★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Touya előtörténete

Go down 
SzerzőÜzenet
Touya MaxHozzászólások száma : 5
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
10000/14000  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Touya előtörténete   Szomb. Aug. 29, 2009 12:40 am

Azonnal kérem Touya-t, hogy vezetéknevet is adjon magának! Köszönöm! - Megami
ui.: Még ezen az egy napon itt vagyok és moderálok. Holnaptól jön Danzou 'uralma'


Név:Touya
Nem: Fiú
Kor:15
Kaszt: Missing-nin
- előtte chunin rangban volt
Felszerelések:
- 10 db shuriken
- egy ninja to
Chakra: villám

a kard neve: Souyo no Kotowari

- 10 db robbanó cetli
Kinézet:
Magassága: 163 cm
Testsúly: 53 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: fehér
- egy fehér színű lenge inget-köntös (a kettő között lehet, ing melyen nincsenek gombok) visel, mely derék tájon fáslival van összefűzve
- kék nadrágot hord
- a fáslira deréktáji részére egy ninja to tokja van erősítve

Előtörténet


Touya a Villámok földjén, Kumigakure-ban született, mondhatni egy ninja családba. Édesapja Kumigakure-i chunin volt, azonban már Touya születése előtt életét vesztette egy küldetés során. Édesanyja pedig akadémián volt oktató, ami később nagyban hozzásegítette Touyát a gyors fejlődéséhez.

*mondhatni egy ninja családba*= Touya apja (Imichikaru) egy gazdag család leszármazottja volt, mely főleg a meleg vizű források nagyszerű kihasználása miatt gazdagodott meg. Tagjai inkább kereskedők és üzletemberek voltak mind shinobik. Azonban Imichikaru dacolva apjával a ninja életre vágyott, amiért később kitagadták a családból.

Touyát édeanyja nevelte fel egyedül, mivel apai ágon senkire sem számolhatott. Édesanyja (Nagaki) mondhatni nagyszerű munkát végzett, hiszen fia semmiben sem szenvedett hiányt. Mindent megkapott amit akart, de ennek ellenére Nagaki akarata érvényesült mindig. „Nem elég kapni, adni is tudni kell” -mondta mindig. És Touya hamar megértette ezt a filozófiát. Mindent megtett, hogy anyjának viszonozza azt a szeretett, amiben őt részesítette. Mindig engedelmes, szófogadó, segítőkész fiú volt.

4 éves korától tanulta a ninjutsu és a taijutsu alapelveit és igencsak nagy fogékonyságot mutatott a taijutsu területén. Nagaki a hosszas évek alatt, egyre jobban felkészítette fiát a shinobi létre. Néha kemény, néha türelmes és volt hogy megértő volt Touya-val, de látta fia szemében az akarást, és tudta hogy ez mindig segít neki majd legyúrni az akadályokat. Végül hétéves korában akadémia tanuló lett. Édesanyjának köszönhetően talán keményebben is bántak vele mind a többiekkel, de Nagaki tudta, hogy mindez a fia fejlődését szolgája. Végül pedig 11 évesen sikeres akadémia záróvizsgát tett (kitünő eredménnyel), és elkezdhette a geninek életét, melyben édesanyja már nem lehetett mellette, ott már csak magára számíthatott.

Fajiwara Sagente sensei, Yuura Yunami-chan, Hamate Kasae-kun, Kusoi Kakato-kun. Ezek voltak azok a nevek, melyeket sosem fog elfelejteni. Akik a barátai lettek, és kiket majd el fog hagyni és be fog csapni, hogy gyarló céljait beteljesítse.
A kis csapat 2 évig volt együtt, ez idő alatt Touya rendkivül sokkat fejlödött, főleg a taijutsu és a ninja to forgatása táján. De nem csak fejlödött a shinobik tecnikák terén, hanem meg is változott. Kezdte felfogni az élett menetétt, és kialakitott egy sajátos nézetett, mely talán sok embernek nem tetszik és talán sokak által nem is igaz, de Touyának ez volt az élett lényege:

"Élj, hogy erősebbé várj! Várj erősebbé hogy uralkodj! Uralkodj a gyengéken és pusztisd el mindazt ami az utadba áll!"

Azalatt a két év alatt, amely eltelt a geniné válása óta, Touya összesen 32 küldetésben vett részt. Ebből 12D és 19C és 1B szintű küldetés volt. Ez idő tájt teljesen megváltozott és olyanná vált, amit az alap elveiben tartott a világról. Lassan elhidegült a csapatársaitól, elkezdte lenézni őket, felsőbbrendűnek érezte magát tőlük. És miért? Csak azért, mert erősebb volt náluk. Sagente sensei tudta mivé válhat a tanítványa, azért próbálta a helyes irányba terelni őt, de csak annyit ért el vele, hogy maga ellen haragította. Végül 13 évesen elérkezett a chunin vizsga ideje, Ekkor Touya már teljesen más ember volt mint a kezdetekkor. Nemcsak a társaitól, a mesterétől a többi genintől, hanem még édesanyától is elhidegült. De mi okozta ezt a változást mért lett ilyen Touya?

Az ok az édesapja volt és annak a családja. Touya csak alig volt tizenkét éves, mikor a nagyapja megkereste és elmondott neki egy olyan titkot, melyet Nagaki mindig is titkolni akart fia előtt. Mégpedig, hogy valójában a saját anya utasította vissza a nagyszülők segítségét a születése után, hogy megszakítson az apai ágával minden kapcsolatot és gyűlöletet érezzen irántuk a fia, hogy érezzék hogyan is bántak el az apjával egykoron, hogyan alázták meg és milyen módon is száműzték a családból. De ez nem lett volna elég ok arra, hogy ilyen változások menjenek végbe benne. Az ok azután történt, mikor kérdőre vonta anyját az igaság felöl és Nagaki tudta, hogy itt az ideje, hogy a fia megtudjon minden az igaságról. A nagyszülők igazat mondtak azzal, hogy Nagaki visszautasította a segítséget, de nem azért, mert gyűlölte a családot, hanem mert Ichikamarut nem idegenek, hanem a saját családja gyilkolta meg. A felbérelt bérgyilkos profi volt, nem hagyott tanukat és még az ANBU-nak is hosszas nyomozás után sikerült véghez vinnie a gyilkos kilétének tisztázását, de bizonyítani a megbízó kilétét sosem sikerült. Ezután Touya szívből gyűlölte a felnőtteket. A nagyszüleit, akik megölték az apját, az anyját, amiért egy ilyen titkot eltitkolt előle. Ezután alkotta meg a saját világképét, a saját alapelveit, hogy csak magára számíthasson, és soha többé ne keljen csalódnia senkiben.

Végül a chunin vizsga hozta meg számára az igazi örömet,mikor végre olyan ellenfelekkel találkozhatott, kik felértek vele. A vizsga első részén könnyedén teljesítették /tesztkérdések voltak/, de Touya mégis csak a saját tudására támaszkodott, nem a társaiéra. A második vizsgán pedig végre elérte Touya a határait. Még a második vizsga első napján történt, hogy egy Kemurigakure (a Füstbe Rejtett Város) csapatba ütköztek az erdőben. Bár a támadásuk nem volt váratlan, mégis meglepték Touyát és a társait. Touya nem suljós sérülést kapott a mellkasára, míg Hamate-nak csak a jobb keze törött szilánkosra egy brutális jutsu következtében. Azonban a csapatból legrosszabban Yuura. járt, súlyos sérülést kapott a mellkasára (többen közt eltörött néhány bordája, de a tüdeje súlyosan sérült). Touya élvezve, hogy végre az élete forog kockán, végül sikeresen megölte a támadóit és épségben sikerült eljutniuk a kijelölt helyig, ugy hogy nem találkoztak ellenséges csapattal. Igy teljesítették a második vizsgarészt is. /A pontból B pontba való épségben való tekercs szállítás volt a cél, de ezenfelül tekercsenként 5 pontot kaptak a csapatok. A továbbjutáshoz összesen 10 pontra volt szükséges, így mindenkép egy tekercset kellet szereznie a sajátján kívül a csapatoknak./

Majd egy hónap múlva elérkezett a chunin vizsga harmadik fordulója, ahol az egyéni tudás bemutatása volt a cél. A csapatból először Yuura-nak kellet volna küzdenie, aki viszont még a küzdelem előtt feladta azt, mivel még nem gyógyult fel a sérüléséből. Touya harcolt másodszorra és elsőre egy Takigakure genint kapott, akit könnyedén el is intézet, kisebb sérüléseket szerezve. Hamate-nak nehezebb feladata volt a Sunagakure-i ellenfelével szemben, azonban sok nehézség árán, de győzedelmeskedett. A következő mérkőzésük azonban megváltoztatott mindent. Touyának saját csapatársa ellen kellet kiállnia. A csata könnyűnek ígérkezett, azonban drámai fordulatot vett. Touya egy olyan énjét fedte fel, amit még talán maga előtt is titkolt. Elmondta Hamate-nak hogy lenézi őt és a többieket a gyengeségük miatt és ha nem adja fel a küzdelmet, akkor ez lesz az életében az utolsó. Hamate nem adta fel és minden chakráját felhasználva, végső elkeseredettségében használta az új tecnhnikáját, a Kaze no Yaiba (Szélpenge)-t. Touya meglepődve ezen a technikán (mivel ez egy A-rangú jutsu) meggondolatlanul támadott, gyolkos szándékkal, de az ellentámadása pedig majdnem végzetes volt. Touya súlyos sérülést szerzett a hasán és a combján, ezért a vizsgáztató azonnal lefújta a mérkőzést.

Touya majdnem két hétig volt korházban. És még annak sem örült, hogy megkapta a chunin rangot. Összetörtek az elképzelései és gyűlölt mindent a világon még saját magát is. Végül miután elhagyta a korházat, kapta a hírt. Nagyapja a halálán van és öt akarja látni. Akkor tudta meg a teljes igaságot. Anyja igazat mondott, valóban ő (nagyapja) rendelte el Ichikamaru megölését, de az ok igen érdekes volt. Ichikamaru valójában elárulta a falut és kiakarta irtani a családját, köztük a saját feleségét és a még meg sem született gyermekét is. A megölésébe Nagaki és a falú vezetői is belegyeztek, és a Nagaki bátyja volt a végrehajtó. Nem akarta elhínni a hírt, de ezzel nem volt vége a megrászkodtatásnak. A falú becsapta őket, Ichikamarunak csak elkellet volna játszani mindezt, a legnagyobb titikban, hogy beépüljön egy bünszervezetben, de mikor lebukott, végül feladták a saját családjának, az eredeti történettel.
Touya-ban ellentétes érzelmek kavarodtak és eldöntötte pontot tesz az ügy végére. Aznap éjjel megölte haldokló nagyapját és annak minden családtagját. Az unokatestvéreit, a gyerekektől az öregekig mindenkit. Megölte saját anyját, aki egész életében becsapta, majd megölt mindenkit aki az útjába ált. Elhagyta a falút és menekült a tette elöl és a bűntudat elöl, de lassan az idő múlásával megszokta ezt az érzést és rájött ez az igazi erő, amikor az ember csak magáért harcol és csak a saját céljaiért él.
A ráküldött vadász-ninek közül mindenkit lerázott, egy kivétellel. A saját volt csapatársát-t. Végül pedig, mikor egy évvel a történtek útán találkoztak, bevejezték a chunin vizsgai küzdelmüket. És küzdelemben Hamate vesztett. De halála előtt örökre nyomot hagyott Touyán. Egy mérgezett késel még a harc közben tüdőn szúrta, ami később elfertőződött. De nem ez volt a legnagyobb gond, a méreg beleivódott a szöveteibe és lassan belülről emésztette volna fel évek allat, borzalmas kínok között. /a méreg lassan elkezdte lebontani a tüdő szöveteit, de szerencsére különböző gyógyszerek lassítják a folyamatot, de még így sem ritka, hogy vért köhög fel, vagy hogy percekig nem kap levegőt/ Egyre betegebb lett az idő folyamán és tudja hogy minden egyes évvel rövidül az esélye a felépülésre. Csak egyetlen ember létezik aki meggyógyíthatja. Tsunade sama,a legendás sanninok egyike. És ez lett élette célja, hogy éljen, éljen és elpusztitsa azt a falút melyet maga mögött hagyott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
40000/40000  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Touya előtörténete   Szomb. Aug. 29, 2009 2:26 pm

Az előtörténeted megfelelő hosszúságú, kicsit jobban oda figyelhettél volna a helyesírásra, de ez nem végleges hiba, kérlek majd javítsd.

Összességében az előtörténetet...ELFOGADOM!

Készíts adatlapot és kezdőthet a játék, sok szerencsét.

Rang: Chuunin (1.szint)
Chakra: 10000 / 14000
Pénz: 5000 kane
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Touya előtörténete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: