★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Tűz Országa - Országhatár

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2009 12:53 am

Íme a határ, amely elválasztja a Tűz Országát a többi kontinens többi területétől.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2009 1:19 am

// Védelmező akció //

A sötét éjszaka utolsó órájában járunk... A fiúk nyugtalanul aludtak. Nem gondolták, de mind a kettőjüket ugyan az a rémálom gyötörte. Amely arról szólt, hogy küldetésük kudarcba fulladt, ők pedig a végén meghaltak. Egyszerre riadtak fel, s látták, már kezdett felkelni a Nap. Furcsának találták az esetet, viszont egyenlőre nem beszéltek róla. Aztán Shiratori felhozta, Mitsuhide pedig ámulva hallgatta végig a "saját" álmának a beszámolóját. Amint elmondta, vele is ugyan ez történt, gyanakodni kezdett a két Shinobi, hogy bizonyára nem véletlenül történt ez velük. Az esti tűznek már csupán halványan pislákolnak hamvai. Végleg eloltották, összeszedték magukat, elindultak küldetésük utolsó pontjára. Feszült volt a hangulat. Mi lesz, ha mégis meg fog történni a rémálom? Nem tehettek semmit, de jó ninja módjára ellenálltak belső félelmüknek. Szívükben a bátorság lángja lobbant föl, gondolatukban pedig eme mondat ismétlődött:
- Igen! Megcsinálom! Nem lesz gond.

Néhány óra múlva elérték a találkozó pontot. Egy órával előbb jutottak oda. Elrejtőztek a fák sűrűjében, mialatt folyamatosan pásztázták a terepet. Elkövetkezett a dél. Az ANBU még sehol. Remélték, csakis egy nagyon keveset késik, hiszen minden ember hibázhat. De csak nem akart jönni. Izgalom töltötte meg a két ifjút. Eltelt még egy óra semmi. A nagyon fontos üzenet kézbesítője pedig nem érkezett meg. Hirtelen egy sólyom repült feléjük ÉK- i irányból, tehát egyenesen a Hang Országának belseje felől. Mitsuhide észrevette, egy levelet visz magával. Shiratori azonnal felugrott az egyik fára, ezt követően Föld Klónjaival "kilövette" magát, s épségben leszállította a madarat. A levél tartalma a következő volt:

"Az üzenetet nem tudtam eljuttatni, mert..."

A végén egy tintapaca, mely még nem volt megszáradva. Így megállapítják, hogy rendes madár tollal írták, s alig fél órája dokumentálódhatott. Felmerült a két konohaiban a kérdés: Miért nem küldte el az üzenetet a levéllel? Ez még rejtély maradt. Küldetésük itt kritikus pontra ért.
Vagy hazamennek és elbuktak, vagy a talán még életben lévő ANBU tag keresésre indulnak.
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue10000/14000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2009 11:26 am

// Védelmező akció //

Nyugodtan aludtunk el éjszaka. Amint elaludtam egy rossz rémálom vette kezdetét a fejemben arról szólt, hogy nem sikerült a küldetés és hogy mind a ketten meghaltunk. Felriadtam tőle és csak úgy ömlött rólam az izzadság, rögtön elővettem a táskámból egy zsebkendőt és azzal párszor megtöröltem a homlokomat.
~ Ez volt aztán a rámállom. - gondoltam és láttam, hogy már felkelőben a nap így elkezdtem felkelni a hálózsákból. Shiratori eztán elmagyarázta, hogy ő mit álmodott, de teljesen egyezett az én álmommal.
- Ugyan ezt álmodtam én is. - mondtam Shiratorinak eztán elkezdtem összepakolni a cuccaimat közben azon gondolkoztam, hogy mit jelenthet ez. Amikor mindennel végeztünk elindultunk megint a faágakon a küldetés utolsó pontjára.
Igen! Megcsináljuk! Engem nem rémiszt vissza holmi rémálom. - gondoltam magamba. Néhány óra ugrálás után megérkeztünk a találkozási helyre egy órával előbb érkeztünk oda így elrejtőztünk a fák sűrűjében és pásztáztam a környéket.
- Byakugan. - mondtam halkan és aktiváltam a byakugant ahhoz, hogy jobban figyeljek bármilyen mozgásra. Eltelt már egy óra, az ANBU-nak itt kellet volna lennie, de még mindig sehol.
Eltelt még egy óra, de még az üzenet kézbesítője még mindig sehol.
~ Már jöhetne az ANBU mert már unatkozok. - gondoltam és egy sólyomra lettem figyelmes, amit a byakuganal közelebbről is megnézhettem.
- Egy levelet visz magával az a sólyom. - mondtam Shiratorinak. Shiratori rögtön felugrott egy fára és az egyik földklónját kilőve lehozta épségben a madarat. Rögtön megnéztük, hogy mi volt benne és ez állt rajta:[/color
"Az üzenetet nem tudtam eljuttatni, mert..."

A végén volt egy tintapaca, amely még nem volt megszáradva.
~ Úgy tűnik madártollal írta és még nem rég. - gondoltam
- Szerinte meg kéne keresni azt az AMBU-t. - javasoltam Shiratorinak.
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue10000/14000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2009 7:35 pm

// Védelmező akció //

Furcsa módon kicsit nyugtalan volt az éjszakám, vagy inkább az álmaim. Az álmom a küldetés kudarcáról szólt és, hogy a végén valaki megszúr, majd holtan esek össze. Hirtelen kinyitottam a szemem és a wakizashi-mat markolva néztem körül, de az izzadtság cseppenek semmi különös nem volt a környéken.
~A francba...ez pont nem jól jött a küldetésre, remélem semmi baj nem származik, bár az álmok gyakran valósághű tényekre alapulnak...ááá...hagyjuk...-Gondoltam végig, de nem szóltam Mitsuhide-nek mivel kicsit furcsán nézett volna rám. Lassan kezdtünk összepakolni, de csak nem bírtam el, hogy ne mondjam el ami az álmomba történt.
-Mitsuhide...-Szóltam neki, majd folytattam:...-Volt egy különleges rémálmom arról, hogy a küldetésünk kudarcba fulladt és, hogy meghaltam a végén...-Mondtam el amit álmodtam a barátomnak.

-Ugye ezt álmodtam én is...-Mondta a Hyuuga és megfagyott a vér az ereimbe egy pillanatra, majd összepakoltunk és eloltottuk a tüzet.
~A francba ez nem lehet csak véletlen egybeesés, még jobban kell figyelnünk, mert ez az álom nem volt hiába való...valami készülődik...-Állapítottam meg, majd felugrottunk a fák ágaira és elindultunk a küldetésünk végső pontjára. A hangulat kettőnk között feszült volt, de nem szóltunk egymásnak, hisz sok értelme nem lett volna, viszont csak egy gondolat járt a fejembe:
~Igen! Megcsinálom! Nem lesz gond...-Mondogattam magamban, majd tovább ugráltunk a fák rengetegében. Időben a találkozási pontra értünk, sőt még egy órával hamarabb és úgy döntöttünk, hogy elrejtőzünk, majd Mitsuhide feltérképezi a területet.

- Byakugan...-Mondta Mitsuhide, és aktiválta a Byakugant.
Pont dél volt és az ANBU-nak se híre se hanva. Reméltük mind a ketten, hogy csak kicsit késik és nem történt semmi baj. Hosszú percek voltak ezek, majd az idó órában mutatta meg a várakozásunkat.
~Valami baj történhetett...-Gondoltam és még jobban figyeltem.

-Egy levelet visz magával az a sólyom...-Hívta fel a figyelmemet a barátom, bár elég messze volt így szabad szemmel nem láttam, de tudtam, hogy igazat mond. Gyorsan ránéztem a madárra, majd Mitsuhidére.
-Várj meg és figyelj én elkapom...-Mondtam, majd elkezdtem az egyik fa törzsön felfutni, majd mikor a tetejére értem elrugaszkodtam, de a lendület nem volt elég.
~Csodálatos...ilyen magasból még konohát is lehetne látni...-Tekintettem le, majd kicsit izgatottan néztem, hogy milyen lesz a leérkezés.
-Megvan...eldobom az egyik klónomat, mivel a klón úgyse tudna olyan erőt kifejteni, hogy eldobjon engem...-Mondtam fent a levegőben, de azthiszem, hogy csak hangosan gondolkodtam.
-Tsuchi Bunshin no Jutsu(Föld Klón Technika)...-Kiáltottam.
Megjelent egy földklón és azzal próbáltam eldobatni magam, végül is sikerült, majd megidéztem mégegyet, amikor már elég közel jártam a madárhoz, de azt már én dobtam el. Sikeresen elkapta a madarat. Az egyik klón aki hamarabb leesett, elkapott, így nyugodtan érkeztem a földre. Kibontottam a levelet, és ez állt benne:


--"Az üzenetet nem tudtam eljuttatni, mert..."--


Az üzenet végén egy elég nagy tintapaca díszelgett.
-Szerintem meg kéne keresni azt az ANBU-t...-Mondta Mitsuhide elszánt szemekkel és a hang faló irányába tekintett.
Lehajtottam a fejem vettem egy nagy levegőt, majd így szóltam:
-Igen szerintem is meg kellene keresni...de ha belegondolsz...az ANBU-k kötelessége, hogy ha tudják, hogyha elkapják őket akkor egy titkos jutsu-val elégetik a testüket, hogy nyomuk se maradjon. Viszont ha mi bemerészkedünk és ez már megtörtént akkor az már úgyis mindegy...de reménykedjünk, hogy még él és valahol várja a segítséget...nem hiába írta a levelet, mert ha meghalt volna akkor már a levelet se küldte volna el. Szóval valószínűleg azért küldte, hogyha tudunk segítsünk neki...így elmegyünk és kihozzuk onnan...-Határoztam el miközben a fejemet felhajtottam és felnéztem az égre.
Majd elindultunk sietve, hogy végleg teljesítsük a küldetést...
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue10000/14000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeSzomb. Júl. 25, 2009 12:30 am

// Konoha sorsa egy árverésen //

Elindultunk Mitsuhidével az Eső Országa felé.
- Na, akkor vágjunk neki!- adtam az ötletet egy sóhajtás mellett. Az erdő gyönyörű szép volt azon az útvonalon amerre mentünk. Szerencsére semmilyen csapdával nem találkoztunk, hiszen még nem messze voltunk Konohától, a falu közelében pedig nem nagyon szeretnek tartózkodni a banditák. A félelem és izgalom, melyet még a kapunál éreztem már nem tombolt bennem túlzottan, inkább a környezetemre összpontosítottam. A fákon ugrálva folyamatosan a lábam elé tekintgettem, s próbáltam még szemeimmel átvizsgálni a terepet. Minden századik méteren aktiváltam egyszer az Aogant, ám csak annyi időre, hogy megnézzem, nem- e elrejtettek előttünk egy Genjutsut.
~ Nagy mázli, hogy Mitsuhidének ott van a Byakugan. Anélkül sokkal nehezebb dolgunk lenne a haladásban. Így legalább, ha rövid időre is, viszont kicsit lejjebb ereszthetem a védelmemet.~ gondoltam magamban, mialatt hátrapillantottam a srácra, ezt követően egy mosoly kíséretében bólintottam neki, jelezve, minden rendben van. Egy pár órával később már nagyon közel kerültünk az országhatárhoz.
- Hamarosan elérjük az Eső Országának a határát. Látod azokat a csúnya felhőket? A szellő is hűvösebb lett, aminek az oka a hőmérséklet lehűlése.- mondtam, mikor megrántottam a hátamon a hátitáskát.
~ Még csak a mangámat sem olvashatom... Milyen kellemetlen.~ vakartam meg a tarkómat.
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue10000/14000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeSzomb. Júl. 25, 2009 1:15 am

// Konoha sorsa egy árverésen //

Elindultunk hát az Eső falu felé
- Na, akkor vágjunk neki! - adta az ötletet Kodam.
- Okés! - kiáltottam fel. Az erdő elégé szép volt és csendes, de figyelni kellet a csapdákra is még ha Konoha nem túl messze volt tőlünk. Ezért aktiváltam a byakugant 1 percig aztán 30 másodpercig pihentettem. Kodama is pásztázta a környéket. Néha Kodama még a klán képességét is aktiválta körülbelül minden századik méteren.
~ Jó hogy segít Kodama is a genjutsuk és a csapdák felismerésében. - gondoltam nem sokkal később Kodama hátranézett és bólintott, hogy minden rendben van. Egy pár órával később már elég közel voltunk az Eső Ország határához.

- Hamarosan elérjük az Eső Országának a határát. Látod azokat a csúnya felhőket? A szellő is hűvösebb lett, aminek az oka a hőmérséklet lehűlése. - mondta Kodama.
- Hát igen elégé hideg lett. - mondtam majd elindultunk a határ felé.


//Következő post: Eső Ország, Országhatár //
Vissza az elejére Go down
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue36000/40000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeHétf. Nov. 16, 2009 11:53 pm

//Octopus csapat likvidálása//

A "közös" mesélés

Így vagy úgy, de mindenki eljutott a találkozási helyre. A "vezető" ANBU kissé meglepődött, a minden felől érkező "kis" csapaton, de nem tétovázott sokáig, rögtön megszólalt.
- Jó napot kívánok mindenkinek! A küldetésünk, remélem mindenki tudja, hogy likvidáljuk az Octopus nevű bűnszervezetet. Az első dolgunk a csapatokra szakadás volna, mert igen nagy feltűnést keltenénk, ha egyszerre ennyien behatolnánk az ellenség területére. Tehát, megkérnélek benneteket, hogy alakítsatok ki, mondjuk négy darab két fős csapatot, az egyikhez pedig "beverődöm" 3-nak.
//A csapatok kialakítását rátok bízom...//

Az "egyéni" érkezés

Zakari Ken és Fumetsu Kyuusaisha:
Éppen együtt eddzetek, amikor egy ifjú genin üzenetet hoz nektek. Egyenesen a hokage-samától jön, méghozzá avval az üzenettel, hogy azonnal induljatok el a tűz országának határához. Egy bizonyos Octopus csapat likvidálásban kell részt vennetek. Egy levelet is küldött nektek, amelyben az Octopus csapatról tudható információkat tudjátok meg.

Hanimi Kaname és Akimitsu Asato:
Mind a kettőtöknek külön-külön üzen egy-egy chuninnal a Raikage, ám az irodájában találkoztok. Ott a villám országának kagéja elmondja nektek, hogy a dolgotok az Octopus nevű szerkezet likvidálásában való segédkezés. Ugyan úgy, ahogy Ken és Fumetsu is, úgy ti is kaptok egy papírt, amelyben többet tudhattok meg a szervezetről. Utatok során, akár jobban is megismerkedhettek egymással és az ellenség közül, talán ki is nézhettek magatoknak egy személyt ellenségnek ...

Natsuki Shuichi és Hitoroshi Daisuke
Mind a kettőtöket hívat a Mizukage, egy-egy chunint küld értetek, avval, hogy egy fontos küldetése van számotokra. Elmondja, hogy egy bűnszervezet legyőzésében kell segédkeznetek, amely nem kis meló, ezért egy papírt is ad velük kapcsolatban. A papírlapon, elolvashatjátok, amit eddig megtudtak a banda tagjairól. Az is megeshet, hogy már ki is választottatok magatoknak egy ellenfelet.

Gaisuke Daizo
A tsuchikagéval való beszélgetés után, rögtön a helyszínre indulsz. Majd rövid séta után észreveszed, hogy egy genin lohol utánad. A papírt, amelyet szinte minden résztvevő megkapott te a genintől kapod meg. A Tsuchikage, azt üzeni a geninnel, hogy az öreg kora miatt már nem olyan jó a memóriája. A helyszínre vezető utadon, megeshet, hogy már te is kinéztél magadnak egy ellenfelet.

Doragon Akudo Shaichi

A konohai ANBU kapitányaként, elsőként tudsz a sikertelen küldetésről. Ott voltál, amikor a fickók emlékezetében kutattak, emiatt majdnem ugyan annyit tudsz, mint a vezetőtök. Te vagy az egyetlen, aki a vezető ANBUval együtt érkeztél ...

KÖVETELMÉNYEK

Mert egy jó küldetéshez ugye az is kell Razz Na szóval a szabályok.
- Mindenek előtt, a helyes írás /Nem összetévesztendő a helyes sísárral, vagy a "hejes" írással./ Először "csak" figyelmeztetést kapsz, másodjára 10 chakrát vonok le.
- A harci postok minőségiek és egyértelműek legyenek.
- Ne nyavalyogj, legalább is ne a háttérben, ha valami bajod van a meséléssel küld el PÜben.
- Lehetőleg ne hagyj ki egyetlen post írás se, ugyanis ennyi ember mennyiségénél, 10 chakra helyett Én 50-el büntetlek.
- A mesélés mesélés, és a MESÉLŐ hajtja végre, tehát ne mesélj saját magadnak, ilyen esetben 25 chakra levonással büntetlek, a post javítása mellett.
Ennyi volna, mindenkinek sok sikert a küldetéshez Sai Globális Moderátor!
UI.: A sorrend megegyezik az egyéni mesélés sorrendjével ...
Vissza az elejére Go down
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue30700/36000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeKedd Nov. 17, 2009 7:02 pm

//Octopus csapat likvidálása//

Épp Fumetsuval edzettem mikor egy genin jelent meg. Átadott egy levelet, amiben egy küldetés leírása szerepelt.
~Hm… Érdekes, kár, hogy pont most mikor Fumetsu ilyen jól halad…~ Gondoltam, de nem volt idő ilyen eszmefuttatásokra, mivel a tájékoztató, amit kaptam, egy elég veszélyes csapatnak mutatta be az Octopus csapatot.
- Fumetsu van egy rossz, és egy jó hírem. A jó az, hogy itt az első küldetésünk együtt, de ezzel jár a rossz hír is, ami azt jelenti, hogy az edzésünknek most vége. Pakolj össze magadnak több napra való felszerelés, és siess a kapukhoz, ott megvárlak, és együtt megyünk a találkozóhelyre. – mondtam Fumetsunak, majd én is amilyen gyorsan csak tudtam hazamentem, és összepakoltam a cuccomat. Elindultam a kapuk felé, ahol már Fumetsu várt. Együtt mentünk a találkozó helyre. Itt ismerős arcot vettem észre. Shaichi volt az, akivel még régebben együtt voltam küldetésen. Oda léptem hozzá, ekkor hallottam meg, hogy a vezetőnknek tűnő ember mit mond:
- Jó napot kívánok mindenkinek! A küldetésünk, remélem, mindenki tudja, hogy likvidáljuk az Octopus nevű bűnszervezetet. Az első dolgunk a csapatokra szakadás volna, mert igen nagy feltűnést keltenénk, ha egyszerre ennyien behatolnánk az ellenség területére. Tehát, megkérnélek benneteket, hogy alakítsatok ki, mondjuk négy darab kétfős csapatot, az egyikhez pedig "beverődöm" 3-nak.- mondta a vezetőnk. Ezután kezet nyújtottam Shaichinek majd megszólaltam.
- Yo! Rég találkoztunk. Gratulálok a kínevezésedhez. Mennyire vészes a helyzet?- kérdeztem majd láttam, hogy gyűlik a nép. Ekkor megszólaltam ismét, de most hangosabban.
- Sziasztok! Nos, nem tudom, ki kit ismer innen, de azt tudom, hogy csak jól képzett ninják jelentkeztek erre a küldetésre. Nekem annyi kérésem lenne, hogy mellém és Fumetsu mellé, még egy jól képzett ninja jöjjön, mert így biztonságosabb Fumetsu számára. – Fejeztem be mert nem akartam szégyenbe hozni ifjú, ám de lelkes tanítványomat. Ezután körbe néztem, és sok más falubeli ninját láttam.
~Mi ez? Az Octopusok összekovácsolják a ninja nemzeteket… Jöhetek volna előbb is……~ Gondoltam miközben a ninja háborúk jutottak eszembe. Ezek után leültem, és vártam, az első utasításokat.
Vissza az elejére Go down
Fumetsu KyuusaishaHozzászólások száma : 25
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 30.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue1200/4000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (1200/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeCsüt. Nov. 19, 2009 4:37 pm

//Ocpotus csapat likvidálása//

Már amikor épp úgy éreztem, hogy sikerülni fog megjelent egy ninja és átadott egy levelet Zarakinak, aki miután gyorsán átfutotta megosztotta velem is az információt.
- Fumetsu van egy rossz, és egy jó hírem. A jó az, hogy itt az első küldetésünk együtt, de ezzel jár a rossz hír is, ami azt jelenti, hogy az edzésünknek most vége. Pakolj össze magadnak több napra való felszerelés, és siess a kapukhoz, ott megvárlak, és együtt megyünk a találkozóhelyre. *ezután vegyes érzések fogtak el, mert abba kellet hagynom az edzést és ez kicsit elkeserített, amikor már épp sikerült volna, de egyben örültem is annak, hogy egy várhatóan izgalmas küldetésben kell részt vennem. De nem volt túl sok időm gondolkodni, mert már Zaraki is elment és tudtam, hogy nekem is össze kell még pakolnom, ezért gyorsan a szállásomra siettem össze pakoltam, ami kelhet és indultam a kapuhoz, Zaraki alig néhány perccel utánam ért oda és ezután együtt mentünk a találkozó helyre. Amikor oda értünk már mások is voltak ott. Zaraki oda ment az egyik ninjához, de mielőtt megszólalhatott volna egy másik ninja kezdett beszélni.
- Jó napot kívánok mindenkinek! A küldetésünk, remélem, mindenki tudja, hogy likvidáljuk az Octopus nevű bűnszervezetet. Az első dolgunk a csapatokra szakadás volna, mert igen nagy feltűnést keltenénk, ha egyszerre ennyien behatolnánk az ellenség területére. Tehát, megkérnélek benneteket, hogy alakítsatok ki, mondjuk négy darab kétfős csapatot, az egyikhez pedig "beverődöm" 3-nak. *miután végig mondta Zaraki kezet fogott egy azzal a ninjával, akihez korábban oda lépett.
- Yo! Rég találkoztunk. Gratulálok a kinevezésedhez. Mennyire vészes a helyzet?- *kérdezte és ezután szinte rögtön kicsit hangosabban a többi ninjához szólt.
- Sziasztok! Nos, nem tudom, ki kit ismer innen, de azt tudom, hogy csak jól képzett ninják jelentkeztek erre a küldetésre. Nekem annyi kérésem lenne, hogy mellém és Fumetsu mellé, még egy jól képzett ninja jöjjön, mert így biztonságosabb Fumetsu számára. *mondta, ahogy végig néztem a ninjákon az lett feltűnő, hogy más faluból származó ninják is vannak ott.
~ Hát ez érdekesnek tűnik, azt hiszem, izgalmas kaland elé nézünk. *ez után észrevettem, hogy Zaraki leült, ezért oda mentem hozzá és leültem mellé, hogy ne csak ott álldogáljak, mint aki azt se tudja, hogy mit csináljon, pedig ez pont így volt.
Vissza az elejére Go down
Hanimi KanameHozzászólások száma : 31
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue26200/30000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (26200/30000)
Szint: Missing-nin (Jounin szint)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeCsüt. Nov. 19, 2009 6:42 pm

* Épp most érkeztem a küldetésemről, lezuhanyoztam és befészkeltem magam a kanapé kandalló felőli részébe, ekkora kopogtak. Mondanom sem kell, az első reakcióm a fejem elvörösödése volt, a dühtől. A második pedig azt, hogy nem vagyok itthon, de aztán rászántam magam arra, hogy közöljem az érkezővel: "Nyitva van!". Ezután a kilincs lenyomódott és egy lány lépett be rajta, a húszas évei elején lehetett, elég feltűnő ruhákat hordott. Köszönt, majd közelebb lépett és átadta nekem a levelet. Vonakodtam elvenni, amit nyilván észrevett, hisz egyre közelebb tologatta hozzám, majd mikor már majdnem a számba tette, elvettem tőle. Miután elvégezte teendőjét, a levél átadását, szó nélkül kifordult azt ajtón, majd óvatosan becsukta maga után. Egy darabig még bámultam utána, azt kérdeztem: "Miért pont én?" és hogy "Miért pont most?". Nyilván ezekre nem fogok választ kapni, így összeszedtem a felszerelésem és elindultam a Raikage irodájába.
Mikor megérkeztem, már ott volt egy másik ninja. Az arca ismerős volt, majd rájöttem, hogy ő volt az, akivel már találkoztam egyszer az utcán. Be is ültünk egy kisebb étterembe. Odasétáltam hozzá, majd meglengettem tenyerem köszönésképp, ezután pedig a Raikagéhez fordultam. Ismertettem feladatunkat, ami az Octopus csapat likvidálásában való segédkezés volt, egyszerű és tiszta feladat. Ezt követően megkaptuk a küldetéshez szükséges dokumentációt, ami a csapat leírását rejtette. Útközben ezt tanulmányoztam, érdekes infók után keresgélve. Találtam is ilyet bőven, látszott, hogy a tagok nem kispályások egy-két kezdőt és fiatal ninját leszámítva. Miután végeztem a mustrával, a társamhoz fordultam.*

- Nos, úgy látszik egy csapat leszünk! - mosolyogtam a férfire. - Kíváncsi vagyok a véleményedre, mivel gondolom már te is átnézted a lapot, amit kaptunk, hogy szerinted ki lenne a legmegfelelőbb ellenfél? Megmondom őszintén, én Namikero-ra gondoltam. Viszonylag keveset tudunk róla, ám az átokpecsét miatt izgalmasnak ígérkezne. Te mit gondolsz?
* Válaszát várva ugráltunk tovább Konoha irányába. Az út nem volt rövid, s nagy része ismerkedéssel, fecsegéssel telt el. Majd pár napos utazás után megérkeztünk a gyülekezőhelyre. Ott egy konohai ninja beszédet tartott, ő volt az akció vezetője. Ismertette velünk a már ismert feladatot, majd megkért minket, hogy alakítsunk két fős csapatokat. Erre válaszul tettem meg a következő javaslatot útitársamnak. *
- Akkor mi lenne, ha mi, kumogakurei ninják, összetartanánk? Leszünk egy csapat? - kérdeztem Asatotól.
Vissza az elejére Go down
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue36000/40000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2009 7:52 pm

Akimitsu Asato: Ígéretemhez híven a jutalmadból le fogok vonni 50 chakrát, remélem megérted, hogy senkivel nem tehetek kivételt. Remélem Sukéval nem fogod ugyanezt csinálni... Asatoval utoljára fogsz írni Shai után, most pedig Shuichi következik. A sorrendváltozás csak erre a körre érvényes... Megértéseteket köszönöm ...
Sai globális moderátor
Vissza az elejére Go down
Natsuki ShuichiHozzászólások száma : 69
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 04.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue31800/36000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (31800/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: Rin'negan

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2009 9:27 pm

[Octopus csapat likvidálása]


Reggel. Oldalamra fordulva ásítok egy nagyot, amit egy nyújtózkodás követ. Felülök az ágyamon, s bal oldalamra lévő ablak felé tekintek, amin már bevilágítottak a Nap első sugarai. Bár nem volt kedvem már is elkezdeni a napot, megadóan sóhajtottam egyet, s zuhanyozni indultam. Belépve a zuhanytálcára vízsugarak tucatjait ütköztek testemnek, amit egy félóra után meguntam, s jobbnak láttam folytatni a már szertartássá vált reggeli teendőim sorozatát. Magamra kaptam egy szürke kimonot, s reggelizni indultam. A konyhába érni feltettem egy teát, s a hűtőhöz léptem, amiből az először kezembe akadó dolgokat kikaptam és egy tányérra pakoltam, amit az asztalra helyeztem. Helyet foglaltam, s jóízűen falatozni kezdtem. Az evés végére a tea is elkészült, ezért egy csészébe töltöttem és kimentem a kertbe. Mindig is nyugtató hatással volt rám eme hely. Mindig is úgy gondoltam, hogy fölemelő érzést nyújt, ahogyan a szél hátán megannyi Sakura szirom szállingózik. Nyugodt, magányos perceimet egy „Ködfalu fejpántot” viselő Chuunin zavarta meg.
- El… elnézést Natsuki-dono, de a Mizukage-sama hívat!
Dadogott a gyengébb nem képviselője. Fél oldalra fordítva fejemet, még egy pillantást vetettem a patak felé, majd egyetlen szót sem szólva átöltözni indultam. A kunoichi nem értette, hogy mit csinálok, ezért utánam jött, s természetesen pont rosszkor húzta el a rizspapír ajtót. Szerencsétlen felé majdnem tőröket hajítottam, csak a véletlennek köszönhető, hogy még életben van. Persze azonnal magyarázkodni kezdtem, de én egy mosoly kíséretében az oldalamra kötöttem a maszkomat, majd mellé léptem és a vállára raktam bal kezemet.
- Semmi gond, de máskor ne…
Kacsintottam egyet jókedvűen, úgy éreztem a mai napomat semmi, vagy senki sem tudja elrontani. Tévedtem. A Víz Országának vezetője egy küldetés miatt hívatott, mint kiderült az irodában. S ez a küldetés az eddigieknél sokkalta nehezebb lesz, ezt már akkor tudtam, mikor megláttam a szervezet tagjainak listáját.
~ Szívem szerint én a vezetővel küzdenék, de bárki is jön, kegyelmet nem ismerve végezni fogok vele.
Gondolkoztam, mikor egy másik shinobi lépett be az irodába. Rangom miatt jól értesült voltam, s tudtam, hogy ő a Köd Hét Kardforgatója nevű szervezet egyik tagja. Mindig is gyűlöltem ezen szervezetet, a tagjai jelleme miatt. Szinte sugárzott róluk, hogy még Uchiha Madara vezetése alatt alapult a szervezet. A tagok egytől egyig vadállatok voltak. A Mizukage még pár szót szólt, majd elindulhattunk a Tűz Országának határa felé. Útközben a maszkomat is arcomra helyeztem, melynek fedéséből csak a két barna szemem világított.


A hozzászólást Natsuki Shuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 25, 2009 9:10 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue30700/36000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeSzer. Nov. 25, 2009 8:13 pm

//Árulás a levelek közt//
Mikor utolértük a loholó csapatot, Torashiro azt mondta nekünk, hogy várjuk meg ahol vagyunk. Jobban megnézve, észrevettem, hogy a csapat chuninokból áll, így ha megtámadnák is, biztos elintéznénk a csapatot. Tehát nem kell nagyon aggódni, miután egy ideje beszélgettek már, biztosak lehettünk benne, hogy nem ellenségek. Kicsit untam magamat, ezért egy fának dőltem neki és úgy vártam társam érkezését. Miután visszajött tudatta velünk a helyzetet, majd feltetette a továbbhaladás ötletét. Ezután elindultunk abba az irányba, ahonnan a felderítő csapat jött. A sétánk végén hangos kacarászást és ordibálást hallottunk. Nem hittem a fülemnek, ezek a fickók, azt hiszik máris övék a világ és rögtön nekiállnak mulatozni? …Nos, mivel többen vannak, mint mi, ezért meg kell lepnünk őket, ami pedig nem lesz egyszerű. - Mondta a hímnemű társam, bár ez szerintem mindenki számára egyértelmű volt. Majd egy faágat vett magához és elkezdett rajzolgatni a földbe. - Ha jól tudom, akkor te, Sakura szél elemű vagy, Shaichi pedig tűz, és szél. - Valószínűleg a hokagétól tudta meg az elemeinket, de ezt egyelőre félretettem. - Sakura, te a legyeződdel szélvihart tudsz kelteni. Ezt ki használhatjuk, hogy meglepjük vele az ellenséget. Shaichi, ha egyesíted a szél és a tűz jutsukat, akkor könnyedén porrá égetheted a tartalékaik nagy részét akár egy támadással is. Amíg ti ezt elvégzitek, elkerítem a területet, hogy még csak véletlenül se tudjanak megszökni. - Én benne voltam a tervben és ezt igyekeztem is a társaim tudtára adni.
- Nekem megfelel a terv, tekintve, hogy te vagy a „harmadik fél”, ráadásul nekem nincs jobb ötletem. - Majd rögtön kézjelekbe is kezdtem, méghozzá a Hi Bunshin no jutsu kézjeleit végeztem el. Amint végeztem a kézjelekkel, három hozzám hasonló tűzklón jelent meg, majd ismét kézjelekbe kezdtem, méghozzá a Doragon Narijukiéba, a tervem az volt, hogy először a klónjamiat beküldöm a csatatérre, addig én pedig fentről „tisztítom” a terepet.
Vissza az elejére Go down
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue36000/40000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2009 9:04 pm

Hitoroshi Daisuke: Sajnos megint nem tudsz időben írni, sajnálom, de ismételten 50 chakra büntetéssel kell sújtsalak, megkérnélek, hogy aktivizáld magad, evvel a karaktereddel is utoljára írsz majd ...
Vissza az elejére Go down
Gaisuke DaizoHozzászólások száma : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 04.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue26450/30000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (26450/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2009 10:45 pm

//Octopus csapat likvidálása//

A visszatérésem a faluba nagyon csendesen zajlott le, csak a kapuőrök tudtak róla. A megérkezésemkor azonnal leadtam a naplómat a Tsuchikage-nak, majd megkértem hogy bízzon meg valamivel. Ekkor kaptam a feladatot hogy végezni kell az Octopus csapattal. Alig hagytam el Iwagakure-t már is egy genin sietett utánam hogy átadjon egy papírt. A Tsuchikage küldte. A papír a csapat adatait tartalmazza amit eddig megtudtak róluk.
A hosszú utam alatt alaposan elraktároztam magamban minden információt. Rio Han-t nagyon érdekesnek találtam: képes volt elbánni 2 ANBU-val egyetlen Katana segítségével. Még a vezetőjüket tartottam arra érdemesnek hogy megküzdjek vele.
Hetekbe tellett mire elértem a Tűz országának a határát, ahol gyülekeznünk kellett. Úgy tűnt én érkeztem utoljára, mivel már elég szép számban jelen voltak. Alaposan szemügyre vettem a többieket, majd hirtelen ökölbe szorult a kezem. Néhány levél ninja is részt fog venni a harcban. Ha nem lenne ez a feladatom, akkor habozás nélkül támadásba lendülnék, de így...
- Jó napot kívánok mindenkinek! A küldetésünk, remélem mindenki tudja, hogy likvidáljuk az Octopus nevű bűnszervezetet. Az első dolgunk a csapatokra szakadás volna, mert igen nagy feltűnést keltenénk, ha egyszerre ennyien behatolnánk az ellenség területére. Tehát, megkérnélek benneteket, hogy alakítsatok ki, mondjuk négy darab két fős csapatot, az egyikhez pedig "beverődöm" 3-nak. - az ANBU szavai nagyon nem tetszettek.
- Nekem mindegy ki a társam, csak ne konohai legyen! - jelentem ki teljesen érzelemmentes arccal.
Végig nézek a többi harcoson, hogy felmérjem ki jöhetne esetleg szóba. Első ránézésre nem tűnik egyik ninja sem jó választásnak, ezért rájuk bízom a döntést:
- Nem tudom hogy ki lenne jó "társ" mellém, ezért hagyom hogy valaki más válasszon ki. - a társ szót kicsit cinikus hangon mondom. - Viszont ismétlem, konohai nem kell!
Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue30700/36000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimePént. Nov. 27, 2009 11:38 pm

//Octopus csapat likvidálása//

Reggel kissé félve keltem fel, a nemrégiben kiküldött ANBU csapat tér vissza. Mint az ANBU kapitányának, a hokage után nekem tesznek jelentést. Ám sajnos csak egyetlen egy ember tért vissza, a jelentése nem volt túl hosszú. Ezután rögtön a boncolóterembe indultam el, ahol tudatták velem az eredményeket, majd a sikertelen küldetés miatt, a hokage engem is kiküldött a harcmezőre. A csapat, amely összegyűlt egész nagy volt, szinte az összes Octopus tagra jutott egy fő. Minden országból érkeztek résztvevők, majd az előző küldetés túlélője szólalt meg. Miután elmondta, hogy csapatokra kell oszlanunk, páran már ki is alakították a csapatokat, ám volt egy-két probléma, amely kissé zavart. Majd kisvártatva én is megszólaltam. Életemben először használtam az újonnan szerzett rangomat, arra hogy rendet tegyek.
- Mint a konohai ANBU kapitánya, tulajdonképpen én vagyok az egyetlen, aki tudja, hogy min mentek keresztül ezek az emberek, a helyetekben örülnék, hogy Kaio adott lehetőséget a csapatok kiosztására, ám úgy gondolom rosszul döntött. Az azonos országból érkezők egy csapatba tömörülnek, Ken hozzátok csatlakozik Kaio, amíg én hozzád csatlakozom! – Mondtam a föld országbeli shinobira nézve.
Vissza az elejére Go down
Miya SakuraHozzászólások száma : 53
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 04.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue26200/30000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (26200/30000)
Szint: Jounin szint
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeVas. Nov. 29, 2009 10:11 pm

×Árulás a levelek közt×

* Mint az kiderült a csapat chuuninokból állt, akik felderítőmunkát végeztek, s bár sokra nem mentünk velük, azért egy értékes információt társunk kapott tőlük. Mégpedig, hogy nem messze innen egy tábor leledzik. Nyilván az árulóké. Torashiro úgy döntött, továbbmegyünk, míg le nem megy a nap.
Már jócskán közeledtünk az este felé, mikor röhögés törte meg az erdő békéjét. Rátaláltunk a táborra! Vezetőnk javaslatához híven, a rajtaütés mellett döntöttünk, terve tökéletes volt, nem nagyon lehetett volna vele vitatkozni.
Az azért szöget ütött a fejemben, honnan tudhat arról, mi az elemünk. Majd megállapodtam annál a variációnál, hogy nyilván Tsunade-sama világosította fel.
Miután Shaichi akcióba lépett én sem késlekedtem. Legyezőmet két kezemmel szorítva lendítettem meg egy bokor árnyékából, majd elkiáltottam a technikám nevét. *

- Daikamaitachi no Jutsu!
* A technika a Kamaitachi no Jutsu erősebb formája, ezért képes letarolni pár fát, ami jelentősen növelheti esélyeinket, hisz ellenfeleink nem tudnak elrejtőzni. Azonban, mi sem, tehát ez egy negatívum lehet. Bár, ha Shaichi tűz elemű jutsuját, belenyomja a szélviharomba, nem hiszem, hogy okunk lenne elrejtőzni, hisz ezzel akár el is dőlhet a csata. Mindenesetre elvégeztem egy Kawarimit, hátha rosszabbra fordulnak a dolgok... *
Vissza az elejére Go down
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue20000/26000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeKedd Dec. 01, 2009 6:16 pm

//Árulás a levelek közt – Mesélő//

Az idő már kezdett későre járni, hiszen egyre sötétebb és sötétebb lett, ami csak jót jelentett a kis csapat számára. A sötétségnek hála még láthatatlanabbul közlekedhettek a táborban, és körülötte, mint mindig.
A táborozó árulókat meglepetésként érte a támadás, hiszen nem számítottak látogatóra. Hallatszott, ahogy néhány – valószínűleg magasabb ranggal rendelkező ninja szájából – parancs hangzik el. Nagy zűrzavar kerekedett, és a legtöbben össze-visszarohangáltak. Kissé meglepőnek tűnhetett, hogy a tábor lakói eszeveszetten sikoltozva futkároznak egyik sátortól a másikig. Valószínűleg a vezérüket keresték, aki ezt az egészet kitervelte.
Torashiro a Katon: Hibashiri no Jutsu-val megpróbált minél kisebb körben egy tűzgyűrűt létrehozni, hogy a menekülni próbálók csapdába eshessenek. Amíg Sakura és Shaichi elterelték a figyelmüket, a vezetőjük megtette ezeket a lépéseket, s hamarosan hatalmas hőség kerítette hatalmába a tűzgyűrűn belül lévőket. Már csak a vezetőjüket kell megtalálni ahhoz, hogy megállíthassák a lázadást, hiszen ha nincs vezér, akkor csapat sincs, így a lázadók visszavonulnak.
Torashiro zihálva érkezett meg előbb Shaichihoz, majd Sakurához, hogy külön-külön értesítse őket a továbbiakról, miszerint az áruló csoport vezetőjét kell minden áron megtalálniuk. Talán nem lesz olyan egyszerű dolguk, mint ahogy az eddig látszott, hiszen még senkinek se sikerült kideríteni, hogy ki lehet az árulók vezetője.
Vissza az elejére Go down
http://bleachszerpjatek.forumotion.net
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue36000/40000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeSzomb. Dec. 12, 2009 7:04 pm

//Octopus csapat likvidálása//

Közérdekü közlemény:
Mostantól Hitoroshi Daisuke és Akamitsu Asato irányítását én veszem át, amíg nem lesz aktív...

Csoport mesélés: Miután Shaichi szavaira többen is meglepődtek, vagy akár hangot is adhattak nem egyetértésüknek, a konohai ANBU vette át a szót.
- Az azonos országokból érkezőket megkérném, hogy alakítsanak egy-egy csapatot, én pedig Ken csapatához csatlakozom. A maradék két ember is lakítson egy csapatot! Majd megkérném a három jelenlévő ANBU kapitányt, hogy vegye át a papírt, amiben le van írva, hogy milyen útvonalon közelítik meg a bázist! - Majd egy bokorból egy ninja ugrik elő, mire többen is előkapjátok fegyvereteket. Ám a vezetőtök, nyugodtan közelit az újonnan érkező felé és beszélgetésbe elegyednek. Pár perc után távozott is az idegen, ám előtte még átadott pár papírt a küldetés vezetőjének. - Változott a felállás, a hokage-sama azt a hírt kapta, hogy az octopus-csapat tagjai nem csupán nyolcan vannak, hanem 8 vezetőjük van, akik úgy 10 genin szintű ninja felett uralkodnak. A genin szintű ninjákról is nekünk kell gondoskodnunk, szerencsére a hokage-sama megtudott egy-két dolgot a helyzeteikről. Általában ötös csoportokban közlekednek, így minden itt felosztott csapatnak négy csoporttal kéne végeznie, fejenként két csoporttal. Ezeken a papírokon megtaláljátok a csapatok elhelyezkedését. - Mondta majd a három ANBU kapitánynak átadott egye-egy papírt, majd magának is megtartott egyet.- Sok sikert mindenkinek, találkozunk a helyen!

Egyéni / csapatonként/ mesélés:
Zakari Ken és Fumetsu Kyuusaisha: Ti a tűz országában található genineket intézitek el. Úgy fél órányi út után /amit beszélgetéssel is tölthettek út közben./ pár 14-15 éves kór körüli ellenféllel találjátok szembe magatokat. A fejpántjukon egy kivehetetlen valami van. Egy jó tervvel, akár pár perc alatt is végezhettek ellenfeleitekkel, akik öten vannak ....
//Köv. post: Konoha melletti erdő//


Hanimi Kaname : Ti Asatoval a víz országát takarítjátok meg az Octopusos geninektől. 20 percnyi út után a az erdőben találkoztok öt fúra fejpánttal rendelkező geninnel. Asato rád bízza, hogy találj ki egy tervet. Hajrá!
//Köv. post: Víz országa- erdők//

Natsuki Shuichi: Ti Daisukeval a szél országát kapjátok. Nem telt sok időbe és tlálkoztatok az octopus csapat genin szintű tagjaival, szám szerint öttel. A sivatagban nincs sok esélyetek bújdosni, úgyhogy rögtön egymásnak estek ...
//Köv. post: Szél országa- végtelen sivatag//

Doragon Akudo Shaichi és Gaisuke Daizo: Nektek a föld országát kell megtakarítanotok a szemtelen geninektől, ti is találkoztok az öt geninel, akik mit sem sejtve haladnak. A tervet rátok bízom ...
//Köv. post: Föld Országa - Sziklás Vidék//(Ide kérném az egyik társmesélőmet, hogy meséljen, továbbá, ha valaki máshova is szeretne mesélni jelezze pmben ..)

A papír tartalmát nem írom le pontosan, elég legyen annyi, hogy a vezetők tudják mi merre van ...
Vissza az elejére Go down
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue30700/36000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeSzomb. Dec. 12, 2009 7:17 pm

//Árulás a levelek közt//

Miután a rajtaütés sikeres volt, az árulók fejvesztve osztották a parancsokat és keresték a vezérüket. Közben több ellenséggel végeztem én és a klónjaim is, amikor Torashiro megtalált és elmondta, hogy a vezért kéne elintézni.
- Hármunk közül valaki menjen ki a tűzgyűrűből és ott keresse a vezért, az is megeshet, hogy számított támadásra és észrevett minket, mielőtt támadtunk volna és lelépett. Ha még most elkezdjük keresni, akkor még utolérhetjük, ám az itteni harcot kihasználva nagy előnyre tehet szert, ami után ismételten kialakíthat egy csapatot, amivel megint csak megtámadna egy nemzetet. Ha senki más nem vállalja, akkor én elkezdem keresni a tűzgyűrűn kívül, de ha Te vagy Sakura elvállalja, nekem az is megfelel ...
Vissza az elejére Go down
Miya SakuraHozzászólások száma : 53
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 04.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue26200/30000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (26200/30000)
Szint: Jounin szint
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeCsüt. Dec. 17, 2009 6:50 pm

Árulás a levelek közt

Támadásunk sikeresen felkavarta a táborlakók életét. A zűrzavar és az általunk birtokolt meglepetés ereje javunkra fordította a harcot.
Az árulók fejvesztetten, vagy épp kábán szaladgáltak a tűzgyűrűben, mint a hangyák, nemigen tudták felfogni, mi is történt velük. Ez volt a mi szerencsénk, hisz nem biztos, hogy ha nem sikerül a rajtaütés, akkor is ilyen eredményesek lettünk volna.

- Szerintem neked kéne utána menned, mégis csak jobban ismered, hátha jobb belátásra tudod bírni. De ha megtalálod, mindenképp szólj nekünk, vagy jelezz valamiképp, hogy segíthessünk!
Közben észrevettem egy feltápászkodni készülő nőt, aki valószínűleg támadni akart. Shunsin no Jutsuval ott termettem mellette és az összecsukott legyezővel egy ütést mértem a hátára, amitől azonnal visszarogyott a földre.
Hogy megkönnyítsem a vezér után induló dolgát, úgy döntöttem, hogy lefoglalom a még ép ninjákat és felveszem velük a harcot.
Legyezőmet hátamra tettem, majd a kézjelek után elkiáltottam magam.

- Atsugai no Jutsu!
Vissza az elejére Go down
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue20000/26000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimePént. Dec. 18, 2009 6:15 pm

//Árulás a levelek közt – Mesélő//

A rajtaütés, és a csapda felállítása sikeresen ment végbe, aminek hála mindenki a tűzgyűrűn belül ragadt. Már csak egyetlen egy lépés választotta el a csapatot a győzelemtől. Meg kellett találniuk a vezért, és végezni vele. A vezér olyan, akár a testnek a fej. Ha levágjuk a fejet, a test többé nem mozdul, meg hal. Talán ha végeznek az összeesküvők vezetőjével, képesek lesznek térdre kényszeríteni a csapatot.
Alig néhány méterre a kis csapattól, néhány shinobi egy férfit védve próbál kijutni a csapdából. Valószínűleg a vezetőt próbálják kimenekíteni. Ezt mindenképp meg kell akadályozni, hiszen ha megszökik, egy újabb csapatot állít össze, hogy aztán ismét megtámadhassa a kiszemelt ország vezetőjét.
- Három oldalról támadjuk meg őket – kezdte. – Sakura jobbról, Shaichi balról, én pedig hátulról. Elől pedig ugyebár a tűzfal lesz.
Miután befejezte, tekintetét két társára emelte, majd egy bólintással jelezte, hogy indulhatnak. A vezért kimenekíteni próbáló csoport négy fős volt.
Vissza az elejére Go down
http://bleachszerpjatek.forumotion.net
Doragon Akudo ShaichiHozzászólások száma : 152
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Aug. 11.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue30700/36000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (30700/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeKedd Dec. 22, 2009 11:27 am

//Árulás a levelek közt//


Miután tőlünk nem messze észrevettünk egy csoportot, amelyről szinte lerítt, hogy a vezérük is ott van, Torashiro rögtön elmondta a tervet és el is indult a csapat felé. Én rögtön kézjelekbe kezdtem és a földre csaptam, majd a kígyóm rögtön a föld alá kúszott. Nyilván tudta, hogy mi a dolga. Ismét kézjelekbe kezdtem és a kezembe vettem egy kunait, majd mikor elég közel érek a csapat egyik tagjához a jutsum végrehajtom és a fegyverem úgy másfél méter hosszú lesz, amivel átszúrom ellenfelem testét. Ha pedig egy fickó ismét támadna, a kardommal próbálom védeni a támadását és a kígyómmal végeztetek vele. Remélhetőleg a vezérük nem lesz olyan erős és gyorsan tudunk végezni vele. Ám, ha túl hosszúra nyúlna a harc, félő lenne, hogy a társai be akarnak csatlakozni. Valahogy meg kéne akadályozni, hogy észrevegyék a vezérüket. Lehet jobb lenne, ha a tűzön kívül harcolnánk, de akkor pedig le tudna lépni.
Vissza az elejére Go down
Uchiha KarasuHozzászólások száma : 44
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 31.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue26900/30000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (26900/30000)
Szint: Missing-nin (Jounin szint)
Kekkei Genkai: Sharingan

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeHétf. Dec. 28, 2009 12:26 pm

[A rejtélyes épület]

Látszólag fölöslegesen jöttem el, ezért halk sóhaj kíséretében nézelődni indultam. Néhol láttam egy-egy ninját, ám ilyenkor a legnagyobb tömegekben elvegyültem, ezért nem vettek észre. Ahogy jártam az utcákat, két férfi beszélgetését hallottam meg, akik egy épületről, és Orochimaruról beszéltek. A fehér kígyó mindig is vadászott rám Sharinganom miatt, ám hála klánom egy fiatal tagjának, mára felhagyott az Uchihák gyűjtésével. Viszont még mindig vannak olyan dolgai, amelyek nagyban zavarják tevékenységemet. Rövidesen tudatosult bennem, hogy muszáj odamennem, nekem kell elpusztítanom azt az épületet.
Gyorsan elmentem megvenni a szükségeseket az útra, majd elindultam a Tűz Országának határa felé. Utam eseménytelenül telt.
~ Vajon mi célt szolgál az az épület? Esetleg az Átok Pecséttel van összefüggésbe? Vagy Orochimaru kísérleteivel? Örökélet?
Gondolkoztam el. Míg Konohagakure kutyája voltam, rendkívül sokat tanulmányoztam eme kígyóbűvölő férget. És amiket olvastam róla, azok alapján semmi jóra nem számíthatok. Orochimaru egy olyan shinobi, aki erőlködés nélkül végzett két kagevel is. És lehetséges, hogy még a Villámló Pengével sem lehet ezt mondani. Legalább is ezt olvastam Kakashi egyik jelentésében.
Hamarosan megérkeztem az Országhatárhoz, ahonnan a Hang Országa felé vettem az irányt.
Vissza az elejére Go down
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
Tűz Országa - Országhatár Left_bar_bleue40000/40000Tűz Országa - Országhatár Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitimeKedd Dec. 29, 2009 6:51 pm

// A rejtélyes épület - Karasu cselekményszála //

Karasu úgy vélte nincs szükség arra, hogy tovább pocsékolja az időt, ezért útnak indult a Hang Országa felé. Előtte persze megvásárolta a szükséges dolgokat útjára.

Már egy jó ideje haladt előre, s valószínűleg nem is járt már távol az ország határától. Ám ekkor egy férfit vehetett észre, s sajnos a másik fickó is azonnal meglátta. Jobban megnézve egy Hang Jounin volt, ki rögtön előrántott egy katanát.
- Háháhá! Azt hitted át tudod verni a nagy Orochimaru- samát idegen? Ne is titkold, tudom, hogy amiatt az épület miatt vagy úton, amely csak nem régen tűnt itt fel. Hát rossz hírem van öcsi! Nem engedhetlek át.- mondta a shinobi, hangjából kivehető volt a nagy önbizalma, ami talán alaptalan. Minden esetre úgy tűnt az ifjú Uchihának nem maradt más választása, ki kell iktatnia a férfit. Menekülni, valamint elrohanni hagyni is nagy hiba lenne, elvégre bizonyosan jelentené a társainak, abból pedig még több konfliktus születne. Bár az alaknak még esze ágában sem volt kereket oldani. Lassú léptekkel közeledett Karasu irányába. Ha egy kissé is ismerné a kiszemelt egyént, valószínűleg azonnal erősítésért rohanna.
- Na mi van? Át akarsz jutni, vagy inkább öljelek meg unaloműzés képen?- kérdezte a ninja, maszkja alatt meg egy elvetemült mosoly húzódott meg. Egy pár másodpercig nyugodtan bandukolt, viszont ebbe beleunt, s a Shunsin no Jutsu segítségével Karasu felé rontott. Amikor odaért, fegyverével megpróbálta lecsapni az Uchiha klán leszármazottját.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Tűz Országa - Országhatár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tűz Országa - Országhatár   Tűz Országa - Országhatár I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Tűz Országa - Országhatár
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Tűz Országa-
Ugrás: