★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Hó Országa - Kikötő

Go down 
SzerzőÜzenet
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 24
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
40000/40000  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Hó Országa - Kikötő   Hétf. Okt. 05, 2009 5:15 pm

Erre a helyre érkeznek a hajók különböző országokból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tadayoshi AyameHozzászólások száma : 93
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 01.

Karakterinformáció
Chakra:
26800/30000  (26800/30000)
Szint: Jounin szint
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Hó Országa - Kikötő   Pént. Dec. 11, 2009 6:55 pm

~ ~ Gazdátlan lábnyomok a hóban ~ ~


Sikeresen megmentettük a hajót, és a legénység életét. Örültem, bár ugyan akkor egyre morcosabb is lettem. Nem igaz, hogy pont velem kellett ennek az egésznek történnie. Ha valamit elrontottunk volna, valószínűleg a tenger fenekén kötöttünk volna ki, és faltak volna fel a halak… Szép lett volna… Azonban a lényeg mégis az, hogy nem történt meg. Hála a vízi elementálnak, nem sikerült tovább áznom, és nem is jutott be több víz a fedélzetre. Amint túl vészeltük ezt az egészet, olyan szépen köszöntem meg, ahogy ebben a pillanatban éppen tellett tőlem.
Ruhámból, s hajamból csavarni lehetett a tengervizet, ami csak további morgást okozott. A sós víz sose tesz jót az érzékeny hajnak… Amint tudtam, lemásztam a kabinba, megtörölköztem, és száraz ruhát vettem. Próbáltam elég rétegesen öltözködni, hiszen az idő már kezdett eléggé lehűlni, ahogy közeledtünk a Hó országhoz. Szinte minden egyes percben kirázott a hideg a gondolattól, hogy az örök hó és jég birodalmába tartunk.
A legénység, és a kapitány igazán hálásnak tűntek a segítség miatt. Hálásak is lehettek, hiszen szerénységem nem segít akárkin… (ego ON xD)

Az idő egyre hidegebb lett, és egyre jobban kezdtem vacogni. Egyszerűen rosszul viseltem a hirtelen hőmérsékletváltozást. Egyre több pulóver került rám, és már szinte úgy festettem, mint valami túlsúlyos kereskedő…
Kisvártatva meg is érkeztünk. A Hó országának csodálatos fehérsége csak úgy rikított a felhőknek köszönhető sötétségben. Mindig is szerettem a friss hó látványát, csak azt utáltam, hogy hideg.
- Hát úgy tűnik meg is érkeztünk. Nem volt túl egyszerű út, igaz?
Érdeklődött derűsen Hidemichi. Nem tudom, de abban a pillanatban szívesen letöröltem volna az arcáról a vigyort…
~ Még jó, hogy nem volt egyszerű… ~
Morogtam magamban, majd adtam is valami kis életjelet magamról, hogy még nem vitték el a nyelvemet a kiscicák. Egy halk, és kissé morcnak tűnő „Aha”-val adtam igenlő választ a kérdésre.
- És most? Merre tovább?
Kérdeztem kissé tanácstalanul. Morgásom egyre kezdett elhallgatni, hiszen már aránylag biztos talajon állunk. Már ha a havat lehet biztos talajnak nevezni… A levegőből mélyet szippantva tekintettem körbe a hóval borított kikötőn. Szép látvány volt. Szép, és hideg… Azonban semmiféleképp se éltem volna le itt az életem, még ha ki tudja, hogy meddig győzködnek, vagy kínoznak is. Egyszerűen irtóztam a hidegtől, s attól a gondolattól, hogy ha nem vagyok eléggé felöltözve, akkor akár meg is fagyhatok.
Amíg két társam nem figyelt, sunyiban ellopóztam egy még teljesen szűz részhez, majd kesztyűs kezemmel magamhoz vettem egy marék havat, s hógolyót gyúrtam belőle. Először Zakarit, majd pedig Hidemichit céloztam be a hógömbökkel, s reméltem, sikerül őket eltalálnom őket, hogy aztán jókat derülhessek rajtuk. Amint a golyók elhagyták a kezemet, máris éreztem a csontig ható hideget, ami máris elérte kezeimet, hála az átázott kesztyűnek.
- Hideg, hideg, hideee~g!
Visítottam egyet, majd szinte azonnal be is dugtam fázós végtagjaimat a jó meleg kabátom, jó meleg zsebébe. Azonnal bizsergést kezdtem érezni. A kezem kezdett kiolvadni.
Kicsit azért reménykedtem, hogy két társam nem fog azért a kis gyerekes megnyilvánulásért nagyon megorrolni rám, viszont lehet, hogy meg érdemelném. Elvégre küldetésen vagyunk, és ez nem igazán alkalmas a játszadozásra…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zakari KenHozzászólások száma : 122
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
30700/36000  (30700/36000)
Szint: ANBU
Kekkei Genkai: Miraken

TémanyitásTárgy: Re: Hó Országa - Kikötő   Kedd Dec. 22, 2009 10:39 am

~ ○ ~ Gazdátlan lábnyomok a hóban ~ ○ ~
Sikerült egydarabban megúszni ezt a hajóutat, igaz tiszta víz lettem, de mindegy. A lényeg, hogy megérkeztünk. Miután a hajó megállt, felvettem téli ruházatom, és kijöttem a kabinomból. A kapitány és a legénység hálálkodtak éppen a többieknél.
~ Nah, mi lett volna nélkülünk. Ahhoz képest az elején milyen bunkó volt, most meg milyen hizelgő...
Gondoltam, és mikor kiértem a fedélzetre nem láttam semmit a nagy fehérségtől. Ekkor megszólalt Hidemichi:
-Hát úgy tűnik meg is érkeztünk. Nem volt túl egyszerű út, igaz?- vicces fiú az biztos, de Ayamén láttam, hogy legszívesebben adna neki egy pofont az ilyen poénos beszolások miat.
- Hát, én csak most jövök rá, hogy ide miért nem járnak turisták. - mondtam, majd leugrotam a fedélzetről a partra.
~ De jó friss, hideg levegő....
Gondoltam, és egy mélyet szívtam belőle. MIközben felfelé néztem a szemem sarkából láttam, hogy Ayame eltűnt. Először azt hittem a nagytáskája lehúzta a hóba, de amikor egy hógolyó csattant a fejemhez, tudtam, hogy az elméletem hamis.
- Köszi Ayame, amúgy is melegem volt.- mondtam, és lábammal nyújteni kezdtem magam alá a havat. Ledobtam táskámat, úgy hogy takarja amit csinálok, és gyorsan két hógyolyót csináltam.
~ Kage Hógolyó jutsu:D:D:D:D~ Gondoltam magamban, és eldobtam az egyiket, ami csak álca volt, és mögötte a másikat.
- Na Hidemichi, most merre, mert ha sokáig itt állok, ide fagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 24
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
40000/40000  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Hó Országa - Kikötő   Szer. Dec. 23, 2009 3:26 pm

// Gazdátlan lábnyomok a hóban //

A három Jounin már éppen indulni szeretett volna, csakhogy ekkor Ayame merényletet indított két férfi társa ellen. Az egyik hógolyó azon nyomban arcon találta Zakarit, a másik pedig Hidemichi felé száguldott. Az akció vezetője eközben nem is figyelve a többiekre a távolba merengett. Éppen visszafordult, hogy közölje társaival az útirányt.
- Van egy...- mondta, ám hirtelen egy hógolyó csapódott az arcába. Kicsit köhögve tolta ki nyelvével szájából az olvadásnak indult havat. Szemeit óvatosan törölte meg jobb kezével, miközben egy halvány mosoly húzódott meg a száján. Nem állt szándékában ellentámadást indítani, mert nem sokkal később Ayamét egy másik gömb találta el, ami a Ken klán leszármazottjától indult.
~ Örülnék, ha én is ilyen vidám tudnék lenni. Sajnos jelen esetben ez lehetetlen.~ gondolta magában Hidemichi, majd fedezékbe húzódva várta a két társa között lejátszódó csata befejezését. Pár pillanat múlva ismét előbújt, utána így szólt:
- Először is találnunk kell majd egy helyet, ahol érdeklődhetünk a vállalattal kapcsolatban. Ha elindulunk a sziget belseje felé, bizonyára rálelünk majd valamiféle településre, esetleg egy kisebb falura, tanyára.- adta a tanácsot a férfi, mialatt komoly arccal tekintett a Jouninok szemébe.
- Egy szövetségesünk számít ránk. Ne engedjük szétoszlani a reményeit!- tette még hozzá a férfi, azután hátat fordított, majd rohanni kezdett a hatalmas pusztaság felé, mely gyönyörű volt, mégis halálos.

Pár óra elteltével a ninják vacogva láttak meg egy helyet, ami a civilizáció első jelének bizonyult, mióta elhagyták a kikötőt. Hidemichi lassan kinyújtotta kezét, aztán remegő ujjával a település irányába mutatott.
- Ott kezdjük a keresést!- adta ki az utasítást a férfi, utána tovább futottak a kitűzött cél felé.

// Köv.post.: Hó Országa - Falu //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hó Országa - Kikötő   

Vissza az elejére Go down
 
Hó Országa - Kikötő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Hó Országa-
Ugrás: