★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 A Halál Erdeje - Erdő

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue40000/40000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2009 8:10 pm

A Halál Erdeje - Erdő 19060340916

A Halál erdejének térképe


A Halál Erdejének azon rész ez, ami majdnem az egész helyet elfoglalja. Betelepített óriási és vérengző állatokkal, mérgező növényekkel, valamint sok más kellemetlen dologgal ellátott terület. 44 kapun lehet bejutni.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue40000/40000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 1:29 pm

2. Csapat

Egy napsütéses időnek érkezett a mai nap. Rengeteg shinobi köztük más-más rejtett faluból is érkeztek. Vannak akik beszélgetnek és vannak akik egy magányos fa árnyékában figyelik a történéseket. Pár shinobi elég furcsának néz ki, de nincs megkülönböztetés a shinobi az shinobi. A ninják közül három fiatal tűnik ki akik a csoportok szélén találkoztak. A nevük: Reira, Shimizu Kaito és Kisame Akasumi. Ők hárman készen állnak, testileg és lelkileg is felkészültek, mivel ez nem csak egy játék, hanem a kegyetlen világban tett lépés, amelyben eldől, hogy képesek lesznek-e túlélni és okos döntéseket hozni. Rengeteg érzés kavarok bennük, de úgy tűnik, hogy lassan kezdenek lenyugodni és a szótlan perceket szavak, majd mondatok váltják fel.


Sorrend:

-Reira
-Shimizu Kaito
-Kisame Akasumi


A hozzászólást Yakushi Kabuto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 25, 2009 10:15 am-kor.
Vissza az elejére Go down
ReiraHozzászólások száma : 27
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 2:12 pm

2. csapat


~ Ah, napsütés, madárcsicsergés, mindjárt hányok. Körülöttem meg ez a sok puhány. Szánalmas. Már most sajnálom őket. Egyik szerencsétlenebb, mint a másik. És ahogy vigyorognak, bájcsevegnek... Visszataszító. Mintha nem tudnák, hogy háromnegyedük vagy megdöglik, vagy kiesik. Persze, az kizárt, hogy ez velem megtörténjen, kivéve, ha valamelyik balfék a csapatomból megöleti magát. Ajánlom nekik, hogy ne, különben még rá is taposok a hullájukra. ~
* Reira szemmel láthatóan nem élvezte úgy a kellemes időt, mint a többi chuunin jelölt. Bár, ez természeténél fogva nem is meglepő, inkább az lett volna furcsa, ha pozitívan áll hozzá a az egészhez. A vizsgával nem is volt baja, hisz ott kiélhette magát, de a sok idegesítő és szerinte szánalmas gyerek annál inkább dühítette. *
~ Na, lássuk a csapatomat. Itt van ez a lilás hajú kis srác. Hát, mit ne mondjak, nem valami biztató. Ilyen fejet utoljára egy horrorfilmben láttam. Bár a nevét nem tudom, biztos az is hasonló kaliberű lenne... Hát, majd meglátjuk mit hoz ki magából. Hm, az a másik gyerek. Nem mondom, ilyen szemmel akár ijesztő is lehetne, de valahogy nem lehet komolyan venni. Úgy látszik én kaptam a selejtet. A többi csapat ennél csak jobb lehet, bár elnézve őket, talán erős középmezőnybeliek vagyunk, még úgy is, hogy én ezzel a két szerencsétlennel a nyakamban vágok neki. Na sebaj, az ilyen esetekre vannak az én drága kis bábjaim. Annyi biztos, hogy egy közülük többet ér, mint ez a két félnótás együtt. ~
* A lány még pár percig méregette társait, majd hatalmas undorral odavetett nekik egy mondatot. *

- Reira vagyok, a nevemet is csak azért árulom el, hogy tudjátok ki ment meg titeket, meg persze, hogy utána tudjátok kinek hálálkodjatok. A neveteket ti is elmondhatnátok, hátha az biztatóbb, mint a fejetek.
Vissza az elejére Go down
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue20000/26000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 2:23 pm

[1. csapat – Mesélő]

Az idő tökéletes volt egy vizsgához. A nap sütött, a madarak csiripeltek, a szellő lágyan susogott és rezegtette a vizsgahelyszínen lévő fák leveleit.
Igen, eljött az az esemény, melyet most Konohában tartanak. A világ összes rejtőző falujából érkeztek ide shinobik, hogy letehessék a vizsgát, hogy ezzel végre egy magasabb szintre léphessenek a ninják ranglétrájának. Az itt lévőknek az volt a céljuk, hogy elérhessék a Chuunin rangot. A helyszín ezúttal a Halál erdeje, mely sok szörnyűséget tartogat az 1. csapat tagjainak. Nem csak az ijesztő, és hatalmas, ráadásul vérengző élőlényekre kell figyelniük, hanem az ellenséges csapatokra is, akik mindenáron meg akarják tőlük szerezni azt a tekercset, melyet ők kapnak majd az indulás előtt. Egyelőre azonban ne siessünk előre annyira, hiszen előbb még a csapat tagokat is össze kell válogatni.
Az első csapat tagjai a következők (postolási sorrendben!): Yoshizawa Kodama, Tomoyuki Shiratori, Hyuuga Mitsuhide.
Ők hárman lesznek azok, akik az első vizsgafeladat alatt csakis egymásra támaszkodhatnak. Együtt kell átvészelniük a Halál erdejének rejtélyeit és csapdáit. Együtt kell megszerezniük a szükséges tekercset, hogy aztán a toronyba érve ők is chuuninná válhassanak...
Vissza az elejére Go down
http://bleachszerpjatek.forumotion.net
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 2:47 pm

// 1. Csapat //

Egy csodálatos nap vette kezdetét. Azért, mert az idő pont a kedvemnek megfelelő volt, valamint kezdetét veszi a Chuunin vizsga. Erre edzettem már oly rég óta, most pedig itt az ideje, hogy bebizonyítsam, nem hiába maradtam ilyen sokáig Gennin rangon.
~ Szóval az első helyszín a Halál Erdeje lesz. Nem sok pozitív dolgot halottam ezzel a hellyel kapcsolatban.~ gondoltam magamban, miközben minden irányba tekintgettem. Szerencsére nem leszek egyedül, hiszen két legjobb barátomat kaptam csapattársnak. Mindkettejükkel dolgoztam már együtt. Izgatottan álltam, elvittem magammal egy mangát, miben pont Chuunin vizsga jelenetet lapozgattam.
~ Hátha tudok majd belőle lopni valami ötletet.~ töprengtem, azután bal kezemmel megvakartam a tarkómat. Betekintve a rengetegbe, csupán hatalmas növényeket, valamint elég nagy sötétséget láttam. Felmértem az ellenséges csapatokat, voltak nálunk fiatalabbak, de idősebbek is. Kicsit feszülten álltam Mitsuhide és Shiratori mellett. Természetesen nem tudtam a képregényem olvasására koncentrálni. Néztem az oldalakat, viszont az elmém teljesen más világokba kalandozott el.
~ Miért izgulok? Egyszer mindenkinek túl kell esnie ezen. Voltam már ennél sokkal rosszabbnak ígérkező missziókon is. Valószínűleg az esemény jelentőségéből kifolyólag vagyok kissé zaklatott állapotban. Muszáj erőt vennem magamon!~ hoztam elhatározást a merengéseim közepette.
- Örülök, hogy itt vagytok srácok...- csúszott ki a számon ez az apró, viszont sok mindent közlő mondat.
- Vajon nekünk melyik tekercs jut?- kérdeztem, mialatt eltettem a mangámat, ezt követően megvakartam az államat.
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 3:05 pm

// 1. Csapat //

Szép napnak ígérkezett a mai, viszont ezen a mai napon csak egy dolog nem hagyott nyugodni, a Chunnin vizsga. Rengeteg shinobi várja, hogy végre elkezdődjön.
~ Nem könnyű feladat, hisz nem csak az erdőben élő vadállatokkal, de a többi shinobi-val is meg kell majd küzdenünk, ha találkozunk velük, vagyis biztos, hogy találkozni fogunk. - Gondoltam, de kicsit zavarodott volt a gondolkodás módom. Kifújtam magamból az összes levegőt és próbáltam a feladatra koncentrálni.
~ A közelmúltban elég sok taktikai fegyvert sikerült beszereznem, vagyis megvennem és vettem egy közelharci fegyvert is. Valamint eddig éles helyzetbe még egyszer sem használtam a vérvonal képességemet. Annyit gyakoroltam, hogy már szinte tökéletesen megy, így nem lehet gond. Biztos vagyok benne, hogy használni fogom az erdőben. - Határoztam el magamban, miközben Kodamára és Mitsuhide-re néztem.
~ A csapat szinte már jobb nem is lehetne hisz mind barátok vagyunk és már küldetésen is rész vettünk, de nem csak ezért örülök neki, hanem mert köztünk van egy Hyuuga aki képes érzékelni 360 fokban mindent maga körül, valamint a technikái. Yoshizawa Kodama viszont az egyik konoha klánjai közül akik a tűz jutsu-kat részesítik előnyben azaz a távol harcban és közel harcban rendkívül jó. És itt vagyok én aki a föld elemű jutsu-kat részesíti előnyben, és ez tökéletes védelmet nyújt, így ha összedolgozunk képesek leszünk eljutni a toronyig. Ha eljutottunk és első fele a Chunnin vizsgának sikerül, akkor talán még ennél is nehezebb rész jön. Valakivel majd meg kell küzdeni... - Gondoltam végig a helyzetünket és viszonylag jónak tűnt.

- Örülök, hogy itt vagytok srácok... -Mondta Kodama, amire én egy nagyot bólintottam.
- Vajon nekünk melyik tekercs jut? -Kérdezett ismét Kodama.
- Fogalmam sincs, de végülis nem lényeges, hisz kettő tekercs kell. Inkább a lényeg, az hogy melyik ellenség fog majd elénk állni, az azonos tekercsű vagy amit meg akarunk szerezni, bár ha azonos tekercsű akkor felesleges lenne harcolni, de remélem ezt ők is befogják látni...
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 4:08 pm

// 1. Csapat //

Elég szép nap volt a madarak csicseregtek és a szellő lágyan fúj.
~ Rossz arra gondolni, hogy akár ilyen szép napon akár meg is halhatok. - gondoltam és körbenéztem nagyon sok genin volt a területen. Már nagyon sok geninen látszott, hogy türelmetlen és már nagyon várja, hogy elkezdődjön a vizsga.
~ Pont erre a vizsgára szereztem pár fegyvert, amik elég jól fognak jönni. Már nagyon várom, hogy élesben kipróbáljam a Kusari-gamát szerencsére már tudok vele pár trükköt. - gondoltam magamban.
Majd elkezdtem keresni Kodamát és Shiratorit de a nagy tömegben nem volt könnyű észrevenni őket.
~ Elég jó hogy a legjobb barátaimmal lehetek egy csapatban. Így hárman elég jó csapatot fogunk alkotni szerintem, hiszen már pár küldetésen részvettünk együtt így nagyon jó a csapatmunka. - mondtam magamban s tovább kerestem a többieket. Megtaláltam Kodamát és Shiratori is idejött mindkettőjükkel kezet fogtam.

- Örülök, hogy itt vagytok srácok... - mondta Kodama.
- Vajon nekünk melyik tekercs jut? - kérdezte tőlünk Kodama.
- Fogalmam sincs, de végül is nem lényeges, hisz kettő tekercs kell. Inkább a lényeg, az hogy melyik ellenség fog majd elénk állni, az azonos tekercsű vagy amit meg akarunk szerezni, bár ha azonos tekercsű akkor felesleges lenne harcolni, de remélem ezt ők is befogják látni... - szólalt meg Shiratori.
- Én se tudom, de szerintem is mindegy. - mondtam én is.
Vissza az elejére Go down
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue20000/26000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 4:57 pm

[1. csapat – Mesélő]

Amint a kis csapat összegyűlt, egyikőjüknek el kellett vonulni, hogy átvehesse a nekik szánt tekercset, ami a Menny tekercse volt. Ez azt jelenti, hogy Kodamáéknak a Föld tekercset kell megszerezni ahhoz, hogy beléphessenek a toronyba.
Ezek után, egy másik tagnak ki kellett húznia egy számot, mely a kaput jelölte. Tudni kell, hogy a Halál erdejébe 44 kapu vezet, melyeknél külön-külön egy-egy csapat fog elhelyezkedni. Az 1. csapat a 20-as számot húzta, ami azt jelenti, hogy ők a 20-as kaputól indulhatnak.
Egy kijelölt shinobi elvezette a csapattagokat a bejárathoz, majd mikor eljött az idő, kinyitotta azt, hogy a három genin útnak indulhasson. A shinobi sok sikert kívánva nyitotta ki a nagy, és rácsos kaput, mely egyenesen a Holtak erdejébe vezet. Innentől a csapatnak figyelnie kell mindenre, hiszen nem csak ők fogják az ellenkező tekercset keresni, hanem rajuk kívül még sokan, akik részt vesznek ezen a vizsgán. Nagy valószínűséggel Kodama, Shiratori és Mitsuhide előbb vagy utóbb belebotlik egy ellenfélbe, még ha nem is keresik őket, hiszen mindenkinek szüksége van egy, a sajátjával teljesen ellentétes tekercsre, hogy sikeresen véghez vihesse a vizsga első szakaszát.
Az 1. csapatnak annyival könnyebb dolguk van, hogy már dolgoztak együtt, így az együttműködés és csapatmunka nem lesz nehéz számukra, és így könnyedén legyőzhetik a kár az erősebb ellenfeleket is, hiszen azok nem biztos, hogy ismerik is egymás erősségeit és gyengéit. Mindenesetre nagyon óvatosnak kell lenniük, hiszen a többi csapaton kívül, más veszély is leselkedik rájuk.
Vissza az elejére Go down
http://bleachszerpjatek.forumotion.net
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 6:50 pm

// 1. Csapat //

Ahogy már teljesen készen álltunk, egyikünk elment, hogy átvegye a nekünk szánt tekercset. Végül a Menny tekercs jutott számunkra.
~ Hát ez mennyei.~ gondoltam, miközben jót röhögtem magamban. Ebből kifolyólag a mi feladatunk nem más lesz, mint megszerezni a Föld tekercsét. Ezt követően valamelyikünknek ki kellett húznia egy számot, amitől az függött, hogy a 44 kapu közül melyiken fogunk behatolni. Magam részéről a választásokat a többiekre bíztam. Úgy jött ki a dolog, hogy a 20- as kapu lesz a mienk. Egy megbízott ninja vezetett el minket ahhoz a bejárathoz. Közben már nagyjából elmúlt az izgalmam, inkább a tettek mezejére szerettem volna lépni, s belevágni az igazi kihívásba. Amikor odaértünk a shinobi kinyitotta a kaput, aztán sok sikert kívánt.
- Köszönjük!- szóltam oda neki egy mosollyal arcomon. Átlépve a küszöböt egy nagy szívdobbanást halottam, mely minden bizonnyal a sajátom volt.
~ Hát elkezdődött.~ merengtem, miközben egy nagyot nyeltem. Az arcom komolyra változott, szemhéjaimat kicsit összehúzva kémleltem a hatalmas és sűrű fák sokaságát. Magunkra vagyunk utalva, fel kell használnunk minden eddigi tapasztalatunkat. Nem csak a nyereség miatt, hanem hogy egyáltalán életben maradjunk. A hely hemzseg az ellenségektől, ráadásul a természet erői is próbára tesznek majd minket. De az a lényeg, együtt vagyunk, tudjuk, támaszkodhatunk egymásra.
- Akkor ideje lenne kidolgozni egy tervet.- javasoltam társaimnak, miközben leguggoltam egy olyan helyre, ahol nem volt fű. A felszerelés tartó tasakomból előrántottam egy kunait.
- Nos, nekem már van egy ötletem. Persze nem kell alkalmaznunk, csak amennyiben nektek is bejön. Szóval...- mondtam azután három karikát rajzoltam a földbe, amik függőlegesen helyezkedtek el.
- Ez csak egy sorrend lenne, viszont nagyban elősegítené a biztonságunk megőrzését.- jelentettem ki, azután a legelső karika elé egy kb.: 30°- os körívet húztam.
- Legelöl én haladnék, mivel megidézném Erupumarut, aki könnyen kiszűri a szagokat, ezzel egyszerűen megállapíthatnánk, van- e előttünk ellenség.- magyaráztam továbbra is, bár időközönként a barátaim arcára pillantottam. Következőképen a 30°- on belülre egy egész kört rajzoltam.
- Középen Mitsuhide haladna, hiszen a Byakugan segítségével az egész környéket át tudja vizsgálni.- folytattam, befejezésként a harmadik kis karika mögé egy 60° körüli körvonalat húztam.
- Shiro, te hátul lennél, mert a Föld elemeddel a legjobb védelmet tudod nyújtani számunkra.- fejeztem be a tervem elmondását. Ujjamon megpördítettem a kunait, utána pedig visszahelyeztem a tartójába. Kezeimet a zsebembe dugtam, fejemet meg kicsit oldalra döntöttem.
- Na, mit szóltok?- érdeklődtem a srácoktól, azután vártam a válaszukat.
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 7:10 pm

//1.Csapat//

Kodama elmagyarázta a tervét részletesen és meglepődött arckifejezésemet próbáltam eltitkolni.

~ Úgy látszik okosabb mint, gondoltam bár eddig is a srácot zseninek gondoltam, de most már tudom, hogy az is ilyen hamar előállt egy stratégiával. - Gondoltam magamban és így szóltam:
- Tökéletes lesz, megteszek mindent, hogy ha hátulról támadnak akkor megvédjelek benneteket. Idáig még nem használtam a vérvonalképességemet éles helyzetbe. - Adtam a tudtukra, hogy nekem olyan is van, és folytattam: - Ha eltalál valami vagy belém fúródik ne ijedjetek, meg mert ez ugyanis egy bőrpáncél ami a testet borítja, de ez sem helyes megfogalmazás, inkább a sejtjeim-be beleivódik a föld elem. Szóval ne izguljatok megvédelek benneteket hátulról. Ja és még egy dolog. -Mondtam Kodamának és Mitsuhidének.
- Van idézésem, amelyet még titokban kötöttem egy békával, de csak nagyon húzós helyzetbe fogom használni, és mellesleg tűz elemű, felszínesen ennyi. - Árultam el mindent a társaimnak, hogy tisztába legyenek a képességeimnek.
- Csak annyit mondhatok, hogy inkább mi találjunk rá az ellenségre, mint ő ránk, bár ez az idézett lényeddel Kodama és Mitsuhide Byakuganjával nem lesz túl nehéz dolog, viszont a környezetünkre is figyelni kell, na és a többieket sem szabad lebecsülnünk. - Végeztem a beszéddel és táskámból kivettem a Nunchakut, és egyéb fegyvereket a fegyvertartóba tettem.
- Nem szerettem volna, ha ezeket meglátják, lehetséges, hogy van pár elemző ninja és ezek nagy segítségükre lehettek volna...hehe - Tettem hozzá egy nevetést, majd felálltam és az erdő belsejébe néztem...
Vissza az elejére Go down
Shimizu KaitoHozzászólások száma : 39
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 16.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue400/4000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 8:54 pm

// 2. Csapat //

Szép napsütéses idő van ma reggel, de csend az nincs. Ez a rengeteg shinobi nem tud csendben maradni. Mindenki vigyorog, beszélget a társaival. A mi csapatunk viszont... nos hát csendben állt és nézett egyenesen maga elé. A csapatunkhoz tartozik egy nő. Pontosabban egy lány. Elég érdekesen néz minket mintha nem tetszenénk neki.
~ Úgy látom neki se tetszik a kinézetem. Mondjuk ő az a lány aki remekül néz ki és gondolom remek shinobi is.~
- Reira vagyok, a nevemet is csak azért árulom el, hogy tudjátok ki ment meg titeket, meg persze, hogy utána tudjátok kinek hálálkodjatok. A neveteket ti is elmondhatnátok, hátha az biztatóbb, mint a fejetek. -szólt gúnyosan a lány.
~Igen. Mint gondoltam... A beképzelt, gyönyörű shinobi.~
- Az én nevem Shimizu Kaito. Ha nem szeretnél itt meghalni egy kicsit visszább fogod magad. - Mondtam gúnyos mosollyal, majd leültem a hozzám legközelebb eső fa árnyékába.
Vissza az elejére Go down
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue4700/7000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2009 9:44 pm

//2. Csapat//

Ma korán keltem, hogy eltudja menni edzeni, Edzés után elindultam a csapattalálkahelyre majd onnan együtt ment a csapat a chuunin vizsga színhelyére. Szótlanul mentül egész végig. Mikor odaértünk elég sok shinobit és kunoichit láttam. ~Elég sok az idei jelentkezők száma. -Gondoltam magamban miközben a lány csapattársam méregetett eme gyönyörű napon. Utána megszólalt.
- Reira vagyok, a nevemet is csak azért árulom el, hogy tudjátok ki ment meg titeket, meg persze, hogy utána tudjátok kinek hálálkodjatok. A neveteket ti is elmondhatnátok, hátha az biztatóbb, mint a fejetek. -Gúnyosan megszólalt. Erre a másik csapattársamtól jött is a válasz.
- Az én nevem Shimizu Kaito. Ha nem szeretnél itt meghalni egy kicsit visszább fogod magad. -Utána elment a legközelebbi fa árnyékába. Már csak rajtam volt a sor, hogy bemutatkozzak.
- Az én neven Kisame Akasumi. Reira a végén nehogy nekünk keljen téged megmenteni. -Miután bemutatkoztam elmentem ugyan ahhoz a fához amelyikhez Kaito majd felugrottam az egyik faágra és a lombok között kitekintettem a felhőkre. Elkezdtem magamban gondolkodni. ~Kíváncsi vagyok a nagyszájú lány tud is e valamit és, hogy Kaito mire lehet képes. Végül is ez egy csapatjáték tehát tudnunk kéne egymásról, hogy mire képes. -A töprengés után leugrottam a fáról és megszólaltam.
- Ha nem akarunk kiesni már az első körben meg kellene ismernünk egymás erejét, képességeit mert ez egy csapat feladat.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue40000/40000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 12:22 am

//2.Csapat(mesélő)//

Tehát találkozott a három shinobi, akik első látásra, nem egyhamar fognak igazi csapatmunkát produkálni. Viszont a későbbiekben lehetséges, hogy az igazi vészhelyzetben talán képesek lesznek egymásban megbízni és együtt működni. Ezután elérkezett hát az idő és a tekercsé Kaito lépett ki. Végül a föld tekercset kapták és tudták máris, hogy nekik a mennyei tekercset kell egy másik csapattól, ha kell erőszakkal is elvenni. Akasumi húzott egy számot, amelyen a 40-es számot, a 40-es kapu szimbolizált.
Egy eléggé termetes shinobi odakísérte őket a kapuhoz, majd egy határozott mozdulattal kinyitotta nekik és magukra hagyta őket. Valamiféle tervet esetleg ki kellene találniuk, ha nem akarnak az erdőben lakó vadállatok elesége lenni, vagy a többi shinobi áldozata, és ha ezzel megvolnának, akkor irány az igazi kihívás.

Sorrend:

-Reira
-Shimizu Kaito
-Kisame Akasumi


A hozzászólást Yakushi Kabuto összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 25, 2009 10:14 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 12:24 am

//1.Csapat//

Valakinek elkellet mennie az egyik tekercsért erre én jelentkeztem. A tekercseket egy kisseb fából készült bódéban osztogatta három shinobi.
- Jó napot. Kérnék egy tekercset. - mondtam az egyik ninjának és ő adott egy mennyei tekercset.
~ Nos egy mennyei tekercset kaptunk akkor egy föld tekercset kell szereznünk. - mondtam magamban és, ha már ott jártam én is mentem kihúzni a kapu számát, ami a 20-as kapu volt.
~ Remélem nem gond a többieknek, hogy a kapu számát is én húztam. - gondoltam magamban és visszamentem a társaimhoz.
- Na jöttem a mennyei tekercset adták, s ha nem gond a kaput is én húztam a 20-as kapun megyünk majd be. - mondtam a többieknek. Egy ninja elvezetett minket a 20-as bejárathoz. Majd pár másodperc múlva kinyitotta azt aztán pedig sok sikert kívánt.

- Köszönjük! - mondta Kodama és beléptünk az erdőbe a sok fák lobkoronájától nagyon sötét volt bent. Az ellenségeink se lehettek túl messze, főleg hogy nem csak a shinobik számítottak az ellenségeinknek.
- Akkor ideje lenne kidolgozni egy tervet. - javasolta Kodama majd leguggolt egy olyan hejre ahol nem volt fű és elővett egy Kunait.
- Nos, nekem már van egy ötletem. Persze nem kell alkalmaznunk, csak amennyiben nektek is bejön. Szóval... - szólalt meg Kodama és három karikát rajzolt, amik függőlegesen helyezkedtek el.
- Ez csak egy sorrend lenne, viszont nagyban elősegítené a biztonságunk megőrzését. - jelentette ki a Yoshizawa klánból származó barátom majd a legelső karika elé egy körülbelül 30°- körívet rajzolt.
- Legelöl én haladnék, mivel megidézném Erupumarut, aki könnyen kiszűri a szagokat, ezzel egyszerűen megállapíthatnánk, van- e előttünk ellenség. - jelentette ki Kodama és 30°-on belülre egy egész kört húzott.
- Középen Mitsuhide haladna, hiszen a Byakugan segítségével az egész környéket át tudja vizsgálni. - mondta még Kodama és a harmadik karika mögé egy 60°-oskörvonalat húzott.
- Shiro, te hátul lennél, mert a Föld elemeddel a legjobb védelmet tudod nyújtani számunkra. - fejezte be a tervet Kodama.
- Na, mit szóltok? - kérdezte Kodama.
- Ez egészen jó terv. - mondtam vigyorogva és Shiratori így szólt:

- Tökéletes lesz, megteszek mindent, hogy ha hátulról támadnak akkor megvédjelek benneteket. Idáig még nem használtam a vérvonalképességemet éles helyzetbe. Ha eltalál valami vagy belém fúródik ne ijedjetek, meg mert ez ugyanis egy bőrpáncél ami a testet borítja, de ez sem helyes megfogalmazás, inkább a sejtjeim-be beleivódik a föld elem. Szóval ne izguljatok megvédelek benneteket hátulról. Ja és még egy dolog.
- Van idézésem, amelyet még titokban kötöttem egy békával, de csak nagyon húzós helyzetbe fogom használni, és mellesleg tűz elemű, felszínesen ennyi. - egészítete még ki a mondanivalóját Shiratori.
~ Na ezt még nem is tudtam Shiratoriról. - gondoltam magamban.

- Csak annyit mondhatok, hogy inkább mi találjunk rá az ellenségre, mint ő ránk, bár ez az idézett lényeddel Kodama és Mitsuhide Byakuganjával nem lesz túl nehéz dolog, viszont a környezetünkre is figyelni kell, na és a többieket sem szabad lebecsülnünk. - mondta még Shiratori.
- Nem szerettem volna, ha ezeket meglátják, lehetséges, hogy van pár elemző ninja és ezek nagy segítségükre lehettek volna...hehe. - szólalt meg a Tomoyukiklánhoz tartozó barátom.
Vissza az elejére Go down
ReiraHozzászólások száma : 27
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 12:42 pm

2. csapat

~ Akármennyire is viszolygok a kapcsolatfelvételtől, muszáj lesz kitalálnunk valami stratégiát. A gond csak annyi, hogy a nevükön kívül mást nem tudok róluk. Kellett nekem ez a csapatmunka? Mennyivel egyszerűbb lenne, ha egyéni megmérettetés lenne az egész. ~
* A csapat előtt közben kinyitották a kaput, azt már tudjuk, hogy a Föld tekercset kapták, tehát egy Menny tekercset kell szerezniük, de hogy ezt hogy fogják végbevinni, arról halvány lila elképzelésük sem volt. *

- Jól van, békák! Csekkoljatok ide! Mivel nem akarok rögtön megdögleni, és gondolom ti sem, ezért muszáj lesz valamit összedobni. Szóval, nekem van egy elképzelésem, ami abszolút kivitelezhető lenne. Az első szempont: egy három fős csapat akkor a legsebezhetőbb, ha nem három főből áll, ergo senki nem engedheti meg magának, hogy lekapják a fejét. Tehát, ha az első szempontot betartjuk, nagy bajunk nem eshet, mivel a terv többi része pofon egyszerű.
Először is, én bábhasználó vagyok, ha még nem esett volna le - kezdte Reira, majd a hátán lévő puttonyra bökött. - Ezen kívül még van egy bábom a tekercsben. Mivel bábhasználó vagyok, ezért nekem jobban fekszik ha nem két centire vagyok az ellenségtől, tehát a távolsági harc, ami jobban megy. Ezért gondoltam úgy, hogy nekem kellene zárnom a sort. Az első helyre egy olyan ember kellene, aki jó közelharcban, tehát az, aki közülünk a legtöbb taijutsut ismeri, középre pedig értelemszerűen az, aki marad. A haladás egy sorban történne, de ha támadás ér minket, ezt a sort fel lehet bontani, magyarán nem kell megvárni, míg a szemed közé dobnak egy kunait. Támadás esetén szerintem ésszerű lenne, ha mindenki választana magának egy ellenfelet, így egy az egy elleni küzdelem folyna. Ha valaki nyakig benne van a sz*rban, az azért szóljon és a másik kettő pedig mihamarabb próbáljon segíteni neki, nem kell megvárni, míg már csak egy fül marad a csókából. A tekercsekre vonatkozóan pedig, aki megtámad minket, mindegy milyen tekercse van, jól pofán kell vágni. Akinek esetleg jobb ötlete van, bár ezt nagyon kétlem, az lökje, ha nem, akkor akár be is mehetnénk az erdőbe.

* Ez a diskuráció maximum öt percet vehetett igénybe, így a csapatnak nem volt nagy hátránya a többiekkel szemben, bár sokkal több időt már nem vesztegethettek el, ha teljesíteni akarták az első fordulót. *
Vissza az elejére Go down
Shimizu KaitoHozzászólások száma : 39
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 16.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue400/4000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 2:56 pm

// 2. Csapat. //

Kisame is bemutatkozott majd felugrott arra a fára ami alatt ültem. Pár perc elteltével leugrott és beszédre nyitotta a száját.
- Ha nem akarunk kiesni már az első körben meg kellene ismernünk egymás erejét, képességeit mert ez egy csapat feladat.
- Később Kisame. Ha jól látom most menni kéne egy tekercsért. - Mondtam majd felálltam és odamentem a bódéhoz. Három shinobi ült bent. Az első átnyújtotta a tekercset ami a Föld Tekercs volt. Visszamentem a többiekhez és megmutattam nekik úgy a tekercset, hogy más ne láthassa.
A tekercs és szám húzás után odaálltunk a 40-es kapu elé amit kinyitottak előttünk. Reira egy szónoklásba kezdett.
- Jól van, békák! Csekkoljatok ide! Mivel nem akarok rögtön megdögleni, és gondolom ti sem, ezért muszáj lesz valamit összedobni. Szóval, nekem van egy elképzelésem, ami abszolút kivitelezhető lenne. Az első szempont: egy három fős csapat akkor a legsebezhetőbb, ha nem három főből áll, ergo senki nem engedheti meg magának, hogy lekapják a fejét. Tehát, ha az első szempontot betartjuk, nagy bajunk nem eshet, mivel a terv többi része pofon egyszerű.
Először is, én bábhasználó vagyok, ha még nem esett volna le - kezdte Reira, majd a hátán lévő puttonyra bökött. - Ezen kívül még van egy bábom a tekercsben. Mivel bábhasználó vagyok, ezért nekem jobban fekszik ha nem két centire vagyok az ellenségtől, tehát a távolsági harc, ami jobban megy. Ezért gondoltam úgy, hogy nekem kellene zárnom a sort. Az első helyre egy olyan ember kellene, aki jó közelharcban, tehát az, aki közülünk a legtöbb taijutsut ismeri, középre pedig értelemszerűen az, aki marad. A haladás egy sorban történne, de ha támadás ér minket, ezt a sort fel lehet bontani, magyarán nem kell megvárni, míg a szemed közé dobnak egy kunait. Támadás esetén szerintem ésszerű lenne, ha mindenki választana magának egy ellenfelet, így egy az egy elleni küzdelem folyna. Ha valaki nyakig benne van a sz*rban, az azért szóljon és a másik kettő pedig mihamarabb próbáljon segíteni neki, nem kell megvárni, míg már csak egy fül marad a csókából. A tekercsekre vonatkozóan pedig, aki megtámad minket, mindegy milyen tekercse van, jól pofán kell vágni. Akinek esetleg jobb ötlete van, bár ezt nagyon kétlem, az lökje, ha nem, akkor akár be is mehetnénk az erdőbe.

- Rendben. Azthiszem én megyek legelől. - ezzel megindultam befelé az erdőbe.
Vissza az elejére Go down
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue20000/26000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 5:44 pm

[1. csapat – Mesélő]

Ahogy beléptetek az erdő területére, elkezdtétek beszélni a stratégiát, mely elég jónak ígérkezett. Miután ezt befejeztétek, el is indultatok, hogy előkerítsétek a hiányzó tekercset, ami a Föld tekercs volt. Na igen ám, de ez sem volt olyan könnyű feladat, mint amilyennek látszott, hiszen ahhoz előbb egy olyan csoportot kellett keresni, mely rendelkezik ezzel a tekerccsel.

Innentől két lehetőségetek van:

1.) Előbb megkeresitek a folyót, hogy élelmet gyűjthessetek, hiszen üres pocakkal nehezebb teljesíteni a feladatot, ráadásul valószínűleg a többi genincsapat is arrafelé kószál, hátha összeakadnak a sajátjukéval ellentétes tekerccsel bíró csapattal. Azonban ezen kívül valószínűleg ők is élelmet gyűjtenek, így lankadhat is a figyelmük eközben.
2.) Előbb kerestek egy csapatot, akiktől megszerezhetitek a tekercset, majd ezután indultok a folyó felé, hogy aztán a torony felé vehessétek az irányt. Szerencsétekre épp az utatokba kerül egy nem épp legnyugodtabbnak ígérkező csoport, akik veszekedve próbálnak a stratégiáról megállapodni. A csapatban két lány, és egy fiú van.
A narancssárgás-barnás hajú, homokrejteki lány nem tűnik nagy falatnak, hiszen szemlátomást elég önző, ráadásul inkább külsejével foglalkozik, mintsem azzal, hogy minél előbb teljesítsék a feladatot. //Kép//
A másik lány egy hosszú, fekete hajú hangrejteki kunoichi, aki látszólag egyáltalán nem szeret csapatban dolgozni, hiszen minden apró dologba beleköt, amit csak felhoz harmadik társuk. //Kép//
A harmadik tag, egy magas, zöldeshajú fűrejteki shinobi. Ő az egyetlen, aki próbál tenni azért, hogy egyáltalán legyen egy értelmesebb stratégiájuk. //Kép//
Ha ügyesek vagytok, akkor talán nem vesznek észre titeket, így könnyedén megszerezhetitek a tekercset, ami cseppet sem biztos, hogy épp az, ami nektek kell.

Akár melyiket is választjátok, mindenképp összefuttok egy ellenséges csapattal, hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy megszerezze a szükséges tekercset, bármi áron. Annyi biztos, hogy a folyó folyásának ellentétesen kell haladnotok, ha megszereztétek a tekercset, így könnyen elérhetitek a tornyot.

//Beszéljétek meg, hogy melyik lehetőséget választjátok. ^^ Ha esetleg hiányoltok a mesélésből valamit, szóljatok, és javítom. ^^//
Vissza az elejére Go down
http://bleachszerpjatek.forumotion.net
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue4700/7000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 1:33 am

//2. Csapat//

Megkaptuk a föld tekercset majd én magam kihúztam a 40-es számot. Tehát a meny tekercs kell és a 40-es kapunál kell bemennünk. Utána egy nagyobb shinobi odakísért minket a kapuhoz és kinyitotta. Majd Reira elkezdte mondani a tervét, de úgy mintha ő lenne a főnök.
- Jól van, békák! Csekkoljatok ide! Mivel nem akarok rögtön megdögleni, és gondolom ti sem, ezért muszáj lesz valamit összedobni. Szóval, nekem van egy elképzelésem, ami abszolút kivitelezhető lenne. Az első szempont: egy három fős csapat akkor a legsebezhetőbb, ha nem három főből áll, ergo senki nem engedheti meg magának, hogy lekapják a fejét. Tehát, ha az első szempontot betartjuk, nagy bajunk nem eshet, mivel a terv többi része pofon egyszerű.
Először is, én bábhasználó vagyok, ha még nem esett volna le - kezdte Reira, majd a hátán lévő puttonyra bökött. - Ezen kívül még van egy bábom a tekercsben. Mivel bábhasználó vagyok, ezért nekem jobban fekszik ha nem két centire vagyok az ellenségtől, tehát a távolsági harc, ami jobban megy. Ezért gondoltam úgy, hogy nekem kellene zárnom a sort. Az első helyre egy olyan ember kellene, aki jó közelharcban, tehát az, aki közülünk a legtöbb taijutsut ismeri, középre pedig értelemszerűen az, aki marad. A haladás egy sorban történne, de ha támadás ér minket, ezt a sort fel lehet bontani, magyarán nem kell megvárni, míg a szemed közé dobnak egy kunait. Támadás esetén szerintem ésszerű lenne, ha mindenki választana magának egy ellenfelet, így egy az egy elleni küzdelem folyna. Ha valaki nyakig benne van a sz*rban, az azért szóljon és a másik kettő pedig mihamarabb próbáljon segíteni neki, nem kell megvárni, míg már csak egy fül marad a csókából. A tekercsekre vonatkozóan pedig, aki megtámad minket, mindegy milyen tekercse van, jól pofán kell vágni. Akinek esetleg jobb ötlete van, bár ezt nagyon kétlem, az lökje, ha nem, akkor akár be is mehetnénk az erdőbe.
-Válaszolt neki Kaito
- Rendben. Azt hiszem én megyek legelöl. -Mondta ~Én úgy tudtam, hogy egy erősebb tai jutsu használó megy, de nekem tökmindegy, hogy ki megy elől. -Gondoltam magamban majd én is megszólaltam.
- Akkor én megyek középen gondolom én. Habár a levegőben értelmesebb lenne, de tökmindegy. Na de akkor induljunk. -Azzal elindultunk az erdőbe ahol sok veszély leselkedik ránk.
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 2:42 am

// 1. Csapat //

A társaim beleegyeztek a sorrendbe, amit kitaláltam, tehát egy problémát már úgy mond elintéztünk. Ekkor Shiratori elmondta, ő még sosem használta a Kekkei Genkaiát élesben, valamint rendelkezik egy első hallásra igen erősnek tűnő, Tűz elemet használó békával is. Ezt követően fegyvereit gondosan elpakolta, azután így szólt:
- Nem szerettem volna, ha ezeket meglátják, lehetséges, hogy van pár elemző ninja és ezek nagy segítségükre lehettek volna...hehe.
- Úgy vélem ez igen bölcs döntés volt.- mosolyodtam rá Genin társamra, majd körülnéztem. Valószínűleg Shiro és Mitsuhide is azt tette, mint én, mert próbálkoztam végiggondolni a dolgokat.
- Akkor szükségünk lesz valamire, ami folytán elindulhatunk. Hogy Shiro szavaival éljek, jobb lenne, ha mi találnánk rá az ellenségre. Sokan vannak olyanok, kik nem ismerik egymást, így nyilván idő kell nekik, mire megtalálják az összhangot, vagy lehet, egyáltalán nem fog sikerülni nekik. Azt hiszem nem mondok botorságot, mikor azt állítom, nem mi vagyunk az egyetlenek, akik tudjuk ezt. Ebből én csakis arra tudok következtetni, jobban járnánk, amennyiben nem valami féleszű bandát fognánk ki. Hiszen azokat valószínűleg már valaki okosabbak kinézték maguknak, tehát ott nagy felhajtások lehetnének. Előfordulhat, hogy egyszerre négy, vagy öt csapat is találkozna egy helyen. Onnan pedig biztosan nem tudnánk kikerülni veszteségek nélkül. A tapasztaltaknak a gyengébbekre fáj a foguk, viszont van okok azt gondolni, mindenki a nála kisebb erőnléttel rendelkezőre vadászik... Ezt fordíthatnánk ellenük! Hisz ki támadna meg egy komolynak tűnő társaságot, amikor ott vannak a bénák is, azoktól pedig sokkal könnyebb megszerezni a tekercset. Hát éppen mi megtehetnénk. Ellenük fordítanánk a saját elbizakodottságukat. Akármilyen döntést is hozunk, kockáztatnunk kell! Erről szól ez az egész. A legalkalmatlanabb hely a bújócskára a folyó. A gyengébbeket sem gondolom annyira ostobának, hogy csak úgy megmutassák magukat, ezért őket jobban el tudom képzelni, ha az erdő belsejében maradnak. Persze nekik is kell majd vizet szerezniük, bár az éjszaka leple több biztonságot nyújt ehhez a tevékenységhez.- jelentettem ki, ezalatt még mindig a talajon guggoltam, miközben kósza pillantásokat vetettem a sűrű növényzetbe. A feszültséget szinte tapintani lehetett a levegőben. Igazából az adrenalin igen erősen működött bennem, még ilyen nyugodtnak mondható helyzetben is.
- Egy szó, mint száz! Szerintem az erősebbeket találnánk a partoknál, így én azt javaslom oda menjünk.- vakartam meg a tarkómat, miközben jártattam a számat.
- Természetesen nem kötelező belegyeznetek, valamint szükségünk lesz egy jó kis tervre. Kérlek osszátok meg velem, ha van ezzel kapcsolatban ötletetek!- szólítottam fel a két barátomat. Amint ez a beszélgetés lezajlik, mindegy mire jutunk, ám indulás előtt megpróbálom megidézni Erupumarut.
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 10:54 am

//1.Csapat//

Az erdő sűrű belsejében a taktikáról beszéltünk, de figyeltünk minden apró neszre. Kodama elmondta, a tervét, hosszú sorokba, majd a végn ezzel fejezte be:

- Egy szó, mint száz! Szerintem az erősebbeket találnánk a partoknál, így én azt javaslom oda menjünk.
- Természetesen nem kötelező belegyeznetek, valamint szükségünk lesz egy jó kis tervre. Kérlek osszátok meg velem, ha van ezzel kapcsolatban ötletetek.
- Javasolta a Yoshizawa klán ifjú shinobija.
Lassan a sűrű erdő felé tekintettem, majd pár másodperc múlva így szóltam:
- Reméltem, hogy ezt a választást fogod előnyben részesíteni, és úgy gondolom, hogy ez igen merész ötlet, viszont én is ezt javasoltam volna. Elővettem a kunai tartómat és minden apró fegyvert,vagy taktikai kiegészítőt is. Meggyőződtem róla, hogy senki sem figyel, így nyugodtan mondhattam:
-8db kunai, 8db shuriken, 6db robbanó jegyzet, 12m ninja drót, 1db Nunchaku, 2db robbanó erszény, 6db füstbomba, 6db energiatabletta, 30db Tetsubushi... - Soroltam fel az összes fegyveremet.
- Ez azért volt szükség, mivel ha valaki megsérül, vagy eszméletét veszti, akkor a társai rendelkezhetnek az eszméletlen, megsérült, ninja eszközeivel is. Majd vártam, pár másodpercet, hogy megbírja jegyezni Kodama és Mitsuhide. A kezemmel a földre kezdtem rajzolni.
- Na szóval a folyó itt van...Valószínűleg a csapatok zöme azt a célt választja magának, hogy még a folyó előtt képes megszerezni a tekercset, és azután fog odamenni feltölteni a készleteit. Azért választottam ezt a tervet én is mivel, ha most támadjuk meg őket, akkor valószínűleg csak egy tekercs van náluk, és valószínűleg pont az ami nem nekünk kell. Viszont a folyóhoz ért kimerült shinobik akik már megvívták a harcot a másik tekercsért, azoknál már kettő van. - Magyaráztam el gondolkodási módomat, de továb nem is mondtam, mivel tudták mire gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue40000/40000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 11:14 am

//2.Csapat(mesélő)//

A csapat tehát kezdett összeszokni, igaz hárman voltak és három féle képpen gondolták a saját igazukat, de látszott az együttműködés akarata és az igazi shinobi döntéseket is meglehetett pillantani. Az erdő mélyére érve, hirtelen megálltak és egy bokor mélyére rejtőztek mind a hárman. A következő pillanatban három fű falusi shinobit pillantottak meg, akik a fejüket összetéve álltak ott. Valószínűleg tanácskoznak, hogy mi legyen, vagy hasonló tervet eszelnek ki, mint a többi shinobi az erdő mélyén.
A csapat, egymásra nézett. Sok lehetőség felmerül, hogy miképpen lenne helyes a döntés meghozataluk. Ilyen esély nem egyhamar fog származni, viszont ha nem az a tekercs van náluk, akkor vészes helyzetbe kerülnek, viszont ha kikerülik őket, akkor esetleg hátulról meg is támadhatják őket, vagy több ilyen könnyen szerezhető tekercs esélye sem fog a lábuk előtt heverni.
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 11:56 am

//1.Csapat//

Beljebb mentünk az erdőben és ott Kodama megosztotta velünk a terveit. Kodamána a terve arról szólt, hogy inkább az erőseket támadjuk meg, mint a gyengéket, mert lehet, hogy a gyengébb ellenfelekre már más csapatok is pályáznak, akik elég erősek lehetnek.

- Reméltem, hogy ezt a választást fogod előnyben részesíteni, és úgy gondolom, hogy ez igen merész ötlet, viszont én is ezt javasoltam volna. - mondta Shiratori.
- Szerintem csinálhatjuk ezt.
- egyeztem bele a tervbe és elkezdte összeszámolni a felszerelését:
-8db kunai, 8db shuriken, 6db robbanó jegyzet, 12m ninja drót, 1db Nunchaku, 2db robbanó erszény, 6db füstbomba, 6db energiatabletta, 30db Tetsubushi...
- Ez azért volt szükség, mivel ha valaki megsérül, vagy eszméletét veszti, akkor a társai rendelkezhetnek az eszméletlen, megsérült, ninja eszközeivel is. - mondta Shiratori.
- Ez jó ötlet Shiratori. Ha nem gond, akkor gyorsan én is felsorolom az eszközeim. 1db Kusari-gama, 6 db Robbanó jegyzet 5 méter hatótávolságú, 2db Robbanó erszény, 2db Robbanó füstbomba, 1 db Shirasaya-Katana, 8db kunai, 10db shuriken és 6 darab harci energia tabletta. - soroltam fel a fegyvereimet és különféle eszközeimet.
- Na szóval a folyó itt van...Valószínűleg a csapatok zöme azt a célt választja magának, hogy még a folyó előtt képes megszerezni a tekercset, és azután fog odamenni feltölteni a készleteit. Azért választottam ezt a tervet én is mivel, ha most támadjuk meg őket, akkor valószínűleg csak egy tekercs van náluk, és valószínűleg pont az, ami nem nekünk kell. Viszont a folyóhoz ért kimerült shinobik akik már megvívták a harcot a másik tekercsért, azoknál már kettő van. - mondta Shiratori.
- És ha találunk olyan csapatot, amiről Shiratori beszélt akkor egy kis megfigyeléssel talán azt is kitudnánk deríteni melyiküknél van a tekercs és amikor eljön az idő egy robbanással vagy füsttel szétugrasztjuk őket, s majd csak azt támadnánk meg, akinél a tekercs van. Az hogy kinél van a tekercs az akár a beszélgetésből vagy akár a viselkedésből is kiderülhet. - mondtam el a többieknek gondolataimat.
Vissza az elejére Go down
ReiraHozzászólások száma : 27
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 7:58 pm

● 2.csapat ●

* A csapat nemsokára egy másik csapattal találkozott az erdő mélyén. Bár Kaito, Kisame és Reira előnyben voltak, hisz ők meglepetésből támadhattak, megfontolandó volt, hogy mit tegyenek. *
- Azt mondom, kapjuk szét őket. Ez egy jó lehetőség, hogy felmérjük a többieket. Sőt, ha szerencsénk van, akkor még egy Menny tekercset is beszerezhetünk. Persze ehhez az is kell, hogy tudjuk élni a lehetőséggel. Mivel sajnos nem vagyok egyedül, meg kell kérdezzelek titeket is, hogy benne vagytok-e a harcban. Nem mintha annyira érdekelne a véleményetek, de egyelőre egy csapat vagyunk, így muszáj összedolgoznunk. Mindenesetre én a támadás mellett vagyok, de ha nem akarjuk, hogy időközben kicsússzanak a kezeink közül, akkor gyorsan kell döntenünk. A homlokvédőjüket tekintve Fű geninek, tehetnénk velük egy próbát.
* A lány közben a másik csapaton tartotta szemét, figyelve a legkisebb rezzenésüket is, hogy nehogy ők legyenek meglepve az idegenek által. *
Vissza az elejére Go down
Shimizu KaitoHozzászólások száma : 39
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 16.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue400/4000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 8:15 pm

//2. Csapat//

Nem sokáig mentünk az erdőben, de már meg is pillantottunk egy másik csapatot akik úgy tűnt, hogy tanácskoznak. Mivel én mentem elől intettem a többieknek, hogy álljunk meg. Reira ahogy megpillantotta vérszemet kapott.
- Azt mondom, kapjuk szét őket. Ez egy jó lehetőség, hogy felmérjük a többieket. Sőt, ha szerencsénk van, akkor még egy Menny tekercset is beszerezhetünk. Persze ehhez az is kell, hogy tudjuk élni a lehetőséggel. Mivel sajnos nem vagyok egyedül, meg kell kérdezzelek titeket is, hogy benne vagytok-e a harcban. Nem mintha annyira érdekelne a véleményetek, de egyelőre egy csapat vagyunk, így muszáj összedolgoznunk. Mindenesetre én a támadás mellett vagyok, de ha nem akarjuk, hogy időközben kicsússzanak a kezeink közül, akkor gyorsan kell döntenünk. A homlokvédőjüket tekintve Fű geninek, tehetnénk velük egy próbát. -Mondta Reira. Figyeltem a genineket nem tűntek nagyon veszélyesnek.
- Én is ezen a véleményen vagyok. Nem tűnnek nagy falatnak úgyhogy azt mondom vegyük el a tekercsüket. -mondtam egyet értve Reirával.
~ Hmm. Őszintén nem örülök neki, hogy hátba támadjuk őket miközben ők tanácskoznak. De viszont kell egy Menny Tekercs. Legyünk túl rajta és érjünk mihamarab a toronyba. - gondoltam majd vártam Kisame döntését is. Közben mindvégig a geninekre figyeltem.


A hozzászólást Shimizu Kaito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 26, 2009 9:13 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - Erdő Left_bar_bleue4700/7000A Halál Erdeje - Erdő Empty_bar_bleue  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 9:07 pm

//2.Csapat//

Kevés utazás után meglátott egy csapatot Kaito és intett nekünk, hogy álljunk meg. Gyorsan elbújtunk az egy bokorba és figyeltük őket. Éppen tanácskoztak ha jól vettem ki.
- Azt mondom, kapjuk szét őket. Ez egy jó lehetőség, hogy felmérjük a többieket. Sőt, ha szerencsénk van, akkor még egy Menny tekercset is beszerezhetünk. Persze ehhez az is kell, hogy tudjuk élni a lehetőséggel. Mivel sajnos nem vagyok egyedül, meg kell kérdezzelek titeket is, hogy benne vagytok-e a harcban. Nem mintha annyira érdekelne a véleményetek, de egyelőre egy csapat vagyunk, így muszáj összedolgoznunk. Mindenesetre én a támadás mellett vagyok, de ha nem akarjuk, hogy időközben kicsússzanak a kezeink közül, akkor gyorsan kell döntenünk. A homlokvédőjüket tekintve Fű geninek, tehetnénk velük egy próbát. -Szólalt meg Reira megint a szokásos fölösleges dumával.
- Én is ezen a véleményen vagyok. Nem tűnnek nagy falatnak úgyhogy azt mondom vegyük el a tekercsüket. -Mondta már Kaito is belegyezve. Már csak az én válaszomra vártak.
- Ha annyira akarjátok akkor támadunk, de látom tervezni azt egyáltalán nem tudtok. Nekirontani csak úgy az ellenfélnek a legnagyobb hülyeség, még akkor is ha nem számít rá. -Mondtam majd csináltam magamról egy klónt.
- Javaslom Kaito te is csinálj egyet. Reira te pedig a báboddal vetesd fel az alakod vagy mi. Nem nagyon értek hozzájuk. Ha ez megvan akkor a Klónokat küldjük rájuk és a bábot is. Ha sikerül megtéveszteni őket azzal, hogy a 2 klón rájuk ugrik de hírtelen a báb mögülük támadna az jó lenne. Én meg dobnák oda egy kunait, hogy tényleg ne vegyék észre, hogy az báb. -Elkezdtem mondani a tervemet. Bíztam Kaitoban, hogy ő majd egyetért velem, de Reiraban nem. Hisz ő egy forrófejű pattogó kis csaj. Nem szeretem az ilyeneket és semmi kedvem pont miatta meghalni. Vártam a válaszukat közben elővettem a kunaiomat egy robbanócetlivel együtt.
- Akkor kezdhetjük? -Kérdeztem érdekfeszítően.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A Halál Erdeje - Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - Erdő   A Halál Erdeje - Erdő I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A Halál Erdeje - Erdő
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Tűz Országa :: A Halál Erdeje, Konoha Arénája-
Ugrás: