★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Zakari Ken

Go down 
SzerzőÜzenet
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
30700/36000  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

TémanyitásTárgy: Zakari Ken   Hétf. Aug. 10, 2009 11:51 am

Név: Zakari Ken
Klán: Ken /régebbi nevén Kenkage/
Ország: Villám ország, majd Tűz ország
Falu: Kumogakeru, Konohageru
Kasz: ninja
Szint: Jounin
Kor:22
Felszerelés: Fegyverekre nincs szüksége, csak egy tekercset hord magánál.
Kínézet: Küldejét mindig változtatja, de általábban jellemző rá a fehérhaj. /A történetben részletezem miért változtatja a kinézetét./
Jellem: Kifejezetten erős jelleme van, magabiztos, ám de mindent fél vállról vesz, kívéve, ha tanításról, vagy küldetésről van szó akkor nála komolyabb és cél tudatosabb ember nem nagyon van.
Vércsoport: 0RH-
Chakra: víz, villám

Klán történet: A Ken klán, régebbi nevén Kenkage klán a Kagék védelmére szentelték az életüket. Szabad fordításban a klán neve "Pengeárnyék". Úgy tartja a szóbeszéd, hogy az első kankage még a nagyobb falvak megalakulása előtt védelmezett egy hatalmas ninját. Azt is mondják, hogy ettől a ninjától kezdve léteznek a a jutsuk, de ez persze csak szóbeszéd. A klán szepmontjából ez azért fontos, mert ettől a ninjától kaptak egy vérvonalképességet a Mirakent. /Tükörpenge/ Ez képesség minden Kenkagéban fellelhető, ám csak ritka esetben tőr ki már a születéskor. Ezért a klánnak vannak szokásaik a szüléssel kapcsolatban. Ezek a szokások: az éppen szülő nő, félre vonul egy vénnel, aki levezeti a szülést. Ha a csecsemőből azonnal felszinre tőr a képesség akkor a szülész vennek kell egy ezüst láncot a nyakába akasztania, ami pecsétként szolgál. A klán mostani tartozkodási helye Komugakeru, de minden országban fellelhető kisebb nagyob Ken klánok. A mostani vezető Grigori Ken akinek a fia Zakari Ken.

Történet:
A nevem Zakari Ken. Jounin vagyok Konohában, és sok remek ninját tanítottam már. Na de nem ezzel kezdem. El mesélem milyen hosszú út vezetett idáig. Születésem a klán szokásos módszerével zajlott, ám de sajnos az én esetem komplikáltabb volt. Születésem pillanatában előtőrt belőlem a Kekkei Genkai képességem, és anyám belehalt az általam okozott sérülésekbe. A vén aki a nagyanyám volt, egy ezüst láncot rakott a nyakamba, de még az se fékezte a támadást. Ekkor egy pecsétet helyezett el a jobb szemőldököm fellett. Mikor abba maradt ez az egész apámhoz vitt, és közölte vele, hogy ritka adományban részesültem, és hogy ezzel ő még nagyobb tiszteletre tett szert, hogy ilyen fiút nemzet. Apám büszke volt rám, de nem tudott sokáig örülni, mivel közölték vele, hogy anyám meghalt. Mire 1 éves lettem, apámat választották a klán élére. Ettől kezdve a nagyszüleim neveltek, mivel apám nem bírta feldolgozni, hogy miattam halt meg a felesége, az anyám. A nagyszüleim remekül neveltek, így egy tisztességes gyerek lettem. 6 éves koromban átköltöztön a Tűz országbeli birtokunkre, mert most ezt látta jónak a klánvezető, az apám. Sokáig itt voltunk, így itt írtattak be az akadémiába. Sokan piszkáltak a piros pecsét miatt ami a fejemen van, amitt foltnak néztek, de engem nem érdekelt, csak amikor felhozták, mindig anyám jutott eszembe, aki csak fényképekről ismerhettem meg.

Akadémiai évek:
Az akadémián hamar kiderült, hogy egy jó eszű gyerek vagyok. Már első évben a sensei-ünkel külön arákra jártam, mivel azt mondta, idén még taníthatja a jövő évi anyagot, csak akkor ha kölön órákra járok. Mivel jobb dolgom nem volt így eljártam senseim lakásába kölön órákra. Itt jobban megismertük egymást, és már nem is a tanulásról kezdtünk el beszélgetni. Senseim akit rionak hívtak, érdeklődött a pecsétem útán, mivel ő rögtön kiszúrta, hogy az nem folt. Elmeséltem neki amit én tudok, és a beszélgetés végére rádöbentem, hogy nem tudom miért van a szemem fölött az a pecsét. Aznap mikor visszaértem a klánbirtokra papámat kezdtem el fagatni, aki hamar beadta a derekát és beszélni kezdett. elmodtaa klánunk történetét, és utána rátért a szemem fölötti pecsét történetére:"... Nos fiam a szemed föllött a pecsét, egy szép, ám tragikus nap emléke. Te még nem tudhatod mert fiatal vagy, de a klánunknak van egy vérvonal képessége, más szóval Kekkei Genkai. Ez nem más mint a Miraken. Ebben a klánban mindenkiben benne van a képesség, ám ezt csak chuunin szint után, egy feltáró jutuval szokták kiengedni. De a te eseted más. Te születésed pillanatában szabadon engedted magadtól, ami tiszteletre méltóvá tett téged a klánon belül. Apád ezért lett a vezetőnk, és sajnos ezért nem kedvel, mert te ölted meg anyádat, aki ő mindennél jobban szereted. Nagyanyád is ott volt a szüléskor, és ő helyezte rád ezt a pecsétet, és nyakláncolt. Ez a nyaklánc is pecsét ként szolgál, de a te esetedben még ez is kevés volt.............................. Akkor most jól figyelj. Elmesélem milyen ez a miraken, útána meg is mutattom. A miraken, másszóval tükörpenge, ha nincs lepecsételve, mint a fiataloknál, akkor az ember körül lebeg. Ezt úgy képzeld el, hogy sok milliárd penge vesz téged körbe, ám ezek nem sebeznek meg téged, inkább pajzs ként védenek. A "tükör a névben arra útal, hogy a pengék felülete, nem fém színű, hanem tükör, ami azért fontos, mivel így az ellenfelek láthatatlannak láttják. A klánunk ezért olyan gazdak, nem kell fegyverekre, felszerelésekre költenünk a pénzt, elég ha a mirakennel forformálsz kardod, kunait, vagy amit akarsz. Most pedig eljött a bemutató ideje.... Nagyapa befejezte mondani valóját ami sokkolt engem deinkább arra figyeltem amit ő csinált. Megkért, hogy az eggyik gyakorló bottal amilyen erősen csak tudom üssem meg. Ezt meg tettem, de mire a bot közelért hozzá apró darabokra vágták a pengék. Ekkor lépett a szobába apám aki a költözés óta csak egy pillanatra láttam. Félre lökte apósát, és felém jött. Ekkor azt mondta:
-Meg bocsátottam fiam! Nem te tehetsz róla, hogy ritka erővel születtél, de nekem ezt évegik tartott felvognom. Sajnálom.
Ekkor megöleltük egymást, és már emelt fővel jártam tovább az akadémiára. A következő kölöm órán elmeséltem mindent Rionak, akit nagyon megleptek a hallotak. Ezek után már hamar telt az ídő, s nem történ semmi számottevp esemény, míg nem eljött a vizsga ideje. 10. életévemet töltöttem akkor, és még mindig fiatalnak számítóttam, de amikor megmutattam mire vagyok képes átengedtek a vizsgán, és megkaptam a fejpántomat.

Geninként:
Mivel tehetségemnek köszönhetően hamarabb végeztem az akadémián, senseim, meg az új társaim törpének csufoltak. Ezekkel nem törödtem, és a végén ők is belátták, hogy "Kicsi a bors, de erős". Mikor 12 éves lettem, a többiek már a 13-14-et taposták. Senseinktől sok jutsut sajátítotunk el, és sok küldetésen vettünk, ebből sok, nagyon sok, takarítés, macska befogás, és kisebb szállítmányok őrzése volt. A sok unalalmas küldetés után jött egy olyan küldetés, amit csak úgy kaptunk, meg, hogy a chuuninokból álló csapatok mind küldetésen voltak. Ez a küldetés egy közveszélyes missing-in elfogása volt, amiben egy ANBU tag is segített, de senseim kérésére vele mehettünk. Igaz ezzel több szabályt is megszegtünk, de apám fedezet minket a hokage előtt. Ezekután elindultunk konoha erdejébe, ahol utoljára látták. Egy kis tó melletti faházban találtunk rá, már holtan. Amikor közzel léptem a hullához, az hirtelen eltünt, és kunaiok száza repült ki belőle. Senseimnek köszönhetően, gyorsan egy fürge test jutsuval kimenekültünk a házból amit a rengetek kunai darabokra szadett. Ekkor az ANBU azt az utasítást adta, hogy ő mögöttönk fog menni, úgy, hogy ne lássák, és mi leszünk a csali, amikor találkozunk a ninjával akkor kerüljük a harcot, és várjunk arra, hogy ő hatástalanítsa. Ezekután elindultunk felderíteni az erdőt. Pár órával később meg találtuk a ninját aki épp egy karavánra támadt. A karavánt védő ninják mind sebesülten feküdtek a földön, csak a jounin vette fel a harcot a missing-ninnel. Ekkor én megszegtem a parancsot, és felvettem egy jounin alakját, és harca indultam. Mivel nem használok fegyvereket, így a földön fekvők fegyvereit kellett használnom. Amíg a ninja felé futottam felvettem 3 kunait, és egy katanát. Amikor senseim észre vette mit müvelek, kunai-vá alakult és az egyik társammal nekem dobatta magát. Így 4 kunaival és egy katanával mentem segíteni a másik jouninnak. Amikor odaártem elbobtam mindegyik kunaimet, és elindultam a katanával. Mindegyik kunai mellé ment, így senseim visszaváltozott, és hátulról lefogta a ninját. Kiabálta, hogy ne foglalkozzak vele, csak szúrjam le a ninját, de minden erőmet beleadva figyeltem arra, hogy senseimnek ne okozzak halálos sérülét, így a ninja vállába szúrtam a kardot, és beletörtem a pengét. A senseim nem sérült, így megragadott, és elvitt onnan. ekkor jelent meg az ANBU tag, és egy genjutsuval hatástalanította a ninját.
-Szép volt, de a parancs megtagadásáért még felelned kell.-mondta nekem, de gratulációját tükrözve megveregedte a vállamat. Ezek útán visszatértünk konohába, a karavánnal a 4 sebesült ninjával, és az alvó missing-ninnel. Ekkor az Anbu tag senseimmel együtt a Hokage elé vitt. Apám még mindig ott volt nála, és éppen sogiztak. Beléptünk, apámnak elkerekedett a szeme.
-Mi történt?-Kérdezte az ANBU tagot.
-Semmi Grigori sama, csak a fia megszegte a parancsomat, és önfejüen támadta meg az elkapott személyt.
-Okozott ezzel valami kárt vagy sérülést,-Kérdezte a Hokage.
-Nem!-felelte az ANBU. -Senseiével együtt remek csapat munkát mutattak be, nekem már csak elaltatnom kellett a ninját.
-Ügyes voltál Zakari, de többször ne szegd meg a parancsot.-mondta a Hokage, és barátságosan mosolygot rám.
Ezután apámmal visszatértem a birtokra. Leültünk beszélgetni, mint férfi a férfival. Apám megdícsért, hogy ügyes voltam, és nem érdekelte az, hogy megszegtem a parancsot. Ezután így szólt:
-Fiam, de egy ritka képességel születtél. Másokat a képességei tesznek nagyá, de te ma a képességed nélkül is nagy tettet hajtottál végre. Azt hiszem itt az ideje annak, hogy elsajátisd a Kekkei Genkai uralmat. A Miraken Sayuut.-Apám ezután levette a nyakláncát, majd megkért, hogy én is tegyem ezt. Miután levettem, a nyakláncom mintha kiszakadt volna a bőrőm kis láthatatlan pengék jöttek ki belőlem. Ezeket a pengéket csak én láttam, meg az aki ebben az álapotban vaan. Láttam, hogy apám körül tornádó ként forognak a pengék. Körülöttem pedig csak lebegtek. Ekkor kérdeztem apámat, miért erősebbek a körülötte keringő pengék. Erre azt válaszolta:
-HA jól megnézed , én teljesen szabadjára engedtem, neked pedig még az erőd nagy része le van pecsételve. HA majd elég éret leszel akkor megtanítalak feloldani a pecsétet.-mondta majd tenyerét kitártotta és egy katanát alkotott a pengékból.
-Láttod ez a Miraken Sayuu. Olyan fegyvert, vagy tárgyat hozol vele látre amit akarsz. HA fegyvert csinálsz, az már látható, kivéve a kunai, azon a tükör felület csak erősebb lesz, így csak bizonyos személyek tudják csak hárítani, akik rendelkeznek például a sharingan nevű Kekkei Genkai képességel.-Mondta, és várta, hogy én is kövessem a példáját. Pár nap edzés után sikerült elsajítítanom a Miraken Sayuut.

Chuunin vizsga:
A vizsgára készülve senseimmel az elemi jutsukra hajtottunk, és kiderítettük, hogy elsődlegesen villám elemű a chakrám, de víz, és szél is található benne, persze ezek még csak a felszín alatt. Így hát kereszteztük a Miraken Sayuut a villám chakrával, így születtet meg a villám magú katana amit mi csak Raitonganak neveztünk el. Ez abból állt, hogy amikor megalkottom a katanát a közepébe chakrát írányítok, és a kard belül sürű villám chakrával van fel turbózva. Ekkor küldték az értesítést, hogy a vizsga pár napon belül kezdődik, és addigra mindenkinek a Föld Országba kell utazni. Az úton sok veszély vár ránk, és ez lesz az első feladat. Miután senseink közölte velünk ezt a tényt, mi azonnal elindultunk. A Fű országon keresztül mentünk, mert úgy volt a legrövidebb. Miután elhagytük a Tűz ország határait és átértünk a Fű országba, azonnal megtámadtak minket, de jó csapat munkának köszönhetően hamar tovább tudtunk menni. Ezek után több támadás nem volt. 2 nap alatt elértük a határt ahol elenőrzések voltak. Miután meggyőződtek róla, hogy nem ellenséges ninják vagyunk átengedtek minket, de egy veszélyes út felé tereltek minket, azt mondták, ez a vizsga második fele, kijutni az útvesztőből. Ez nem tünt nehéznek, mivel Orochi a csapattársam családja vadászninjákból áll, és a fiú is szeretne az lenni, így a nyomokból kikövetkeztette a helyes útat, ám ez egy csapdába vezetett, ahol több ninja is várt minket. Orochival támadásba lendultunk, és fejenként 5-5 ninjával végeztünk. Közben elkerülte a figyelmünket az, hogy Ayamét egyedül hegytuk. Szerencsére talpra esett lány volt, így kihúzta addig amíg egy láthatatlan kunaival /amit ezentúl meimeinek fogok hívni/. Ezútán tovább indultunk, de nagyon fáradtak voltunk már. Ayame gyógyítgatott minket amítől mi jobban, de ő rosszabul lett. Ekkor elértük az útvesztő végét ahol orvosi ninják vártak minket, hogy ellásák a sebesüléseinket. Miután mindannyian jobban voltunk elindultunk a harmadik vizsga helyszínére. Összesen 7 voltunk, abból 3-an konohából, egy csapatban.a vezetők a körülményeket figyelembe véve mindenkit chuuninak nyilvánítot. Ekkor egy hang ország beli ninja vadúl kiabálni kezdett, majd kézjelekbe kezdet, és több hang shinobit idézet meg. Ekkor tudatosult bennünk, hogy megtámadték a föld országot, és, hogy veszélyben vagyunk. Ekkor a csapattal fel vettük a támadóállást és elindultunk. Levettem magamról a nyakláncot, és Miraken Sayuut használtam a ninják ellen. Megtanultam örvényben forgatni magam körül a pengéket, így csak sima taijutsut kellett használnom, mert amelyik ninja közelébe jutottam azt a pengék megvákták. ekkor használtam a Raitongát, amit senseimmel fejlesztettünk. Ezzel a karddal segítettem Orochinak akit 5 fogtak körbe. Majd ketten mentünk megkeresni Ayamét. Mire megtaláltuk a lányt az orvosi sátorban feküdt, és 3 orvosi ninja segített rajta. Megtudtok, hogy egy jouninnak segített, aki még most is több shinobi támad. Ezek után a jounin keresésére indultuk Orochival. Mikor megtaláltuk a ninját az ellenfelei végeztek vele. Orochi rám bízta a ninjákat, amíg ő visszaviszi a sebesült ninját az orvosi sátorba. Ekkor minden erőmre szükség volt ahhoz, hogy felvegyem a harcot a nálam sokkal képzettem ninjákkal. Meimeivel hatástalanítani tudtam párat, de mire észbe kaptam, más egy genjutsu fogságába kerültem. Ezután márcsak arra emlékszem, hogy apám jelent meg előttem, és végzett a ninjákkal. Kiderült, hogy a Föld országa elleni merénylet miatt hívták őt, és még pár ninját a klánunkból. Sikerült minden ninját megölni, vagy elfogni. Minket pedig akik utolsó erönkig harcoltunk a Tsuchikage kitüntetett a hősi érdemrendel. Ezek után a klántagokkal és a csapattal visszatértünk konohába, ahol a Hokage nagy örömmel fogadott minket.


A hozzászólást Zakari Ken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 12, 2009 12:57 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
30700/36000  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

TémanyitásTárgy: Re: Zakari Ken   Hétf. Aug. 10, 2009 2:29 pm

Chuunin korszak:
Miután a Hokagének beszámoltunk a történtekről abban az örömben részesültünk, hogy elit chuuninoknak nevezet ki minket. Ebből azaz előnyünk származott, hogy erősebb jutsukat sajátíthatunk el, így keményebb ellenfélként harcolhatunk a háborukban. Ekkor sajátítottuk el Orochival, aki ekkor már a legjobb barátom volt a Rasengant. Ekkor Orochi 16, én pedig 15 éves voltam. Innentől külön ágaztak útjaink. Orochi a klánjával tanult tovább, és elsajátította a vadászninják minden képességét. Én is a klánomban tanultam tovább. Apám megtanított felnyítni a pecsétet a szemem fellett, így eddig ismert erőm megduplázodott. Megtanítot a Mirake Mira-ra ami a genjutsuk kivédése és visszaküldése miatt fontos támadás. Ekkor közölte velem, hogy visszaküld a Villám ország beli birtokre, edzeni, és villám jutsukat tanulni, mivel az ő véleménye az, hogy ne csak a Miraken miatt legyek elismert ninja. Ezek után egyik nagybátyámtól tanultam a villámjutsukról mindent. Megtanultam a villám hasznos, és ártalmas tulajdonságait. Azt is megtudtam, hogy öl, és gyógyt is egyben. Ha például egy orvosi ninjának nincs kéznél szike, akkor a villám chakráját, addig alakítja, míg nem eléri a kívánt eredményt. Ekkor tanultam meg a Sokkoló éríntés nevű jutsut, amire azonnal építettem egy kombinációt. Ám ez a kombináció nagyon veszélyesnek bizonyult, így csak végső esetben használtam. Miután befejeztem tanulmányaimat a villámjutsuk terén visszatértem konohába, és a Kekkei Genkaink után kezdtem nyomozni. A családi könyvtárban találtam feljegyzéseket arról, hogy létezzik egy végső technika amit eddig csak egy ember élt túl. Ez a jutsu a Miraken Sayonara. Ez abból áll, hogy a használó minden chakráját a pengékbe írányítja, amik ettől megduplázódnak, vagytriplázódnak, és tórnádó szerűen a használó körül mindent elpusztítanak a használóval együtt. Aki ezt a jutsut használja, azt csak egy jól képzett orvosi ninja, és egy Ken klán tekercs tudja megmenteni. Ekkor tovább olvastam, és megtudtam, hogy aki túl élte nem más, mint az apám, és anyám volt azaz orvosi ninja aki megmentette. Ekkor apámat kezdtem fagatni aki csak egy tekercset adott nekem.
-Engem ez mentett meg.
A tekercset eltettem, és a hokage írodájához indultam. Ekkor láttam, hogy egy ismeretlen nő úl Sarutobi-sama helyén.
-Ön kicsoda? Hol van Sarutobi-sama?-kérdeztem
-Meghalt!-hangzott a válasz.
-Orochimaru volt?-kérdeztem, mire a nő csak bológatott.-Akkor ön ki?
-Én vagyok az Ötödik Hokage. Tsunade-sama, ha jól sejtem te pedig Zakari vagy. Épp a minap olvastam a te és csapatod adatlapját. Megkell mondjam, ahhoz képest, hogy akkor 13 éves voltál remekül helyt álltál. De mond csak miért jöttél?-kérdezte mosolyogva.
-Szeretném beadni a kérvényt, hogy Jounin lehessek.
-Hmm. Számítottam arra, hogy felkeressel ezzel a szándékoddal. Szerintem semmi akadálya ennek, de még ezt a vénnekkel megbeszélem. Most kérlek távozz.-Ezután kiléptem a szobából.


Jounin:
Pár nappal később jött egy kis genin a birtokra, hogy a hokage hívatt. Amien gyorsan csak tudtam, már ott is voltam. Ekkor közölte velem, hogy én is teljes jogú jounin lettem, és, hogy sokkal jobb eredményeket vár tőlem, most, hogy jounin vagyok. Én csak hevesen helyeseltem. Ezután hazatértem, és közöltem apámmal a hírt. Ekkor nekem adta a klánunk jounin ruháját, ami fekete nadrág, fekete felső, piros öv, és piros sálból állt. Ezek után már saját utamat jártam. A hokage engedélyével vándor utba kezdtem, hogy új képességekre tegyek szert. Ekkor alkottam meg azt a képességet amivel a Miraken pengéit a bőrőmre olvasztva más-más alakot tudok felvenni. Ennek nem adtam nevet, egyszerűen csak használtam. Ezzel a jutsuval több sikeres kém küldetést vittem végbe. Mikor betöltöttem a 20. életévem, visszatértem a Tűz országbeli birtokra. Láttam, hogy fekete szászló dísziti a főkaput. Rohantam a vezető írodába, hogy megtudjam mi történt. Megtudtam, hogy az Akatsuki nevű szervezet támadott a falura, és apám a Miraken Sayonarat használta, hogy megmentse az embereket. Ekkor már tudtam mi a sorsom. Átvenni a klán írányítását, és elfogni, vagy megölni, az összes Akatsuki tagot. Miután hagyományos ceremónián elbúcsúztünk apámtól, hősi temetést kapott. Ezután vettem át a klán vezetését. Ekkor 21 éves voltam. Jelentkeztem csapatvezetőnek, de csak elit-genineket, és chuuninokat akartam tanítani, mivel elég kevés nem halálos jutsut ismerek. Legtöbb jutsum kombínácíókban vannak, így veszélyesek lennének kezdő shinobiknak. Megpróbáltam minden tanítványomat tisztességre nevelni, és becsületességre nevelni. Mindegyik shinobinak aki a kezem alatt átment, egy tekercset adtam, amin az állt. "Mindig bíz saját erődben, de a társaidéban is."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
30700/36000  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

TémanyitásTárgy: Re: Zakari Ken   Hétf. Aug. 10, 2009 7:43 pm

ANBU jelentkezés:
Miután egyik tanítványom arra használta tőlem tanult jutsukat, hogy megölje apját, és családját. Ekkor nagy csalódás ért, mivel én arra neveltem őt, hogy ilyet semmi szín alatt ne tegyen. A Hakagétől azt kértem, hogy hadd hozzam én vissza a faluból. A Hokage ebbe beleegyezett, mire sötétedet a fiú a konohai börtönben töltötte életfogytiglani büntetését. Ekkor a Hokage magához hívatott.
-Zakari láttom megviselt a dolog, hogy a saját tanítványod ilyet tett. Még mindig tanítani szeretnél?
-Tsunade-sama, szeretnék visszavonulni a tanításból, és csak a nagyon tehetségtelen ninjákat szeretném baggyá tenni. Ezt úgy értem, hogy akinek nincs olyan nagy tehetsége a jutsukhoz, abból elit ninját csinálok. Persze nem mindenkiből, csak abból aki megérdemli, nem szeretnék még egy ilyen esetett.
-Zakari, én valami komolyabbat gondoltam neked. Nagyon tehetséges, és jó eszű ninja vagy, ám te nem láttod ezt. Szertném ha jelentkeznél az ANBUba.
-De Tsunade-sama, az ANBUban elit jouninok vannak, szerintem én nem vagyok elég képzett ahhoz.-mondtam, de a Hokage csak mosolygot, és kiküldött az írodájából. Ezután egy ideig a birtokon voltam, és a klán ügyeivel foglalkoztam.

Ez már egy plusz: Kémkedés az Akatsuki után:
Mivel az akatsuki nevű szervezet elleni harcban hunyt el apám ezért gondoltam, felbonyolítom ezt az ügyet, és beolvadok az akatsukiba, és szépen belülről szedem szét a szervezetet. Miközben a szervezetett kerestem találkoztam, egy missing-ninnel. Szerencsére álruhában voltam így nem tudta ki vagyok, így hamar likvidáltam, és felvettem az alakját. Ebben az alakban haladtam tovább, mikor két ANBU tag került elém. Lelepleztem magam mirre mindketten eltüntek.

//Hát ez ennyi volt, de ezt majd a játék folyamán szeretném küldetésként megcsinálni. Előre is kösz.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jiraiya-sanHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 21.

Karakterinformáció
Chakra:
36000/40000  (36000/40000)
Szint: Mesélő
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Zakari Ken   Kedd Aug. 11, 2009 12:42 am

Ezigen! Ez már előtöri Very Happy

Az előtörid ELFOGADVA

Chakra: 26000 /30000

Pénz: 5000 kane

Szint: Jounin


Írhatod az adatlapod!

Az Akatsukis dolgot majd megbeszéljük, mert elég sokáig benne van a Narutoban...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megami-chama

avatar

Hozzászólások száma : 223
Age : 25
Itt : Tengoku
Reputation : 0
Registration date : 2009. Feb. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
0/0  (0/0)
Szint: Ex-Főadmin
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Zakari Ken   Szer. Aug. 12, 2009 12:54 pm

Nos, nekem tetszik, de az Akatsuki-s részt elutasítom.
Klánod képességét engedélyezem.

A 3 chakrabeállítottság nincs engedélyezve. Maximum 2 lehetséges, úgyhogy kérlek írd át!

Üdvözlettel: Megami-sama
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://grandmaya.tumblr.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Zakari Ken   

Vissza az elejére Go down
 
Zakari Ken
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: