★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Takimi Miyako

Go down 
SzerzőÜzenet
Takimi MiyakoHozzászólások száma : 29
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 08.

Karakterinformáció
Chakra:
10600/14000  (10600/14000)
Szint: Chuunin (1. szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Takimi Miyako   Szomb. Aug. 08, 2009 10:57 pm

Név: Takimi Miyako
Kaszt: Chuunin
Nem: Nő
Ország: Hi no Kuni (Tűz országa)
Falu: Konohagakure (Levelek Közt Rejtőző falu)
Kor: 14 év
Vércsoport: A+
Születési dátum: június 12.
Chakra beállítottság: Suiton (Víz)
Felszerelések: 5 kunai, 5 shuriken, 10 robbanó cetli, 2 kakute
Kinézet: 166 cm magas, 50 kg, normál testalkatú, barna, tépett haja és kék szeme van, felsője fehér, kék szegéllyel és a hasát szabadon hagyja, fehér szoknyát hord, hosszú ujjatlan kesztyűje világoskék, ninja szandálja sötétkék és fejpántja a nyakában van, ékszerként toll fülbevalókat és karkötőket visel
Jellem: Nem igazán szeret beszélni a múltjáról, azon kívül barátságos lány. Szívesen segít másokon, de ha valaki magára haragítja, akkor elég keményen tud visszavágni. Könnyen szerez barátokat, ezt főleg különleges kisugárzásának köszönheti. Néha elég titokzatos, viszont ez is inkább pozitív jelző nála, mint negatív.

Előtörténet: Nagyjából 16 évvel ezelőtt történt, hogy egy nap Kirigakure no Satoba vendégek érkeztek. Kereskedőknek mondták magukat és szállást kértek a helyiektől. Voltak páran, akik gyanakodtak az idegenekre, de senki nem vette őket komolyan, hiszen a jövevények nagyon kedvesek voltak. Az egyik kereskedőt Hakago Fuukinál szállásolták el, aki egy jounin rangú kunoichi volt. Takimi Shisu azonnal beleszeretett a nőbe és érzései legyőzték őt, tehát elárulta a tervüket, ami egy rablás volt. Egy tekercset akartak megszerezni a faluból és kereskedőnek álcázták magukat, hogy eltereljék az emberek figyelmét. Fuuki azonnal értesítette a ninjákat és csapdát állítottak a tolvajoknak. Szerencsésen elfogták őket, áldozatot nem követelt egyik oldaltól sem. Persze rájöttek, hogy Shisu árulta el a tervet és bosszút esküdtek ellenük, de nem valósult meg. Két szerelmes viszont egyre közelebb és közelebb került egymáshoz és egy év után össze is házasodtak. Aztán ismét eltelt pár hónap és megszületett Miyako, az pár első és egyetlen gyermeke. Fuuki és Shisu is szeretett volna még pár csöppséget maga köré, de a sors közbeszólt. Először inkább halasztották a dolgot, vártak, amíg a kislány kicsit nagyobb lesz. Sajnos ez a várakozás lett a hibájuk.
Egyik nap, amikor már a kis Miyako betöltötte a negyedik életévét, nagy tragédia történt. Fuuki éppen egy könnyebb küldetésen volt, de már épp tartott hazafelé. A férj vigyázott a kislányra, hiszen ő már régen visszavonult. Éppen az origami hajtogatás művészetét mutatta be lányának, amikor arra lett figyelmes, hogy valaki betörte a bejárati ajtót. Gyorsan elment, hogy megnézze, mire egy maszkos férfival találta szembe magát. Az ismeretlen levette az álarcát és Shisu rögtön fölismerte az elárult társa öccsét. A shinobi elvigyorodott és elmondta, hogy eljött fizetni a férfi tetteiért. Közben a kíváncsi Miyako is előre merészkedett és látta, amint apja egy ijesztő alakkal néz szembe. Gyorsan odarohant apjához, ezzel elkövetve az egyik legnagyobb hibát, ami csak lehetséges. Az ajtóban álló ninja Shisu vállát átszúrta a katanájával, a kislányt pedig egy mozdulattal nekivágta a falnak. Miyako száján vér csordult ki és elájult. Az apa nem tudott semmit tenni, ájult lánya látványától megbénult, ráadásul a válla is fájt. A ninja egy újabb szúrással végzett az árulóval, mert most már a szívét szúrta át. Már indult volna a kis Miyako felé, amikor jó pár shuriken állt a hátába. Megfordult és Fuukit látta, amit gyűlölettel a tekintetében közeledett felé. A nő elvesztette az ítélőképességét, amint meglátta a férje holttestét és azt hitte, hogy a lánya is halott. A dühtől annyi erőre tett szert, amennyit tiszta fejjel sosem tudna produkálni és legyőzte a támadót. Amikor letérdelt kislányához és fejét a mellkasára hajtotta, meghallotta a halk szívdobogást. Ez azt jelentette, hogy lánya mégsem halt meg. Azonnal a kórházba vitte, ahol megfelelő ellátást kapott.
Néhány nappal később vitte haza Miyakot a kórházból. A kislánynak nem esett komoly baja, de sokkot kapott és az orvosok azt mondták, hogy soha nem lesz képes ninja életet élni. Persze a nagyokosok tévedtek, mert Miya hiába félt a ninja léttől, apja emléke erőt adott neki és megbeszélte anyjával, hogy hat éves korában beiratkozik a Ninja akadémiára. A nő viszont úgy döntött, hogy elköltöznek egy biztonságosabb helyre, ahol nem kell a kislányának ilyen szörnyűségeket átélnie. Néhány nappal később ellátogatott a Mizukagéhez és kérvényezte, hogy vándor ninja lehessen. A falu vezetője nehezen egyezett bele, mert Fuukit tartotta az egyik legjobb kunoichinek a faluban. A nő azzal érvelt, hogy itt már csak egy áruló férjeként tekintenek rá, s bár a falu régen véres hírnévvel rendelkezett, kicsit megváltoztak azóta a dolgok. A Mizukage végül belement a dologba, így Fuuki törvényesen hagyhatta el a Ködben Rejtőző Falut. Összecsomagolt és Miyakoval együtt útra kelt, hogy szebb és jobb teremtsem maguknak. Néhány hétig csak vándoroltak az országok között, nem tudtak sehol sem megállapodni. Végül megérkeztek Konohagakure no Satoba, ahol elég sok időt töltöttek. A jounin nő rájött, hogy itt boldog élete lehetne a lányának, ráadásul az egyik unokatestvére is ebben a faluban élt. Miután ezt eldöntötte, végleg letelepedtek Konohában, de az asszony sosem mondta el a teljes igazságot az eddig történtekről. Úgy vélte származása miatt megvetnék őt, de még jobban aggódott Miyakoért. Egy idő után már senkinek nem tűnt fel a két új jövevény, befogadták őket.
A másfél év nagyon hamar elrepült, Miyako betöltötte a hatodik életévét, s éppen ezért ideje volt beíratni a Ninja Akadémiára. Ugyan félt egy kicsit, de izgalommal is eltöltötte az előtte álló feladat. Az akadémián viszonylag sok barátot szerzett és a fiúk körében is népszerű volt. Ez még jobban segítette abban, hogy elfogadja a shinobi lét szépségeit és pozitívumait. Sajnos anyja nem igazán tudott neki segíteni a gyakorlásban, mert sokszor kapott hosszabb megbízatásokat. Ilyenkor Miya mindig valamelyik barátjánál lakott és az összeszokott baráti kör együtt tanult és gyakorolta a jutsukat. A Takimi lány nem igazán számított él tanulónak, bár az esze megvolt hozzá, sőt ő volt az egyik legokosabb diák. Teltek múltak az évek és az akadémiai korszak már el is repült. Elérkezett a genin vizsga ideje, amelyre már régóta vártak az ifjú ninja növendékek. Az első feladat egyszerű volt, néhány alap kérdést tettek fel a tanulóknak és a helyes válaszok száma alapján kaptak pontokat. Aztán következett valamelyik akadémián tanult Ninjutsu. A technika kivitelezését szintén pontozták, a kézjelek és a chakra összegyűjtése alapján. Persze Miyako sikeresen vette az akadályokat és az órán alig tevékenykedő lányról kiderült, hogy nagyon is tehetséges kunoichi. Miután átnyújtották neki a fejpántot, a nyakában helyezte el és boldogan sietett haza anyjához, hogy elújságolja a hírt. Anyja szerencsére otthon volt, és amikor meglátta az újdonsült genin nyakában a hitai-atét, örömében elsírta magát. Mindketten nagyon boldogok voltak és együtt beszélgettek a régebbi időkről.
Két nappal később Miyako bekerült egy genin csapatba, két fiú mellé és egy mogorva, de annál profibb jounin férfit kaptak kiképzőjüknek. A csapattársai, Kazuma és Tangeki még az akadémián kialakult baráti körhöz tartoztak, így nem volt ellenségeskedés vagy féltékenykedés a csapatban. Nagyon jól tudtak együtt dolgozni a küldetéseken és a hangulat is mindig jó volt. Persze ez nem a missziók kárára ment, sőt inkább jobban teljesítettek, ha a humor jelen volt. Chiziru-sensei nagyon szigorúan vette az edzést és mindig keményen bánt a tanítványaival. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen mindhármuk fizikai és szellemi képességei sokat fejlődtek a gyakorlatok során. Megtanulták a fára mászás és a vízen járás technikáját, amellyel fejlődött a chakrakontrolljuk. Utána következett a test megedzése, mert Chiziru mindig is fontosnak tartotta egy shinobi megfelelő erőnlétét. Miután ezzel megvoltak, elkezdődhetett az elemi edzés. Persze előtte a chakrapapír segítségével megállapították a három genin beállítottságát. Kazumának Katon lett, Tengekinek Fuuton és Miyakonak Suiton. A lány örült is meg nem is, hogy víz elemet kapott. Egyik részről ott voltak a jó védekező jutsuk, a másik részről viszont társainak erősebb elem jutott és ez zavarta a lányt. A mesterük tanított a fiúknak egy-egy elemi technikát. Miyakonak az egyik legegyszerűbb Suiton jutsut, a Mizu Bunshin no Jutsut tanította meg a sensei egyik barátja. Nemsokára eljött a chuunin vizsga ideje, viszont a tanítójuk úgy látta, hogy még egy fél év gyakorlás nem árt a csapatnak, hiszen még csak 12 évesek voltak. Éppen ezért sokkal keményebben fogta a társaságot és elhatározta, hogy már eleve chuunin szintű ninjákat fog elküldeni a megmérettetésre. Miyakonak talált egy külön tanárt, aki szintén Víz elemű volt, így sokat tudott segíteni a lánynak, mivel a sensei nem értett ehhez az elemhez. Egészen jól megtanulta irányítani a Víz elemet, bár ez nem volt annyira meglepő, hiszen Kirigakurében született.
A fél év nagyon gyorsan elrepült és elérkezett a nagy nap, vagyis a Chuunin vizsga ideje. A három fiatal nagyon várta már, és amikor kiderült, hogy Kumogakuréban fogják megrendezni, még jobban felébredt a kalandvágyuk. Az út alatt végig arról beszéltek, hogy milyen taktikákat fognak bevetni. Amikor megérkeztek a Villám országának rejtett falujába, még nem tudták, hogy milyen kihívások várnak itt rájuk. A Chuunin vizsga első fordulója egy taktikai játékban nyilvánult meg. Itt azt tesztelték, hogy egy ninja mennyire ismeri a másik embert és a környezetét, valamint azt, hogy mennyire bízik társaiban. Először a csapat egyik tagja bement egy szobába, ahol papírok és íróeszközök voltak. Egy kódot kellett írni, amelyet csak akkor lehet feltörni, ha a csapattagok nagyon jól ismerték egymást. Először Tangeki ment be és megírta a feladatot, majd szólt a két társának, hogy egyikőjük menjen be. A felügyelő ninja Miyakot választotta következőnek, aki a megadott időn belül képes volt feltörni a kódot, hiszen sokat beszélgettek Tangekivel, így elég jól ismerték egymást. Aztán egy még kétszer megismétlődött a tagok váltogatásával. Viszont, aki egyáltalán nem ismerte a társait és nem is bízott bennük, az nagyon pórul járt. A csapda az volt az egészben, hogy elhitették a résztvevőkkel, hogy a csapat minden tagja rosszat akar a másiknak és voltak, akik tényleg bedőltek. A másik forduló és terepismereti gyakorlat volt, ahol elrejtettek különböző tárgyakat és Genjutsu segítségével nehezítették meg a ninják dolgát. Szerencsére a hármas ezen a fordulón is továbbjutott, majd következett a shinobik közötti harc. Miyako és Kazuma tovább jutott, viszont Tangeki egy erős sunagakurei ninját kapott ellenfeléül, aki sokkal profibban bánt a Fuuton elemmel. Miya egy takigakurei kunoichivel került szembe, aki az egész küzdelem alatt lebecsülte és ez lett a veszte. Kazuma egy kusagakurei shinobit kapott, aki fiatal kora ellenére nagyon jól bánt a Genjutsukkal, de a testi ereje nem volt megfelelő, így a fiú azt használta ki ellene. Miután visszatértek Konohagakure no Satoba, különváltak útjaik: Tangeki bekerült egy képzettebb genin csapatba, ahonnét elment egy tag, Kazuma a Ninja akadémián kezdett segédkezni, mert mindig is jól bánt a fiatalabb tanulókkal, Miyako pedig egyelőre sensei és csapat nélkül maradt. Néhányszor elment veszélyesebb küldetésekre, de általában egy jounin mellé osztották be. Közben elkezdte tovább fejleszteni a Suiton elemet, hogy még jobban tudja használni. Ekkor töltötte be tizennegyedik életévét.


A hozzászólást Takimi Miyako összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 31, 2009 12:22 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
20000/26000  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Takimi Miyako   Vas. Aug. 09, 2009 1:22 pm

Üdv!

Nem mondom, szép előtörténetet írtál, bár az is igaz, hogy aki chuunin akar lenni, annak bizony van mesélni valója az életéről. Very Happy

Termésetesen az elősztoridra nem mondhatok mást, minthogy elfogadom.

Szint: 1.
Chakra: 10.000/14.000
Pénz: 5000 kane

Remélem nem hagytam ki semmit, de ha mégis, legfeljebb kijavítanak. ^^"

Üdv köztünk és kellemes játékot! ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net
 
Takimi Miyako
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: