★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Iwagakure - Tsuchikage palotája

Go down 
SzerzőÜzenet
Hideko KamuraHozzászólások száma : 97
Age : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 08.

Karakterinformáció
Chakra:
Iwagakure - Tsuchikage palotája Left_bar_bleue0/0Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Elit Jounin szint
Kekkei Genkai: Ni Doragon Noro

Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty
TémanyitásTárgy: Iwagakure - Tsuchikage palotája   Iwagakure - Tsuchikage palotája I_icon_minitimeSzomb. Jún. 27, 2009 4:15 pm

Itt egy csomó iroda van az emeleten balra a Tsuchikage Irodája.
Vissza az elejére Go down
Gaisuke DaizoHozzászólások száma : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 04.

Karakterinformáció
Chakra:
Iwagakure - Tsuchikage palotája Left_bar_bleue26450/30000Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty_bar_bleue  (26450/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: -

Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iwagakure - Tsuchikage palotája   Iwagakure - Tsuchikage palotája I_icon_minitimeSzer. Nov. 11, 2009 11:49 pm

// A vándorlások vége //

Miután bejutottam a faluba, nagyon óvatosan haladtam a palota felé. A kawarimi segítségével felvettem az egyik falusi alakját és úgy közlekedtem az utcákon. Menet közben néha-néha megfigyeltem a körülöttem levőket, hátha figyelnek.
Percekig tartott míg elértem a végcélomat, a Tsuchikage palotáját. A bejárat előtt feloldottam a kawarimi-t és felugrottam a tetőre. Ezután a Tsuchikage irodájának az ablakához siettem.
Óvatosan kopogtatni kezdtem, majd bemásztam az ablakon.
- Jó napot, Gaisuke Daizo vagyok! - köszönök először. - Vissza tértem a vándorlásomból. Szeretném leadni a naplómat, ami mindent tartalmaz az utamról. - ekkor kis szünetet tartok. - Esetleg szeretnék még valamilyen küldetésre is jelentkezni, ha nem baj!
Vissza az elejére Go down
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Iwagakure - Tsuchikage palotája Left_bar_bleue36000/40000Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iwagakure - Tsuchikage palotája   Iwagakure - Tsuchikage palotája I_icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 10:21 pm

// A vándorlások vége //

A Tsuchikagéhoz érve, rögtön üdvözlöd őt, nem is tétovázol egyből a lényegre térsz. Az agg kage végig hallgatva mondandódat, beleolvas egy kicsit a naplódba, majd a szemedbe néz. Végig mér, majd a testalkatához illő halk és nyugodt hangon megszólal.
Rég láttalak, kedves Daizo! Rég volt az is, mikor elhagytad kicsiny falunkat. Ebből a kis könyvecskéből biztos rengeteg dolgot megtudok, arról hogy mit műveltél a távollétedben. - Majd a székből felkelve a kicsiny falura tekintett. Majd végül szemét ismét rád szegezte. - Mit is mondtál, mit is akarsz még tőlem? - Majd mielőtt válaszolhattál volna ismét megszólalt. - Hát persze egy küldetés kéne, ezek a mai fiatalok, mindig csak a küldetés. Na de neked nagy szerencséd van, épp van egy fontos küldetés ami neked épp megfelel. A küldetés célját, majd a helyszínen megtudod, most menj a tűz országának határához! - Mondta, majd visszaült a székre és a könyved kezdte tanulmányozni, majd egy idő után eszébe jutott hogy elfelejtett elköszönni. - Viszlát! Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!
// Következő postod, majd az Octopusos küldetés indításakor írd a kijelölt helyre!//
Vissza az elejére Go down
Nezumishu TakakoHozzászólások száma : 17
Reputation : 0
Registration date : 2009. Dec. 03.

Karakterinformáció
Chakra:
Iwagakure - Tsuchikage palotája Left_bar_bleue26000/30000Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: Jougan

Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iwagakure - Tsuchikage palotája   Iwagakure - Tsuchikage palotája I_icon_minitimeCsüt. Dec. 24, 2009 6:32 pm

[ A rejtélyes épület ]

Boltban sorban ácsorogni nem a legkellemesebb eset, főként, ha sietned kéne. Normális gondolkodással élve valószínűleg lemondanál a kínos magyarázkodás előidézőjéről. Rohannál levegőben lógó ügyedet intézni és tekintve ninja léted inkább nem bosszantanád fel a Tsuchikage-t. Ennek a kék hajú ninjának viszont esze ágában sincs lemondani egész óvodára elegendő nyalóka adagjáról. Hatalmasakat ásítva araszol a sorral, teljes lelki nyugalommal. Indoka pofon egyszerű. Küldetést kapott! Kalandra azonban sosem megy édesség nélkül, vagyis feltölti a táskát aztán mehet a menet! A két fogalom nála egy cipőben jár! Vagyis, ha nem babrálhat órákon keresztül imádott nyalókája papírjával, - az esetek többségében akkor játssza el műsorát, amikor leginkább kéne figyelni és csendesen közlekedni- akkor gyerekesen földre vetve magát kapaszkodna elszántan faluja kapujába. Nem épp felnőtt értelemben vett sztrájk, de számára tökéletesen megfelelt. Plusz a múltban igenis hatásosra sikerültek előadásai. Sokszor inkább ráhagyták, így start előtt félórát kapott szenvedélye kielégítésére. Mostanság pedig pontosan ismerve kibírhatatlan természetét, meg sem kérdőjelezték szokásait. Kivéve a Tsuchikage-t.
Nagy nehezen elérve a pénztárt barátságosan elmosolyodott. Kérdés nélkül nyújtva az összeget pakolta fel gyönyörűségeit. Közben azért lelke elviselhetetlenül sajgott. Orbitális összeget kértek tőle! Azonban férfi büszkesége kitartott mellette, ezért csak az épület előtt siratta pénztárcáját, természetesen meghagyva a két perces néma csendet. Gyászán túljutva emelte égnek mutatóujját. Ideje volt elintézni mai napja fénypontját. Az teljesen mindegy legalább két órája kellett volna megjelennie a palotában...
Széles vigyorral becsörtetve az épületbe, haladt dudorászva a folyosókon. Kitartóan integetett mindenkinek és még arra is szakított időt a repedésekre és illesztésekre ne tegye talpát. Egyenlőre remek volt a hangulata. Minden tökéletesen alakult. Túláradó jókedvvel is kopogtatott be vezetőjük irodájába. Benyitva a helységbe kiáltott el magát.
-Szép napoooot!- vakarássza meg fejét a síri csendet követően. Inkább rá is kanyarodott a gondolatait sokkal jobban foglalkoztató tényekre. Borzasztóan izgatta mi vár rá, ezért kérdések áradata bukott ki belőle. -Jöttem a küldetésemért! Mit kapok? Valami komolyat? Valami veszettül fontosat? Hova megyek? Kivel megyek?-
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Iwagakure - Tsuchikage palotája Left_bar_bleue40000/40000Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iwagakure - Tsuchikage palotája   Iwagakure - Tsuchikage palotája I_icon_minitimeVas. Dec. 27, 2009 3:34 pm

// A rejtélyes épület //

Miután Takako rendesen feltankolt édességekből a boltban, elindult a palotába, hogy találkozzon Iwagakure vezetőjével, a Tsuchikagéval. Miután a fiú berontott az ajtón, a szokásos látvány tárult a szeme elé. Egy alacsony vénember, aki már kopaszodásnak indult, hatalmas krumpli orra alól pedig morcos képet vágott.
- Takako! Mi tartott ennyi ideig! Azt hittem lemegy a Nap, mire ideérsz! Bezzeg az én időmben még nem voltak ilyenek a fiatalok!- kiáltotta, miközben két kézzel rátámaszkodott az asztalára. Kiáltozásai közepette hirtelen egy nagy jajveszékelés után ismét nyugodt pozícióba helyezkedett.
- Ó, csak a derekam lenne még a régi!- mondta, azután sóhajtott egyet egy fejrázás kíséretében.
- Na, de mindegy, térjünk a tárgyra. Nem véletlenül hívattalak téged ide fiam. A családodból te váltál a legerősebbé, már ilyen kevés idő után is. Személyesen ismertem a nagyapádat és az apádat is. Mind a ketten nagyon jó harcosok voltak, bár eddig úgy tűnik benned ébredt fel a Kekkei Genkai a legnagyobb mértékben.- jelentette ki a vénember, mialatt a száján egy halvány mosoly tündöklött.
- A misszió, amit adok neked nem bonyolult, viszont sok minden kisülhet belőle. Utadat a Hang Országa felé vedd, mert hírt kaptunk róla, miszerint találtak arrafelé egy hatalmas építményt, ami csak nem régiben került oda. Ennek a keletkezésőr senki nem tud semmit, ez pedig ugyancsak gyanús. Azt hallottam, a konohaiak fekete báránya, az az Orochimaru fickó is benne lehet a dologban. Nem nagyon vagyok oda azokért a bolondokért, mivel mind az egy rakáson! Minden esetre óvatosnak kell lenned! A feladat behatolni arra a helyre, kideríteni mi folyik a háttérben. Előfordulhat, hogy még jó hasznát vehetjük annak, amit ott találsz. Feltéve, ha lesz olyan... Ne rémülj meg senkitől, ne hozz szégyent ránk!- fejezte be a magyarázkodást a Tsuchikage, utána egy összetekert térképet hajított Takako kezébe.
- Ezen rajta van a hely pontos meghatározása. Most indulj, s járj sikerrel!- bocsátotta el a Föld országi ninják vezetője a fiút.

// Köv.post.: Iwagakure- Kapu //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Iwagakure - Tsuchikage palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iwagakure - Tsuchikage palotája   Iwagakure - Tsuchikage palotája I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Iwagakure - Tsuchikage palotája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Föld Országa :: Iwagaukre-
Ugrás: