★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Konohagakure - A Hokage palotája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Kohataro DaisetsuHozzászólások száma : 46
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue0/0Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Chuunin (2.szint)
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 05, 2009 12:05 am

Ismét egy unalmas, nyugodt reggel. Még egész Konoha aludt, csak a madarak csicsergése törte meg a csendet. Gyönyörű reggel volt, ám e nyugodt reggelen egy ANBU törte meg a csendet. Villámgyorsan, a Fürgébb Test Jutsu közeledett a célpontjához, míg nem megpillantotta a Kaneko család házát. Lihegve kopogott be. Még mindenki aludt, kivétel engem. Miután ajtót nyitottam az ANBU a kezembe nyomott egy tekercset, majd egy kisebb pukkanás kíséretében eltűnt. Bamba fejjel nyitottam fel a tekercset, amiben ez állt:

„Kedves Kohataro Daisetsu!

Ezúton szeretnélek felkérni egy veszélyes küldetésre! Sunagakure segítséget kért Konoha no Sato-tól, mivel elveszett ninják hada támadta meg őket. Szervezettek voltak, ezért arra gyanakodnak a falu vénei, hogy még visszatérnek! Rajtatok múlik Sunagakure sorsa! Ma, pontban délben jelenj meg az irodámban!

Tisztelettel az 5. Hokage, Tsunade-sama!”


Olvastam végig a levelet. Már 10 óra fele járt az idő, így gyorsan megreggeliztem, magamhoz vettem a felszerelésemet, majd írtam egy levelet, melyben az eltűnésemet magyaráztam meg. A levelet Suzumaya ágya mellé tettem, majd elindultam a Hokage irodájába. Nyugodtan sétáltam Tsunade-sama irodája felé azon gondolkozva, hogy mi is fog történni ezen a küldetésen. Úgy bele feledkeztem az előre tervezésben, hogy mikor feleszméltem már a Hokage Palotája előtt álltam. Miután felmentem a lépcsőn egy kis keresgélés után megtaláltam a Hokage irodáját. Kopogtam, majd mikor meghallottam a nő beinvitálását, beléptem az ajtón.
- Üdv! - hajoltam meg udvariasan, majd helyet foglaltam Tsunade-sama kérésére.
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 05, 2009 10:47 am

// Sunagakure veszélyben //

Belépve a Hokage palotájába már ismerős volt a járás. Lassan lépdeltem fel a lépcsőn nem siettem, de tudtam ez a küldetés fontos lesz, vagy inkább csak éreztem. Felértem a lépcsőre majd a körfolyosón kezdtem el sétállni. Furcsa gondolatok kalandoztak bennem, de legfőképp, hogy a küldetésen már használhatom a vérvonal képességem.
~Vigyáznom kell vele, hisz már tudom használni, viszont nem használhatok sok jutsu-t mivel a chakrám, a használata közben hamar elfogy. Kell még egy kis idő mire ''hozzászokik a szervezetem''.-Mondtam magamban. Egy shinobi lépett ki a környező szobából, és őrült tempóval sietett a dolgára. Megvártam még végleg elhagyja a folyosót, és tovább indultam.
~Köszönhetett volna, na mindegy lassan itt lesz az ajtó.-Vettem észre a folyosó közepén.
~Remélem a csapattársaim, azok az emberek lesznek akiket nemrégen láttam, viszont akkor ez a küldetés nem valami könnyű, hétköznapi séta lesz konohába.-Gondoltam végig és elértem a hokage ajtajához. Lassú kopogás után benyitottam és üdvözöltem a hokage-t és Daisetsu-t, akivel már egy küldetésen részt vettem. Daisetsu mellé álltam és vártam a további utasításokat...
Vissza az elejére Go down
Yagato TendoHozzászólások száma : 51
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue2200/4000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (2200/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 05, 2009 8:28 pm

- Héjj figyelj egy kicsit Yagato én most beugrok Ichirakuhoz mert éhes vagyok. De előbb persze elkisérlek az irodáig. - mondta nekem kb félúton a hokage felé.
- Na akkor majd mond meg a Hokage-samanak, hogy majd megyek csak eszek. - majd gyorsan le is lépett.
- Remélem nem bünteti meg a Hokage érte... rendes gyerek. - néztem elmosodó képét majd elindultam a kagehoz. Mikor beértem átestem a szokásos ellenörzéseken tovább folytattam utamat. Pár csendes másodperc után elértem végre a Hokage idojának bejáratát.
~ Remélem, nincs morcos kedvében... ~ sóhajtottam és kopogások közepette beléptem az irodába. A szobában a szokásos embereken kívül azaz Tsunade-saman és Shizune-sanon... meg persze azon a kis malacon két idegen, kb velem egy korúak, talán kicsit idősebbek lehettek. Köszöntem a jelenlévőknek majd a Hokage utasítására helyet foglaltam egy közeli széken.
~ Ajjajaj... ebből baj lesz, előre érzem... ~ és a két ismeretlent fürkésztem...
Vissza az elejére Go down
Gokudera TsunayoshiHozzászólások száma : 41
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue0/0Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint:
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 07, 2009 9:57 pm

// Remélem jókor írok ^^ //
Miután már szanaszét ültem a fenekem felálltam és elindultam az ajtó felé. Mikor megérkeztem bekopogtam mire ennyi hallottam csak: Gyere be!. Benyitottam és megláttam Tsunade-samat két idegent és Yagatót. Az utam egyből Yagatóhoz vezetett.
- Szevasztok!- Köszöntem oda mind a háromnak, hogy nem legyek illetlen.
- Na mi a helyzet Yagato?- Kérdeztem majd leültem és elővettem egy kunait amivel elkezdtem játszani.
~ Hmmm... Lehet hogy azok közül valamelyik a társam?~ Kérdeztem magamtól majd felőltam és eltettem a kunait majd odamentem hozzájuk.
- Hello megint... A nvem Gokudera Tsunayoshi.- Mondtam majd vártam a választ.

Vissza az elejére Go down
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue1400/4000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 07, 2009 10:29 pm

Elindultam otthonról a Hokage irodája felé.
~ Küldetés, küldetés hátán...Pfff..Alig van szabadnapom.-mérgelődtem magamban.
Mikor beléptem a Hokage irodájába, már csak rám vártak, ezért nagyon lelkiismeretfurdalásom volt.
- Szép jó napot! Hehe....-mondtam egy kicsit idegeskedve.
Szerencsére ma nem kaptam meg a fejmosást, de elég közel voltam hozzá..
Vissza az elejére Go down
Minagawa HiroshiHozzászólások száma : 50
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue1100/4000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (1100/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 08, 2009 10:10 am

//Sunagakure Veszélyben//

Nyugodtan alszom amikor megszólal az ébresztő. Azonnal kiesem az ágyból és a ruháim után kapok. Sietve felöltözök és kirohanok az ebédlőbe. Az asztalon egy adag ramen volt és egy cetli.
- Ne haragudj Hiroshi, de el kellett mennünk otthonról egy fontos ügyben. Majd beszélünk, anya.
Kicsit érdekesnek találtam az üzenetet, de komolyabban nem foglalkoztam vele. Neki láttam a reggelimnek, majd felkaptam a tőröket.
- Na végre, az 1. küldetés! - kiáltok fel hangosan.
Ezután becsukom magam tán az ajtót, a kulcsot pedig a megszokott rejtekhelyre teszem. Szinte futva végig haladok Konoha utcáin, egészen a Hokage palotájáig.
Végig siettem a folyosón és megálltam Tsunade-sama irodája előtt. Először megigazítottam a ruhámat majd kopogtattam. Hamarosan megérkezett a válasz, így beléphettem az ajtón.
- Szép jó reggelt mindenkinek! - köszönök a bent lévőknek.
Ezután a többiekhez lépek és Tsunade-sama parancsait.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue40000/40000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 08, 2009 1:22 pm

// Sunagakure veszélyben //

Végül mindenki megérkezett a Hokage irodájába. Nem mindegyikük ismerte egymást, viszont a barátkozásra jut majd elég idejük. Tsunade- sama nem sokáig húzta az időt, rögtön el is kezdett beszélni.
- Üdvözöllek titeket! Lehet, hogy már tudjátok, de azért beszámolok nektek az elkövetkezendő napokban történő missziótokról. Egy levelet kaptunk a Kazekagétől, amiben a következő dolog állt: Sunagakurében első szintű vészriadót rendeltek el. Konoha a szövetségese a Homok Falujának, ezért a segítségünket kérték. A Hang Országának shinobijai támadást fognak indítani ellenük. A hadi erejük koránt sem a legjobb, tehát a ti feladatotok lesz kiegészíteni a vonalaikat.- jelentette ki a Hokage. A nem régen befutott ninják szemei nagyra nyílt. Előfordulhat, hogy fiatalságuk ellenére egy komplett háborúba csöppentek, ahol könnyedén odaveszhetnek. A merengéseket egy kopogás zavarta meg az ajtón kívülről.
- Nyitva.- mondta nyugodt hangnemben Tsunade- sama. Kinyílt a bejárat, azután egy Jounin lépett be. Amikor rátekintettek a ninjára, nagyon meglepődtek.
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 12061770596
- Jó reggelt! Elnézést a késésért, de átment előttem egy...
- Fekete macska.- egészítette ki Shizune, miközben a fejét rázta. Erre a Jounin kínosan nevetett egyet. Odapillantott az ifjakra, s intett egyet.
- A nevem Hatake Kakashi. Örvendek a találkozásnak.- mutatkozott be. Ezen a ponton óriási megdöbbenés keletkezett.
- Természetesen nem küldtelek volna el benneteket egyedül. Kakashi lesz a csapatotok vezetője. Ez a küldetés nagyon fontos, ráadásul S szintű! Elvárom, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból! Az adóvevőtök folyamatosan legyen rajtatok! Én ennyi tájékoztatással tudok szolgálni, a többi dologról be fog számolni a Kazekage. Sok szerencsét, leléphettek!- fejezte be a mondandóját az Ötödik Hokage. Ekkor mindenki meghajolt, ezt követően elindultak a kapu felé.

// köv.post.: Konohagakure - Kapu //
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue30700/36000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 2:13 pm

Reggel korán keltem, mert egy üzenetet kaptam egy genintől, hogy a Hokage hívat.
~Vajon mit akarhat a jó öreg Tsunade?~ Kérdeztem magamtól. Felöltöztem, eltettem a tekercsem, és a Hokage palátához indultam. Mielőtt odaértem volna, megittam egy kávát a közeli kocsmában, és utána mentem tovább. Mikor az ajtóhaz értem hangosan kopogtam, majd elhagzott az 'Igen!' kifejezés mirre benyitottam. Azt vettem észre, hogy egy ANBU tag tünt el mikor beléptem.
-Jó reggelt Tsunade-sama, miért hivattál ilyen korán?-kérdeztem, és a falhoz döltem. Még mindig komás voltam, hiába a kávénak.
Vissza az elejére Go down
Jiraiya-sanHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 21.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue36000/40000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 2:25 pm

Zakari nem tudta miért hivatják őt ilyen korán. Ezután Tsunade elmagyarázta a feladatot:
- Zakari, egy szökött bűnözőt a Víz országában találtak meg. Menj oda és hozd vissza a luxus cellájába. De figyelmeztetlek, nem amatőr! Több shinobit intézett már el elég kegyetlen módon. Vigyázz magadra!// köv. post: Víz országa határ //
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue30700/36000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 18, 2009 2:58 pm

Két napon belül másodszor voltam Tsunade-sama szobájába, és most is várat vagyok. Szerencsésen megusztuk a küldetés, igaz nem bántam volna ha legalább az egyiket elintézzük.
-Nos Shaichi jó volt veled egy csapatban dolgozni, remélem nem ez volt az első, és utolsó alkalom.-mondtam és baráti jobbot mutattam a ninja felé.
~Nem vagyok megelégedve magammal. Ilyen könnyen elmenekültek. Ch.... kemény edzést kell ismét végig csinálnom.~ Gondoltam és Shaichira néztem.
Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue30700/36000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 18, 2009 3:06 pm

Ez előtt is voltam már itt, ám akkor általában egyedül voltam, ám ez túlságosan nem zavart. Kicsit feldühítet a két nyamvadék, hogy egyiket se bírtam lenyomni, de ha elszontyolodnék, avval nekik tennék jót, emiatt nem ült ki az arcomra a düh. Majd miután Tsunade-sama megdícsért minket Zakari szólalt meg.
-Nos Shaichi jó volt veled egy csapatban dolgozni, remélem nem ez volt az első, és utolsó alkalom. - Majd a kezét felém nyújtotta. Majd kezet fogtunk és az 5. felé fordultam.
- Ha valami lenne tudja hol vagyok. - Avval indultam is az ajtó felé.
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue30700/36000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 19, 2009 11:24 am

~Remek, nincs egy napja, hogy itt voltam, de megint itt vagyok. Se baj, legaláb Kaito is itt van. Ez csak azt jelenti, hogy nem a kocsmában történtek miatt akar leszidni.~Gondoltam, közben bekísértem Kaitot.
-Jónapot kedves Tsunade! Mi ügyben állhatunk kis geninemmel a segítségedben?-kérdeztem, és szokásos falamhoz döltem.
~Csak legyen valami küldi, kérlek, nem akarok semmilyen munkát, csak egy jó küldit.~ Ezután csak vártam, és vártam.
Vissza az elejére Go down
Shimizu KaitoHozzászólások száma : 39
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 16.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue400/4000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 19, 2009 11:33 am

Besétáltunk az 5. ajtaján. Egy kicsit izgatott voltam. Nem sokszor jártam ott.
-Jónapot kedves Tsunade! Mi ügyben állhatunk kis geninemmel a segítségedben?- köszöntötte Zakari-sensei az 5.-et.
-Jónapot Tsunade-sama.- Úgy mondtam, hogy jól hallja nehogy aztmondja neveletlen vagyok, na és persze már öreg is.// xD //
~Remélem nem a kocsmai bunyó miatt hívatott minket. Ezzel csak segíttetük a Konohai kocsma töltelékeket.~
Vissza az elejére Go down
Hitoroshi DaisukeHozzászólások száma : 74
Age : 23
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 20.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 19, 2009 12:39 pm

Miután beértek és köszöntek a Tsunade-samanak csak ennyit mondott.
Üljetek le.- Erre mind a ketten le ültek és várták a fejleményeket. De Tsunade-sama nem kiabált velük meg semmi csak bejelentett nekik egy küldetést.
- Nos azért hívtalak ide titeket mert csak egyenlőre, ti vagytok azok akik ráérnek mert a többiek küldetésen vannak.- Mondta majd elővett egy tekercset.
- Az lenne a feladat, hogy egy fontos ember kell elszállítani az Eső országába.- Jelentette ki majd a tekercset oda adta Zakarinak.
- Fáradjon be uram.- Szólt ki a férfinak mire belépett és végignézett a védelmezőin.
- Jéjjzusom ki ez a kis szörnyeteg?- Kérdezte rémülten a Hokage samatól.
- Shimizu Kaito és nem szörnyeteg hanem egyszerűen különleges.- Mondta majd leült.
- Na akkor induljunk.- Jelentette ki a férfi majd elindult az ajtó felé.

//A KÖVETKEZŐ POSTOT A KAPUHOZ ÍRJÁTOK!!!//
Vissza az elejére Go down
Hitoroshi DaisukeHozzászólások száma : 74
Age : 23
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 20.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 20, 2009 10:11 am

//Magánküldetés: Shaichinak//


Miután belépett az irodába rá is kérdezett, hogy mi lesz a feladata. Tsunade egy kis grimaszt vágott,hogy csak így le lett támadva de elkezdte mondani a küldetést.
- Na szóval.Az lenne a feladatod, hogy állítólag egy ember a Villámok országában képes információval szolgálni az akatsukival kapcsolatban, ám van egy kis gond. Nem csak én tudok az emberről, emiatt pedig több ellenséggel is biztos meg kell küzdened, hogy te tudd meg az információt és persze,hogy életbe maradjon.- Fejezte be a mondatod vagyis a küldetés elmesélését.
- Remélem benne vagy Shaichi.- Jelentette ki Tsunade.
- Adnék melléd még embereket csak az a baj, hogy szinte mindeni küldetésen van.- Jelentette ki majd elereszetett egy mosolyt.
- Na indulj mert a végén nem találod élve az informátort.- Mondta egy kisit szigorúbban.

Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue30700/36000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 21, 2009 8:59 pm

Miután megérkeztem a hokage irodájába, az egy kissé meglepődött, azon hogy így jöttem. Ám rögtön elkezdte mesélni a küldetésemet, a dolgom, az lesz, hogy egy fickót megtaláljak, aki információkkal tud szolgálni az akatsukival kapcsolatban. Majd tisztázta, hogy adna mellém embereket, de mindenki küldetésen van. Legalább nem kell senkire se figyelnem, majd miután kimondta a végszót én rögtön válaszoltam is.
- Köszönöm Tsunade-sama a küldetésben természetesen benne vagyok. Ám ha ilyen súlyos a helyzet, akkor sietek. - Feleltem, majd rögtön "szárnyakat is növesztettem és kirepültem a hokage ablakán, majd egy idő után leszálltam a földre. Hátha pár ellenfelemet, már itt blokkolni tudom.
Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue30700/36000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 06, 2009 11:15 am

Az esti találkozás után, megbeszéltem a tanítványommal, hogy másnap találkozunk a fürdőknél.Reggel hétkor, mikor felkeltem első dolgom a zuhanyzás volt, majd épp hogy felöltöztem csöngettek is. Az ajtóm előtt egy öreg néni állt. A hölgy megkért rá, hogy segítsek levenni a fáról a macskáját. Természetesen segítettem neki, és út közben azon gondolkodtam, hogy a macskák miért másznak egyáltalán fára. Egy perc alatt le is hoztam a macskát, majd el indultam a már "törzs helyemnek" nevezhető közeli kocsma felé. A kocsmában, már kérnem se kellett. A pultos rögtön tudta, hogy mit kérek.
- Na ma mi volt a hős cselekedeted? - Kérdezte viccesen a pultos.
- Macskamentés, de tudod nem kéne mindig evvel nyaggatnod.- Feleltem neki kurtán, majd kis idő múlva hozzátettem. - Ne feledd el, hogy egyszer itt kellett szétszednem a verekedőket! - Vágtam vissza neki.
- Na jó, de akkor ingyen is kajálhattál, na meg az nem is igazán volt szétválasztás. - Feleselt vissza, avval ismét belekezdtünk egy kisebb veszekedésbe. Majd fél kilenckor elindultam a fürdök felé, ahogy láttam pont időben érkeztem.
- Akkor induljunk a hokage palotájába! - Mondtam Shiintaronak. Avval el is indultunk. A hokage palotájához érve, bekopogtunk az irodjába, majd egy nyögésszerű szabad után beléptünk.
- Jó napot kivánok hokage-sama! Most mi lesz a dolgunk? - Kérdeztem tőle.
Vissza az elejére Go down
Sugita ShiintaroHozzászólások száma : 32
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 17.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue14000/20000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (14000/20000)
Szint: Chuunin (2.szint)
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 9:31 pm

Elég korán van, de hát ninja élet az ninja élet. Eléggé ellustultam az otthon töltött egy év alatt, de kezdek belelendülni. Nagy nehezen felkeltem és elbattyogtam a fürdőbe, ahonnét szinte rögtön jöhettem ide.
Kicsit izgatott vagyok. Remeg a lábam és minden szó, amit meghallok hihetetlen izgatottságot vált ki belőlem. Tipikus jele, hogy még kezdő vagyok egy idegen országban lévő első küldetésre Very Happy De hát ki ne lenne az. Gyerünk hát! Nem vagyok gyenge személy vagy ha igen, nem akarok az lenni. - ezek a gondolatok vágtattak át még fáradt agyamon, miközben a Hokage irodájában ültem Doragon-sensei mellett.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue40000/40000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 10:38 pm

// Ninják a bűnözés ellen //

Shaichi és Shiintaro beléptek Tsunade- sama irodájába, aki már várta őket.

- Jó napot kívánok Hokage- sama! Most mi lesz a dolgunk?- tört a lényegre az Elit Jounin.
- Üdvözöllek titeket! Foglaljatok helyet!- utasította a két shinobit az Ötödik, miközben egy dokumentumot rakott odébb maga elé, s két kezét az asztalára téve nézte a megérkezőket. Szemei szigorral és komolysággal voltak teli, mint mindig. De hát hogy is lehetne ez másképp, hiszen az ő munkája nem gyerekjáték. Látta Shiintaron, hogy eléggé izgatott, viszont ezt nem nézte vette rossz néven, mivel a Chuunin még sosem járt itt küldetés miatt.
- A feladatotok nem lesz nagyon bonyolult, ám annál fontosabb. A nem messze lévő Atafuku nevű városból furcsa dolgokat jelentettek a helybéliek. Egy bizonyos férfi sorra fosztja ki a boltokat és üzleteket, nyomot nem hagyva maga után. Először még nem vették túl komolyan az esetet, ám a közelmúltban halálos áldozata is lett a dolognak. A férfit Tanaka Ishigaminak hívták, a hatvanas éveiben járt, s a fegyverbolt tulajdonosa volt. Csakhogy reggelre elmetszett torokkal leltek rá, s az egész üzlete kiürült. Felmerül a kérdés, hogyan képes erre egy ember egy éjszaka alatt? Márpedig azt rebesgetik, hogy a vizsgálatok alapján csak egyedül van. A helyiek hozzánk fordultak segítségért. Mivel mind a ketten tapasztalt ninják vagytok, lehet, számotokra sokkal egyszerűbb lesz a fickóra lelni. De vigyázzatok! Nem lehetünk biztosak az egyedüllétében.- tájékoztatta Tsunade- sama a shinobikat.
- Élve, vagy holtan, viszont el kell kapnotok! Ez a küldetésetek! Sok szerencsét, és leléphettek!- fejezte be a mondandóját az Ötödik Hokage. Shaichi, tanítványával együtt a falu bejárata felé vette az irányt.

// Köv.post.: Konohagakure - Kapu //
Vissza az elejére Go down
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue36000/40000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 22, 2009 9:17 pm

//A bandák viszálya//

Kisame Akasumi reggel még úgy gondolta, hogy ezt a napot pihenéssel töltheti ... tévedett. Miközben az utcán sétált, egy ninja szólította meg. Ahogy észre lehetett venni rajta, igen csak beteg volt. Elég idősnek tűnt, ahhoz hogy minimum chunin szintű ninja legyen.
- A hokage-sama hívat téged fiam! - Mondta, majd orrát kifújva távozott is. Tsunade irodájához érve bekopogtál, majd egy "gyere be" után eleget tettél a kérésnek. Amint észre vette, hogy te vagy az letete a papírokat és rád koncentrált.
- Igaz te csak a "pótlék" vagy, de gondolom észrevehetted, hogy a chunin akit ki akartam küldeni igen csak megfázott. A dolgod, nem egyszerű, de bízom a képességeidben. Atafakuban van egy gubanc, amit meg kéne oldanod. Konkrétabban szólva, meg kéne szüntetned a bandák közti harcokat . Többen erősek és vannak köztük felnőttek is. Vannak akik elég veszélyesek, de azért remélem elvállalod. - Mondja el neked, mindezt a "komolyabb" hangnemén.
Vissza az elejére Go down
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue4700/7000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 22, 2009 9:37 pm

//A bandák viszálya//

A felébredésem eléggé balszerencsésen indult mert legurultam az ágyról és bevertem a fejemet. Ezek után már tudtam, hogy ma csak balszerencsém lesz. Felöltöztem elvettem egy almát az ebédlőben lévő kosárból és elindultam az utcán. Még sok helyre ellátogattam mikor az utcán egy beteg shinobi jelent meg.
- A hokage-sama hívat téged fiam! -Mondta és távozott, de előtte kifújta az orrát.
~ Tudtam, hogy rossz lesz ez a napom. -Gondoltam magamban majd futottam a Hokage irodájához. Bekopogtam és mondta, hogy "gyere be" és bementem.
- Igaz te csak a "pótlék" vagy, de gondolom észrevehetted, hogy a chunin akit ki akartam küldeni igen csak megfázott. A dolgod, nem egyszerű, de bízom a képességeidben. Atafakuban van egy gubanc, amit meg kéne oldanod. Konkrétabban szólva, meg kéne szüntetned a bandák közti harcokat . Többen erősek és vannak köztük felnőttek is. Vannak akik elég veszélyesek, de azért remélem elvállalod. -Nem igazán örültem annak, hogy csak pótlék vagyok, de azért elvállalom a küldetést.
- Természetesen megyek Hokage-sama.
Vissza az elejére Go down
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue36000/40000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 22, 2009 9:50 pm

//A bandák viszálya//

- Akkor kérlek indulj is útnak!
- Felelte neked Tsunade-sama, mire te eleget is tettél a kérésnek. A kapuhoz érve, elköszöntél az őröktől, majd távoztál is konohából. Az út nem volt vészes, az időjárás egész jó volt. Az erdőben több állatot is láthattál. Az utadnak majdnem a végén érdekes dologra leszel figyelmes. Egy ember kiáltását hallod, majd egyre több kiáltást is hallasz. A hangok, azt mutatják, hogy harcolnak. Az is megeshet, hogy pont a két banda csatázik az erdőben. Döntés előtt állsz, vagy mit sem törődve a hangokkal, inkább elmész Atafakuba, ahol teljes a biztonság és ugyanannyi dolgot is megtudhatsz akár. Vagy inkább a kiáltás irányába mész, ahol koránt sem biztos, hogy azt látod amit szeretnél. Na meg az is elehet, hogy ha az is lenne amit szeretnél nem tudsz ellene tenni semmit.

//Következő postot Konoha melletti erdőbe írd, mivel más erdő egyenlőre nincs -_-"//
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 23, 2009 8:23 pm

A Yoshizawa klán birtoka:
Egy újabb keménynek ígérkező nap. Reggel az órám csörgésére ébredtem. A televízióm egész éjszaka szólt, természetesen megint elfelejtettem kikapcsolni. Ásítottam egyet, majd nyújtózkodtam. Ránéztem a fekete színű készülékre, amiben szokás szerint semmi értelmes műsör nem volt.
- Pedig el tudtam volna képzeli, hogy ma is csak bámulom a semmit...- vakartam meg a tarkómat unott képpel. Sajnos sok vesztegetni való időm nem volt, így is korábban kellett volna felkelnem. Kimentem a konyhába, viszont csak Kentát találtam ott.
- Reggelt!- üdvözöltem, utána a hűtőhöz ballagtam.
- Szeva'! Megint küldetésre kell menned Taknyos?- érdeklődött, miközben leült az asztalhoz az újsággal.
- Igen. Úgy tűnik mostanában sok megbízás érkezik a Hokage- samához.- jelentettem ki, s kivettem az üdítőt, aminek leittam a felét. Az asztalon gabonapehely szerűség volt. Nem igazán voltam éhes, ám evés nélkül ostobaság lenne útnak indulni. Így tehát jó sokat ettem belőle, azután elmentem a fürdőszobába tisztálkodni. Mikor ezzel is megvoltam felöltöztem, magamhoz vettem minden szükséges felszerelést. Anyám még csomagolt be útravalót, mit szintén a táskámba tettem.
- Na mennem kell. Nem tudom hány napra megyek el, attól függ... Anyuéknak add át üdvözletem! Ég veled!- búcsúztam el fivéremtől, majd kiléptem az ajtón.
- Rendben. Vigyázz magadra!- szólt utánam a bátyám, amin elmosolyodtam. Hiába adja néha a keményet, azért mégis aggódik értem.

A Hokage palotája:
A sok sétálás után elértem a nagy épületet. Nem mondhatnám, hogy izgultam, inkább csak igen kíváncsi voltam a leendő missziómmal kapcsolatban. Egyik kezem a zsebemben, másikkal az egyik régi mangámat szorongattam. Unalmamban elkezdtem az elejéről kiolvasni őket.
~ Mennyit változott a megrajzolás, mióta ezt kiadták.~ gondoltam magamban. Szerencsére az egyik kedvencemet hoztam magammal, amit már biztosan elolvastam vagy hússzor. Hiába, a jó örökké jó marad. Végigballagtam a folyosón, azután elértem az Ötödik irodáját. Még épp időben voltam, úgy tűnt késésérzetem ellenére megint csak kicsivel korábban futottam be. Nekitámaszkodtam a falnak, s vártam.

// Küldetésre várva! //
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 23, 2009 9:37 pm

Éppen a Hokage épületének a léptem be az ajtaján és lassú léptekkel lépdeltem fel a lépcső.
~ Vajon milyen küldetés vár rám?. -hosszasan merengtem ezen miközben a körfolyosóra értem és elindultam a bal szárnyon.
~ Az utolsó küldetés sem volt semmi, egy S szintű és szinte átéltem egy kisebb shinobi háborút. Szerencsére túléltem és itt vagyok szóval mindent bele! -határoztam el magam és a bal kezemet a zsebembe helyeztem. Lassan megpillantottam a Hokage irodájának ajtaját és melette egy ismerős arcot.
~ Szóval így. -Gondoltam. Odaballagtam Kodamához és lekezeltem vele.
- Üdv. -köszöntem és folytattam:...- Szinte ezer éve már, hogy nem láttalak, és az utolsó küldetésután már ezeket az apró dolgokat is megbecsülöm. Lehetséges, hogy együtt megyünk macskát kergetni, vagy esetleg fontosabb dologban is részt veszünk így ketten. -Fejeztem be végleg a mondanivalómat és közelebb léptem Tsunade ajtajához.
~ Hmm...nem hallok bent zajt, valószínűleg nincsennek bent. -Következtettem a hangokból és egy ott lévő székre leültem, és vártam, hogy ránk kerüljön a sor...

// Küldetésre várva //
Vissza az elejére Go down
Hatake KakashiHozzászólások száma : 19
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Left_bar_bleue36000/40000Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 24, 2009 3:44 pm

// Titokzatos ereklye//
Tsunade-sama elég későn érkezett az irodájához. Mikor odaért, már a két genin akiket hívatott megérkezett, és úgy tűnt, mintha nem most érkeztek volna, hanem egy ideje itt várakoznak. A Hokage sakétól piros orral jelent meg előttük.
- Bocsássatok meg nekem, épp egy régi ismerősömmel sakéztam……. izé tárgyaltam. – a fiúk elmosolyodtak, de a Tsunade rendre utasította őket. Miután bementek az irodába, Tsunade-sama elmondta a feladatott.
- Nos, azért titeket hívattalak, mert az előző küldetésen is jól szerepeltetek együtt. Nem távozott a mostani megbízónk, akit megloptak. Egy értékes arany pecsétet loptak el tőle, ami a chakra jelét ábrázolta. Azt mondta, ez a kis pecsét hatalmas pusztításra képes, ha kinyitják. Egy 20 km sűrű chakra robbanással jár. Azt is megtudtam tőle, hogy minimum 4 voltak a rablók, és mind chuunin, vagy annál erősebb. Küldenék veletek erősítést is, de csak ti vagytok szabadok. Ha vállaljátok, akkor kérlek, azonnal induljatok. Találtunk nyomokat a Folyó parton, kezdjétek ott. – fejezte be a Hokage, és mindkét fiúnak adott egy tekercset, amin a tűz jele volt.
- Ha nagy a baj, akkor ezt használjátok. Ezzel pár ANBU-t tudtok megidézni. De ezt csak végső esetben, mivel ha ezek után is bajban lesztek elvesztetek. A küldetés első és legfontosabb része, a pecsét visszaszerzése, ha kell erőszakkal, de ha meg tudjátok oldani, akkor úgy is jó lesz. – a Hokage elküldte a fiúkat akik sietve távoztak. Míg halló távon belül voltak utánuk kiáltott:
- Fiúk az egész Tű Ország számít rátok, ha elbuktok, nekünk végünk. – fejezte be, mert már a fiúk messze jártak.

//Nos ennyi lenni, a feladat remélem világos volt, lényegében egy bombát keresünk, amit 4 vagy több jól képzett ninja rabolt el. Következő postot a Folyó parthoz írja Kodama, és utána Shiratori te jössz. Sok sikert.//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohagakure - A Hokage palotája   Konohagakure - A Hokage palotája - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Konohagakure - A Hokage palotája
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Tűz Országa :: Konohagakure-
Ugrás: