★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Jakoutso Iramin

Go down 
SzerzőÜzenet
Jakoutso IraminHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
19500/25000  (19500/25000)
Szint: Missing-nin (Speciális Jounin szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Jakoutso Iramin   Szomb. Aug. 29, 2009 3:30 pm

Név: Jakoutso Iramin

Kor: 17

Nem: fiu

Születési dátum: szeptember 9

Chakra: Szél, Tűz (engedélyem van)

Ország: Szél országa

Kaszt: Jounin szintü missig-nin

Jellem: Skizofén (több személyiségű). Összesen négy személyiséggel rendelkezik, amit különböző szituációk váltanak ki belőle.
1. Kedves, barátságos, önfeláldozó, egyszóval emberi. (Jó társaság, beszélgetés váltja ezt ki belőle.)
2. Antiszociális, titokzatos, komor. (Érzelmi csalódás, ami ezt előidézheti. Ez az álltalános személyisége. Vagy nevezzük eredetinek?)
3. Óvatos, logikusan gondolkozik, előbb taktikát talál ki, és csak aztán támad. (A vadászat, előre kiszámítható harckor jön elő.)
4. Gonosz, tömeggyilkos, őrült, vadállat. (Ez a legrosszabb énje. Ez akkor tör ki belőle, ha megsebesíti. Elveszti a fejét, és a józan észt fére tolva, addig támad, amíg meg nem öli az ellenfelét, vagy őt nem teszik harcképtelenné.)

Kinézet: Fekete tüskés haj, barna szem. 182 cm magas 68 kg. A hátán apja katanája. Fekete, piros ruházat és egy piros sál ami takaraj a számat.

Felszerelés: Az apja katanája .Egy fejpánt, öt shuriken, öt kunai, húsz robbanó cetli, tíz méter hosszúságú drót, három füstbomba és négy tekercs. A shurikenek és kunai késsek, mind méregbe mártottak. A méreg nem halálos, viszont bénulást okoz egy 10 percre, annak akinek a vérébe jut. Nagyjából tíz perc szükséges, mire a méreg hatni fog.

Előtörténet: Már majdnem tizennyolc éve jöttem a világra. A szél országában születtem egy téli éjjelen. Majdnem meghaltam a szülésben. A köldökzsinór, ugyanis a nyakam köré tekeredet, és ezért nem jutottam levegőhöz. Kik ismerik születésem történetét, feltételezik, hogy az oxigén hiány miatt vesztetem el a józan eszem. Nem tudom miért mondják ezt, én teljesen normális, lény vagyok, szerintem. Viszont, ha úgy nézzük, mindenkinek más a normális. Szülésemkor, nem csak a köldökzsinóros eset, volt az egyetlen rossz jel. Az orvosi ninják féltek, hogy füstmérgezést kapok, mert a szomszédos épület épp a lángok martaléka lett, és a füst olykor-olykor átszökött abba az épületbe is, ahol én az életemért küszködtem. Szerencsére túléltem a születésemet, és semmi bajom nem lett, szerintem. Csecsemőkoromra nem emlékszem, első emlékeim négy és öt éves korom között alakulhattak ki. Sok törődést kaptam, anyám részéről (Kikyou Orito). Ő mindig velem volt. Amíg én nem voltam, addig orvosi ninja ként dolgozott, de miután a világra jöttem, felhagyott mindennel, és minden percét nekem szentelte. Apám (Zakuro Iramin) kevés időt töltött velünk. Ő jounin kiképző volt, ezért elégé korlátolt volt az időbeosztása. Fura öltözködésemet, tőle vettem át. Elég gazdagok voltunk, és apám minden áron egyedi akart lenni. Saját szabója volt, aki minden nevetséges kívánságát teljesítette. Falúnk sok lakosa tartotta bolondnak az öreget, és engemet is mivel apám az én méretemre is szabatott, ugyanolyan ruhát, mint amilyen neki van. Nem voltak barátaim, még tíz évesen is csak anyám volt az egyetlen játszótársam. Nyolcéves koromban kezdtem el magammal beszélni, amit a magány megnyilvánulásának tudom most megmagyarázni. Mégis csak más egy korosztálybéli barát, mint egy anya, ki barátságosan viselkedik. Furcsa módon, a szemfogaim, sokkal hosszabbak, voltak az átlagnál. Ezt nem tudom még a mai napig sem megmagyarázni. Tíz éves koromban én is beiratkoztam a ninja akadémiára, ahol két év alatt se sikerült igazi barátokat szereznem. Köszönő viszony volt csupáncsak, olykor egy rövid beszélgetés, de bennük még nem teljesült ki a barát fogalma. Nem voltam osztályelső, de tanulmányi eredményem jónak nevezhető volt. Mivel nekem nem voltak barátaim, akikkel elmulathattam volna az időm, ezért időm nagy részét gyakorlással, tanulással, és edzéssel töltöttem. Lassan telt el a két év, de legalább letelt. Eljött a genin vizsga ideje.

Genin vizsga első része:

Az akadémia legnagyobb termében gyűltek össze azok a tanulók, kik már két éve az akadémián folytatták tanulmányaikat, és most a genin vizsgán vesznek részt. Már mindenki a helyén ült és csak a tanítónkat vártuk. ~Hol késlekedhet? Vagy lehet, hogy itt van csak nem vesszük észre? Lehet, hogy figyel minket, hogy a türelmünket teszi próbára?~ Hangzottak el bennem a kérdések. Nem volt időm tovább töprengeni, és magammal megtárgyalni a dolgokat, mert a terem ajtaja, ekkor kinyílt, és belépet rajta a sensei.
- Elnézést a késésért, csak elkellet intéznem egy fontos dolgot. Nos gyorsan ismertetem az első vizsga játékszabályait. Figyeljetek jól, mert nem fogom magamat ismételni. Gondolom észrevettétek, a padotokon lévő feladatlapot. Ez leteszteli a mentális tudásotokat, a feladat csak annyi, hogy töltsétek ki egy óra alatt. Előrebocsátom, hogy akit csaláson, lesésen kapok, azonnal megbukott. Kezdhetitek!- Egy órán keresztül ontottam magamból a válaszokat. A kérdések nagy része, a chakrával, a jutsukkal, a kézjelekkel és más országokról szolt. Miután lejárt az idő, elégedetten dőltem hátra.
-Lejárt az idő, mindenki hagyja abba az írást. Nos akinek a nevét mondom, az megbukott, mivel nem tartotta be azt a szabályt, hogy ne csalj, ne less. Összesen négyen voltak akik az általam megszabott szabályokat áthágták: Saciku Yaken, Senshi Kohaku, Ozuri Aunim, Deru Ihotou. Ti megbuktatok, egy év múlva újra megpróbálhatjátok. Ha már lusták vagytok az alapok megtanulásához, akkor a jövőtök ninja ként el van temetve. A többiek, rakják az asztalomra a dolgozatokat. Remélem, mind ráírtátok a nevetek. Miután a dolgozatotok, már az asztalomon, pihen menyetek a folyósóra, ha végzem a javítással, kimegyek és közlöm kik mentek át az első vizsgán. Akik megbuknak azok jövőre megpróbálhatják újra, akik átmentek, azok holnap, menjenek a hármas számú kiképzőterepre, kora reggel.- Mondta, majd kitessékelt minket a teremből. Nagyjából másfél órát lehetett bent, majd amikor kijött közölte, hogy a bent megnevezet négy ember kivételével mindenki sikeresen teljesítette a genin vizsga első körét. Megelégedetten tértem ezek után haza, és egy gyors anyámnak való elszámolás után, vacsora nélkül tértem nyugovóra.

A genin vizsga második része:

Kora hajnalban keltem. Lassú álmatag mozdulatokkal mentem el megfürdeni, majd már kicsivel élénkebben fogyasztottam el a reggelimet. Mivel a tegnapi vacsora kimaradt, ezért ma ezt egy dupla reggelivel, pótoltam be. Hamar átvedlettel a pizsamámat, a szokásos öltözékemre, és elindultam a hármas számú kiképzőterep felé. ~Úgy látszik, nem csak én vagyok koránkellő típus~ Gondolom magamban, mikor észreveszem, hogy milyen sok társam van már a kiképző terepen. Negyed óra múlva már mindenki, (beleértve a senisei-t is) jelen volt.
-Nos, hogy mindenki megérkezet hozzá is láthatunk a második vizsga résznek. A Mostani feladatban a fizikai képességeiteket, illetve az állóképességeteket tesztelem le. Geninként, lesz olyan feladat, amihez több napos vándorlás kell, ami igen fárasztó tud lenni. Remélem a szüleitek, nem várnak haza, mert most ellátogatunk, a Víz országába. Két orvosi ninja, fog velünk tartani, csupán csak azért, mert falú vezetői rossz néven vennék, ha az akadémiai tanulóknak valami bajuk esne. Az orvosi ninják, a főkapunál csatlakoznak, hozzánk. Hát ennyi, lenne. Van kérdés? Nincs? Rendben, akkor kövesetek, és tartsátok a tempót.- Az utolsó mondat után, nagyon gyors sebességgel indult el. Őszintén be kell vallanom, hogy nehezemre eset tartanom a tempót, de ahogy sikerült megfigyelnem, nem egyedül voltam ezzel így. Pár perc alatt elértük a főkaput, ahol nem álltunk meg pihenni, ugyanolyan tempóval haladtunk tovább, mögöttünk két maszkot viselő ninjával. Két óra vándorlás után ilyen nagy sebességgel igencsak elfáradtam. Ha hátranéztem már nem láttam a falúmat. Még egy jó ideig haladtunk, amikor váratlan események sorozata történt. Először is a két maszkot viselő ninja a földbe merült. Észrevételemet még jelezni, se tudtam a sensei-nek, mert mire szóra nyitottam volna a számat, a két ninja kiugrót a föld alól, és valamilyen támadással kiütötték a tanítónkat. Miután ezzel végeztek felénk fordultak.
-Mint látjátok a vizsgának, és a tanítótoknak vége. Két választásotok van. Az első az, hogy szembeszegültök velünk és meghaltok, míg a másik az, hogy a szolgáink lesztek, és az elveszet ninják ösvényére léptek, ja és természetesen ez esetben éltek. A döntés a tiétek.-
-Már megbocsássanak, de van egy harmadik esély is. Az pedig nem más, mint, hogy szembeszegülünk, és mi ütünk ki titeket.- Mondta az egyik nagyszájú társam. ~Ez megőrült. Nem kell behódolnunk, de ezt ilyen nyíltan fenyegetően kijelenteni túlzás.~
-Azt hiszitek lenne esélyetek? Ti még csak geninek se vagytok. Aki a túlélést választja, az most bizonyíthat. Öljétek, meg ezt a nagyszájú patkányt.- Mondta, majd rámutatott, az előbb beszélő fiúra. Senki sem moccant.
-Szóval ezek szerint az első verziót választottátok. Nem hagytatok más döntés, most mind átmentetek a vizsgán.- Fel se fogtam, először, hogy mit mondott. Kétszer futattam le az előbb elhangzott mondatott az agyamba, mire kezdtem kapiskálni a dolgot. Az egyik maszkos ninja eltűnt, míg a másik a sensei alakjában pompázott, széles mosollyal az arcán.
-Gratulálok, átmentetek. Ez a próba a hűségeteket tesztelte le, és részben azt is figyeltem, hogy ki mennyire bírja a hosszabb utakat. A két ninja, az én klónjaim voltak. Holnap a harmadik vizsga az első vizsga helyszínén délben lesz. Javaslom, induljunk vissza, hosszú út lesz, míg hazaérünk.- A visszaút már lassabb haladással volt megtéve. Három óráig tartott az út. Fél fülel halottam, ahogy a sensei dicséri és egyszerre szidalmazza, Kunoriki-t akit oly merészen provokálta, a sensei-t akit még ellenséges elveszet ninjának hittünk. Dicsérte a bátorságáért, és szidta a felelőtlenségéért. Mikor végre hazaértem, egy kiadós vacsora, és beszámoló után, egy kis olvasás, majd alvás.

A genin vizsga harmadik része:

Rég aludtam, ilyen hosszú ideig. Korán feküdtem le, és későn keltem. A tisztasági és étkezési dolgokat, gyorsan kellet lebonyolítanom, mert fent állt a késés lehetősége. Bár utolsóként, de még időben érkeztem meg a harmadik fordulóra.
-Köszöntelek benneteket, a genin vizsga harmadik és egyben utolsó részén. Ha a mostani feladatott is teljesítitek, akkor a geninek soraiba léphettek. A feladat anyiból áll, hogy a tanult jutsuitokat kell bemutatni egy kombinációban. Szóval az összes eddig ismert jutsut, kell bemutatnotok úgy, hogy kreáltok mellé egy szituációt. Gyorsan találjatok ki egy helyzetet, egy küldetést, ahol ezek az alap jutsu-k jól jönnek, majd mutassátok be. A bemutatás, persze nem itt lesz, de aki éppen nincs soron az itt várakozzon. Ez azért, van, hogy mindenki egyedi ötlettel álljon elő, és ne tudjátok a másik ötletét, magatok is hasznosítani.- Mondta, majd pár perc múlva elvitte, az első diákot a névsorban. Én egészen a vége felé voltam. Még senki se bukott meg. Most én következtem, és rajtam kívül csak hét társam várakozott. Az én bemutatóm a négyes számú kiképzőterepen történt. Már kész tervel mentem oda.
-Ha készen állsz, kezdheted.- Lassan kisétáltam és felvázoltam a tanítómnak, a helyzetet.
-Én egy olyan szituációt játszok el, ami egy erősebb ellenfél ellen lehet hasznos. Sensei, kérem személyisítse meg ezt az ellenfelet. A feladat, lényege az lesz, hogy időt nyerjek, és elmeneküljek. A menekülés után éles helyzetben persze azonnal jelentést tennék, de ettől gondolom most eltekint. Kérem próbáljon elkapni.- Mondtam majd a transzformáció jutsu segítségével felvettem a sensei alakját. A tanítom, pár klónt hozott létre, majd körbe kerítettek. Én is használtam a klón, jutsut, és bár az én klónjaim nem mozogtak, de egy röpke pillanatig talán megzavarták a sensei-t mivel ők is úgy néztek ki mint ő magam. A láthatatlanság köpenye következet ez után, amitől remélhetőleg nehezebben vesz észre. Majd gyorsan elszórtam a robbanó cetlijeimet, majd a testhelyettesítő jutsu segítségével, kijutottam a klónok gyűrűjéből. A láthatatlanság köpenye, még rajtam volt, mégis a fürge test jutsu-t használva, felgyorsítva tempómat, kezdtem el rohanni, miközben aktiváltam a robbanó cetliket. Már majdnem megjelent az elégedet mosoly az arcomon, amikor a testem (kivétel a fejem) a föld alá merült, és moccanni se tudtam.
-Hát ez nem jött össze.- Nevetett fel a tanítóm.- De az igaz, hogy egy gyengébb ellenfélnél hatásos lehetet volna, ezért átengedlek.- Mondta, majd kirántott a földből.- Tessék itt a fejpántod, viseld büszkén, mert kiérdemelted. Holnap te is gyere vissza reggel, hogy megtud, kik lesznek a csapattársaid, illetve az új sensei-ed. Kérlek, most menj vissza a terembe és küld a következő diákot ide.- Meghajoltam, ezzel jelezve, hogy mindent tudomásul vettem, majd visszamentem szólni a következő áldozatnak. Ezek után hazarohantam, hol anyám, már ünnepi vacsorával várt. Azt mondta biztos volt abban, hogy sikerülni fog a vizsga. A vacsorára, még apu is hazaért, és csak késő este tértem nyugovóra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jakoutso IraminHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
19500/25000  (19500/25000)
Szint: Missing-nin (Speciális Jounin szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Jakoutso Iramin   Szomb. Aug. 29, 2009 3:33 pm

Gyors felkelés, és a reggeli problémák lebonyolítása után, már el is indultam az volt osztálytermembe, hogy megtudja kikel osztottak be egy csapatba, és hogy kilesz a tanítóm. Én voltam az első, és egy órán belül mindenki elérkezet. Akadémiai tanárom még egyszer, gratulált mindenkinek, majd felsorolt a csapatokat. Engem Bonko Kiui és Meine Noki mellé osztottak be. Sensei-nek Konio Zaru-t jelölték ki mellénk, akivel még aznap a főkapunál kellet találkoznunk. Két évig voltam genin. Ez idő alatt sokat fejlődtem, minden téren. Megtanultam a chakrám manipulálásával, vízen járni. Új jutsukat tanultam, és bár genin korom elején még csak könnyebb küldetéseket kaptunk, ezek idővel folyamatosan nehezedtek. A legmagasabb szintű küldetésem B és A osztály között lebeget. Egy ideig azért törekedtem, hogy kiérdemeljen a chuunin rangot, hogy magasabb szintre emelkedjek. Két év alatt nagyon jó viszonyom lett két csapattársammal és a sensei-emmel. Ennek köszönhetően alakult ki az antiszociális énem mellé a társasági énem is. Azt hiszem ekkor alakult ki a személyiségzavarom. Sokszor szállt vitába a két énem egymással, hisz pont egymás ellentétjei. Két év kemény munkája után a sensei, úgy látta, hogy alkalmasak vagyunk a chuunin vizsgára.

Chuunin vizsga: (sajnálom de ez nem lesz olyan hosszú)

1. forduló: Az 1. fordulóban a geninek gyorsaságát és állóképességét vizsgáltál. A feladat az volt, hogy egy aknamezőn kellet átmenni miközben farönkök és kunaiok szálltak mindenfelől. Az aknák nem volt valami nagy robbanó erejűek. Azok jutottak tovább, akik a 10 perces időkorláton belül teljesítettek. 90-en indultunk el ezen a vizsgán. Én voltam a 13. és a két csapattársam a 49 illetve a 67. Nekileselkedtem a feladatnak és odaálltam a startvonalhoz. - Indulhatsz. Mondta a felügyelő mikor lenyomta a stoppert. Nekirohantam a pályának és egymás után ugráltam az előttem lévők lábnyomaira illetve oda ahol már felrobbant egy akna. A pálya felénél még csak 3 percnél járt az idő úgy, hogy nem aggódtam, de hirtelen a fejem fölött felrobbant valami, amitől szikladarabok szálltak felém. Elég nagy gondban voltam, mert a leérkező darabok aknákra is eshettek. Próbáltam minél hamarabb végig futni így pár aknán átmentem, de mikor felrobbant én már ott se voltam. Az utolsó aknához érve már ne jött több szikla viszont kunaiok lövődtek a falból és én ráléptem az aknára, ami fel is robbant. A robbanás lökésereje elsöpörte az utamból a kunaikat de engem is elrepített és a vállamba is ált a saját shurikenem. Már csak 1 percem maradt, de sikerült eljutnom a célig. - Gratulálok. Sikerrel végrehajtottad az első feladatot.

2. forduló: Itt a geninek csapatvezetési készségét tesztelték. Vagyis minden genin kapott egy 3 fős akadémiai tanulókból álló csapatot és el kellet őket vezetni egy hegy tetejére. Itt is volt időlimit, ami 1 óra volt. Mindenki az akadémiától indult egyszerre külön utakon. A két csapattársam még bent volt és még rajtunk kívül 23 genin. Az én kis csapatomnak az erdőn keresztül kellet eljutnia a kisseb hegyhez. Túl gyorsan haladtam ezért ők lemaradtak és hamar elfáradtak. Megálltak enni egy kicsit. Mikor visszafordultam értük láttam, hogy három vaddisznó akarja őket megtámadni. Dobtam 3 shurikent a vaddisznók elé és elmenekültek. A kis diákok érdeklődtek, hogy mért nem öltem meg őket és én csak annyit mondtam. - Azért mert joguk van az életre. Ezen kicsit meglepődtek. Nem számítottak arra, hogy egy genin így fogja fel a dolgokat. 40 percünkbe tellett de eljutottunk a hegy lábához. Chakrát irányítottam a lábamba felszaladtam a csúcsra és rögzítettem 3 kötelet, amin ők felmászhatnak. Visszamentem hozzájuk és mondtam nekik, hogy másszanak fel rajta. Így is lett ők másztak felfelé és én mögöttük vigyáztam arra, hogy le ne essenek. Az egyik kötél elszakad, de én elkaptam a zuhanó kislányt és felrohantam vele majd megint vissza. A másik kettő sikeresen felmászott. Mikor felértünk láttam, hogy már sokan megérkeztek, de a csapattársaim sehol se voltak. Végül letelt az idő és kiestek a vizsgáról. Én sikeresen teljesítettem ezt a fordulót is.

3. forduló: Ebben a részben a geninek harci tudását tesztelték e nem egymás ellen harcoltak hanem chuuninokkal. Az volt a lényeg, hogy egy bizonyos időn belül ne üssenek ki minket. Már csak én és 7 gyerek maradt bent. Mindenkinek a szerint kellet kibírnia amióta genin. Mivel én elég régóta genin voltam ezért fél órán keresztül bírnom kellet. Elég erős ellenfelet kaptam, de akkor sem fog megakadályozni abban, hogy letegyem a vizsgát. 10 percen keresztül csak kunaikkal és shurikenekkel harcoltunk, amikor észrevettem, hogy körülöttem mindenütt robbanó jegyzet volt. Eszembe jutott az 1. forduló és sikerült ugyan olyan gyorsasággal mozognom, mint ha ott se lettek volna. Ezen a többi vizsgázó egy kicsit meglepődött. Miután látta az ellenfelem, hogy ezzel semmit sem ért tovább harcoltunk, de most már egy kicsit komolyabban. Sőt még jutsukat is használtunk. Mikor már csak 1 perc maradt a harcból egy olyan jutsut használt, amit egy genin nem ismerhet és sikerült elkapnia. Már számoltak visszafelé 10-től, amikor nagy nehezen felkeltem és sikerült teljesítenem a 3. fordulót is. Sajnos engem nem engedtek át az osztott személyiségem miatt, viszont ha sikerül uralnom őket, akkor lehetek chuunin. Velem együtt még 2 genin bukott el az utolsó próbán.

1 hónappal a vizsga után elkezdtem edzeni, hogy ne legyen osztott személyiségem, de nem jártam nagy sikerrel. Menet közben történt egy nagy tragédia is. Anyám elkapott egy halálos kort. Nem csak, hogy a vég hamar jött el érte, de ez a kor, hatalmas kínokkal is járt. Apám nem tudta nézni a szenvedését, és végzett vele. Figyelmetlenségében nem vette észre, hogy mikor katanájával épp átmetszette a torkát, én akkor értem le a lépcső aljába, és mindent láttam. Mikor észrevett, fanyarú mosolyra húzódót az arca. Teljesen kitükröződőt rajta az őrület.
-Így kellet lennie. Már nem szenved, és már én se. - Miután véget ért a mondta, egy utolsó mosoly, és könnycsepp mellet levágta a saját fejét. Pár évnek tűnő percig csak mozdulatlanul dermedten álltam és néztem, ahogy a vér egyre nagyobb tócsát alkot a két holtest körül. Miután felfogtam, hogy mi is történt önkívületi állapotba kerültem. //Ez volt az a pillanat, mikor megszületett, a legrosszabb személyiségem. Ez az énem jön elő legritkábban, de ha előjön, nem ismeri azt a fogalmat, hogy barát, szövetséges. Aki a közelében van azt, ha tudja, elpusztítja. Imádja a vér látványát és ízét//. Lassan oda mentem a holttestekhez, és a katanáról csurgó vért lenyaltam, majd a többire nem emlékszem. Következő emlékemben, egy erdőben, álok kezemben apám katanája, de a vérnek már nyoma sem volt. Egy fa tövében a katanát, magamtól messze hajítva sírdogáltam, míg rám nem találtak. Pár hónapig folyamatos megfigyelés alatt tartottak. Esténként rémálmok gyötörtek. Négy hónap kellet, hogy a felszínen a megnyugvást tudja mutatni, miközben belűről ugyanolyan állapotban voltam, mint amikor rám találtak. Ezek után nem érdekeltek a rangok, a pénz és az ilyen emberi dolgok. A nekromancia, a halál utáni állapot, ami felkeltette a kíváncsiságomat. Elhagytam a falúmat, és vándor ninja lettem. Két évig fejvadászként dolgoztam, de nekem, a jutalomnak nem pénz, hanem jutsu-kat vagy érdekesebb tekercseket kértem. Ez idő alatt alakult ki az óvatos, vadász személyiségem, a stratégiai énem. A fejvadászatnak köszönhetően sok kemény harcban vettem részt és egyre erősebb lettem, míg nem már jounin szintű shinobikat is megöltem. Mostanában csak ritkán, vállalok el fejvadászatot. Időmet, kísérletezésével a halál megismerésével, és új jutsuk kifejlesztésével töltöm. Persze olykor, elvállalok egy-egy faladatott pénzért, hisz valamiből meg kell élni. Jelenleg a necromanciai jutsukon dolgozok. Egy nap eluralkodót rajtam a legveszélyesebb énem és elkezdtem gyilkolászni. Majd magamhoz tértem és körülettem minden vér volt. Hamar elterjedt a hír, hogy ki mészárolta le az embereket. Ezért elkezdet mindenki félni tőlem és menekülni. Úgy döntöttem, hogy bármi áron elfogadtatom magamat velük. Én magam azt hittem, hogy ezt csak erőszakosan lehet megoldani ezért vándor ninjából missig nin lettem és üldözőből üldözött lettem. Egyelőre egyetlen egy fejvadásznak se sikerült elkapnia. Még a saját falum is próbálkozott egy 3 geninből és 1 jouninból álló csoporttal, de őket is megöltem kivéve az egyik genint. Azt üzentem rajta keresztül a falumnak, hogy én fogok uralkodni és jobb, ha nem becsülnek le. Innentől kezdve már nehezebb ellenfeleim voltak, mert S szintű bűnözőnek mondtak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uchiha SasukeHozzászólások száma : 7
Reputation : 0
Registration date : 2009. May. 01.

Karakterinformáció
Chakra:
0/0  (0/0)
Szint: Admin
Kekkei Genkai:

TémanyitásTárgy: Re: Jakoutso Iramin   Vas. Aug. 30, 2009 8:55 pm

Szép előtörténet és néhány helyesírási hibán kívül nincs benne hiba, ezért természetesen elfogadom!

Chakra: 20,000 / 25,000
Pénz: 5000 kane
A nekromancia is engedélyezve, de csak azokkal a feltételekkel, amiket megbeszéltünk!

Készíts adatlapot és kezdheted a játékot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jakoutso IraminHozzászólások száma : 31
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
19500/25000  (19500/25000)
Szint: Missing-nin (Speciális Jounin szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Jakoutso Iramin   Vas. Aug. 30, 2009 9:13 pm

Reandben köszönöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Jakoutso Iramin   

Vissza az elejére Go down
 
Jakoutso Iramin
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: