★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Fuuga Gou előtörije

Go down 
SzerzőÜzenet
Fuuga GouHozzászólások száma : 14
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
10000/14000  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Fuuga Gou előtörije   Szomb. Aug. 29, 2009 12:48 am

Név: Fuuga Gou

Kor: 18

Kaszt: Chuunin

Locations: Levelek Közt Rejtõzõ Falu/Konohagakurei

Nem:: Fiú/Férfi

Felszerelés: Kunai, Shuriken, Katana, Robbanó Cetli

Chakra: villám

:Kinézet: Fekete haj, Zöld szemek. Fekete tréningruha. (Fekete póló, Gatya,pulcsi) Tetoválás a jobb kezén(Banda tagi tetoválás, Egy sárkány) 174 Cm, 63 kg.

Jellem: Mássokal ridegen viselkedik, udvariatlan a feletteseivel, a következő szavakat ne ejtsd ki a közelébe, ezek a következők: Kisgyerek, gyerek, tapló, goromba, és a társai imád káromkodni, imádja ha csak rá figyelnek, a harcből sosem hátrál, segítőkész bátor és társai szívébe is bátorságot önt, a legjobb barátaiért képes felálldozni az életét, stb!

Társai: Okita és Orito. Egy barnás fehéres menyét és egy Fehéres szürkésfeketés menyét.

Elõtörténet:
Gou Konohában látta meg a napvilágot. Apja Shizuken, Anya Satsuki. Gou amint meg született elvesztet egy családtagot. Pont egy idõben volt. Bácsikája híres ANBU-volt és mikor meg született Gou meghalt. Sokan azt hitték, hogy belé szállt bácsikája: Koei szelleme ám ez nem volt bizonyított. 5 hónaposan mondta ki elsõ szavát: Koei. Anya és Apja nem tudta miért, hisz nem is ismerték egy mást. 1 éves korában már járt saját magától. Szülei büszkék voltak rá, ám a klán többi tagja féltek tõle.
- Mi lesz, ha a gyerek felnõ és megakar minket ölni ahogy bácsikája tervezte? Ha megtudja az apja, hogy a klánt akarjuk elárulni és más klánba szegõdni akkor megölet minket!- Ne aggódjatok, csak puszta beszéd hogy õ benne él Koei lelke.
- És mi van, ha ki tudódik, hogy Koei-t mi öltük meg?
- Semmi probléma! Megoldjuk, ahogy eddig is tettük! Ha még is csak õ Koei, akkor ki kell iktatni!
- Értettük!Puszta beszéd volt csak, de akkor is igaz volt, hogy Koei lelke Gouban van. És sokkal erõsebbek ketten, mint õ egyedûl! Gou 2 évesen már saját döntéseket hozott és egyedül mászkált. Anya be akarta íratni az akadémiára ám nem fogadták el kérelmét. Tehát apjához vitte, Toruka-san hoz. Õ tõle kerültek ki a legjobb Taijutsusok. Mikor oda értek ott hagyták. Ám elõtte megmondták neki, hogy nem miatta, hanem a jövõje miatt vitték oda. Gou megértette, ám nem gondolta azt komolyan hogy az a öreg olyan jó edzõ. 5 éves koráig csak játszót vele és dédelgette. Hisz nem akart gyerekkínzó lenni. 5 éves korában még csak fákat kellet behoznia és a ház körül futni néhány kört.
- Toruka-sensei. Ettõl tuti jobb lesz a Taijutsum?
- Bízhatsz bennem Gou! De folytasd azokat a köröket!
- Igen is papa! ~Hogy esnél le onnan! ~
- Nem hallottam mit mondtál?
- Semmit papa!
- Akkor jó, de nem látom, hogy gyorsabb vagy! Ha így folytatod, olyan leszel, mint az apád! Egy helyes srác, aki csak politikából jó, de a harctéren semmit nem tud. Bárcsak a bácsikádra hasonlítanál! Õ a klán legjobb harcosa volt. Senki nem tudja hogyan ölték meg. Semmilyen sérülése nem volt. Szerintem valahogy megmérgezték.
Gou 7 évesen már sokat tudott a Taijutsuról és remek futó volt. Anya és Apja haza vitték és megköszönték az edzését. Ám mielõtt elment volna Papája adott neki egy csukló szorított. 15 kg.-os volt legalább „Ne feled Gou! Minden évben legalább egy súllyal emeld! Tuti hogy te leszel a legjobb és legerõsebb!”. Minden nap viselnie kellet. Még alváskor is. Kivéve zuhanyozáskor. Gou még abban az évben elkezdhette az akadémiát. Semmi jó nem volt benne, legalább is neki nem tetszet. Célba dobálás stb…Ez neki könnyen ment. Ám nem az igazi agytröszt volt, amit kellet megcsinált, de soha nem tanult elõre és nem járt könyvtárba.9 évesen két menyétet kapott szüleitõl.

Okita és Orito. Testvérek voltak. Mind kettõ követte minden hová Gou-t. Persze csak titokban, és hogy senki ne lássa õket fákon vagy a tetõkön ugrálnak. 13 évesen Gou a vizsgához készült. Sikeresen hajtotta végre a Transzformációt(Henge no jutsu) és a Klón jutsut(Bunshin no jutsu). Csapattársai elég intelligensek voltak. És kifinomultak. Gou azt hitte nem tudnak harcolni ám elsõ gyakorló edzésükön Majdnem legyõzték õt.
6 hónap telt el. Jött a Chuunin vizsga. Senseiük Kariotin beíratta õket a Chuunin vizsgára. Elsõ próba az írásbeli próba volt. Sikeresen végig hajtották. Második a halál erdeje. Õk gyorsan befutottak és elõ állítottak egy kis csapdát. az ellenfél tökre hülyék voltak, bele mentek a csapdába. Elvették a tekercset és már a toronyba is siettek. A toronyban volt egy kis selejtezõ. A csapat legyõzte ellenfeleit és tovább jutottak az utolsó vizsgához.
Egy hónappal késõbbre mindenki elsajátított legalább egy jutsut. Gou is de õ nem akarta használni. Inkább gyorsasággal akart gyõzni. Lement 2 meccs. Tain, és Watari nyertek. Az utolsó két meccsben az egyik Goué volt. Ahogy sejtette és akarta. Bolondította az ellenfelét a gyorsaságával. és felmérte a terepet. Gyors csapdát készített és az ellenfelet bele csalogatta. Tovább jutott a negyed döntõbe. Watari és Tain küzdöttek egy más ellen. És Watari nyert, mert feladta Tain. Túl erõsnek ítélte Taint. Gou most agához hívatta a menyét társait. És az õ oldalukon harcolt. Okita folyamatosan a ninja háta mögé ment. Orito elõrölt támadott. A ninja egy pillanatra nem figyelt és Gou eltûnt majd a háta mögött kigáncsolta. A ninja felkelt de Okita bemászott a ruhájába. Egy igen érzékeny pontot harapott meg. Gou most a hasába rúgott egy igen erõset. A ninja felkelt és Gou felé futott. Ám õ inkább felugrott és egy kunait hajított felé. A ninja elkerülte ám mit sem sejtet, hogy ez egy csapda. Gou a kawarimi no jutsut használta(Testhelyettesítõ jutsu) Mögé került és a hátába ütött egy baromi nagyot. A ninja kiterült. A döntõ Watari Versus, Gou. Watari ebben a hónapban a szálló tû köd- jutsut tanulta meg. Gou nem szerette volna, elárulni majd a meccs közben megtudja Watari. Hisz bácsikájához ment, hogy tanítson neki egy Taijutsut.
A meccs nagy volt. Watari csak menekült és védekezet míg Gou csak támadott. Ám Gou sem ki faradathatatlan. Pihent egy picit és eközben Watari használta a tanult jutsut:
- Ezt véd ki Gou! Szálló Tû Köd!
Gou egy pillanatra meghátrált, és de rájött még egy trükkre: Újra egy kunait dobott el a köd mögé azaz Watarihoz. Használta az utolsó másodpercben a jutsut. Watari azt hitte nyert amikor egy Hellót hal mögüle.
- Konoha Senpuu!
Watari a földön. És felbirkoza magát ám végül mégis csak kidõl. A nyertes Gou. A tömeg csak üvöltött és üvöltött. És eljött a nagy nap. A Hokage 3 Shinobit hívatott magához.
- Gou, te ki minden helyzetben feltalálod magad át lépté egy rangot. Mától CHUUNIN vagy! Kérlek, vedd át a mellényed.
- Watari, te ki hasznos erõ vagy, és van eszed, és jó döntéseket mutatsz be nekünk CHUUNIN vagy! Vedd át a mellényed
- Most elmehettek…..Ja, sorry, még van Tain.
- Tain, elsõ meccseden sok új dolgot mutattál be nekünk. Másodikon pedig megmutattad, hogy nem azaz erõs aki mindig nyer, hanem az aki fel tudja adni! Mától CHUUNIN vagy! Vedd át a mellényed!
- Most elmehettek!
- Viszlát Hokage-sama Kariotin elvitte õket egy utolsó fényképre. Ám pont hat hónappal ezelõtt volt a fényképész, de most újra eljött.
- Gyerekek, általában egy csapat 2-3 évig az egyût van. De mi csak hat hónapot. Sokat mókáztunk, de egyszer mindennek vége. Kérlek, örökítsük meg ezt, ahogy a Chuunin mellényetekben vagytok.
A fotó elkészült mindenki haza indult. Utána már csak ritkán találkoztak. Gou a 18 szülinapját ünnepelte, amikor a folyóson sétált.
- Nha, ez egy jó szülinap volt. Okita, Orito mit csinálju-n-k*Öld meg õket! *
- Ki vagy? *Szégyent hoznak a Fuuga klánra! *
- Gyere elõ és itt mond, amit akarsz! Ne búj el! *Itt vagyok! Én vagyok! *
- Mi van? *A bácsikád vagyok! Koei! *
- Haha, jót nevettem õ már akkor meghalt, amikor én…én születtem. *Igen, és most a lelkem benned él! Te meg én egyek vagyunk! Szerinted hogy tudnál olyan sok jót! Mind az én lelkembõl van! Ne hidd magadról azt, hogy csodabogár vagy! Mert amit tudsz az mind az enyém! *
- Mii? Te Koei vagy? De mit akarsz tõlem? A testem? *Nem te bolond! Tudom kik öltek meg engem és hogy mit akartak! *
- hallgatlak! *A fõpapok voltak! Megmérgeztek! Öld meg õket, mert a klán életére akarnak törni! El akarják árulni a klánt! Nem erõsek, sõt semmit nem tudnak! Ha megölöd õket még ma, akkor 1 hét múlva, ami lesz találkozó, hogy mindent megbeszéljenek, elmarad! Kérlek, tedd meg ezt értem és a családodért!
- Megteszem!Azzal Gou és menyétjei elindultak a fõpapok házához. Mindenki horkolt. Gou elõ vette a Katanáját. És mindegyiket leszúrta. Más nap reggel Gou ismét hallotta Bácsikája hangját „Köszönöm! Most már nyugodtan térhetek békére. De ne aggódj, amit én tudok, azt most át adom neked!” Gou boldogan élte le hátralévõ életét….

1.rész a „ kitüntetés!”:
Fuuga anya és apja teljesen kiborult, amikor megtudták, hogy a klán legjobb papjait megölte. Ám Fuuga mindent elmesélt és megmondta nekik hogy Koei benne élt. Apja tudta ezt de azt hitte Koei nem olyan erõs hogy társuljon egy másik lélekkel. A papok szobáikban találtak egy papírt. Melyen ez állt „Én Matsushi elfogadom az ajánlatukat miszerint a Fuuga klánt öljük meg. Ám ha ez valami átverés magukat öljük meg. A Kazeto klán szívesen várja majd önöket, hogy csatlakozzanak a klánba. Szerdán délben a hídnál. Ha késnek mind meghalnak!” Shizuken álcázta magát a fõpapnak és a többi Fuuga meg a segítõi. Gou is elment. Mikor a hídnál találkoztak Shizuken elõször a papír nyújtotta át utána kezet fogott és fütyült egyet. A Fuuga összecsapott a Kazeto klánnal. Gou csak néhány ninja ellen harcolt, de azok is erõsebbek voltak mégis gyõzött. Az összecsapásnak vége lett. a hídnak is. és a körzetnek is. Pár Fuuga élte túl. De nem volt köztük Shizuken. Gou ezt nem tudta mivel eszméletét vesztette egy fa által, amelyet hátulról döntöttek ki. Gou másnap felébredt az ágyában. Anya a székben ült. És egy papír volt a kezében. Shizuken végrendelete. „Én Shizuken Fuuga, Ezennel minden vagyonomat egyetlen fiamra és feleségemre hagyom. Továbbá ezt a kulcsot is mely a hegyek tetején lévõ ház kulcsa, amiben ott lapul minden kincse a klánnak. Ezt a titkot gyermekemre hagyom. Ki halálomra elég éret lesz a klánt felügyelni.” ~A Papa jól megmondta. Apa nem tud harcolni. De akkor vajon miért ment a csatába? Hogy bebizonyítsa, hogy igen is tud harcolni? Nem értem. Vajon…vajon anyu jól van? Remélem, nem omol össze~ Másnap Apját bácsikája mellé temették. És sorra került a többi klán tag eltemetése. Ahogy a levélben is állt. Gou a klán vezetõje!

A hozzászólást Fuuga Gou összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 29, 2009 2:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachhunrpg.forumotion.net/forum.htm
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 24
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
40000/40000  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Fuuga Gou előtörije   Szomb. Aug. 29, 2009 1:56 am

Szervusz Gou! Először is üdvözöllek az oldalon! ^^

Az előtörténetedet ELFOGADOM, de lenne pár dolog, amire megkérnélek, hogy javítsd.

- 1. A szóismétlések. A többször előforduló ninja szót kicserélheted pl.: shinobira is, amitől színesebb lesz a dolog.

- 2. A párbeszédek írása. Itt van egy mondatod:

- Megteszem!Azzal Gou és menyétjei elindultak a fõpapok házához.

Ez helyesen a következőképpen hangzana:
- Megteszem! *sorkihagyás*
Azzal Gou és menyétjei elindultak a főpapok házához.

Vagy egy másik verzió:
- Megteszem.- mondta. Azzal Gou és menyétjei elindultak a főpapok házához.

Ezekre a hibákra kérlek ügyelj a jövőben!!

Rang: Chuunin (1.szint)
Chakra: 10000 / 14000
Pénz: 5000 kane

Készíts adatlapot, és jó játékot kívánok neked!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Fuuga Gou előtörije
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: