★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Víz Országa - Erdők

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Yagato TendoHozzászólások száma : 51
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue2200/4000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (2200/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 6:42 pm

Itt található a Víz országát beborító erdőségek. Nagy számban találhatóak errefelé a kisebb-nagyobb tavak és gyakori jelenség a köd.
Vissza az elejére Go down
Yagato TendoHozzászólások száma : 51
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue2200/4000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (2200/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2009 3:16 pm

Pár perce hagyhattuk el a várost, az erdőben folytattuk az utunkat.
~ A Hokage szerint a várostól kicsit távolabbra, északra... az erdő mélye felé van egy egy kastély. Kíváncsi leszek, hogy fogadnak minket. ~ éppen egyik ágra ugrottam és Kohaku céltudatos arcára néztem amikor egy hatalmasat sóhajtottam. ~ Kohaku meg már nagyon izgatott, én meg szétunom a fejem, hm... ~ nem törődve vele előre tekintettem, a távolból fényt szűrődött be. Kiugrottunk egy hatalmas útra és...
- Hmhm..., ez aztán nem semmi. - enyhe mosolyra húztam a számat, majd zsebre dugtam a kezeimet.

Egymás mellett álltunk és a távolban hatalmas kastélyt figyeltük. 4 percbe se telt, amíg elértük a kastély falát, majd egy hatalmas kapu előtt álltunk meg. Hármat rácsaptam az ajtóra, kinyitottak egy kis részt, ott nézhették meg az idegeneket. A kapun túl egy férfi hang szólalt meg.
- Kik vagytok és mit akartok itt ? - hát igen, a Víz országi jómodor...
- Konohából jött shinobik vagyunk, és küldetés miatt jöttünk. - elővettem táskából a megbízói papírt és megmutattam neki. A kapu lassacskán kinyílt és egy rövid, fekete hajú, katonai egyenruhás férfi fogadott.
- A nevem Gin Senko, a Houkr család tesőrségének kapitánya, kérem kövessetek... - meghúztam a vállamat, majd csendben elindultunk utána. Egy 10 méteres hídon mentünk keresztül, alattunk egy vízzel feltöltött árok volt. Ez után 3 méterre egy hosszú lépcsőn gyalogoltunk fel, és végre beértünk a kastélyba. Folyosókat folyosók követtek, néhol valamelyik szobán haladtunk át és jó pár emeletet lépcsőztünk. A folyosók falain gyönyörűbbnél gyönyörűbb festmények voltak. Látszik, hogy van itt pénz, nem is kevés. 2 perc lépcsőzés után elértünk egy nagy ajtóhoz majd egy pillanatra megállt.
- Egy jó tanács, ne idegesítsétek fel magatokat Ayumi-saman... - kicsit értetlenül figyeltünk rá, mire kezével legyintett egyet.
- Majd meglátjátok. - kitárta a kaput, belül egy hatalmas szoba volt. Tele volt mindenféle csecsebecsével, a szoba közepén pedig ott volt...
- Pff... hát lehet, hogy nekem rossz a szemem de... a lényeg, hogy erre nem számítottam ? - egy ráncos öregasszony volt a szoba közepén, valamit szöszmötölt..
- Ő nem Ayumi-sama, a hölgy Ayumi-sama dadusa, ő most épp... - próbált valamit kitalálni de megérzésem szerint ő se tudta jobban, mint én. Egy hang szólalt meg a hátunk mögül.
- Ti meg mit kerestek itt ? -
Vissza az elejére Go down
Kohaku TakedaHozzászólások száma : 36
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue0/0Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Gennin 1. szint
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2009 3:27 pm

-Ti meg mit kerestek itt? -szólt hátulról egy hang.
Mind a ketten hátranéztünk, és egy csípőre tett, ideges fejet vágó, de gyönyörű nőt láttunk, egy szál törülközőben. Ránéztem Yagatora, és mit ne mondjak, folyt a nyála.(xD)
~Mit is mondott a kapitány? "Ne idegesítsétek fel magatokat Ayumi-saman...". Értem mire gondolt. -mondtam magamban és rácsaptam Yagato hátára.
Yagato olyan fejet vágott, mint akit legszebb álmából ébresztettek.
-Mondd gyorsan, nem érek rá! -súgta nekem Yagato és megint elkezdett bambulni.
Ayumi bement, bezárta az ajtót hét lakatra és felöltözött. Mikor kijött ennyit mondott:
-Úgy kell hívnotok, hogy Ayumi úrnő!
~Vagy inkább erre értette a kapitány? -gondoltam majd sóhajtottam.
Kimentünk a kertbe ahol egy hintó állt menetkészen.
-Én bent, ti kint! -tette hozzá Ayumi.
Majd elindultunk.
Vissza az elejére Go down
Yagato TendoHozzászólások száma : 51
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 10.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue2200/4000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (2200/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2009 7:10 pm

14 perce hagyhattuk el a kastélyt. Eddig zökkenőmentesen telt az egész út, leszámítva azt, hogy az ember az orráig nem látott már a köd miatt.
~ Most kivételesen zavaró ez a köd, jobban oda kell figyelnünk. ~ a hintó bal oldalát védtem, Kohaku pedig a jobbat. Próbáltam a figyelmemet fák közé koncentrálni, de senkit se éreztem.
~ 2 civil, 2 shinobi, 12 testőr. A testőrök közül 5 lovon, 7 gyalog. 3 lovas a hintó mögött, 2 lovas pedig előtte. A gyalogosok közül 2 a hintó mögött volt, 2-2 pedig a hintó oldalán velünk, a maradék 1 pedig elöl volt a 3 lovassal. A hintóban Ayumi és a dadus... hm. ~ megfigyeltem, hogy a helyükről elmozdultak e és úgy 3 percenként létszámot számoltam. Viszont egyvalami nem fér a fejembe, mintha valami fontosan nem árultak volna el.

- Hej Gin kapitány. - az élen álló személy felém fordult majd kérdőn tekintett rám.
- A családnak vannak ellenségei akik jobban szeretnék halottnak látni, mint életben vagy van, akinek ez a házasság nem tetszik ? - kérdeztem tőle
- Youen-sama politikus, ő mindig életveszélyben van és a családja is... azonban a házassággal kapcsolatban: Houke-sama idősebb fivére ellenezte a házasságot, azzal az indokkal, hogy ezzel csak a Shibakuri család akarja kihasználni a családot. - magyarázta miközben az utat figyelte.
- De ha csak ennyi az egész, akkor miért kell shinobiknak megvédeni Ayumit? Hisz ezt egyszerű tesőrök és megtudják csinálni. - tettem fel a kérdést amely már a kezdetek óta zavart...
- 5 nappal ez elött kaptunk egy levelet amiben az állt, hogy ha nem állítják le a házasságot, akkor megölik a fiatalabbik lányt. -
- Ez mindent megmagyaráz. - sóhajtottam egyet majd az elmondottakon gondolkodtam és elhatároztam magam, majd én lepem meg őket, és nem ők minket.

- Kohaku, előremegyek felderíteni. Ha 3 percen belül nem térek vissza, akkor elfoglalt leszek. - gyorsan beugrottam a fák közé és körülnéztem. 2 perce hagytam el a többieket amikor valamit, inkább valakit, talán többet is éreztem mögöttem. Elrugaszkodtam a legközelebbi faágról és egy hatalmasat ugrottam. Gyorsan elmutogattam a kézjeleket és egy víz klónt csináltam magamból majd egy közeli fa törzse mögé bújtam el. Elmosódott képeket láttam elugrani. Ebben csak az volt az érdekes, hogy egyáltalán nem is hallottam a mozgásukat.
~ Ugyan azt a taijutsut használják mint én... szóval shinobik lehettek Kirigakureból. Viszont most nálam az előny hisz nem tudják, hogy tudok róluk, nincs értelme visszamenni szólni, mindjárt letelik az idő és Kohaku utánam jön. ~ inkább utánuk eredtem. 3-an voltak, a klónom kiugrott az útra mire az a 3 a fák mögül figyelte. Előkapott 2 shurikent és a trió felé hajította.
- Tudom, hogy ott vagytok, gyertek elő. - lassacskán kibotorkáltak a takarásból. Kirigakure fejpántjait viselték. Egy fekete hajú, egy barna és egy... lány hosszú fekete hajjal, arcuk el volt takarva fáslival.
- Miért követtetek ? - válasz helyett shurikeneket kapott a képébe, amik elől elhajolt. Az egyik megindult felém, bal kezén valami karmos kesztyű lehetett, aminek végéről valami folydogált. Jobb oldaláról támadott, karmos kezét elkapta, bal térdét felemelte és jobb válla felé húztam a kezét, így pont a szemébe bírtam nézni. Készült jobb kezével beverni egyet a klónom arcába, mire az nagy erővel gyomorszájon térdelte, így kicsit felemelkedett. Kicsit ellökte magától a kezét. Hirtelen jobbra fordulta és forgásból mellkason rúgta így 3 métert bukfencezhetett hátra. Viszont azt nem figyelte, hogy bal oldalról jön egy másik, ekkor...
Vissza az elejére Go down
Kohaku TakedaHozzászólások száma : 36
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue0/0Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (0/0)
Szint: Gennin 1. szint
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2009 7:36 pm

Egy ideig csak néztem, ahogy Yagato klónja bunyózik.
~Mint a mozi, komolyan mondom! -gondoltam majd egy kunait dobtam a támadó lába elé.
A kunaion volt egy robbanócetli amit meg is látott az a szemtelen.
-Megölöd a társadat is?! -kiabált nekem, és robbant a cetli.
~Barom, ez még azt se tudja, hogy ez csak egy klón.(És kiderülne, hogy nem is az xD)-gondoltam, majd leugrottam oda ahol a klón állt, majd Yagato odaszökkent mellém, mint egy kutya, aki meglátja a gazdáját, miután elveszett.
~Hárman voltak, abból az egyik már hulla. -gondoltam és támadtam.
Elkezdtem vívni a másik emberkével, és alkalomadtán kettévágtam.
-Ez szép, de én Chuunin vagyok, fiacskáim! -mondta a csaj.
Ránéztem Yagatora ő meg bólintott.
~Szóval tudja mire gondoltam...
Nekimentem a nőnek, majd elkezdtem futni, mint a kétségbeesett vad, persze az ellenfelem bedőlt a csalinak, sikerült odacsalogatnom a víztócsára. Akkor Yagato egyik klónja Suirou no Jutsuval elkapta a chuunint.
-Dögölj meg! -kiáltottam, és egy Kyuuden gömböt hajítottam a vízbörtönnek.
A klón, és a nő is otthagyta a fogát. Aztán visszatértünk a kocsihoz és továbbmentünk.
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue30700/36000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 2:34 pm

Miután a Hokage kiadta a parancsot, elindultam a Víz országa felé vezető úton. Hamar átértem, és már az ottani erdőben voltam. Ekkor gondolkodóba estem.
~Tsunade-sama nem is mondta, hogy konkrétan kit keresek. Marha jó, keresgélhetek a Víz Országában egy olyan embert akiről azt se tudom, hogy néz ki. Na mindegy. Asszem felveszek egy másik alakot.~Gondoltam, majd egy idős ember bőrébe bújtam. Így haladtam tovább nyomok után keresgélve. Reméltem, hamar valamilyen nyomot találok, és felgöngyölítem ezt a dolgot, de csak nem találtam egyet sem. Ekkor Tsunade-sama szavai jutottak eszembe:'..nem amatőr...' Azt már tudtam, hogy nem kispályás, hiszen több ninját is megölt már, akik őt keresték. Ekkor reménytelenül, nyom hiányában, csüggedten leültem az egyik fa árnyékába.
Vissza az elejére Go down
Jiraiya-sanHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 21.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue36000/40000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 2:40 pm

Zakari nem tudta, hogy egy lépéssel előtte járnak. A bűnöző el is küldte egyik "szolgáját" a konohai jouninra. A fa törzse mögül egy kéz nyúlt elő benne egy kunai-jal. A jounin nyakához tartotta és ezt mondta:
- Aha, szóval téged küldött a híres-neves Tsunade? Hahahaaa!-nevetett egy kicsit baljósan, majd folytatta- Hát majd elküldjük a fejed neki.
A kunai még mindig a jounin nyakánál volt, gyorsan kell neki cselekednie, ha nem akarja, hogy ilyen hamar végezze.
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue30700/36000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 2:53 pm

Nem lepődtem, meg mikor a kunai a nyakamhoz ért, mert direkt ahhoz a fához mentem, ahol a chakrát éreztem.
-Elnézést.-mondtam öreges hangon.
-Összekever valakivel. Én egy fáradt öreg ember vagyok, aki önnek köszönhetően majdnem itt halt meg az ijetségtől.-mondtam, majd elemeltem a kezét a nyakamtól.
-Mit képzel magáról, csak úgy megtámad idegeneket? És ki az a Tsunade? És mi jogon tegezz engem.-mondtam, és amikor láttam, hogy elég messze van tőlem a nyakamhoz nyúltam.
-Tudja mit fiatal ember. Mivel jó kedvemben vagyok. Önnek adom ezt a szép nyakláncot. Ezt vigye annak a Tsunadének, ha annyira tetszik önnek, ne a fejem.-mondtam, és levettem a nyakláncomat. Szabadjára engedtem a Mirakenem, és az üres kezembe meimeit csináltam.
~Nah, most véged. Szerencsétlen azt fogja hinni, hogy egy öregember ölte meg. Kár, hogy nem akarom felfedni magam.~ Gondoltam, és a ninja felé mentem.
-Elnézést kicsit öreg vagyok már, jöjjön már közelebb, hadd nézzem már meg.-mondtam, és vártam, hogy közelebb lépjen. Mikor elég közel voltunk felé dobtam a Meimeit/láthatatlan tökürsima kunai/. Felbontottam a jutsut ami miatt máshogy néztem ki, és egy Raitongat/Mirakenből kéződőtt katana amiben villám chakra van/ alkottam. Ezután a ninjához fordultam.
-Ne becsülj alá. Ha kell fél kézzel bánnok el veled.-mondtam és a karddal felé súlytottak. Közben a kunai is célba ért.
Vissza az elejére Go down
Jiraiya-sanHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 21.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue36000/40000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 3:10 pm

A ninját kissé meglepte az "öregember vagyok" akció. Annyira, hogy el is találta a láthatatlan kunai a vállán, de csak kicsit sérült meg. Nagyon ideges volt és ezt kiabálta:
- Most kinyírlak te mocskos Konohai!
Ez a szó kissé feltüzelte Zakarit, de figyelnie kellett az ellenfél támadására is.
- Doton: Ari Jigoku!-mondta és máris futóhomokká változtatta a fiú alatt a földet.
Ha nem mászik ki akkor szépen lassan meg fog fulladni.
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue30700/36000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 3:25 pm

Szerencsémre elég közel voltam a fához, így sikerült kimásznom.
-Ha akarod tudni, nem Konohában születtem, és véletlenek sorozata miatt lettem ott ninja. A Villámok Országában születem. Most megöllek, utána a főnöködet is.-mondtam, majd azt kiáltottam:
-Miraken Sayuu!-a sima szem nem látta, hogy mi történt így a ninja csak állt, és nézett ki a fejéből. ~Ennek hamar vége lesz. Szerencsére nem látja Mirakent, így gyorsan végzek.~-gondoltam, és így szóltam a ninjához.
-Ha elmondod, hol van az a ninja aki keresek, nem öllek meg, csak magammal viszlek, és börtönbe záratlak. Szerintem ez jó alku, mint hogy megöllek, de előtte kifaggatlak.-mondtam, majd szép nyugodtan sétáltam a ninja felé.
-Raitonga!-mindkét kezemben egy-egy villám katana lett, és szépen lassan közelítettem a ninja felé.
-Na melyik utat választod?-kérdeztem de már támadtam is. Egyik kardomat feldobva az égbe 20 darab meimeit dobtam el. Miután a kard visszaesett a kezembe, a ninja felé futottam. Miután elé értem felugrottam, így a meimeik olyan közel kerültek hozzá, hogy esélytelen volt, hogy kikerülje őket. Ekkor a nap takarásából lesújtottam a két karddal.
-Véged van! -mondtam, és a tükörpengéket gyorsabban forgattam magam körül, hátha taijutsut alkalmaz.
Vissza az elejére Go down
Jiraiya-sanHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 21.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue36000/40000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 3:32 pm

A jounin ügyesen kivédte a támadást, majd ő is támadt. Feltette a ninjának a kérdést: élve vagy halva? A ninja erre elkiáltotta magát:
- Sohaaaa!!!!!- de a konohai már végzett is vele.
Átkutatta a ruháját, és talált egy térképvázlatot amin rajta volt egy barlang képe, ahol tartózkodhat a keresett személy. Bingó! Ez volt amit keresett. Most már csak meg kell találni a barlangot....
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue30700/36000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 3:44 pm

Miután végeztem a ninjával, felvettem az alakját, és a térkép szerint cselekedtem. Fejemben ott volt a terv, hogyha találkozok a főnökével mit teszek.
~Ha majd megkérdezi, hogy hogy ment, arra majd úgy válaszolok, hogy nem sikerült megölnöm, de súlyosan megsebesült. Visszatért Konohába, de a legértékesebb tárgyát, a nyakláncát nálam hagyta. Ezután átadom neki a nyakláncot, ám előtte, a Miraken Sayuuval forgatni kezdem a lábam körül a pengéket, és amikor közel érek hozzá, akkor megrúgom, így súlyosan megsérül, de nem hal meg. Hiszen a felaadtom visszavinni, nem megölni.......... nah, ez jó kis terv lesz.~ Miközben ezen elmélkedtem, megérkeztem egy hegy lábához. Nem volt magas a hegy, de 100%-ig biztos voltam abban, hogy ha nem itt lesz az a barlang, akkor én ölöm meg magam. Ránéztem a térképre, és valóban itt van valahol az a barlang. Ekkor elkiáltottam magam.
-Főnök, végeztem! Biztonságban vagyunk. -nem tudva mi történik egy meimeit vettem a kezembe, amivel ha kell támadok, ha kell, védekezek.
Vissza az elejére Go down
Jiraiya-sanHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 21.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue36000/40000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 3:53 pm

Az ifjú jounin a támadója alakját felvéve közeledett a bázis felé. Amikor odaért hosszas gondolkozás után bekiáltott a bandavezérnek:
-Főnök, végeztem! Biztonságban vagyunk.- mondta.
Ezután bemenet a barlangba és odament a főnökhöz, aki háttal állt neki. Valamit mormogott de nem értette Zakari. Majd közelebb ment és ezt hallotta:
- Már kilométerekről kiszűröm a csalókat!- fejezte be ordítva, és kihasználta a jounin meglepődöttségét, gyomron vágta. A shinobi nekiszállt a falnak, majd feltápászkodott.
- Ugye mondták, hogy nem vagyok kispályás, öregem???
És ezzel neki is rontott egy hatalmas bárdszerű fegyverrel.
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue30700/36000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 4:03 pm

Miután földet értem, dühömben így szóltam:
-Rendben, akkor nem kell visszafognom magam. Miraken Kai!-kiáltottam, amitől az álcám eltűnt, és a szemem fölötti pecsét megszűnt. Eddigi erőm megduplázódott, így a bárddal esélye sem volt engem megsebezni, mivel a pengék olyan sebességgel forogtak körülöttem, hogy pajzsként használhattam őket.
-Most akkor keményebben csinálom én is, nem veszlek félvállról téged, nem úgy, mint azt a senkit, akit elém küldtél. Amúgy kösz, jó kis bemelegítés volt.-mondtam, és a szememből sötétség tükröződött. Felfelé fordítottam jobb tenyerem és chakrát gyűjtöttem a kezembe. Közben a bal kezemmel meimei-záport zúdítottam a ninjára, akit pár darab a falhoz szögezett. Ekkor elindultam felé, és így kiáltottam:
-Rasengan!-ezzel a falhoz szegezett férfire céloztam a sűritett chakrát.
Vissza az elejére Go down
Jiraiya-sanHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 21.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue36000/40000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 4:12 pm

A keresett személy a Rasengantól kidőlt, de ezután felállt és a kijárat felé kezdett futni. Futás közben pedig a plafonra dobott 3, robbanócetlivel ellátott kunait. Ha gyorsan nem fut ki az ifjú jounin, rossz vége lesz a dolognak. Ezután már könnyű lenne elkapni a sebzett embert.....
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue30700/36000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 4:18 pm

Miután kimenekült a barlangból, nekem már nem volt időm kijutni. Fedezéket kerestem, így kisebb sérülésekkel megúsztam a barlang bejáratának berobbantását. Ezután egy újabb rasengannal utat robbantottam magamnak, és láttam, hogy a ninja nem jutott meszire, mivel a rasengen komolyan megsebesítette. Két meimeit dobtam utána, mindkettőt a lábára célozva.
~Ha ezek most találnak, nem tud már lábra állni, így már csak le kell ütnöm.~
Vissza az elejére Go down
Jiraiya-sanHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 21.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue36000/40000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 4:23 pm

A meimeik találtak. A bandita összecsuklott és mozgásképtelenné vált. Már csak haza kell vinni.A küldetés teljesítve!
Jutalmad 500 chakra és 2000 kane! Very Happy


A hozzászólást Jiraiya-san összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 12, 2009 11:01 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue30700/36000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 4:31 pm

Miután a földre rogyott, odamentem, és leütöttem. Feldobtam a vállamra, és elindultam Konoha felé. Közben visszahelyeztem a pecsétet, és feltettem a nyakláncom. Hamar visszaértem, és leadtam a ninját. Ezután jelentést tettem Tsunadénál, és visszatértem a birtokra pihenni, mivel még mindig elég álmos voltam.
//Köszönöm szépen Jiraiya-san a küldetést, már várom a kalandot.//
Vissza az elejére Go down
Uchiha AkihiroHozzászólások száma : 49
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue26200/30000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (26200/30000)
Szint: Missing-nin (Jounin szint)
Kekkei Genkai: Sharingan

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeCsüt. Okt. 29, 2009 2:07 am

// Szemtől szembe, avagy az Első Fukitsu Találkozó! //

Heikichi beleegyezett a tervembe, aminek igazán örültem, hiszen semmi kedvem nem volt valami más, elfogadható ötlettel előállni. A Víz Országa felé vettük utunkat. A francnak nem volt ínyére ez a rengeteg gyaloglás, valamint rengeteg vízen is át kellett kelnünk.
- Hm... Még a végén tengeri beteg leszek...- mormogtam a köpenyem alatt a társamnak.
~ Milyen egy macerás ez a hét. Ki a fene gondolta volna, hogy azért megyek a Víz Országába, hogy ruhát szerezzek magamnak? Ráadásul a társam, Tsunayoshi- kun is meghalt. Most már igazán kíváncsi vagyok erre a Fukitsu nevű szervezetre. Bár semmi esély arra, hogy lassan tíz év után Tadayoshi Ayame felismerjen. Ez a szerencsém...~ gondoltam magamban.
- Amúgy Shiroi Jakkaru teljesen őrült... Nem gondoltam volna, hogy ő utána mi ketten leszünk ott a legerősebbek. Így is kiesett két tag. Milyen fájdalmas. Viszont meglepődtem, hogy a vezetőnkön kívül, majdnem mindannyiunknak van sajátos képessége.- próbáltam kommunikálni Heikichivel. Idő közben azért figyeltem a körülöttünk zajló dolgokra. Hamarosan egy erdőbe értünk, amit köd borított.
- A Negyedik Mizukage idejében Kirigakure maga volt a pokol. De azért mindig is jobb helynek tartottam, mint Konohát. Az erős túlélte, a gyenge meghalt. Mondd Heikichi! Te harcoltál a Harmadik Nagy Shinobi Háborúban?- kérdeztem meg az ex konohai Jounint, csakhogy a következő pillanatban megjelent valami másik fickó.
- Jó napot kívánok uraim!- köszönt nekünk. A felszerelése, valamint ruházata erősen arra utalt, egy Jounin szintű alakra bukkantunk. Őrült mosollyal tekintettem rá a mellettem ballagó Koinendai tagra.
- Kínos, de ez a fickó pont az én méretem...
Visszafordítottam arcomat a jövendőbeli ellenfelünk felé.
~ Nincs más hátra, használnom kell... Talán ilyen kevés időre még nem szenved nagy károsodást a szemem, és jól jönne, ha azonnal ki tudnám ütni.~ gondoltam magamban.
- Mangekyo Sharingan.- mondtam, s megjelent szemeimben a négy ágú csillag.
- Waarudohate.- suttogtam, miközben próbáltam mélyen az alak szemeibe tekinteni. Ha sikerül a Genjutsu, a Jounin pedig nem ájul el tőle, akkor Heikichinek még mindig marad fél perce, hogy megölje akár egy kunaial.
Vissza az elejére Go down
Aburame HeikichiHozzászólások száma : 32
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue26000/30000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Missing-nin (Jounin szint)
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeCsüt. Okt. 29, 2009 2:24 pm

// Szemtől szembe, avagy az Első Fukitsu Találkozó! //

Tehát Akihiro alkalmazta a titkos fegyverét, miközben a Jounin hátához sétáltam elővettem egy kunai-t valamint a kezeit a bogaraimmal lefogtam, hogy véletlenül sem próbáljon meg kézpecséteket csinálni.
- Ez szinte halálos. - Mosolyodtam el a kombinációnkon.
~ Ez a sharingan szinte mindenre képes, még jó, hogy nem kell ellene küzdenem. Ha sikerül neki, akkor átvesszi ennek a ruháit, és máris következik a tervünk következő része.
~ Remélem a szervezetbe, amely vadászik ránk könnyedén betudunk épülni, viszont ha rájönnek akkor nekünk végünk van, de nem így lesz. - Nyeltem egy nagyot, de ezt csak én halottam, majd vártam mi lesz a shinobi-val akin Akihiro alkalmazta a genjutsu-t.
Vissza az elejére Go down
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue36000/40000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeKedd Nov. 03, 2009 11:20 pm

// Szemtől szembe, avagy az Első Fukitsu Találkozó! //

Ellenfelet, sajnos, nem sajnos, nem számított támadásra, emiatt védekezni se tudott. A férfi, tulajdonképpen a semmibe tekintett és mozdulni se tudott. Heikichi pedig egy kunaiial leszúrta. De arra vigyázott, hogy Akihiro "báli ruhája" ne legyen piszkos a vértől. A ruha, ahogy az Uchiha is mondta, ő rá illett. Ahogy eltervezték, a ruhacsere után elindultak Kirigakurébe. A kapunál gyanakodva nézetetek rátok, de végül megúsztátok. Egyenesen a mizukage irodája felé indultok, de mikor odaértek, akkor tudjátok meg, hogy nincs ott. De ne keseredjetek el, mert egy chunin már egy órája vár rá, talán ő tudhat valamit a Fukitsuról ... de csak óvatosan, lehetőleg ne bukjatok le
Vissza az elejére Go down
Uchiha AkihiroHozzászólások száma : 49
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue26200/30000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (26200/30000)
Szint: Missing-nin (Jounin szint)
Kekkei Genkai: Sharingan

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Nov. 04, 2009 12:25 am

// Szemtől szembe, avagy az Első Fukitsu Találkozó! //

A fickónak nem sok, úgy is mondhatnám, semmi esélye nem volt. Amint beleesett a Genjutsumba, Heikichi azonnal megölte egy kunai segítségével. Ebben a pillanatban deaktiváltam a Mangekyou Sharinganomat, hiszen sokáig nem ajánlatos használnom, főleg egy ilyen szintű technika alkalmazása közben. Hirtelen a homlokomhoz kaptam a kezemet, kicsit megszédültem. Odasétáltam Heikichi mellé, azután a halottra néztem.
- Semmi személyes...- mondtam, azután megfogtam, s a bokorba hurcoltam, ahonnan lekaptam róla a ruháit.
~ Ez mennyire kínos.~ gondoltam magamban, majd egy sóhajtás után levetkőztettem. Azután, hogy az én öltözékem is lekerült magamról, beöltöztem a Jounin cuccaiba. Természetesen a felszerelésemet magamhoz vettem, a ruháimat pedig egy fa ágán rejtettem el, bízva abban, ott nem lelnek majd rájuk.
Kisétálva a bozótosból, egy kumogakurei homlokvédővel a fejemen, így szóltam:
- Jó napot kívánok Heikichi- san! A nevem Nakajima Ryushi. A Raikage- sama bízott meg azzal, hogy jelentkezzek le a Mizukage- samánál, miszerint a Fukitsu nevű szervezet tagja leszek.
A sorok kiejtése alatt meghajoltam, kezeimet szorosan oldalamhoz szorítva, arcomon pedig egy jó kedélyű mosoly tündöklött. Amint ez megtörtént, visszaváltottam régi arckifejezésemre, majd vártam társam megnyilvánulását. Persze mielőtt beszélni kezdett volna egy öntelt félvigyor kíséretében hunytam le szemeimet.
- Mellesleg... Nem azért mondom, hisz ez igazán a te ügyed, de neked sem ártana valamiféle modort váltani. Mert ne is haragudj, ám lerí rólad, hogy az Aburame klánba származol.- jelentettem ki, azután menetirányba fordultam.

Kirigakurébe érve beengedtek minket, természetesen, majd kiesett a szemük annyira néztek.
- Ebből még nem kell arra következtetni, hogy gyanítanak valamit, ugyanis minden országban megnézik a külföldieket.- súgtam oda Heikichinek, fejemet kissé oldalra döntve. Zsebre dugtam a kezeimet, ami amúgy nem szokásom. Gondosan megnéztem magamnak a falut. A Mizukage irodájába érve szomorúan szembesültünk azzal, a nőszemély nincs ott. Viszont egy Chuunin már várta őt. Barátságosan odamentem hozzá.
- Szervusz! Te is a Mizukage- samára vársz? Minket a Raikage- sama küldött. Ne mondd el senkinek, de tagja leszek a Fukitsunak.- löktem oldalba finoman könyökömmel a srácot, miközben kacsintottam egyet, s elnevettem magamat. Azután karjaimat a tarkómnál összefonva dőltem neki a falnak. Rá sem néztem a fiúra, ezzel azt szerettem volna elérni, miszerint elég bizalomkelő bemutatkozásom után magától kezdjen beszélni. Ha túlságosan kíváncsinak tűnnék és kérdezősködnék, akkor bizonyára gyanút keltene.
~ Gyerünk te kis nyomorék! Beszélj, mert megnyúzlak...~ gondoltam magamban, mialatt fütyörésztem. Heikichire tekintve egy gonosz vigyor jelent meg arcomon, bár ügyeltem rá, hogy a Chuunin ezt ne lássa.
Vissza az elejére Go down
Aburame HeikichiHozzászólások száma : 32
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue26000/30000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Missing-nin (Jounin szint)
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeSzer. Nov. 04, 2009 7:43 pm

// Szemtől szembe, avagy az Első Fukitsu Találkozó! //

Akihiro sikeresen lebénította a Mangekyou Sharingannal én pedig könnyedén letudtam szúrni.
~ Szegény shinobinak esélye sem volt a sharingan ördögi erejével. - Gondoltam, miközben láttam, hogy az Uchiha a homlokához kapott, de ezt természetesnek vettem, hisz egy ilyen erős genjutsu megviseli az embert.

- Semmi személyes... - Mondta röviden Akihiro és a bokorba hurcolta, majd átöltözött. Ezután kisétált és így szólt kicsit:
- Jó napot kívánok Heikichi- san! A nevem Nakajima Ryushi. A Raikage- sama bízott meg azzal, hogy jelentkezzek le a Mizukage- samánál, miszerint a Fukitsu nevű szervezet tagja leszek. -Mondta, mivel máris jellemet változtatott, ilyen rövid idő alatt.
- Mellesleg... Nem azért mondom, hisz ez igazán a te ügyed, de neked sem ártana valamiféle modort váltani. Mert ne is haragudj, ám lerí rólad, hogy az Aburame klánból származol. - Javasolta az ötletet Akihiro és a menetiránnyal szembe fordult.
- Hehehe...én leszek a bús shinobi akinek a családját és minden ismerősét megölték, majd arra szentelte az életét, hogy másokat megvédjen. Ez tökéletes lesz. - Mondtam kicsit elmosolyodva és elindultunk.

Kirigakurébe azonnal beengedtek, bár az arra járok szemei ránk szegeződtek.
- Ebből még nem kell arra következtetni, hogy gyanítanak valamit, ugyanis minden országban megnézik a külföldieket. - Súgta oda Akihiro. Elmosolyodtam, majd így válaszoltam:
- Hát igen biztos vagyok benne, hogy egy álruhába öltözött Uchiha és egy Aburame klánból származó shinobi igen érdekes lehet, bár nem minden részletet tudnak a kíváncsi szemek. - Súgtam vissza Akihiro-nak, de nagyon halkan, hogy még véletlenül sem hallják meg. A Mizukage irodájába érve, rájöttünk, hogy jelenleg nem található ott a kage. Egy kisgyerek volt ott, majd Akihiro odament hozzá és üdvözölte.

- Szervusz! Te is a Mizukage- samára vársz? Minket a Raikage- sama küldött. Ne mondd el senkinek, de tagja leszek a Fukitsunak. - Férkőzött be Akihiro a manipulálás művészetével a fiú tudatába, hogy hasznos információt tudjon meg a titkos szervezetről.
~ A taknyosnak elmondott, minden lényegeset, amiért megbízhatna benne és elárult egy titkot, ezzel kialakítva a megbízhatóságot, és a rokonszenvet...nem hiába Akihiro tényleg egy jellemváltoztató... - Gondolkodtam el, majd nem néztem a kisgyerekre, mivel az feltűnést keltett volna, helyette az ablakhoz sétálltam, hogy ne zavarjam a beszédben őket, de természetesen mindent halottam.
Vissza az elejére Go down
Uchiha AkihiroHozzászólások száma : 49
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue26200/30000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (26200/30000)
Szint: Missing-nin (Jounin szint)
Kekkei Genkai: Sharingan

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeKedd Nov. 10, 2009 4:07 pm

// Szemtől szembe, avagy az Első Fukitsu Találkozó! //

A srác úgy tekintett rám, ahogyan azt vártam. Valószínűleg az összes dolgot elhitte, amit mondtam neki.
~ Mégis, milyen egyszerűen lehet az embereket manipulálni. A legszebb az egészben pedig az, hogy egyáltalán nem érzek bűntudatot, sőt még élvezem is.~ gondoltam magamban, persze továbbra is mosolyogtam a fiú irányába.

- De akkor majd én leszek a vezető a csapatunkban!- szólt oda nekem, amitől derékra helyeztem kezeimet, s elnevettem magamat.
- Ahogy óhajtod! Talán már most erősebb vagy nálam, de azért nem árt, ha jó kondiban leszel.- mondtam öntelt, viszont barátságos hangnemben.
~ Mi a francot képzelsz magadról, te kis takony? Még hogy te lennél az, aki nekem parancsol? Két mozdulatomból a másvilágra küldenélek.~ merengtem el. A Chuunin végre kitért a lényegre, ami miatt az elejétől "jól bántunk" vele, majd mutatni kezdte a vélhetően helyes utat. Nem sokkal később már újra kint voltunk kirigakuréből, azután a ködös erdőkben találtuk magunkat. Nem kell részleteznem, már a hányinger kerülgetett a horizontot eléggé zavaró ködtől.

- Innen már könnyű követni a nyomokat! Inkább nem megyek még a példaképem elé, ha még Chuuninként kerülnék elé, biztos csak lenézne és nem is venne be soha a Fukitsuba! Sziasztok! Ne felejtsetek el megemlíteni!- búcsúzott el, ezek után sietett vissza a Víz Országának shinobi falujába. Én is köszöntem, integettem neki egy darabon, azután megfordulva újra a régi, érzéketlen arccal néztem rá Aburame klánból származó társamra.
- Höööh... Mekkora kár, hogy elment. Szerettem volna látni az arcát, amikor megölöm. Mondjuk talán jobb is így, hiszen feltűnést keltett volna, amennyiben eltűnik. Amúgy is túl sokan látták velünk. Minden esetre sietni kell, nehogy a Mizukage visszatérése után rájöjjön a cselre.- mondtam komoly mimikával.
- Már csak a nyomokat kell követni. Heikichi?!- szóltam és kérdeztem egyben Heikichit, mivel úgy hittem, ő könnyebben tudja követni a nyomokat bogarai segítségével.
Vissza az elejére Go down
Aburame HeikichiHozzászólások száma : 32
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 12.

Karakterinformáció
Chakra:
Víz Országa - Erdők Left_bar_bleue26000/30000Víz Országa - Erdők Empty_bar_bleue  (26000/30000)
Szint: Missing-nin (Jounin szint)
Kekkei Genkai: -

Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitimeCsüt. Nov. 12, 2009 10:29 am

// Szemtől szembe, avagy az Első Fukitsu Találkozó! //

Tehát a kölyök elment, és végre egy kis csöndesség volt körülöttünk.

- Höööh... Mekkora kár, hogy elment. Szerettem volna látni az arcát, amikor megölöm. Mondjuk talán jobb is így, hiszen feltűnést keltett volna, amennyiben eltűnik. Amúgy is túl sokan látták velünk. Minden esetre sietni kell, nehogy a Mizukage visszatérése után rájöjjön a cselre. Már csak a nyomokat kell követni. Heikichi?! - Mondta Akihiro majd célzott, hogy használjam a bogaraimat.
- Én is gondoltam rá, bár el fog tartani egy darabig, hisz a bogaraim, nem shinobi kutyák, viszont erre is megfelelően ki vannak képezve. - Mondtam az Uchihának és az egyik kezemet kinyújtva máris több raj jelent meg körülöttem.
- Tudjátok mi a dolgotok. - Szóltam a bogaraimnak és máris elindultak a megfelelő irányba.
- Úgy tűnik nyomot fogtak, bár ez kicsit felszínes munka a Fukitsu-tól, hogy egy Chunnin elárulja merre vannak, aztán nyomokat hagyva elvezessenek a rejtekhelyükhöz. Szép dolgok ezek. - Mosolyodtam el, majd elindultam a bogaraim után.
- Gyere sietnünk kell, mert nem lehet biztosra tudni, mikor veszik el a nyomuk. - Szóltam hátra Akihiro-nak és elindultam.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Víz Országa - Erdők Empty
TémanyitásTárgy: Re: Víz Országa - Erdők   Víz Országa - Erdők I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Víz Országa - Erdők
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Víz Országa-
Ugrás: