★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Tomoyuki Shiratori

Go down 
SzerzőÜzenet
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
10000/14000  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

TémanyitásTárgy: Tomoyuki Shiratori   Hétf. Jún. 29, 2009 1:20 am

Név: Tomoyuki Shiratori

Kaszt: Genin

Nem: Férfi

Kor: 16

Felszerelések: 1 db wakizashi, 8 db kunai, 8 db shuriken, 6 db robbanó jegyzet, 12 m ninja drót

Születési idő: Június 28.

Kinézet: Barna, rövid haj, barna szem. 179cm magas vagyok, valamint 60kg. Közepes testalkatú

Chakra beállítottság: FöldA klánom múltja:

A Tomoyuki klán nem régóta alapult (20 év), de annál hűségesebben szolgálják Konohát, és a tűz országát is egyben. Az alapítója Tomoyuki Takumi aki egyben még mindig a klán vezére és legfőképp irányító szerepet játszik a klán szervezetében. A klán-t a kisebb shinobi vagy falvak közötti összecsapásoknál alkalmazták leginkább ugyanis a föld jutsu-juk tökéletes volt védelmi vonalak, esetleg kisebb állomások kialakítására. A klánban a fegyelem és a tekintély a legfontosabb, mivel ha minden ember segíti és tiszteli a másikat, akkor a klán örök időkre fennmarad, legalábbis ez volt klán vezérének legfontosabb nézete ami a két évtizedben kialakult.


Előtörténet:

Sötét szobába ébredve, a wakizashi-mat markolva néztem körül. Az ajtó lassan jelezte, hogy valaki kinyitja, majd az egyik szemét a réshez közelíti és egyenesen a szemembe néz.
-Jól van uram?…-Mondta a rejtőzködő alak és tovább nézett, de most már nem a szemembe, hanem a bal kezemet figyelte.
-Mondtam már, hogy ne hívj uramnak…hisz még csak 16 éves vagyok….Hatsuharu…-Parancsoltam meg Hatsuharu. Lassan a fekete wakizashimat a hátamon elhelyezkedő tokjába csúsztattam. Hatsuharu, aki még az előbb idegen szemekkel nézett, most már semmi veszélyérzet nélkül belépett és vissza tessékelt a fehér lepedős ágyra.
-Mond sikerült az átültetés?...-Kérdeztem kicsit elcsukló hangon, mivel még beszélni is alig tudtam. Belenéztem Hatsuharu szemébe, akivel a birtokon nőttem fel és vártam tőle a választ.
-Shiratori…a műtét igen kockázatos volt és a szervezetet alig bírta el…de azthiszem sikerült…amint lesz elég chakrád már magadba is bírod olvasztani.
-Rendben….gyere segíts felülni…most megcsinálom…-Mondtam elszántan, és máris a bal kezemen lévő pecsét, izzani kezdett kék chakrában. A pecséten ez állt:
--Dosu Kodo(a föld gyermeke)--
-Minnél előbb be kell fejezni, mert így elveszik a pecsét ereje…-Mondtam.
-De Shiratori, nagyon kockázatos…bele is halhatsz!…-Hatsuharu már kiáltott.
-Nyugalom…már mindjárt kész…-Nyugtattam meg a barátomat, majd az utolsó erőmből beleadtam minden chakrát és a jutsu befejeződött. Kimerülve estem össze a padlóra, de végülis sikerült a lepecsételés.
4 év eltelte után a birtok egyik háza tetején ültem és néztem, ahogy az emberek sürögnek és forognak a hatalmas udvaron, amin a fák lombkoronája árnyékot vet a rohanó shinobikra.
~Még mindig emlékszem arra az éjszakára. Azon az estén a Tomoyuki titkos pecsétjét, amit az apám bal karjáról eltávolítottak…azt hordom most én….-Gondoltam végig a múltamat és tovább folytattam a merengést:…-Konohában születtem a Tomoyuki klán nevelt fel és ennek a családnak vagyok a gyermekük. Az apám Tomoyuki Takumi egy a sok shinobi közül, de képes volt elsajátítani a kekkei genkai-t…nekem viszont nem…-Gondoltam magamban végig, majd leugrottam a háztetőről és elkezdtem az egyik fa tövéhez sétállni.
~Az anyám Tomoyuki Natsumi egy shinobi orvos, aki általában a konohai kórházban látja el a sérülteket. Saruwatari Hatsuharu a fogadott fiú a klánba, akit anyám talált meg a kórház bejáratánál és befogadtuk. A nevem Tomoyuki Shiratori egy föld elemű klánból származok…de a kekkei genkai-t valamiért nem örököltem…-Gondoltam, majd leültem a fa tövébe. A nap olyan szögbe sütött, hogy csak a fél arcomat világította meg, így a szemem védett volt az erős fénysugaraktól.
~4 évvel ezelőtt az apám hagyatéka egy föld elemű pecsét volt, amely most itt díszeleg a kezemen…aznap amikor a pecsétet belém olvasztották, nem tettem szer a kekki genkai-ra, viszont a pecsétet leginkább egy idéző jutsu-hoz lehetne hasonlítani, mivel kisebb föld akadályokat, tömböket, tudok idézni védekezésre. Furcsa, de ez jutott nekem, viszont még így is a család egyik kivételes shinobi-jának neveznek….szerencsére. Most 16 éves vagyok és Konohában lakok a Tomoyuki klán területén…még csak Genin, de nagy tervem van a jövőre nézve…-Gondoltam végig minden egyes részletét az életemnek, majd tovább ültem a fa árnyékába…


Kiegészítés:

Név: Koza maru(acél burok)

Típus: Kekkei Genkai

Elem: Föld

Kinézete: A használója megbírja keményíteni testét vagy testrészeit ezzel hatalmas ütésket ad le és véd ki. Bőre szürkés árnyalatú lesz.

Előny: Nagy védelmet kölcsönöz és erőt.

Hátrány: A lasabb mozgás és a villám elemű jutsuk.

Leírás:
A Tomoyuki klán vérvonalképessége volt ez a jutsu, mely már régi időkben is használták, a nagy shinobi háborúkban.
A használója elmutatja a tigris kézjelét majd a testébe vagy testrészeibe koncentrálja a chakrát. Ezzel a justuval nagy erővel bír a shinobi ütéseket leadni és jutsukat hárítani. A villám elemű jutsuk a gyengéje. Harcokban lehet igazán hasznát venni, bár nem tanácsos villám elemű jutsu-val bíró shinobi ellen használni. A használata közben lassabb a használója, de még így is elég idő jut egy-egy jutsu használatára.

A Kekkei Genkai eltanulása:

Egy gyönyörű napra ébredve reggel, másztam ki az ágyból és egyenesen a konyha felé vettem az irányt. Szokás szerint a családom nem volt itthon, így magam készítettem szendvicset és innivalót.
Hirtelen előttem teremt apám egy furcsa köpenyben, melyen a Tomoyuki klán szimbóluma volt.
-Fiam...valamit mondanom kell...-Mondta apám sejtelmes hangon.
-Szia...tessék?...-Kérdeztem kicsit meglepődötten.
-A tanács megszavazta a Tomoyuki klán titkos vérvonalképességének eltanulását...a te részedre...-Mondta apám és elmosolyodott.
-Ezaz!!!...-Ordítottam és az egész birtok halotta, legalábbis lehetséges.
Lesütöttem a fejem és így szóltam:
-De apám nekem nincs tehetségem ilyenek eltanulására, még te magad mondtad...-Mondtam kicsit szomorú hangon.
-Fiam...-Apám ráhelyezte a kezét a vállamra...-A tanácsosok úgy rendelték, mivel látták már a születésedtől fogva, hogy nem vagy hétköznapi gyerek, ezért tiltottak el ettől a jutsu-tól. Tudod a klán nagyon szivélyes, viszont nem tudták, hogy milyen utat fogsz követni...de rájöttek, hogy szereztél barátokat, így egyetlen lehetőséget adva, hogy megszerezd klánunk titkos képességét....-Magyarázta el miközben velem szembe ült és a vállamon hagyta kezét.
-Ennek nagyon örülök, de lehet nem leszek alkalmas...de megteszek mindent...-Hatalmas elszántság lobbant fel a szemembe és azonnal befejeztem a reggelit.
-Gyere fiam, a szabadba jobb lesz, meg kell tanulnod, hgyan urald a föld elemet a testedben...-Mondta apám, és rögtön követni kezdem ki az ajtón egyenesen a rezidenciánk elé, egy hatalmas placcon.
~Mit jelenthet vajon?...''urald a föld elemet a testedben''...-Ezek a gondolatok jártak az eszembe, miközben apámmal bemelegítettem és egymás elé álltunk.
-Fiam...csak harcoljunk egymással...-Mondta és máris mögöttem teremt. Hatalmas ütés sorozatokat kezdett el leadni, miközben csak párat tudtam védeni, viszont a végére elgáncsolt és nem várta meg, hogy leesek a földbe a levegőbe elütött. Egy fának nekicsapódva, kicsit szédülve keltem fel.
-Nem tudom mire megy ki a játék, de benne vagyok...-Mondtam miközben köhögtem egyet kettőt.
-Shunsin no jutsu...-Haszánltam a fürge test jutsut, miközben apám mögé futottam próbáltam leadni ütéseket, de csak szépen lassan megfordult miközben a nevetett egyet és ezt mondta:
-Látod fiam, mit sem ér a ütésed...-Kicsit szomorúan, de fél mosollyal próbálta tudtomra adni, hogy semmit sem érek a mostani állapotomba. Próbált volna megütni, de szerencsére használtam a kawarimi no jutsu-t és rajta hagytam egy robbanó jegyzetet, amit rögtön alkalmaztam egy fáról ülve. Hatalmas robbanás után rengeteg füst és por keletkezett.
-Tudod fiam...szeretem ha használod az eszed, de ide ez csekély...-Mondta miközben kirajzolódott a körvonala, majd elült a por. Szinte kisebb karcolásokkal megúszta, semmi baja nem lett, talán pár lépést hátrált.
~De hogyan?...-Kérdeztem magamtól, de sok idő nem volt, mivel máris a fa alatt találtam az ellenfelemet és egy hatalmas ütés után dőltem a fával együtt. Leugrottam fáról, és a földre érkeztem.
-Na jó nem szerettem volna így küzdeni...-Mondtam és előhúztam a wakizashimat.
Felugrottam a levegőbe és egy hatalmasat csaptam vele, semmi sem történt a puszta kezével megfogta a kardot és eldobott, mint valami szemetet.
-Mi történik...semmi sem hasznák?...-Kérdeztem kicsit mérgesen ugyanis eddig nem kaptam még választ.
-Amikor a robbanó jegyzetet leraktad és a felrobbanása előtt alkalmaztam a vérvonalképességet melynek a neve Koza maru(acél burok)...-Mondta és már láttam is a vérvonalképességet.
-A bőr színe elváltozik szürke lesz, de nem egészen föld...hanem acélkeménységűvé teszik a bőrt és nagy erőt kölcsönös...szóval hatalmas ütéseket vagy képes leadni. Egyet viszont jegyezz meg, a villám elem könnyedén átszakíthatja...-Mondta.
-Értettem és hogyan tanuljam meg?...-Kérdeztem.
-Elmagyarázom...A hasadba próbáld koncentrálni a chakrád és keverd meg föld manipulációval, és áramoltasd a testedben. Kezd a bal kezeddel, majd a jobbal és egészen így amíg az egész testedben nem érzed....-Adta tudtomra az eltanulási módszert.
-Ja és még valami..használd a tigris kézjelet, ez az elején sokat segít, de már ha tapasztaltabb vagy, akkor annélkül is fog menni...-Egészítette ki a mondanivalóját.
Vettem egy hatalmas levegőt, miközben mutattam a tigris kézjelet.
~Na szóval, a chakrát a hasadba koncentráld...ez eddig megvan...keverd össze föld elemmel...ez is megvan...-Gondoltam végig amit az apám mondott, de sehogysem ment a dolog.
-Látom fiam, az alapokat elsajátítottad, de még valami hiányzik....a halálfélelem...-Mondta rideg hangon.
Megjelent melettem két földklón akik, úgy lefogtak, hogy mozdulni se bírtam.
~Még szerencs, hogy a kezem a tigris kézpecsétet mutatja...-Gondoltam.
-Fiam, túl fogod élni...-Mosolyodott el apám.
-Katon: Goukakyuu no Jutsu(Tűz elem: Nagy Tűzgolyó Jutsu)...-Alkalmazta a jutsut.
~Apám tűz és föld elemet használ, még szerencse, hogy nem kombinálja...-Gondoltam, miközben egy hatalmas tűzlabda szállt felém. Próbálgattam amit apám mondott, de nem sikerült. A tűzgolyó vészesen kezdett közelíteni. Becsuktam a szemem és a hasamban lévő chakrát megkevertem a föld elemmel és végre sikerült a jutsu kisebb szerencsével.
-Koza maruda(acél burok)...-Kiáltottam miközben szerencsére a klónok engedtek a szorításból és először a bal oldalamon jelent meg a vérvonal képességem, majd átfolyt a jobb oldalamra is, ami már kicsit megégedt. Szerencsére a két föld klón azért megvédett, mivel apám nem bízott mindent a véletlenre. térden álltam miközben a bal kezem le volt téve és a vérvonalképesség vissza olvadt a pecsétbe.
-Megcsináltam...-Mondtam, miközben összeestem és kis idő múlva elveszítettem az eszméletemet.
-Fiam...sikerült megcsináltad...-Biztatott apám, mivel már az ágyban feküdtem, és be volt a testem jobbik fele kötözve. A jutsu-t sikerült teljesen elsajátítani így már rengeteget edzettem, hogy sikerüljön véglegesen elsajátítani...


A hozzászólást Tomoyuki Shiratori összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 17, 2009 5:16 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 24
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
40000/40000  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Tomoyuki Shiratori   Hétf. Jún. 29, 2009 1:37 am

Üdvözletem!!!
Az előtörténeteddel nincs bajom, és a helyesírásod is jó. Kekkei Genkait írtál ugyan, viszont mivel te nem tud használni, ezért úgy gondolom ebben sincs kivetni való. A kezeden lévő pecsét használatát ENGEDÉLYEZEM, előtörténeted ELFOGADOM!!

Chakra: 1000 / 3000
Gennin: 1.szint
Pénz: 5000 kane

Üdvözöllek az oldalon! Kellemes játékot kívánok neked!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
10000/14000  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

TémanyitásTárgy: Re: Tomoyuki Shiratori   Hétf. Jún. 29, 2009 1:38 am

Köszönöm és a pecsét elfogadását is...


A hozzászólást Tomoyuki Shiratori összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 30, 2009 12:49 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megami-chama

avatar

Hozzászólások száma : 223
Age : 25
Itt : Tengoku
Reputation : 0
Registration date : 2009. Feb. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
0/0  (0/0)
Szint: Ex-Főadmin
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Tomoyuki Shiratori   Hétf. Jún. 29, 2009 10:25 am

Szia! Üdv ismét körünkben, örülök, hogy visszatértél!

Megerősítem Sasori mondanivalóját, viszont én inkább nyíltan kimondom, hogy a kekkei genkai-t ha kell, ha nem, sajnos nem engedhetem használni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://grandmaya.tumblr.com
Megami-chama

avatar

Hozzászólások száma : 223
Age : 25
Itt : Tengoku
Reputation : 0
Registration date : 2009. Feb. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
0/0  (0/0)
Szint: Ex-Főadmin
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Tomoyuki Shiratori   Pént. Júl. 17, 2009 6:00 pm

Kedves Shiratori!

Mivel oldalunk igen csak bővült és jobb lett, így kekkei genkai kérelmedet a mai naptól fogva engedélyezem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://grandmaya.tumblr.com
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
10000/14000  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

TémanyitásTárgy: Re: Tomoyuki Shiratori   Pént. Júl. 17, 2009 6:02 pm

*Ámen*...Köszönöm
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Tomoyuki Shiratori   

Vissza az elejére Go down
 
Tomoyuki Shiratori
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: