint már korábban Hiroshi is mondta, másoló ninjának is szoktak nevezni. Ennek az oka a Sharinganom, amit a fejpántom takar. Ezzel a szemtechnikával bármilyen Jutsut le tudok másolni, kivéve ha az Kekkei Genkai. Távol harcos és közelharcos is vagyok egyaránt. Használni tudok minden elemet... Hát egyenlőre ennyit rólam.- fejezte be a Jounin az adatainak közlését. Mialatt folyamatosan haladtak, lassan elment az egész nap. Szerencsére addigra már elállt az eső is. A felhők elvonultak. Naplementekor egy nagy mezőn ballagtak, libasorban a shinobik.
- Úgy vélem ma már eleget mentünk. Ebben a tempóban még két nap, s elérjük Sunagakurét. Ez a hely tökéletes lesz letáborozásra.- tette le a fűbe táskáját a Jounin, ezt követően kiterítette hálózsákját.
- Chomaru és Tsunayoshi! Megkérhetnélek benneteket, hogy hozzatok tűzifát estére? Az erdő olyan 1km-re Nyugatra van innen.- adta ki az utasítást a csapat főnöke. A két fiú bólintott, azután pedig elindultak. Egy óra múlva vissza is értek, majd a másoló ninja tüzet gyújtott.
- Az éjszakai őrködést én kezdem. Utánam Shiratori és Yagato jön, őket pedig Daisetsu, s Hiroshi követi.- szólt Kakashi. Idő közben már teljesen besötétedett. Fényforrást adott a tűz, de a Hold, a csillagok is segítettek egy csöppnyit a világosság megtartásában. Az éjszaka közepén a Jounin felébresztette a két fiút, akik el is kezdték az őrködést, miközben Kakashi is nyugovóra tért.
Vissza az elejére Go down
Kohataro DaisetsuHozzászólások száma : 46
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue0/0Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Chuunin (2.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 11:53 pm

Kakashi gyakorlatilag semmit sem osztott meg velem, amiről tudni akartam. Ezek a formalitások engem egyáltalán nem érdekeltek, inkább az életével kapcsolatos dolgokat akartam megtudni, és a jellemzőit. Ehelyett a Bingó könyv adatait kaptam szóról szóra. Egy hatalmas sóhaj kíséretében megvakartam a tarkómat, és mikor újra feleszméltem, a másoló ninja már lefékezett.
- Úgy vélem ma már eleget mentünk. Ebben a tempóban még két nap, s elérjük Sunagakurét. Ez a hely tökéletes lesz letáborozásra. Az éjszakai őrködést én kezdem. Utánam Shiratori és Yagato jön, őket pedig Daisetsu, s Hiroshi követi. – mondta Kakashi, miközben én a táskámból előszedtem az alváshoz szükséges dolgokat. Lényegében semmit sem vettem elő, csupán még egy ruhadarabot, mivel elég hideg volt. Táskámat a fejem alá téve, párnaként használtam.
~ De szépek ma a csillagok… - néztem fel az égre, miután sikerült vízszintes helyzetbe kerülnöm. ~ Vajon ő is nézi…? – mosolyodtam el, majd lassan behunytam a szememet…
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue10000/14000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 10:58 am

//Sunagakure veszélyben//

Kakashi úgy döntött, hogy ideje letáborozni, így mindenki megpihenhetett és nyugovóra is térhetett persze csak az őrszemek kiválasztása után.
-Chomaru és Tsunayoshi! Megkérhetnélek benneteket, hogy hozzatok tűzifát estére? Az erdő olyan 1km-re Nyugatra van innen.-Mondta Kakashi és a két shinobi máris elindult az erdő felé, hogy fát gyűjtsön.
Én viszont a táskámat az egyik fa tövébe helyeztem és leültem a táskám mellé.
~Nem nagyon ismerek még itt senkit, viszont eléggé normálisnak tűnnek szóval szerintem nem lesz gond a beilleszkedéssel.-Határoztam el magamban, és Kakashi felénk fordult, Eddigre már visszatértek a fiúk a tüzifával és Kakashi tüzet is gyújtott.
-Az éjszakai őrködést én kezdem. Utánam Shiratori és Yagato jön, őket pedig Daisetsu, s Hiroshi követi.-Adta ki az utasítást a legidősebb shinobi. Bólintottam és Yagato-ra néztem. Tehát Kakashi őrködésbe kezdett addig a többiek és én is lehunytuk a szemünket, és kis idő múlva fel is ébresztett a ''másoló ninja''.
-Rendben.-Bólintottam miközben egy közeri sziklára ültem, közel Yagatóhoz. Egy darabig ott ültem és kémleltem a terepet, majd így szóltam:
-Yagato még nem volt időnk egymásnak bemutatkozni a nevem Tomoyuki Shiratori.-Üdvözöltem Yagato-t. Majd vártam, hogy ő is bemutatkozzon, de közben figyeltem a terepet...
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimePént. Aug. 14, 2009 5:56 pm

// Sunagakure veszélyben //

Yagato és Shiratori őrködni kezdtek, ám pár óra múlva történt egy váratlan esemény. Az Eső Országából származó fiú a földre dőlt. Shiratori megrémülve rohant oda mellé, próbálta felébreszteni, ám nem sikerült neki. Felébresztette Kakashit, aki szintén megvizsgálta a Gennint.
- Szerencse, hogy időben riasztottál Shiratori. Yagatonak elég rossz állapotban van. Remeg, akár a nyárfalevél, mivel hatalmas láza van. Így nem vihetjük magunkkal a küldetésre.- mondta Jounin higgadt hangon. Láthatóan nem először tapasztal már hasonlót. Idő közben a többiek is felébredtek, majd odagyűltek.
- Túl fogja élni, amennyiben időben orvosi kezelést kap.- jelentette ki a férfi. Elővett egy tekercset, amelyből megidézte ninja kutyáit.
- Pakkun, Nagyhangú Bika! Most rátok lesz szükségem. Vigyétek ezt a kölyköt minél előbb Konohába, azután térjetek vissza, amilyen gyorsan csak tudtok.- osztotta ki a parancsot Kakashi. A két kutya bólintott. Yagatot feltették Bika hátára, s a két idézett lény azonnal el is tűnt az éjszaka homályában. A többi ninja kutyát hazaküldte a Jounin.
- Nem számítottam rá, hogy ez megtörténik, sajnos ezzel csökkent az esélyeink száma.- rázta meg a fejét a másoló ninja.
- Shiratori, te most aludj! Ideje, hogy Daisetsu és Hiroshi átvegyék az őrséget. Na jó éjt mindenkinek!- közölte Kakashi, ezután pedig visszafeküdt a hálózsákjába.

// Ezt most Yagato helyében írtam. A sorrend nem változik, csak ő kiesett. Tehát jelen esetben Chomaru írja a következő postot, Hiroshi után pedig én. //
Vissza az elejére Go down
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue1400/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 15, 2009 5:26 pm

// Sunagakure veszélyben //

Összegyűjtöttük a tűzhöz való fát. Jól melegített a tűz, nem fáztam a hideg földön. Én elaludtam és szerencsére nem voltam őrségben, tehát én voltam a "legfittebb" a reggelt. Néztem végig az arcokon mindenki ki volt bukva egy kicsit. Hosszú nézelődés után észrevettem, hogy hiányzik a csapatból Yagato. Odamentem Kakashihoz és megkérdeztem tőle, hogy mi történt vele. Miután elmagyarázta, hogy haza kellet vinni mert rosszul lett visszamentem a többiekhez.
Vissza az elejére Go down
Gokudera TsunayoshiHozzászólások száma : 41
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue0/0Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint:
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 15, 2009 5:56 pm

// Sunagakure veszélyben //

Miután megálltunk Kakashi sensei megkért minket vagyis engem és Chomarut, hogy menyünk el tűzifáért.
~ Na de jó fát szedni ~ http://-.-//Gondoltam majd miután elindultunk az út nem tűnt olyan hosszúnak amilyennek Kakashi sensei elmondta. Miután megérkeztünk elkezdtem össze szedni az ágakat és kunaial is vágtam le párat.Majd miután össze szettünk párat vissza indultunk a táborhoz. Miután vissza értünk letettük a fákat és leültünk. Eközben valaki nem tudom,hogy meggyújtott egy kisebb adag fát. Nagyon jó meleg volt. Mivel fát szedtünk elég elfáradtam ezért elmentem lefeküdni. Miután felkeltem eléggé fárdt voltam de nem érdekelt. Miután kikászálódtam a sátorból észre vettem, hogy valami nincs rendjén ugyanis Yagato nem volt az emberek közt. Ezért odamentem Kakashi senseihez megkérdezni hova lett Yagato.
- Rosszul lett ezért vissza kellett vinni Konohába.- Mondta nagyon nyugodtan Kakashi sensei.
- Értem köszönöm, hogy válaszolt Senpai.- Mondtam majd vissza mentem a sátorba.
~ Vajon mi baja lehet Yagatonak?~ Kérdeztem magamban miközben össze szedtem a cuccaimat.
Vissza az elejére Go down
Minagawa HiroshiHozzászólások száma : 50
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue1100/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (1100/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 15, 2009 7:09 pm

//Suangakure veszélyben//

Kakashi sensei Chomarut és Tsunayoshit elküldte fáért majd kiosztotta az éjjeli őrség rendjét. Minden jól ment, egészen addig míg Yagato rosszul nem lett. A sensei megvizsgálta a genint és megállapította hogy beteg. Azonnal megidézte a kutyáit és a segítségüket kérte. Pakkun és Nagyhangú Bika elindult a geninnel vissza Konohába.
- Nem számítottam rá, hogy ez megtörténik, sajnos ezzel csökkent az esélyeink száma. - szólalt meg a jounin. - Shiratori, te most aludj! Ideje, hogy Daisetsu és Hiroshi átvegyék az őrséget. Na jó éjt mindenkinek!
Válaszképpen bólintottam, de a sensei azt már nem láthatta mivel visszafeküdt aludni. Elővettem a felszerelésemet és gyorsan átnéztem azt. Ezután a környék fürkészésébe kezdtem. A távolban nem lehetett semmit sem látni csak a feketeséget. A tábor körül több apró állat hangjára lettem figyelmes.
Próbálom a lehető legéberebben figyelni a tájat, de közben a küldetésünkre gondolok.
- Vajon mit hoz a holnap? Mennyire lesz nehéz a küldetésünk?
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 16, 2009 1:41 pm

// Sunagakure veszélyben //

Mikor már Daisetsun és Hiroshin kívül mindenki aludt, nem nagyon történt semmi veszélyes. Az őrködőknek annyi öröme viszont lehetett, hogy láthatták felkelni a Napot. Érezték a kicsit hűvös, friss szellőt, mely a mezőn sokkal jobban érvényesült. A sugarak lassacskán a többieket is felkeltették. Tsunayoshi nem sokat késlekedett, azonnal összepakolt, majd már útra készen várta a többieket.
- Úgy tűnik te jó hamar elkészültél Tsuna!- mosolyodott el Kakashi sensei, amikor meglátta a Gennint teljes felszerelésben. Szerencsére a két a két őr még a kora éjszakában kialudták magukat, ezért nem éreztek fáradtságot magukban.
- Ha már így elkezdtetek cuccolni, egy kicsit hátráltatlak benneteket, ugyanis előtte megreggelizünk.- hunyta be a szemét a konohai Jounin. Mindenki körbeülte a tüzet. Az étel rizs volt és hal.
~ Nincs is jobb alkalom egy banda összeszoktatásánál, mint egy evési alkalom.~ gondolta magában a férfi.
- Miközben eszünk, mesélek nektek egy történetet. Nem mondhatnám, hogy a közelmúltban esett meg velem ez a dolog, egy pár éve történt. Még a régi 7-es csapat senseie voltam akkoriban. A tagjai: Haruno Sakura, Uchiha Sasuke, valamint a bajkeverés királya Uzumaki Naruto voltak. Mindig is érdekelte őket, mi lehet a maszkom alatt. Észrevettem, hogy kémkedni próbálnak utánam, hátha sikerül rájönniük a titokra, de nem jártak sikerrel. A következő napon elmentünk egy küldetésre. Feltűnően lelkesek voltak, mintha készülnének valamire. Próbáltak kifürkészni a fürdőben is, de rátekertem a fejemre egy törölközőt.- ebben a pillanatban mind az öt ninjának egy dolog villant fel a fejében. Reggelizés közben meg kell látni Hatake Kakashi valódi arcát. Ám a Jounin tovább folytatta:
- A végén még ellenséges shinobiknak is beöltöztek csupán a leleplezésem érdekében. Viszont hazafelé megmondtam nekik, csakis kérniük kellett volna, hiszen a maszkom alatt nem volt más...- ekkor Kakashi az arcát takaró ruhadarabhoz nyúlt. Az öt srác szeme nagyra nyílt.
- Csak egy másik maszk!- húzta le az egyik arcfedőt Kakashi, ám alatta egy ugyanolyan maszk volt, ami szürke színben pompázott. Ettől néhányan röhögni kezdtek, páran pedig csak szimplán kidőltek. Egy biztos. Amire lenyugodtak a kedélyek, a Jounin befejezte az evést. Kakashi boldogan tekintett a lesütött fejű srácokra.
- Áhh! Ez milyen jól esett.- mondta, majd feltűnt neki a fiúk arckifejezése.
~ Ezeket meg mi lelte?~ kérdezte magában, ezt követően felállt. Végre mindenki elkészült, Shiratori és Chomaru gondoskodtak a tűz nyomának eltüntetéséről. Olyan reggel nyolc óra körül járhatott az idő, amint elérték az erdőt, felpattantak a legelső fára.
- Ma a kétszeresére kell növelnünk a tempót, nem állunk meg, csak estére. Innen már alakzatban haladunk tovább. Én megyek elől. Mögöttem lesz Chomaru, valamint Daisetsu. Ők fognak támogatni, ha engem megtámadnának. Ezután következik Hiroshi és Tsuna, akik jobbra, s balra nézelődnek, kiszűrve ezzel az oldalról érkező támadásokat. A hátvéd lesz Shiratori, mert a Föld Elemű Jutsui jó védelmet nyújtanak hátbatámadás esetére.- szólt Kakashi a többiekre nézve. Mindenki bólintott, elfoglalták a helyüket.

Telt az idő, lassan a déli órákba érkeztek. A rengetegben csakis suhanásokat lehetett észlelni, melyek a fákon haladnak. A nagy sebesség miatt némelyik állatnak eltűnni sem volt ideje a közelükből, nem mintha veszélyt jelentet volna rájuk a hat utazó. Árgus szemekkel figyelték a nekik parancsba adott pontot a shinobik. Mikorra lement a Nap, már elég fáradtak voltak a ninják.
- Rendben. Megtettük az út mai napra kiszabott hosszát. Itt megpihenünk estére.- jelentette ki a Jounin. Errefelé az erdő már ritkább volt, rendesen érződött, hogy közelednek a Szél Országához. Nem volt nehéz fát találni, így az egész bagázs szétoszlott egy kevés tűzifáért. Volt, aki evett még elalvás előtt, azután mindannyian lefeküdtek, mivel Kakashi sensei elvállalta az őrködést egész éjszakára. A kimerültségtől pár perc múlva úgy aludt a társaság, akár a bunda. A Jounin a tüzet figyelte, mikor mocorgást hallott a bokorból. Előkapott egy kunait, de csak Pakkun és Nagyhangú Bika tértek vissza.
- Á, csak ti vagytok?
- Miért kire vártál még? Alig tudtunk beérni titeket.- morgott Pakkun.
- Csöndben. A fiúk már rég alszanak. Sajnálom, viszont nem vesztegethettük az időnket.- közölte a kutyával a férfi.
- Most te őrködsz?- érdeklődött Pakkun.
- Igen, magamra vállaltam. Nem lenne jó, ha a holnapi napon kimerültek lenének.
- Aludj csak, én átveszem. Amúgy Yagato rendbe fog jönni. Legalábbis Tsunade- sama azt mondta.
- Ez jó hír. Nagyhangú Bika, köszönöm a fáradalmaid. Már hazamehetsz.- vigyorodott el a Jounin. Az óriási kutya vakkantott egyet, ezt követően eltűnt. Kakashi sensei is nyugovóra tért, Pakkun pedig éberen figyelte a terepet.

Vissza az elejére Go down
Kohataro DaisetsuHozzászólások száma : 46
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue0/0Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Chuunin (2.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 16, 2009 2:37 pm

// Sunagakure veszélyben //

Nyugodtan aludtam, míg nem egy szomorú esemény következtében Shiratori rázta fel a csapatot. Yagato-t valami vírus támadta meg. Miután Kakashi Konohába szállíttatta Yagato-t idézett lényeivel én és Hiroshi következtünk az őrködésben. Az éjszaka gyorsan eltelt és a nap is előbújt.
~ Milyen gyönyörű napfelkelte. – néztem a folyamatot, hisz nem sokszor tehettem meg ezt. Lassan mindenki felkelt neki láttunk a reggelinknek. Semmi étvágyam nem volt, ezért inkább a csapatvezetőnk történetét füleltem, melynek elég fájdalmas vége volt, amit próbáltam nem éreztetni. A legtöbben fetrengtek a nevetéstől, míg én rezzenéstelen arccal felálltam és Kakashira néztem.
~ És ő egy elit ninja? -.-” – mértem végig a férfit, aki szerencsére ezt nem vette észre. Miután mindenki befejezte a reggelit alakzatban indultunk tovább. Utunk során nem ütköztünk se elveszett ninjákba, se útonállókba. Csupán néha egy-egy állatra figyeltem fel. A nap már lemenőben volt, mikor a csapatvezetőnk megállt és felénk fordult.
- Rendben. Megtettük az út mai napra kiszabott hosszát. Itt megpihenünk estére. – mondta, majd miután tüzet raktunk, a jounin magára vállalta az őrködés feladatát. Pár órát sikerült aludnom, de miután felriadtam, már nem tudtam visszaaludni. Meglepetésemre már Kakashi is aludt és a Konohába küldött csapat egyik tagja volt ébren.
- Na, hogy van Yagato? – kérdeztem meg halkan tőle, miközben mellé ültem.
- Tsunade-sama szerint rendbe fog jönni, de… De neked aludnod kéne, nem de? – morgott a kutya, miközben én megkönnyebbülve sóhajtottam hallva, hogy Yagato meggyógyul.
- Sajnos nem tudok aludni, inkább maradok őrködni veled, ha nem gond. - válaszoltam neki végül, mire Pakkun csak bólintott egyet, amivel jelezte, hogy nem bánja...
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue10000/14000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 16, 2009 4:30 pm

//Sunagakure veszélyben//

Az éjszaka alatt megbetegedett Yagato így sajnos el kellett szállítani konohába, viszont így a küldetés sikere is csökkent. Reggel felébredve már ültek a tűz körül egy páran, így hát én is odamentem és leültem. A reggeli rizs és hal volt. A nagy reggelizés közben Kakashi egy történetet mesélt, viszont a végére amikor a maszkot lehúzta és egy második maszk volt alatta, kicsit elkaptak furcsa gondolatok tömkelege.
~ Miért kelett ezt?. - Kérdeztem magamban, miközben lesütöttem a fejemet, és próbáltam nem elsírni magam. Pár perc múlva össze szedtem magam és újból a régi voltam. Befejezve a történetet és az evést lassan elkészültünk és Chomaru-val eltüntettük a tüzet és annak nyomait is. Kis séta után elértük az erdőt, és felpattantunk az ágakra, onnan viszont kétszeres tempóban haladtunk. Én leghátra kerültem a föld elem-nek köszönhetően.
~ Igaza van Kakashi-nak erre én vagyok a legalkalmasabb. -Gondoltam és gyakran hátrafordulva kémleltem a terepet. Szinte egész nap csak fákon ugrálva haladtunk előre, szerencsére nem támadtak meg minket. Az esti órákban egy csodálatos mondat hangzott el:

- Rendben. Megtettük az út mai napra kiszabott hosszát. Itt megpihenünk estére.-Ez a mondat amit Kakashi maszkja alól halottam olyan volt, mint nyári melegben a hideg eső.
~ Szerencsére. -Gondoltam magamban, és lassítottam a tempómon és megálltam. Mindenki szétoszlott tüzifáért, én magam is vittem egy keveset a tűzre. Elalvás előtt a szél országa felé tekintve kalandozott el a gondolatom:
~ Nem semmi pár napja otthon, most meg egy shinobi háborúba csöppenve mélázok. -Ráztam meg a fejem, hogy több gondolat ne ragadjon el és öt-tíz perc múlva már aludtam is...
Vissza az elejére Go down
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue1400/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 17, 2009 5:44 pm

// Sunagakure veszélyben //

Kakashi elmondott egy történetet, amin félholtra röhögtem magam. Bár mikor már elmúlt a "hatása" megfogalmazódott a kérdés bennem, hogy mi van a második maszk alatt, de nem kérdeztem meg. Miután megettük a reggelit Shiratorival eltüntettük a tűz nyomait. Ezután elindultunk a hosszú-hosszú úton. Már nagyon fáradtak voltunk, mikor végre megálltunk pihenni. Szerencsénkre Kakashi elvállalta az őrködést, ezért nyugodtan pihengettünk. Felébredtem valami mocorgásra, de csak Kakashi és a kutyái voltak azok. Kakasih is ledőlt, eztán Pakkun figyelte a terepet..
Vissza az elejére Go down
Gokudera TsunayoshiHozzászólások száma : 41
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue0/0Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint:
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 17, 2009 6:04 pm

// Sunagakure veszélyben //

- Úgy tűnik te jó hamar elkészültél Tsuna!
- Jelentette ki Kakashi senpai mivel én már teljes felszerelésben vártam a többieket.
- Ha már így elkezdtetek cuccolni, egy kicsit hátráltatlak benneteket, ugyanis előtte megreggelizünk.-Szólalt meg ismét Kakashi senpai.
~ Na de jó ahelyett,hogy elindulnánk még itt húzza az időt~ Gondoltam majd leültem és elkezdtem enni.

- Miközben eszünk, mesélek nektek egy történetet. Nem mondhatnám, hogy a közelmúltban esett meg velem ez a dolog, egy pár éve történt. Még a régi 7-es csapat senseie voltam akkoriban. A tagjai: Haruno Sakura, Uchiha Sasuke, valamint a bajkeverés királya Uzumaki Naruto voltak. Mindig is érdekelte őket, mi lehet a maszkom alatt. Észrevettem, hogy kémkedni próbálnak utánam, hátha sikerül rájönniük a titokra, de nem jártak sikerrel. A következő napon elmentünk egy küldetésre. Feltűnően lelkesek voltak, mintha készülnének valamire. Próbáltak kifürkészni a fürdőben is, de rátekertem a fejemre egy törölközőt.- Mondta Kakashi senpai.
~ Hát ez aztán tud beszélni~ Gondoltam majd bekaptam még egy falatot.

- A végén még ellenséges shinobiknak is beöltöztek csupán a leleplezésem érdekében. Viszont hazafelé megmondtam nekik, csakis kérniük kellett volna, hiszen a maszkom alatt nem volt más...- Nyúlt a maszkjához Kakashi senpai és lehúzta.
- Csak egy másik maszk!- Jelentette ki. Mire én körbe néztem jó páran nevettek de észre vettem, hogy Daisetsunak nem nagyon tetszett a dolog ugyan úgy mint nekem.
~ Hogy lehet valaki ennyire szánalmas?~ Kérdeztem magamban majd miután az utolsó falatokat is megettem felálltam és vártam az indulást.

- Ma a kétszeresére kell növelnünk a tempót, nem állunk meg, csak estére. Innen már alakzatban haladunk tovább. Én megyek elől. Mögöttem lesz Chomaru, valamint Daisetsu. Ők fognak támogatni, ha engem megtámadnának. Ezután következik Hiroshi és Tsuna, akik jobbra, s balra nézelődnek, kiszűrve ezzel az oldalról érkező támadásokat. A hátvéd lesz Shiratori, mert a Föld Elemű Jutsui jó védelmet nyújtanak hátbatámadás esetére.-Magyarázta Kakashi senpai majd elindultunk az alakzatban.
~ Na de jó pont szélre kellett kerülnöm? kérdeztem magamtól majd befejeztem minden gondolkodást csak a sétára koncentráltam.

- Rendben. Megtettük az út mai napra kiszabott hosszát. Itt megpihenünk estére.-
Jelentette Ki Kakashi mire én megálltam és felvertem a sátramat majd bepakoltam és nem érdekelt semmi mert nagyon fáradt voltam egyből elaludtam. Az északa közepén felriadtam egy vakkantásra kinéztem a sátorból és csak Kakashi senpai egyik kutyája volt az és még azt is láttam,hogy Kakashi senpai is alszik és egy másik kutya vigyázz ránk. Mivel nagyon fáradt voltam visszamentem és egyből el is aludtam.
Vissza az elejére Go down
Minagawa HiroshiHozzászólások száma : 50
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Left_bar_bleue1100/4000Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty_bar_bleue  (1100/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 17, 2009 10:09 pm

//Sunagakure veszélyben//


Mivel már mindenki ébren volt elkezdtünk tábort bontani. Azonban Kakashi sensei megállított minket, hogy reggelizzünk először. Rizst és halat ettünk ami nagyon finom volt, azonban az egészet a jounin meséje dobta fel. Elmondta nekünk hogy a régi csapata hogyan próbálta megtudni mi van a maszkja alatt. Számos dologgal próbálkoztak, de sehogy sem sikerült nekik. Végöl kiderült hogy csak kérniük kellett volna. Azonban ami ezután történt azon majdnem megszakadtam a röhögéstől. Ugyanis egy másik maszk van rajta. Ezen azonnal röhögni kezdtem, de észre vettem a Tsunayoshi arcát ami arról árulkodott hogy neki nem jött át a poén.
Végül befejeztük a reggelit és sikeresen tábort bontottunk:
- Ma a kétszeresére kell növelnünk a tempót, nem állunk meg, csak estére. Innen már alakzatban haladunk tovább. Én megyek elől. Mögöttem lesz Chomaru, valamint Daisetsu. Ők fognak támogatni, ha engem megtámadnának. Ezután következik Hiroshi és Tsuna, akik jobbra, s balra nézelődnek, kiszűrve ezzel az oldalról érkező támadásokat. A hátvéd lesz Shiratori, mert a Föld Elemű Jutsui jó védelmet nyújtanak hátbatámadás esetére.
A jounin taktikáját követve elfoglaltam a helyemet és folytattuk az utunkat. Nagyon fárasztó volt, de kibírtam a tempót. Sajnos semmilyen érdekes dolog nem történt velünk, így biztonságban megtettük a tervezett szakaszt.
Újra pihenni tértünk. Most azonban Kakashi sensei vállalta az őrködést. Mivel egy kicsit megviselt az út könnyen elaludtam, azonban még magamnál voltam amikor véletlenül megkérdeztem:
- Mi van a másik maszk mögött?
Viszont a választ nem tudtam meg mivel már mélyen aludtam.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Konoha melletti erdő   Tűz Országa - Konoha melletti erdő - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Tűz Országa - Konoha melletti erdő
Vissza az elejére 
3 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Tűz Országa-
Ugrás: