★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Hoshi Kohaku

Go down 
SzerzőÜzenet
Hoshi KohakuHozzászólások száma : 18
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
26000/30000  (26000/30000)
Szint: Jounin
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Hoshi Kohaku   Szer. Okt. 28, 2009 8:38 pm

Név: Hoshi Kohaku

Kaszt: Jounin

Nem: férfi

Kor: 22

Felszerelések:
1 Bisento, 10 shuriken, 10 kunai, 10méter ninja drót, 3 füstbomba

Születési dátum: 06.13

Kinézet:
182 cm magas, 60kg. Fehér ing, fekete, hosszú nadrág. Haja szintén fekete félhosszú. Egy fekete köpenyt is visel ami eltakarja a hátán lévő bisento-t. A bal csuklóján egy piros csuklószorító van. Konoha fejpántját a jobb karjára kötve viseli.

Jellem:
Szeret beszélni, nagy szája van. Mindig mosolyog a harcokat pedig élvezi. Mindig chipset eszik, ha unalmas a harc akkor még a közben is.

Lakhely: Konohagakure

Chakra beállítottság: Villám és Tűz /kaptam engedélyt. ugye Sasori-sama?^^/

Előtörténet:

22 évvel ezelőtt születtem egy kis családban, Konohában. Ez a család nem volt se egy nagy klán, de még csak gazdagok se voltunk. Édesapám születésem előtt halt meg pár héttel egy küldetés során. Anyám pedig a szülés közben hunyt el. Ezek után nagyanyám nevelt. Egy meglehetősen kis házban laktunk és volt egy élelmiszer boltunk Konoha központjában. A legjobb barátommal Mirokuval egy idősek voltunk és mindig azt mondogattuk, hogy mi leszünk a legnagyobb ninják Konohában. 7 évesen el is döntöttük, hogy beiratkozunk az akadémiára. Nagyanyám nagyon féltett mivel én voltam az egyetlen unokája, ezért nem is akart elengedni. Sok könyörgés után viszont látta, hogy én nem engedek, úgyhogy beadta a derekát. Amint eljött az ideje beiratkoztunk mind a ketten.
Az akadémián minden nagyon jól ment. A tanárok azt mondták, hogy zseni vagyok, hisz nagyon sokat tudtam és az órákon is mindig figyeltem. A gyakorlatot persze sokkal jobban szerettem, mint az elméletet. 10 éves voltam, amikor jött a vizsga ideje, amin egy Henge no Jutsu-t és egy Bunshin no Jutsu-t kellet teljesíteni. Mind a kettő remekül ment, aztán odaadták a fejpántot. Nagyon örültem neki és rohanva mentem haza, ahol Haru(ő a nagyanyám) már ebéddel várt. Evés közben meséltem neki arról, hogy mit kellet teljesíteni és hogy hogyan sikerült. A barátomnak Mirokunak is sikerült a Genin vizsga és ráadásul egy csapatba is osztottak minket. A csapatba került még egy lány Hikari. A Sensei-ünk talán Konoha legjobb fej senseie volt, Senshi. Eleinte egyszerű küldetésekre küldtek minket. Egyik nap hazaérve Haru átadott nekem egy Bisento-t.
-Ez apádé volt, biztos ő is úgy akarta volna, hogy egyszer a tiéd legyen. –Mondta majd átnyújtotta a bisento-t. Valami gyönyörű szép fegyver volt. A nyele fekete színű és a végén vörös színű szálak lógtak. A pengéje ezüstszínű és egy aranyszínű sárkány volt rajta. Másnap Senshi is megvizsgálta és mozdulatokat tanított nekem. Valamint megtanított chakrát vezetni a fegyverbe. Pár héttel később Senshi elvitt minket egy fürdőbe, ahol azt tanította nekünk hogyan tudunk a víz felszínén maradni.
- Nos mivel az agytól a talpatok van a legtávolabb, ezért ott a legnehezebb a chakrát irányítani. A lényeg, hogy vezessétek a lábatokba a chakrát és próbáljatok a vízen maradni. –mondta majd ezt ő is megtette és rá állt a víz felszínére. Először a bal lábamat tettem a vízre, ami sikerült is. Elbíztam magam és gyorsan raktam utána a másik lábamat is, de bele estem a vízbe.
-Remek. Legalább nem hideg. –mondtam vigyorogva. Próbálgattuk még egy párszor és mind a hármunknak sikerült is. 3 év múlva a sensei közölte, hogy mind hármunkat beíratott a chuunin vizsgára. Nem sokkal a vizsga előtt Senshi kivitt az erdőbe, hogy megtanítson nekem egy tűz elemű ninjutsut. A Goukakyuu no Jutsu-t.
-Ez egy C szintű jutsu, de úgy gondolom, hogy neked sikerülhet megcsinálni. A Ló és Tigris kézjel elmutatása után a tüdődbe chakrát kell gyűjtened majd nagy erővel, fújd ki! – Mondta aztán bemutatta. Elmutattam a kézjeleket és mindent úgy csináltam, ahogy mondta és sikerült is. Igaz, hogy az a tűz labda jóval kisebb volt, mint Seshié. Miután Senshi otthagyott én még gyakoroltam az új technikámat és minden egyes próbálkozás után jobban sikerült. A nap végére úgy döntöttem, hogy inkább nem megyek haza, úgyhogy felugrottam egy fára és egy jó vastag ágon aludtam el. Másnap reggel madárcsicsergésre ébredtem és elindultam hazafelé. Útközben betértem Ichikaruhoz reggelire és Senshi ült ott a pultnál.
- Jó reggelt! – Köszöntem az ottaniaknak.
-Kohaku! Hogy haladsz az új technikáddal? Ugye tudod, hogy holnap van a Chuunin vizsga? –Érdeklődött Senshi.
-A fenébe, teljesen kiment a fejemből. Sietek haza, viszlát! – Felpattantam a székről és rohantam hazafelé hiszen Haru még azt se tudta, hogy részt veszek a Chuunin vizsgán. Elmeséltem neki azt is, hogy mért nem jöttem haza este. Eljött a másnap reggel és én indultam az akadémiára ahol a Chuunin vizsga első része történt. Amikor beértem a két csapattársam már ott ültek az egyik padban.
- Sziasztok. –Köszöntem és leültem melléjük. Az utolsó percekben értem oda és az egyik Jounin felállt majd belekezdett a mondanivalójába
-Üdvözöllek titeket a Chuunin vizsga első részén. Ezt a részt én Naraku Hiroshi fogom vezetni. Jakoutsu kérlek, oszd ki a lapokat. Tehát az első feladat, hogy kitöltsétek ezeket a feladványokat! Segítőim, akiket itt láttok, mind azon lesznek, hogy észrevegyék, ha csaltok. Ha mindenkinek jutott kezdhetitek! –mondta a vizsgáztató majd hozzáláttunk a feladatokhoz. Nekem sikerült az összeset megcsinálni ezért a csapat többi tagja rólam nézte a feladatokat. Egy óra elteltével beszedték a feladatlapokat átnézték őket majd felsorolták, hogy kiknek nem sikerült. Mind hármunknak összejött ráadásul egész jó eredménnyel. Ezt elújságoltuk Senshinek aki nagyon örült, de nem volt meglepve. Másnap következett a vizsga második része. A Halál Erdeje. A vezető ott is elmondta, hogy mi a feladatunk és mennyi időnk van rá. Odamentem a bódéhoz kaptam egy Menny tekercset, valamint kihúztam a 24-es számot. Egy shinobi elkísért minket a 24es kapuhoz kinyitotta és otthagyott minket. Terv nélkül mentünk be az erdőbe. Haladtunk a torony irányába és abban bíztunk, hogy összefutunk egy csapattal. Este volt, már amikor megpillantottunk egy Eső falui shinobikból álló csapatot, akik éppen a folyó mellet verték a táborukat. Megálltunk és bebújtunk egy bokor mögé.
- Figyeljetek! Itt a nagy esélyünk. Igaz nem tudni milyen tekercs van náluk, de meg kell próbálni. Mind a hárman csináljunk egy klónt, küldjük, őket oda mintha barátkozni akarnánk, majd utána odadobok egy kunait, amin egy robbanó jegyzet van. –Mondtam a tervemet a többieknek, akik erre csak bólintottak. Meg is csináltuk mind a hárman a klónokat, amiket ezután odaküldtünk. Az egyik shinobi előrántott egy kunai-t, amivel védekezett volna, ha mi támadnánk. Amikor nem figyeltek odadobtam a robbanójegyzetes kunait, ami fel is robbant. A klónok eltűntek és két shinobi súlyosan megsérült, viszont a harmadikat nem találtuk. Egyszer csak előbukkant a folyóból és egy vízsugarat indított felém. Mutattam egy kézjelet majd használtam a Kawarimi-t. Csak pár méterrel mentem odébb, de az elég volt. Ismét formáltam pár kézjelet majd felugrottam a levegőbe.
-Goukakyuu no Jutsu –kiáltottam és egy hatalmas tűzgolyót repítettem az ellenségem felé. Igencsak bénácskák voltak nem is tudom, hogy jutottak át az elő vizsgán. Hatalmas szerencsénk volt, hogy beléjük botlottunk és még nagyobb, hogy a Föld Tekercs volt náluk. Miroku kifogott pár halat, amit megsütöttünk és megettük őket. Mivel este volt már nem indultunk tovább inkább lefeküdtünk aludni. Reggel indultunk is a toronyhoz. Amikor beértünk már két csapat is volt ott.
-Hihetetlen, hogy vannak, akik nálunk is gyorsabban végeztek. – Mondtam a többieknek és leültünk egy padra. Betessékeltek minket egy szobába ahol pihenhettünk. Másnap vége volt a vizsga e részének összesen 6 csapat ért be. A következő és egyben utolsó rész az 1 vs. 1 harc volt. Én voltam az első, aki harcolt az ellenfelem pedig egy bábhasználó homok shinobi volt.
~ Ez ám a szerencse, egy bábhasználó. Itt nincs helye elbújni. –Gondoltam majd el is kezdtük a harcot. Levettem a hátamról a Bisento-mat és elkezdtem futni a bábhasználó felé. Hirtelen előttem termett a bábja és mérgezett vesszőket lőtt ki felém. A bisento pengéjét a vesszők elé tettem és azok lepattogtak róla. Viszont az egyik éppen, csak de beleállt a bal vállamba, ami rögtön zsibbadni kezdett. A bisentoval levágtam a bábnak a jobb kezét így arról az oldalról meg tudtam kerülni.
-Goukakyuu no Jutsu –Mondtam és egy óriási tűzgolyót fújtam a bábra. Amíg a használó azzal foglalkozott, hogy eloltsa én a használót vettem célba és a bisento-m tompa felével ráütöttem a nyakára. Az ellenfelem elájult én pedig visszaraktam a fegyveremet a hátamra és kibontottam egy chipset. Falatozva mentem fel a nézők helyére. Senshi mosolyogva várt ott fent, de amikor felértem összeestem és arra ébredtem, hogy orvosok guggolnak körülöttem.
- Ezt én se csinálhattam volna szebben. Az egyik vessző eltalált, de sikerült idejében kiszívni a mérget. –Mondta Senshi majd segített felállni. A két csapattársam az utolsó és utolsó előtti harcban vettek rész. Mindkettőjüknek sikerült így hát boldogan és fontosabb, hogy Chuuninként mentünk haza. Egy héttel később egy küldetésre küldtek. Nem volt nagydolog csak egy embert kellet elkísérni a Villámok országába. Hiba nélkül teljesítettük. 16 éves voltam amikor Haru vagyis a nagyanyám meghalt. Ezek után már senkim sem volt. Mivel jó eszem volt ezért 1 évig az Akadémián tanítottam aztán újra kimentem a terepre. Egy küldetés erejéig újra összeállt a régi csapat. A küldetés az volt, hogy végezzünk egy A szintű Missing-Ninjával. Persze velünk volt még Senshi és egy másik jounin Idego. Úgy döntöttünk, hogy szétválunk Én mentem Idegoval, Senshi pedig Mirokuval és Hikarival. Ők már harcoltak, amikor mi odaértünk. Én egy tűz jutsuval indítottam egyből segítség képen. Éppen odaértünk, amikor az A szintű ninja felrobbantotta előttünk őket. A missing örült nevetésbe kezdett, úgyhogy ezt kihasználva én hátulról támadtam Idego pedig shurikeneket dobva futott felé. Idego megtorpant, de én nekifutottam a bisentoval. Csaptam egyet rá amikor Idego füttyentett. Lefogtam a ninja kezét, hogy ne tudjon kézjeleket mutatni majd Idego elordította magát.
Kokuangyou no Jutsu! –Kiabálta és úgy tűnt, hogy hatásos a genjutsu. Elengedtem a ninját majd előrántottam a kunai-t és átvágtam a torkát. Összeesett, de ez engem nem érdekelt rohantam a barátaimhoz. Mind hárman meghaltak. Én vittem a barátaimat Idego pedig Senshi-t és a missing-nint vitte. Először a kórházba mentünk, de már nem tudtak segíteni rajtuk. Szokásos temetést csináltattam nekik. Azóta minden héten legalább egyszer kimegyek a temetőbe hozzájuk. Egy évre újra visszamentem az akadémiára tanítani. 18 éves voltam, amikor egyik reggel Tsunade-sama hívatott az irodájába. Kopogtam az ajtón majd benyitottam.
-Jó reggelt Tsunade-sama. –Köszöntem majd becsuktam magam mögött az ajtót.
- Neked is Kohaku. Azért hívattalak, hogy előléptesselek. Mától Jounin vagy! Persze csak ha elfogadod. –Mondta Tsunade.
-Hát nem is tudom. Azt hiszem, benne vagyok. –mondtam mosolyogva és nyúltam egy chips darabért.
-Rendben van! –Mosolygott vissza Tsunade. Idego megtanított pár jutsura ezek között volt a Chidori és a Gouryuuka no Jutsu vagy például a Katon:Haisekishou no Jutsu. 20 évesen jelentkeztem az ANBU – ba ahova fel is vettek. 2 év múlva az egyik bevetésen a gyomromba szúrtak egy kunai-t és nem messze tőlem robbant fel egy robbanó cetli. Csak arra emlékszek, hogy a kórházban ébredtem fel. 2 hétnyi kórházban töltött idő után, amikor felépültem felmondtam az ANBU nál. Most sima Jouninként élem az életem és azt tervezem, hogy egy csapat sensei-e leszek.


A hozzászólást Hoshi Kohaku összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 29, 2009 7:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akasuna no SasoriHozzászólások száma : 281
Age : 24
Reputation : 1
Registration date : 2009. Apr. 24.

Karakterinformáció
Chakra:
40000/40000  (40000/40000)
Szint: BoardKage 1
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Hoshi Kohaku   Csüt. Okt. 29, 2009 12:01 am

Szia Kohaku!

Az előtörténetedben van pár hiba:

- Nem írtad le, hogy hány m ninja drótod van, és mennyi füstbombád. (Felszerelés szempontjából ez igen is fontos.)

- A vesszőket néha eléggé elhanyagoltad, legfőképpen az összetett mondatok elválasztásánál.

- Chuunin szinten elég durva dolog legyőzni egy S szintű missing- nint, még ha ketten is vagytok.

Ezeket kérlek javítsd, addig az előtörténetet ELUTASÍTOM. Amint ezeket újra átdolgoztad, ismét leellenőrizzük a történetedet, és ne csüggedj, mert ezek nem eget rengető hibák. Sok sikert az átformáláshoz!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 24
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
36000/40000  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Hoshi Kohaku   Csüt. Okt. 29, 2009 10:59 pm

Hell!

Az előtörténeteddel már nincsen semmi probléma, így ELFOGADOM!
Szinted: Jounin
Chakra: 26000/30000
Pénz: 5000 kane
Készítsd el adatlapod és jó játékot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hoshi Kohaku   

Vissza az elejére Go down
 
Hoshi Kohaku
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: