★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 A Halál Erdeje - A folyó és partjai

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 25
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue40000/40000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 20, 2009 8:17 pm

Az erdőn egy folyó is áthalad, amiből halászattal élelmet is szerezhetnek a vizsgázók.
Vissza az elejére Go down
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue20000/26000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 1:47 pm

[1. csapat – Mesélő]

Az erdő elég kihaltnak tűnt, valószínűleg elég kevesen indultak a 20-as kapu környékéről. A falevelek rezgése, és a szél hangos süvítése kísértetiessé tette a sötét, s csak néhol, egy-egy fényponttal bevilágított erdőt. Minden úgy ment, ahogy megbeszéltétek. Kodama neked sikerült megidézni Erupumarut, és ketten, elől haladtatok, utánatok Mitsuhide ment, aki Byakuganját használva pásztázta a területet, leghátul pedig Shiratori volt, aki föld beállítottságának köszönhetően kitűnően fedezhet tieteket. Ahogy haladtatok, egyre hangosabban lehetett hallani a folyó zúgását, és egyre több fény szűrődött be az erdőbe. A fák ritkultak. Néhány perc múlva el is érkeztetek a folyóhoz, ahol szemlátomást már valaki tábort vert.

- Azt hiszem lassan indulhatunk a torony felé. Még a végén elkésünk, ha így haladunk...
Állt fel az egyik genin a folyó mellet lévő szikláról, majd nyújtózkodott egyet. Mondataiból egyértelműen ki lehetett venni, hogy ők már megszerezték a szükséges tekercset, így már csak a toronyhoz kell eljutniuk.
- Ugyan, You... Nem kéne ennyire sietnünk. Van időnk, és még elszórakozhatnánk a többi geninnel.
Szólalt meg egy másik, aki nektek háttal volt, így nem látszott, hogy szája széles mosolyra húzódott. Ettől azonban hangja csengéséből ki lehetett hallani a gyilkolási vágyat, mely elég ijesztőnek hatott.
- Nao... Azt hiszem, hogy Younak igaza van.
Hallatszott egy lány el-elcsukló hangja, mely egy kis félelmet is magában hordozott.

Ha megakarjátok támadni ezt a csapatot, nem biztos, hogy a gyengébb tagot kell célba venni, hiszen a Nao nevezetű shinobi látszólag elég közömbös a csapattársaival szemben. Ez betudható annak, hogy nem egy nemzet tagjai, és hogy más a kultúrájuk.

Néhány adat a geninekről:

Spoiler:
 

Párosítások: Hyuuga Mitsuhide – Saishuu Hotaru; Tomoyuki Shiratori – Iratuza You; Yoshizawa Kodama – Kawasari Nao (A sorrend nem változik!)

//Mindenkitől szép és igényes postot kérek a harcokról. ^^//
Vissza az elejére Go down
http://bleachszerpjatek.forumotion.net
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 3:03 pm

// 1. Csapat //

Mikor mindannyian hozzáfűztünk még valami jelentőset a tervünkhöz, elindultunk a fákon. A nemrégiben kitalált sorrendet alkalmaztuk, s úgy festett, senkinek nem tűnik fel, hogy arra jártunk. Ennek az is lehetett az oka, hogy kevesen indultak rögtön abba az irányba, amit mi szemeltünk ki magunknak. Sikerült megidéznem Erupumarut, tehát vele együtt haladtam elől, mögöttem Mitsuhide, utána pedig Shiratori. Az egész környék igen félelmetesnek bizonyult. A megidézett farkasommal nem akartam beszélni, ezzel is elkerülve a feltűnősködést. Néha ránéztem, majd fejemmel böktem egyet az ő irányába, amivel megkérdeztem, van-e valami változás. Ilyenkor csak megrázta buksiját. Lassacskán már kivehető volt a folyó, ritkultak a fák, valamint egyre több fény szűrődött be. Hangokat, valamint alakokat lehetett kivenni, Erupumaru is jelzett, hogy idegen szagokat érez. Meglapultam egy bokor takarásában, ahol bevártam csapattársaimat. Miután kihallgattuk a beszélgetésüket, így szóltam:
- Hárman vannak... Ezek szerint még nem szenvedtek vereséget, és mivel mindannyian jó egészségűnek látszanak, valószínűleg erősek. Amint már az előbb is mondták, náluk van mind a két tekercs.- szólaltam meg, miközben hátrafordítottam arcomat a part felé, hiszen eddig társaimmal tartottam a szemkontaktust.
- Szórakozni akartok? Megkaphatjátok...- jelent meg egy félmosoly a szám jobb szélén.
- A lány tűnik a legbizalmatlanabbnak. Az a You gyerek magabiztos, viszont már nem akar harcolni. Megfontoltnak, körültekintőnek tűnik. De az utolsó... Nao. Na ő egy igazi őrült harcmániás. Valószínűleg gondolkodás nélkül rontana rá akárkire. Ezt ellene lehetne fordítani. Szerintem, először mindenképp válasszuk őket szét. Bár nem tűnnek nagy csapatjátékosoknak. De a látszat néha csal, ezért menjünk biztosra! Mi lenne, hogyha felvetetném Erupumaruval egy sérült ninja alakját, aki segítségért könyörögne nekik, s azt mondaná, megölték a társait. Ha Nao üldözőbe venné, akkor Erupumaru futni kezdene, egészen addig, amíg elég távol nem került a csapatjától. Persze ez idő alatt én párhuzamosan haladnék Erupumaruval, csakhogy a növényzet takarásában. Utána meg ketten mennénk rá.- javasoltam két barátomnak.
- Hát részemről rendben van. Megteszem, amit tudok.- helyeselt a fiatal idézett lény.
- Nagyszerű! Akkor srácok, nektek mi az ötletetek a többiek likvidálásával kapcsolatban? Természetesen csak amennyiben ebbe belementek. Ha mást javasoltok, én abban is benne vagyok.- mosolyodtam rá Mitsuhidére és Shirora. Kíváncsi voltam miként vélekednek erről az ötletemről, jelen helyzetben jobb nem jutott eszembe. Harcba szállhatnánk csak simán ellenük, ha ez az egész nem az együttműködésről szólna. Akárcsak a ragadozók, mi is kiszemeljük magunknak ellenfeleinket, s amikor minden készen áll, kegyetlenül lecsapunk.
~ Minden esetre jó lenne nem megölni őket... Nekünk csak a tekercs kell nem az életük.~ sóhajtottam egyet merengéseim közepette. Amint a fiúk is elmondták véleményüket, akcióba lendülünk.
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 3:25 pm

// 1. Csapat //

Egyre közelebb értünk a folyóhoz, már szinte hallani lehetett a víz csobogását, amely a közeli erdőnek a belsejébe hatolt. Észrevettünk egy csapatot, és meghúzódtunk a bokorban. Kodama elmesélte, hogyan csalja el az ellenséget.

- Nagyszerű! Akkor srácok, nektek mi az ötletetek a többiek likvidálásával kapcsolatban? Természetesen csak amennyiben ebbe belementek. Ha mást javasoltok, én abban is benne vagyok? - Kérdezett Kodama minket.
- Remek ötlet, ha beválik akkor a te ellenfeleddel nem kell kalkulálni és simán elintézed, mivel el fogod. - Határozott szemeim sugallták, hogy más esélye nincs Kodamának, mint hogy élve térjen vissza.
- Mitsuhide és én egy más mellett fogunk kirontani, de abban a pillanatban megidézek a fák takarásába egy hatalmas sziklatömböt, hogy ne bírjanak kommunikálni, a föld pecsétemmel. Ezzel kizárjuk a lehetőséget, hogy egymással akár csak szemkontaktust is felvegyenek. Kodama mivel te elcsalod ezért próbáljunk meg egy háromszög sarkaiban harcolni, mivel ha valaki győz akkor visszatért ide a háromszög belsejébe és vár. Ha jön a másik ember és a harmadik nem, akkor utána megyünk, vagy utánam jöttök, de remélem ilyen nem fog előfordulni. A kőtömb amit meg fogok idézni úgy körülbelül 5 méter széles és 5 méter magas, ez elegendő lesz, hogy elszakítsuk a két ellenfelet, sőt ez még chakrámba se fog kerülni, mivel ez csak le van pecsételve. - Magyaráztam el a tervemet, majd az utolsó pár szónál Mitsuhidére tekintettem.
- Ja és még egy dolog srácok. - Mondtam, miközben a szemem kis gyanakvást sugárzott az ellenfelekre.
- Nem kizárt, hogy azok ott csak klónok, lehetséges, hogy tudják, hogy itt vagyunk és lecsapnak, velünk elhitetve, hogy megkaparintsák a tekercsüket, ezért kérlek legyetek óvatosak. Attól függetlenül megfogom idézni a szikladarabot, a veszély esetén is jól jön. Számomra ennyi. - Készültem fel minden eshetőségre.
~ Kodama és az idézett állata elcsalja az 1. személyt akkor én és Mitsuhide kirontunk és azonnal a sziklat ömbel elzárom a lehetőséget, hogy kommunikáljanak és 1vs1-ben megmérkőzünk velük.
- Mitsuhide én a narancssárga hajút néztem ki magamnak, asszem a neve You. - Végleg befejeztem a mondatot, mivel lelkileg felkészültem az eseményekre.
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 9:43 pm

// 1. Csapat //

Elindultunk a fákon ugrálva és Erupomarut mikor megidézte Kodama felvettük a terv szerinti felállást. Erupomaru haladt elől Kodamával én mögöttük mentem Shiratori pedig én mögöttem. Mindig körülnéztem vagy négy ág után, de nem láttam nagyon mást csak állatokat. Egyszer csak megláttam a byakugannal három shinobit Kodama egy bokorban meglapult.
~ Úgy látszik Erupomaru segítségével észrevette Kodama is a három shinobit. – gondoltam magamban és én is elbújtam egy közeli bokorban majd pár másodperc múlva így szólt Kodama:

- Hárman vannak... Ezek szerint még nem szenvedtek vereséget, és mivel mindannyian jó egészségűnek látszanak, valószínűleg erősek. Amint már az előbb is mondták, náluk van mind a két tekercs.
- A lány tűnik a legbizalmatlanabbnak. Az a You gyerek magabiztos, viszont már nem akar harcolni. Megfontoltnak, körültekintőnek tűnik. De az utolsó... Nao. Na ő egy igazi őrült harcmániás. Valószínűleg gondolkodás nélkül rontana rá akárkire. Ezt ellene lehetne fordítani. Szerintem, először mindenképp válasszuk őket szét. Bár nem tűnnek nagy csapatjátékosoknak. De a látszat néha csal, ezért menjünk biztosra! Mi lenne, hogyha felvetetném Erupumaruval egy sérült ninja alakját, aki segítségért könyörögne nekik, s azt mondaná, megölték a társait. Ha Nao üldözőbe venné, akkor Erupumaru futni kezdene, egészen addig, amíg elég távol nem került a csapatjától. Persze ez idő alatt én párhuzamosan haladnék Erupumaruval, csakhogy a növényzet takarásában. Utána meg ketten mennénk rá. – javasolta Kodama.
- Hát részemről rendben van. Megteszem, amit tudok. – egyezet bele Erupomaru.
- Nagyszerű! Akkor srácok, nektek mi az ötletetek a többiek likvidálásával kapcsolatban? Természetesen csak amennyiben ebbe belementek. Ha mást javasoltok, én abban is benne vagyok. – kérdezte Kodama.
- Remek ötlet, ha beválik, akkor a te ellenfeleddel nem kell kalkulálni és simán elintézed, mivel el fogod. - szólalt meg Shiratori.
- Mitsuhide és én egy más mellett fogunk kirontani, de abban a pillanatban megidézek a fák takarásába egy hatalmas sziklatömböt, hogy ne bírjanak kommunikálni, a föld pecsétemmel. Ezzel kizárjuk a lehetőséget, hogy egymással akár csak szemkontaktust is felvegyenek. Kodama mivel te elcsalod ezért próbáljunk meg egy háromszög sarkaiban harcolni, mivel ha valaki győz akkor visszatért ide a háromszög belsejébe és vár. Ha jön a másik ember és a harmadik nem, akkor utána megyünk, vagy utánam jöttök, de remélem ilyen nem fog előfordulni. A kőtömb amit meg fogok idézni úgy körülbelül 5 méter széles és 5 méter magas, ez elegendő lesz, hogy elszakítsuk a két ellenfelet, sőt ez még chakrámba se fog kerülni, mivel ez csak le van pecsételve. - magyarázta el a tervét Shiratori.
- Hát ez szerintem sikerülhet, szóval benne vagyok. - egyeztem bele Shiratori ötletébe.
- Ja és még egy dolog srácok. - mondta Shiratori és vártam, hogy mit fog mondani.
- Nem kizárt, hogy azok ott csak klónok, lehetséges, hogy tudják, hogy itt vagyunk és lecsapnak, velünk elhitetve, hogy megkaparintsák a tekercsüket, ezért kérlek legyetek óvatosak. Attól függetlenül megfogom idézni a szikladarabot, a veszély esetén is jól jön. Számomra ennyi. - jelentette ki Shiratori.
- Mitsuhide én a narancssárga hajút néztem ki magamnak, asszem a neve You. - mondta el a Tomoyuki klánba tartozó barátom.
- Akkor nekem csak az a Hotaru nevű lány marad. - mondtam a többieknek eztán vártam pár percet és így szóltam:

- Akkor akár el is kezdhetjük. - javasoltam a többieknek.
Vissza az elejére Go down
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue20000/26000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 2:19 pm

[1. csapat – Mesélő]

Az újabb taktikai megbeszélés sikeres volt, és a parton ücsörgő csapat se fedezett fel titeket még, vagy pedig csak nem mutatták, hogy észre vett titeket.

Yoshizawa Kodama:
Erupumaru felvette egy sérült ninja alakját, és ahogy azt megbeszéltétek, segítséget kért a megfigyelt csapattól. Mint ahogy az teljesen várható volt, a harcmániás Nao azonnal bekapta a horgot, és óriás shurikenjét azonnal az átváltozott Erupumaru felé hajította.
- Húzz innen, amíg végleg ki nem nyírlak!
Kiáltotta, majd előkapott egy kunait, és a shuriken után indult, azonban a farkas futni kezdett. You azonnal rájött a turpisságra, azonban hangja már nem ért el Nao tudatáig, így a harcfüggő genin egyenesen a csapdába futott.

Tomoyuki Shiratori:
You idegesen pillantott Nao hűlt helye felé, de jobbnak látta, ha nem fut utána, hiszen ha tényleg csapda, akkor nem lenne ajánlatos, ha mindketten belesétálnának. Alighogy társul elhagyta a helyszínt, már is megjelentél Mitsuhidével, majd felhúztad a kőfalat, mely elválasztja egymástól a két genint.
- Hm... Ahogy gondoltam. Ha jól sejtem, akkor az egyik barátod csalogatta el Naot, hogy ezzel szétválasszatok.
Kezdett el You okoskodni. Szép, könnyed mozdulattal emelte fel fegyverét a mögötte lévő szikla mellől, hogy aztán felvegye a támadóállást.

Hyuuga Mitsuhide:
Miután Shiratorival az ellenfelek közé vetettétek magatokat, ő felhúzta a sziklafalat, amiről a tervben is beszélt. Így most már egyedül vagy Hotaruval, aki kissé félve hátrálni próbál, ám beleütközik a sziklafalba. Nagyot nyelve húzza ki két juttéjét tokjukból, majd védekezőállást vesz fel.
- Ne-nehogy azt hidd, hogy... hogy könnyű dolgod lesz...
Mondta meg-megcsukló hangon, mint ahogy azt az előbb is hallani lehetett.
Vissza az elejére Go down
http://bleachszerpjatek.forumotion.net
ReiraHozzászólások száma : 27
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 2:38 pm

● 2. csapat ●


~ A francba, Kawarimi... Túl egyszerű lett volna. ~
* Reira kiterítette az övén lévő tekercset maga elé, leguggolt mellé, majd pár kézjel után egy pukkanás és füst kíséretében megjelent Ashika, a második báb. Kochou - akivel a hamis geninkre támadt -, közben visszatért a lány mellé. *

- Semmirekellők, mi? - egy halvány mosoly húzódott át a lány arcán. - Ne akarj kihozni a sodromból, te kis sz*rcsimbók! A Kawarimi egyszer megmentett, de ne hidd, hogy mindig lesz időd használni! Kezdődjék a bábjáték!
* Reira megrántotta két ujját jobb kezén, mire Kochou támadásba lendült. A báb csattogások közepette repült a Fű genin felé. Gazdája újabb ujj mozdítására a báb jobb kezének ujjai helyén megjelentek a mérgezett pengék, amikről élénk kék színű méreg csepegett. A paralizáló méreg. A bal kezén lévő pengékről is csepegett méreg, de annak a színe inkább bíbor volt, ez volt a sejtosztó méreg. Két olyan méreg, melyeket Reira fejlesztett ki. Ha az egyik talál be, csak lebénul. Ha a másik és nem kap 36 órán belül ellenanyagot, akkor felrobban. Egyik sem lenne kellemes. Míg Kochou az ellenfél felé száguldott, Reira bal kezével maga elé vezette Ashikát, aki majd az esetleges beérkező támadások ellen védi meg a lányt. *
~ Akármilyen szerencsétlen is ez a gyerek, rá kell koncentrálnom. Egy rossz mozdulat és cs*szhetem! ~
Vissza az elejére Go down
Shimizu KaitoHozzászólások száma : 39
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 16.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue400/4000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 2:50 pm

Rátámadtunk a geninekre, de kiderült hogy észre vettek minket még a támadás előtt. Mind hárman egy faronké lettek.
~ Kawarimi... Mikor vettek minket észre? - gondolkoztam magamban, de ekkor megjelentek mind a hárman az egyik fán.
- Háháhá nem gondoltátok, hogy ilyen kis semmirekellők, el tudnak intézni. - sértegetett minket az egyik shinobi. Elém ugrott az egyik shinobi akinek egy ostor díszelgett a kezében. Oldalra pillantottam és láttam, hogy Reira támadásba lendül.
~ Ostor? Érdekesnek ígérkezik a harc. - gondoltam majd kezemet ráhelyeztem a wakizashim markolatára.
- A nevem Shimizu Kaito. Gondoltam elmondom neked, hogy ki veszi el az életed. -Közben a bal kezemmel elővettem egy kunai-t és eldobtam felé. Megpillantottam az ellenség háta mögött egy patakot.
~ Oda kéne őt csalnom. Egyértelműen az előnyömre válhat a víz. - Gondoltam magamba majd átugrottam az ellenségem feje felett és elindultam a patak irányába.
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 3:48 pm

// 1. Csapat //

Ismét sikerült egy olyan ötlettel előállnunk, ami mind a hármunknak tetszett, ezért nem is húztuk tovább az időt, ideje volt akcióba lendülni. Erupumaru felvette az sérült vizsgázó alakját, majd kiballagott az ellenséges csapat elé. Nao abban a szent pillanatban el is hajította felé a hatalmas shurikenjét, csakhogy az idézett lény azonnal futásnak eredt, mint ahogy elterveztük. A növények takarásában bólintottam felé egyet, majd társaimat egy mondattal otthagytam:
- Sok szerencsét fiúk!
- Húzz innen, amíg végleg ki nem nyírlak!- ordította Nao, eztán előhúzott egy kunait, megiramodott Erupumaru irányába. Ezt követően azonnal felvettem a párhuzamos futást Erupumaruval, viszont szerencsére olyan helyen mentem, ahol képtelenség lett volna észrevenni, ellenfelünk pedig úgyis elvakultan követte a farkast. Idő közben bokrok fölött szaltózgattam, s kidőlt farönk alatt csúszkáltam át.
~ Mi a franc ez? Akadálypálya?~ kérdeztem magamban, miközben dübörgő jeleket hallottam a hátam mögül.
~ Valószínűleg Shiratorinak sikerült felhúznia a kőfalat.~ töprengtem, mialatt fejemet kicsit elfordítottam a zajok felé. Erupumaru szeme sarkából folyamatosan engem próbált bámulni. Futás közben az egyik gazt feltűnően megráztam, ami egyfajta jel volt. Az idézett lény azonnal vette a jelet, s lefékezett. Henge no Jutsuval próbálta felvenni az alakomat, hiszen már így szoktuk meg a harcot, amikor együtt vagyunk. Kétség kívül nagyon sok alkalommal fordul ez elő. A fák sűrűjéből egy wakizashi száguldott a levegőben, mi később Erupumaru jobb kezében kötött ki, vízszintes formációban.
- Cöh... Haver, a helyedben én nem lennék ennyire kemény, rózsaszín hajjal.- mutatta ki a farkas a foga fehérjét egy nagy mosollyal. Arcán ugyanaz az elhatározottság volt látható, mint mindig. Sajnálatos módon a társamnak folytonos Chakra veszteség, ha az én alakomban harcol, de mindketten abban bíztunk, nem kell elmenni a végkimerültségig, hogy legyőzzük a fickót.
~ Nyilván nem azért Genin még ilyen idősen is, mert gyenge. Talán hármójuk közül ő rendelkezett a legütősebb energiamennyiséggel, ám az esze nem a legnagyobb. Egy a lényeg. Össze kell hangolnom az észt az erővel!~ hoztam elhatározást, mialatt másik wakizashimat a vállamon támasztva léptem ki a növények takarásából.
- Az én nevem, Yoshizawa Kodama... Csak hogy tudd, ki fog kicsinálni, amennyiben nem adjátok át önként a tekercset. Bár erre nem sok lehetőséget látok.- jelentettem ki. Megkíséreltem túlságosan egoistának látszani, de közben ennek az oka a félrevezetés volt. A másik wakizashi markolatára, amit a segítőmnek hajítottam már oda volt rögzítve a ninja drót, melynek a másik vége az én rövid kardom végén helyezkedett el. Ezt akkor kötöttem oda, mielőtt kihajítottam a rengetegből. Köztudott, ezeket az eszközöket szabad szemmel nagyon nehéz észrevenni, főleg, hogy a víz is tükröződött. Erupumaru már jól kiismerte a gondolat menetemet, ha ninja drótról van szó, akkor valami cselre készültem általában. Hát most is hasonlóképpen történt. Futni kezdtünk Nao felé egymás mellett, amikor aztán elé értünk elkiáltottam magamat:
- Most!
Ebben a pillanatban mind a ketten szétugrottunk oldalra. Az alakomban lévő farkas két kezével rámarkolva a wakizashira, a folyó partjánál lévő sziklák közé szúrta azt. Én már mutattam is a kézpecséteket, majd így szóltam:
- Katon: Ryuuka no Jutsu!
Majd próbáltam a dróton végigvezetni a kék tűzcsóvát, ami, mivel ívesen halad, talán eltalálja Naot is. Ebben az esetben igen kellemetlenül fogja magát érezni.
Vissza az elejére Go down
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue4700/7000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 4:00 pm

//2. Csapat//

Valahogy észrevettek minket és a támadásunkat egy Kawarinnal kikerülték és egy közeli fáról kiabált le hozzánk a vezérük.
- Háháhá nem gondoltátok, hogy ilyen kis semmirekellők, el tudnak intézni. -Mondotta a vezérük amíg a másik kettő hallgatott. Az én ellenfelem valami hatalmas kardú genin volt míg Kaito ellen egy ostoros illető harcolt. Közben Reira a vezetőjuk ellen. Nem tudtam, hogy mit kezdjek ezzel a nagy kardjával. Megpróbáltam kihasználni azt, hogy hatalmas a Kardja és nehezen lehet mozgatni. Használtam egyShunshin no Jutsut és a kardommal megtámadtam. Nem akartam használni a szárnyamat mert ha levegőből támadok akkor el tud bújni a kardja mögé. Közben láttam, hogy Reira előhívta mind a 2 bábját és Kaito a víz felé rohan. ~Ez így nem lesz jó. Egyre távolabb kerülünk egymástól amikor bármikor szükség lehet a másik segítségére. -Gondoltam magamban miközben rohantam az ellenfelem felé.


A hozzászólást Kisame Akasumi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 27, 2009 4:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 4:15 pm

//1.Csapat//

Elkezdődött hát az egy-egy elleni csata, és most fog eldőlni, hogy alkalmasok vagyunk-e a Chunnin rang-ra. Az ellenfelemmel szemben álltam és figyeltem minden apró mozdulatát.

- Hm... Ahogy gondoltam. Ha jól sejtem, akkor az egyik barátod csalogatta el Naot, hogy ezzel szétválasszatok? - Kérdezte kicsit okoskodó hangon a srác. Elmosolyodtam és a nunchaku-t előhúztam a tartójából.
- Okos következtetés, bár ha ilyen gyorsan rájöttél, akkor miért nem gondolkoztatok előre, ezáltal ez a probléma is megoldást nyert volna. Na de mindegy nem azért vagyok itt, hogy tanácsokat osztogassak. - Fejeztem be a mondatomat. You lassan felemelte a fegyverét és támadó állásba helyezkedett.
- Tomoyuki Shiratori... - Mondtam, de nem tettem hozzá semmi szót, csak ennyit, reméltem ebből tudni fogja, hogy a nevemet említettem meg.
~ Na szóval csak szimpla tai jutsu. Felmérem képességeit és egy erős föld technikával megsemmisítem, ha muszály. - Gondoltam végig mit is fogok tenni. A Nunchaku-t a jobb kezemben fogtam, míg a bal kezemmel 2 kunai-t vettem elő.
- Akkor hajár!. - Kiáltottam az ellenfelemnek, majd eldobtam felé egyenesen két kunai-t. Aktiváltam a Shunsin no jutsu-t majd mögé kerültem. A fegyveremmel próbáltam egy kíméletlen és hatalmas ütést a gerincoszlopára mérni, ha eltalálja azonnal egy életre lebénul.
~Ügyelnem kell arra, hogy úgy helyezkedjek, el hogyha az ellenfelem valahogyan kitér az ütés elől akkor a kunai-ok ne találjanak el, ezért dobtam csak kettőt és különböző röppályán. - Gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue40000/40000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 4:47 pm

//2.Csapat(Mesélő)//

Az ifjú konohai shinobik szétváltak és úgy folytatták a harcot. Nem is vették észre, de már a folyó közelében került a sor az összecsapásra. Igaz, hogy eltávolodtak egymástól, de egy kiáltás keretében még akár hallhatják is egymást, de remélték, hogy erre talán még szükség sem lesz.

Reira:

Máris újait megmozdítva alkalmazta a bábját és a genin felé vette vele az irányt. A báb kezéből kiálló pengéken máris két különböző méreg csepegett, amelyet maga Reira állított elő. A lány a másik bábot maga elé irányítva védeni próbálta a testét. Az ellenfele a konohai shinobinak a csapat kapitánya és tudta nagyon jól, hogy az ellenfele tarsolyába még sok használatra váró ötlet van. Tehát Reira maga elé tartotta az egyik bábját még a másik báb próbálta a megszúrni a csapatvezetőt. Az ellenfél nem habozott, a két tenyere alatt lévő hosszú pengével, amely a karjára volt felszerelve, hárította a báb pengéit egy ''X'' alakba, majd egy hatalmas rúgás kíséretében odébb rúgta a bábot, de nem túl messzire. Hihetetlen sebessége volt a fű falusinak, de Reira követni tudta a szemével, így a védelmező bábjával megóvta magát, mivel az ellenség pengéje a bábban kötött ki.

- A nevem Tenko Dairo! JEGYEZD MEG!... - Kiáltotta majd, azt a pengét amelyet a fabábúba szúrta nem húzta ki, hanem benne hagyta és egy gyors mozdulattal leoldott. A végén egy robbanócetli díszelgett. Majd felugrott a levegőbe és egyenesen Reira felé alkalmazott egy jutsut:
- Reppushou –Szélvihar-tenyér! - Mondta és hirtelen ennek tetejébe még alkalmazta a robbanócetlit is. Reirának kis ideje van a cselekedetére, hisz ha nem gyors akkor a széllöket magában is fájdalmas, nem hogy még egy perzselő tűz kiséretében.

Shimizu Kaito:

Az ellenfelét megpróbálta a folyó felé csalni és úgy tűnt sikerül neki. A fű falusi shinobi követte, majd megálltak a folyóparton egy kisebb tisztás résznél, amelyet nem lehetett látni, mivel nád és fák szegélyezték. Az ostoros fickó őrült nevetésbe kezdett, majd ostorával hatalmasokat csapott a földbe.
Elkezdett Kaito felé futni és ostorával próbálta eltalálni a konohai shinobit. Majd az utolsó csapás előtt így szólt:

-Magen • Narakumi no Jutsu - Démoni illúzió: Pokollátó technika - Mondta.
Kaito most nagyban bajban van, hisz ha nem talál ki valamit, akkor iszonyú sérülést fog ráérni az ellenfele.

Kisame Akasumi:

Akasumi nem tétlenkedett sokat, máris megtámadta az ellenfelét. Hatalmas kardjával hárította az vágásait, majd megpördült felette és a levegőbe így szólt:

-Suigadan no Jutsu – Vízagyar lövedék technika - Mondta ellenfele.
A konohai genin nagy bajban lesz ha 3-4 méterről eltalálják azok a lövedékek, amelyekből három van. Ha eltalálják a földbe fúrják és képtelen lesz a fájdalomtól felállni. Így tehát tenni kell valamit ellene, de gyorsan.
Vissza az elejére Go down
ReiraHozzászólások száma : 27
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 5:14 pm

● 2. csapat ●

- Mégis mit gondolsz, kit érdekel a neved? Esetleg majd a sírkövest!
* Eközben a beérkező támadások mind a bábba találtak, ám az egyik kunai végén egy robbanó cetli díszelgett. A lány bevetette a Kawarimi no Jutsu-t, majd maga beugrott az egyik bokorba, innen vezényelte le az eseményeket. A bábot, amibe a robbanó cetlis kunai volt, a vízbe vezette, így tompítva a robbanást. A Fű genin jutsuja eközben csupán egy megtépázott farönköt hagyott maga után. Most Reirán volt a sor, hogy támadjon. Nem is tétlenkedett sokat. A védekező bábját kihozta a vízből, magán pedig a Kakuremino no Jutsut alkalmazta. Ezután a támadóbábbal megindult az ellenfele felé, és a báb fején található két lyukból mérges gázt eresztett kifelé. Újra kiengedte a pengéket, és azokkal támadott. Közben a megtépázott védekező bábot kihozta a folyóból. A báb komolyabb sérüléseket szenvedett egy-két helyen már csak a lélek tartotta össze egy-két helyen, ezért a lánynak mielőbb be kellett fejeznie a harcot. Feloldotta a Kakuremino no Jutsu-t, majd előjött rejtekhelyéről, ám mielőtt ezt megtette volna, ott hagyott egy robbanócetlit. Újra maga elé vezette a védekező bábot, majd a másikkal ügyesen manőverezve próbálta az előző rejtekhelye felé csalni a genin-t, hogy mikor az gyanútlanul odaér, Reira aktiválni tudja a cetlit. A támadóbáb rendíthetetlenül ostromolta a fiút, s ebben segített a fejéből kiáramló mérges gáz is. *


A hozzászólást Reira összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 27, 2009 5:21 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 5:16 pm

//1.Csapat//

~ Remek úgy látom Kodamának sikerült elcsalogatnia azt a csávót. - gondoltam és kiugroittam Shiratorival együtt. Az ellenfelemmel szemben helyezkedtem el. Alig néhány másodperc alatt Shiratori felemelte a kőfalat, ami szétválasztotta a két shinobi társat. Az ellenfelem kissé hátrálni próbált majd beleütközött a sziklafalba.
~ Látszik az arcán, hogy retteg és a legszívesebben nem is itt lenne hanem otthon. - gondoltam magamban, eztán a lány nagyot nyelt és előhúzta a két juttéjét a tokjából, majd így szólt:

- Ne-nehogy azt hidd, hogy... hogy könnyű dolgod lesz...
- Nem gondolom azt. - mondtam egy fél mosollyal az arcomon, eztán becsuktam a szemem és mikor egy másodperccel később kinyitottam így szóltam:
- Byakugan! - kiáltottam el magam és aktiváltam a byakuganom. Egyik kezemmel eleresztettem a kusari- gamát és elővettem vele 2 shuriken, amit a lány felé hajítottam. Majd amikor elugrik a shurikenek elől az ellenfelem és az ugrás közben teljesen vételen lesz megpróbálom a válla fölött eldobni a Kusari-gamát, s ha sikerül egy visszarántással beleállhat a vállába, vagy akár a nyakát is eltalálhatja a Kusari-gama.


A hozzászólást Hyuuga Mitsuhide összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 27, 2009 11:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Shimizu KaitoHozzászólások száma : 39
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 16.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue400/4000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 5:32 pm

// 2. Csapat //

~Ezaz. Ahogy elterveztem az ellenfelem követ engem. - Gondoltam majd megálltam a parton. Ellenfelem megállt nem messze előttem és elkezdte az ostorát csattogtatni. Őrült nevetés közepette elkezdett felém futni és igyekezett eltalálni ostorával. A csapások elől elugráltam valahogy, de ekkor átváltott az ellenfelem genjutsura.
-Magen • Narakumi no Jutsu - Démoni illúzió: Pokollátó technika -Mondta a jutsu nevét.
~ Mi? Egy genjutsu? A fenébe! -Magamba ijedeztem kicsit.
- Kai! - mondtam és ahogy csak tudtam arra koncentráltam, hogy visszaverjem a genjutsut.
Vissza az elejére Go down
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue4700/7000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 6:35 pm

//2.Csapat//

Sajnos az ellenfelem hárította a csapásaimat a kardjával és már a harc elején elemi jutsukat használ. Felettem megpördült és így szólt.
-Suigadan no Jutsu – Vízagyar lövedék technika. -Mondta és használta a technikát. Egy Kawarimmal kitértem előle és egy fán kötöttem ki. A lövedékek egy fatönköt találtak el ami a földbe fúródott. Használtam gyorsan a Ninpo: ryuuhane-t és a levegőbe felszálltam. Úgy gondoltam, hogy így könnyebb lesz kikerülni a lövéseit. Megfogtam 3 kunait és eldobtam felé. Utánuk dobtam még egy negyediket ami a háta mögé szállt le. Reméltem, hogy nem fogja észrevenni és a robbanástól előre fog repülni a fegyverét elejtve. ~Hogy ha elejti a fagyvarét könnyebb dolgom lesz. -Gondoltam magamban miközben a kunaiok lassan elérik az áldozatot. ~Nem akarok még elemi jutsukat használni mert hamarabb kifogy a chakrám. A végén lehet, hogy Hirosit is meg kell idéznem. -Folytattam magamban a gondolatmenetemet.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue40000/40000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeSzer. Okt. 28, 2009 11:20 am

//2.Csapat(Mesélő)//

Reira:

Ügyesen kivédte a támadást és most ő következik. Az ellenségét odaakarta csalni a bokorhoz, amelyben ő is elrejtőzött, de rögtön helyet váltott. Az ellenség egyre közelebb megy és Reira már nincs ott. A fű falusi egyenesen a bokor belsejébe néz és megpillantja a robbanó cetlit. Esélye sem volt kitérni a robbanás elől, a konohai shinobi máris aktiválta, és egy hatalmas robbanás keretében, a shinobi odébb repült 4-5 métert. A végtagjain lefelé folyó vér, hasonlított egy patakhoz, és tudta Reira, hogy itt az esélye, mivel az ellenség szinte már a tudatánál sincs. Megöli vagy hagyja elvérezni? Ez már csak a lányon múlt, mit választ. Az ellenségnél van a tekercs így Reira miután döntött elvette a tekercset.

Shimizu Kaito:

Kaito miután az ostorokat védte, az ellenség egy genjutsu-t vetett, de Kaito ezt azonban védte, hirtelen egy ostor csapódás hallatszott a füle mögül és mire hátranézett láthatta, hogy egy elég szép vérvonal ékeskedik a hátán. Térdre rogyott, mivel a genjutsu alatt az ostort már támadásra irányította. Kaito-nak ezt a lehetőséget ki kell használnia, hisz az ellenség csak nevet, és szinte ebben a pillanatban, fogalma sincs, hogy Kaito egy meglehetősen jó terven gondolkozik. Hogy használhatná ki ezt a sérülését és az ellenség mit sem sejtő röhögését.

Kisame Akasumi:

A kunai-okat eldobta és az ellenség mögé dobott egy robbanó cetlivel ellátott kunai-t. A fű falusi hatalmas kardját a robbanás miatt elengedte és előre szállt egyenesen a porba és a sárba. Itt az idő Akasumi, hogy végre az égből, akár egy sólyom lecsapj az áldozatra, és megízlelje pengéd kialakítását a testében.
Vissza az elejére Go down
ReiraHozzászólások száma : 27
Age : 27
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeSzer. Okt. 28, 2009 1:57 pm

● 2. csapat ●

* A fiú besétált a csapdába, a robbanócetli közvetlen mellette robbant, vérpatakot indítva el a fiúból. A lány, már tudta, hogy a Fű geninnek nincs sok hátra. Döntenie kellett. Megöli vagy sorsára hagyja? Végül a bosszúvágy kerekedett felül. Odasétált a fiúhoz, lehajolt hozzá, majd a fülébe súgott valamit *
- Túl nagy volt a szád - kezdte halkan, majd az övén lévő fegyvertartóhoz nyúlt és előhúzott egy kunai-t, közben másik kezével letörölte a fiú arcáról a vért, hogy jól lássa arcát. - Semmirekellő!
* Egy pontos mozdulattal átszúrta a fiú szívét. Az még egy darabig remegett, majd kilehelte lelkét. A lány felvette a tekercset, de még nem látta pontosan milyen szimbólumot tartalmaz. *
Vissza az elejére Go down
Shimizu KaitoHozzászólások száma : 39
Reputation : 0
Registration date : 2009. Aug. 16.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue400/4000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeSzer. Okt. 28, 2009 2:23 pm

// 2. Csapat //

A genjutsut sikeresen kivédtem,de amire észbe kaptam az ellenségem mögöttem volt. Egyszer csak egy hatalmas fájdalmat éreztem a hátamon és összerogytam. Az ellenfelem eltalált az ostorával. Hangos nevetésbe kezdett ellenfelem, olyan volt mint aki megbolondult.
~ Fenébe! Mit tegyek? -Gondolkodtam magamba majd eszembejutott. Egy kézjelet formáltam.
-Bunshin no Jutsu -mondtam nagyon halkan. Mivel ellenfelem nem figyelt ez sikerülhet. A klónomat otthagyva gyorsan egy bokorba bújtam. Ellenfelem nagoyn közel volt hozzám. A patak egy köpésre volt tőlünk úgyhogy itt volt az esély egy víz jutsura. Kézjelek formálása után így szóltam:
-Suigadan no Jutsu! - A patakból víz lövedékek tüntek elő és egyenesen az ellenfelem felé repültek.


A hozzászólást Shimizu Kaito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 28, 2009 2:36 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kisame AkasumiHozzászólások száma : 126
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 09.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue4700/7000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (4700/7000)
Szint: Genin (2.szint)
Kekkei Genkai: Ryutsubu(sárkányszem)

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeSzer. Okt. 28, 2009 2:31 pm

//2. Csapat//

A felrobbant robbanócetlinek köszönhetően ellenfelem elrepült a kardjától és a porban illetve sárban landolt. Nem akartam megölni ezért leszálltam az arcához és a tokához szorítottam a kardomat.
- Add fel. Nem akarlak megölni, de ha kényszerítesz akkor meghalsz. Egyébként a nevem Kisame Akasumi. Gondoltam tudni akarod a nevemet. Viszont én is szeretném tudni a tiédet. Kérlek mond el nekem a nevedet. -Mondtam neki miközben még mindig a torkához tartottam a kardomat. Közben észrevettem, hogy Reira már végzett és, hogy milyen kegyetlen én nem akartam ilyen lenni ezért adtam meg neki az esélyt, hogy életben maradjon. Viszont ha megpróbál megtámadni elválasztom a nyakától a fejét.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue40000/40000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeSzer. Okt. 28, 2009 3:12 pm

//2.Csapat(Mesélő)//

Tehát Reira végzett az ellenfelével és a megszerezte a menny tekercset, így végül elérkezett az idő, hogy a toronyhoz induljanak. Náluk volt mind a két tekercs és már csak egy feladatot kellett teljesíteniük. Találkoztak mind a hárman a folyó mellett. Reira elmesélte, hogy megölte ellenfelét, Akasumi, elmesélte, hogy az ellenfele feladta a küzdelmet és Kaito az ellenfelét megsebesítette a víz jutsuval, így képtelen volt folytatni a harcot. Kicsit örültek egymásnak, hogy megúszták, de ha nem is azért hogy bírják egymást, hanem azért mert túlélték és három ember kell a vizsga befejezéséig. A folyó mellett állva eldöntötték, hogy máris indulnak, csak előtte feltöltötték a kulacsaikat és megpihentek. Ezután a toronyhoz igyekeztek, de óvatosan haladtak, nehogy beleütközzenek egy ellenséges csapatba.

// Légyszíves a következő postot a toronyhoz írjátok le, de postban ez a rész is legyen benne, elválasztva.//
Vissza az elejére Go down
Watanabe DiranHozzászólások száma : 86
Age : 28
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 02.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue20000/26000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (20000/26000)
Szint: Hunter-nin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeCsüt. Okt. 29, 2009 11:05 am

[1. csapat – Mesélő]

Yoshizawa Kodama:
Miután bemutatkoztál, Nao is megtette, habár kissé fellengzősen. Támadásod Erupumaruval igen ötletesnek, és cselesnek bizonyult, hiszen Nao az utolsó pillanatig észre se vette, hogy a két wakizashi ninja dróttal van összekötve. Ellenfeled meglepve vette észre, hogy a dróton átfutó tűzjutsu kék színű lánggal égett. Bambaságának köszönhetően elég későn tudott csak kitérni előle, így a lábát még elérte a támadás, aminek következtében eléggé megégett lábszára és lábfeje. Valószínűleg képtelen lett volna követni, ha ott hagytad volna. Azonban ettől függetlenül sikerült épp az óriás shurikene mellé landolni, így azt feléd hajította.

Tomoyuki Shiratori:
A bemutatkozás sikeresen befejeződött, majd jöhetett a harc. A You felé repülő két kunaiod közül csak egy ért célt, az is csak megvágta ellenfeled jobb karját. Amikor lenézett újonnan szerzett sebére, te ki tudtad használni, hogy egy Shunsin no jutsuval eltűnhess a szeme elől, hogy aztán a háta mögött a nunchakuddal egy jól irányzott ütést mérj a hátára. Ez azonban nem teljesen sikerül, hiszen még mielőtt a fegyver a hátához érne, megfordul, s így a vállát találja el a támadás. Ennek következtében az eltörik, így bal karja innentől teljesen használhatatlanná válik. Innentől nem tudja használni fegyverét, melyhez két kéz is szükséges, hogy kitűnően lehessen használni. A még épp kezével kiemel néhány shurikent, majd elugrik a közeledből, és ugrás közben feléd dobja a csillagokat.

Hyuuga Mitsuhide:
A lány kicsit összerezzen, ahogy aktiválod a byakugant, azonban a két felé dobott shuriken elől sikeresen kitér. A kusari-gamát sikeresen átdobtad a lány válla felett, azonban amikor visszarántottad, az egy fatönkbe ágyazódott. Hotarunak feltűnt, hogy mire is készülsz, így testét a Henge no jutsuval egy tönkre cserélte. Meg se várva az újabb támadást a lány máris feléd kezdett futni, elég gyorsan, hogy aztán rád támadhasson fegyverével.
Vissza az elejére Go down
http://bleachszerpjatek.forumotion.net
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeCsüt. Okt. 29, 2009 12:05 pm

// 1. Csapat //

Nao is bemutatkozott, de nem túl nagy kedve volt hozzá. A támadásunk Erupumaruval sikeresnek bizonyult, mivel a Ryuuka no Jutsu megégette a srác lábszárát, valamint egyik lábfejét is.
- Add fel, nem akarlak megölni!- szólítottam fel, miközben az idézett farkasomnak egy kunait hajítottam a kezébe. Idő közben ellenfelem az óriás shuriken mellé érkezett, amit felém próbált elhajítani.
~ Ha ez a támadás elér, akkor semmi esélyem a kivédésére.~ gondoltam magamban.
- Kodama vigyázz!- ordította Erupumaru, miközben kétségbeesett arccal nézett rám.
- Tudom...- jelentettem ki, azután kézpecsétek formálását követően megpróbáltam alkalmazni a Kawarimi no Jutsut. Ebben az esetben testemet kicserélem egy fatönkre, amiben beleáll majd a hatalmas csillag, ha minden jól megy.
~ Ki kell eszelnem valami újabb tervet.~ töprengtem, mialatt ez erdőben voltam. Hirtelen eszembe jutott valami, ami már egyszer bevált, ráadásul nem is igényelne túl sok Chakrát. Erupumaruval odaálltunk Nao elé. Kézjelek, s Chakrakoncentráció után megkíséreltük aktiválni a Shunsin no Jutsut, majd mind a ketten elkezdtünk rohanni Nao irányába. Ezek után próbáltam megalkotni három sima klónt a Bunshin no Jutsuval. Úgy fog tűnni, hogy öten közelítünk felé, ráadásul, mivel ezeknek a Bunshinoknak már alapból egy wakizashija van, Nao elviekben nem fog tudni megkülönböztetni minket. Biztonság kedvéért megpróbáltam még helyet cserélni egyik másolatommal. Ahogy gyorsan odaértünk Erupumaru, valamint a klónjaim úgy tettek, mintha meg akarnák ütni ellenfelünket, eközben én egy ugrással a háta mögé szerettem volna kerülni, majd egy Konoha Dai Senkou-val gerincen rúgni. Ettől rosszabbik esetben meghal, vagy csak szimplán lebénul.
Vissza az elejére Go down
Tomoyuki ShiratoriHozzászólások száma : 136
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 29.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Koza Maru

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeCsüt. Okt. 29, 2009 12:07 pm

//1.Csapat//

Eltaláltam You vállát a nunchakum-mal sikeresen és így rögtön el is tört a bal válla. A shurikenek elől egy kawarimi no jutsuval próbáltam kitérni, miközben ezt mondtam.
- Elvettem ami egy shinobinak a legerősebb támadása a harctéren…a kezedet, így már ellenem végtelen vagy, mivel kézpecséteket már nem bírsz használni ezért véged van. – Osztottam meg vele tudásomat és a végén elmosolyodtam.
~ Ha sikerül kitérnem akkor alkalmazom a Doton: Kuzahebi no Jutsu// Föld elem: acélkígyó technikámat, ami abból áll, hogy a kezemből egy hatalmas acélkígyó jön ki, így lehetetlen lesz neki helyettesítő jutsu-t, vagy egyáltalán másféle jutsu-t alkalmaznia. A kígyó szorításával addig fojtogatom, amíg el nem árulja a tekercs hollétét, és ha nem engedelmeskedik összeroppantom. – Gondolkoztam el a tervemen, majd alkalmaztam a kawarimi no jutsu-t. Reméltem hogy sikeresen kitérek a shurikenek elől, és a kilétemet sem fogja ismerni
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Left_bar_bleue10000/14000A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitimeCsüt. Okt. 29, 2009 12:16 pm

A kétfelé dobott shuriken elől a lány kitért, majd a láncos kaszát válla fölött sikerült átdobtam.
~ Ez az sikerült. - örültem magamban, de amikor rántottam volna rajta az nem repült vissza. A byakugannal észrevettem, hogy egy fatörzsbe beleállt a kusari-gama. Hotarunak feltűnt mit akarok vele csinálni és a testét egy Henge no Jutsuval cserélte ki egy tönkre. Elkezdet felém szaladni a lány, én pedig elkezdtem kézjeleket mutogatni és, amikor már elég közel lesz hozzám egy Kawarimi no jutsuval helyettesítem ki a testemet a háta mögé. Ha sikerült a Kawarimi no jutsuval a háta mögé kerülnöm, akkor a háta mögött két ütéssel a chakrapontjait és a szívét célzom meg. Ha sikerül a szívére mért két ütés, akkor akár össze is eshet.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A Halál Erdeje - A folyó és partjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Halál Erdeje - A folyó és partjai   A Halál Erdeje - A folyó és partjai I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A Halál Erdeje - A folyó és partjai
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Tűz Országa :: A Halál Erdeje, Konoha Arénája-
Ugrás: