★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Hitoroshi Daisuke

Go down 
SzerzőÜzenet
Hitoroshi DaisukeHozzászólások száma : 74
Age : 22
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 20.

Karakterinformáció
Chakra:
10000/14000  (10000/14000)
Szint: Chuunin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Hitoroshi Daisuke   Csüt. Okt. 29, 2009 1:29 am

Név: Hitoroshi Daisuke (Itachiból átalakított Moderátor karakter)

Falu: Kirigakure

Felszerelés: 10db kunai, 10db shuriken, és egy Katana

Kor: 14

Kinézet: Sötét kék haj, sárgás barnás szem, barna kabát alatta egy fehér póló é két kezén pedig sárga kesztyűk.

Szervezet / Klán: A Köd Hét Kardforgatója nevezetű szervezet egyik tagja.

Chakra beállítottság: Suiton

Kaszt: Chuunin

Jellem: Általában a harcban kíméletlen, de ha nem harcol akkor nagyon kedves tud lenni. A parancsokat csak akkor követi ha az neki is megfelel.

°~°Előtörténet°~°

14 évvel ezelőtt születtem Kirigakureban. A szüleim nem voltak valami gazdagok, de így is megpróbáltak nekem mindent megadni. Születésem után édesanyám meghalt. Senki sem mondta el, hogy mi volt a baja. Ezek után apám nevelt tovább aki mindent megtett, hogy erős legyek. Mikor betöltöttem a hatodik életévemet elkezdett tanítani a kunai dobásra és egyszer egy napon egy kis katanat adott a kezembe azzal az indokkal, hogy a mi kis családunk katana harcosokból áll. Egy éven át csak az egyszerű szúrásokra és csapásokra. Miután betöltöttem a hetedik életévemet apám beíratott az Akadémiára. Eleinte senki sem akart velem barátkozni. Nem értettem miért, de pár héttel később az egyik srác odajött és bemutatkozott. Jinsei volt a neve. Elég jó barátságot kötöttünk. Mindenben segítettük egymást így szinte kitűnő tanulók voltunk. Teltek múltak a hetek, hónapok és elérkezett a Gennin vizsga ideje. Jinsei és én együtt gyakoroltunk a vizsgára. Amiket gyakoroltunk: Bunshin no jutsu és Henge no jutsu. Jinseinek az én alakomat kellett felvennie nekem pedig az ő alakját. Eleinte mind a ketten bénáztunk, de a végére teljesen belemelegedtünk és sikerültek a jutsuk. A vizsga napján Jinsei és én egy helyen aludtunk azaz nálam. Miután bementünk az akadémiára elváltunk ugyanis Jinseit egy tanár arrébb hívta én pedig egyedül ballagtam fel a terembe. Ahogy beléptem észre vettem, hogy már csak én és Jinsei hiányoztunk. Nagyon meglepett hiszen nem hittem volna, hogy ilyen korán itt esz mindenki. Miután Jinsei is betalált a terembe és leült a tanár elkezdte magyarázni a vizsga folyamatát. A lényeg az volt, hogy mindenkit egyenként behívnak egy külön terembe és ott be kel mutatni egy alap jutsut. Én voltam a harmadik akit behívtak a terembe.
- Jó napot. Köszöntem majd beálltam a terem közepére. A terem nem volt olyan nagy mint az ahonnan beléptem. A vizsgáztatók velem szemben ültek egy asztalnál ami tele volt Fejpántokkal. Mikor megláttam hogy olyan sok van megcsillant a szemem.
- Üdv. Nos akkor kérnénk egy bunshin no jutsut.- Mondta az egyik vizsgáztató egy kicsit unott fejjel. Én bólintottam majd lazulás képen behunytam a szememet és nagy levegőt vettem.
- Bunshin no Jutsu.- Mondtam közepes hangerővel mire mellettem megjelent egy tökéletesnek nevezhető klón. A vizsgabiztosoknak nagyon tetszett a tudásom ezért egyből átadták a fejpántomat. Én pedig boldogan mentem vissza a terembe. Jinsei nagyon örült, de látszott rajta, hogy valami gyötri. Miután ő is sorra került drukkoltam neki, hogy sikerüljön a vizsgája. Mikor vissza jött láttam, hogy a kezében van a fejpántja, de egyáltalán nem volt boldog. Odajött hozzám és a fülembe súgta.
- Elköltözök a szüleimmel.- Ez a mondat mindet tönkre tett bennem. Még mielőtt mindenki kiment volna a teremből a tanár bejelentette, hogy négy fős csapatokba osztanak minket. Azaz 3 gennin és egy jounin. Ezt a beosztást még ma megcsinálták. A két társam: Jungo és Yaeko a csapatvezető pedig Azuma. Ezek után hazamentem é megmutattam a fejpántomat Apámnak aki nagyon büszke volt rám. Ajándékba kaptam tőle egy új katanat. Másnap ismerkedtem meg a csapatommal. A sensei összehívott minket egy ilyen kis bemutatkozós partyra. Miután mindenki megérkezett megkér engem, hogy kezdjem én a bemutatkozást.
- Nos akkor a nevem Hitosorshi Daisuke, de inkább Daisuke vagy Dai. Kedvencem: tulajdonképpen nincs kedvenvem. Utálom: ha egy ember kétszínű. Nos ennyit magamról- Mondtam mosolyogva majd átadta a szót a többieknek. Nem nagyon érdekelt a bemutatkozás.
- Elnézést, hogy közbe szólok, de mikor lesz az első edzés?- Kérdezte kíváncsiskodva.
- Holnap kezdjük- Mondta a sensei majd mindenkit hazaküldött pihenni. Én nem pihentem. Apámmal elkezdtem taníttatni a Kenjutsukat. Apám nagyon meglepődött, hogy ár ilyen fiatalon tökéletesen alkalmazom a technikákat. Másnap kialudtan indultam el az erdőbe. Mikor megérkeztem észrevettem, hogy elkéstem.
- Elnézést csak nem tudtam, hogy mikorra kell jönni.- Mentegetőztem majd beálltam a többiekhez.
- A feladat az lesz, hogy le kell győznötök engem.- Jelentette ki a sensei.
- Na de, hogy? Maga Jounin mi pedig genninek vagyunk.- Szólalt meg Yaeko.
- Csapatmunka.- Mondta a sensei majd beállt védekező állásba mi pedig támadóba. Én egyből előhúztam a katanamat és támadtam. A csapásomat egyszerűen kikerülte de Yaeko és Jungo támadását éppen hogy sikerült.
- Hmm elsőre nem is rossz.- Mondta majd Yaeko támadását hárította.
~ Na jó ez így nem fog menni. Kell egy terv. Meg van.~ Gondoltam majd előhúztam egy robbanócetlis kunait és észrevétlenül a háta mögött lévő fa törzsébe dobtam és egyből fel is robbantottam. Nagy csattanás és por. Miután a por felszállt a fa alatt egy fa rönk állt.
~ Kawarimi a fenébe~ Gondoltam majd elkezdtem fürkészni a terepet. Hirtelen egy fura érzés lett úrrá rajtam. Hátra fordultam és a hátam mögött lévő bokorba dobtam egy kunait. Mielőtt a kunai célba érhetett volna kiugrott belőle a sensei. Hmm nem rossz nem rossz- Mondta de ez volt az utolsó szava mert ekkor Yaeko és Jungo elkapta a lábát én pedig odaugrottam hozzá és a mellényéhez nyomtam a katanam.
- Nyertünk.- Jelentettem ki mosolyogva és elraktam a katanam.
- Na szóval akkor holnaptól elkezdjük a küldetéseket.- Jelentette ki majd egy hagos pukkanással eltűnt. Nem maradtam ott a társaimmal. Egyből hazamentem és ledőltem pihenni mert tudtam, hogy másnap is fárasztó lesz. Miután felkeltem és elöltöztem elindultam az Akadémia felé. Út közben találkoztam a senseiel aki elmondta, hogy a Mizukagéhoz megyünk. Nagyon meglepett, de aztán eszembe jutott, hogy küldetésre fogunk menni. Mikor megérkeztünk mér Jungo és Yaeko is csatlakozott. Bementünk. Mikor megérkeztünk a Mizukage irodájához a sensei bekopogott mi pedig csak ennyit hallottunk: „Szabad”. A sensei benyitott. A Mizukage-sama nagyon örült nekünk.
- Na szóval akkor mondom a lehetőségeket. Az eső: Krumpli föld gondozás. A második segíteni egy építkezésen. Harmadik elveszett macska előkerítése.- fejezte be a Mizukage-sama.
- Nos akkor szerintem a macska előkerítés elsőnek tökéletes lesz.- Jelentette ki a sensei azzal elkérte a képet a macskáról és kivezetett minket.
- Na szóval akkor egy ilyen macskát kell keresni.- Mutatta meg a képet a sensei. Mi pedig elindultunk a keresésére. Már durván három órája kerestük de sehol sem találtuk. Nekem támadt egy olyan ötletem, hogy nézzük meg az erdőben. Ahogy kiléptünk a kapun a macska a nyakamba ugrott.
~ Na ez a küldetés sikeres.~ Gondoltam majd levettem a macskát a nyakamból és ellenőriztem.
~ Ez lesz az. Bal lábán van egy fehér kis folt~ Gondoltam majd elindultam a Mizukage Irodájába. A többiek addigra utolértek és gratuláltak. Miután megérkeztünk már nem is kellett kopognunk a Mizukage egyből behívott minket. A Mizukagén kívül ég egy öregasszony volt az irodában valószínűleg a macska gazdája. A macskát átadtam a nő pedig fizetett egy kis asztalnál ülő férfinak akit még csak most vettem észre.
- Gratulálok nektek. Nos akkor lássuk csak maradt a krumpli föld gondozás.- jelentette ki mosolyogva a Mizukage
- Nem, Nem, Nem, Nem és nem.- Mondta Jungo.
- Jungo kérlek ne kezdj el itt most nekünk hisztizni.- Szóltam rá majd bocsánatkérően néztem a Mizukagéra.
Nos hát legyen. Kaptok egy fokkal nehezebb küldetést.- jelentette ki majd behívott egy férfit.
- Az lenne a feladatotok, hogy biztonságban elszállítjátok Konohába.- Fejezte be a Mizukage.
- Jó napot uram. AH nem nagy baj akkor még ma elindulunk Konohába. - fejezte be a sensei.
- Rendben. Magukra bízom magamat.- Mondta a férfi majd utánunk jött. A sensei a kapuhoz ment a férfival mi pedig hazaszaladtunk pár cuccért és mi is indultunk a kapuhoz. Miután megérkeztünk el is indultunk. Az ut felénél egy vándor ninjának álcázott missing-nin állta az utunkba. Eleinte nem akartunk harcolni mert azt hittük nem akar semmit, de hirtelen ledobta a köpenyét és nekünk rontott. Eleinte csak a sensei küzdött ellene,de nagy meglepetésünkre a sensei elkapta valamilyen furcsa jutsuval. Én egyből előhúztam a katanam és kiadtam a parancsot Jungonak és Yaekonak. Jungo előhúzott három robbanócetlis kunait és a ninja felé dobta én pedig elindultam felé egy két vágást indítottam a mellkasára X alakban. A támadás nagy meglepetésemre sikeres volt de nem a mellkasára mentek a vágások hanem egy farönkre.
~ Ezt annyira utálom~ Gondoltam majd elugrottam egy kunai elől ami az egyik fa lombjai közül repült felém.
~ Tehát ott vagy.~ gondoltam majd egy robbanó cetlit ragasztottam egy shurikenre és bedobtam a lombba. A ninja egyből kiugrott én pedig fogadtam. A ninja egyenesen a katanamba ugrott és meg is halt. Az a jutsu ami a sensei tartotta fogva feloldódott.
- Szép volt srácok.- Mondta majd tovább mentünk. A hátra levő úton már nem ütköztünk ellenfelekbe. A férfit leadtuk a Hokagénél mi pedig vissza indultunk Kirigakuréba.
- Nos lenne egy ajánlatom nektek. AH hazaértünk két napot pihentek utna meg belekezdünk a nagy edzésekbe ami 3 hónapig fog tartani mert 4 hónap múlva kezdődik a Chuunin vizsga és én azt szeretném ha ti jelentkeznétek erre vizsgára.- fejezte be a mondani valóját majd mikor beértünk Kirigakuréba egyből mindenki hazament. Én persze mindent elmondtam apámnak aki azt mondta, hogy ő is segít majd nekem a gyakorlásba. Azalatt a két nap alatt kaptam apámtól egy új katanat, de az új katana nagyobb vagyis majdnem hosszabb volt a lábam és szélesebb volt mint a két karom ebmás mellé téve. Miután megfogtam nagy meglepetésemre nagyon könnyű volt a méreteihez képest.
- Fiam. Ez a katana egy különleges katana. Ha a használója chakrát vezet be még szélesebb lesz így még pusztítóbb csapást tud az ellenfélre mérni. Én most ezt fogom neked megtanítani.- Fejezte be a mondai valóját majd megmutatta, hogy hogyan kéne kinézni ennek a folyamatnak. Miután láttam, hogy a kardja nem szélesebb lett hanem hosszabb meglepődtem, de apám nem hagyta, hogy sokáig kukkoljam a kardot. Miután már nem vezetett bele Chakrát azt mondta, hogy én is csináljam. Elsőre nem történt semmi, de a másodikra tökéletesen sikerült megcsinálnom. Miután megcsináltam a kard olyan széles lesz mint a derekam, de így sem lett nehezebb. Ezt a folyamatot két napig gyakoroltam. Majd ezek után megcsináltam az új kardal a Kenjutsuimat. Eleinte nehezebb volt, de végén tökéletesen elsajátítottam ezzel a kardal is a tudományt. Ezek után a kardot a hátamra kötve kezdtem hordani. Miután letelt a két nap „pihenő” elkezdtük a senseiel a 4 hónapos edzést. Az első hónapon keresztül csak velem foglalkozott. Megtanított nekem három víz elemű ninjutsut. A többi hónapot pedig a két társamra szentelte kivéve az utolsót. Ott a csapatmunkát erősítettük. Miután a sensei mindent tőle telhetőt megtett és elérkezett a Chuunin vizsga ideje mindent ránk bízott. Miután felkeltem azon a napon mikor a chuunin vizsga napján kicsit izgultam, de nem érdekelt. Megreggeliztem, felöltöztem majd elindultam az Akadémiára. Mire odaértem a két társam is csatlakozott. Mikor megérkeztünk kicsit időztünk az ajtónál majd beléptünk. Az egyik tanár egyől szólt, hogy menjünk az első emeletre és a második ajtó lesz jobbra a vizsgaterem. Mikor benyitottunk meglepett, hogy mennyien vannak. Volt konohai, kumogakurei, sunagakurei és otogakurei is. Körbenéztünk és találtunk három üres helyet három különböző padban. Miután leültünk a vizsgabiztos kiosztott nekünk egy feladatlapot amin pár kérdés volt. Miután kitöltöttem és körbenéztem látta, hogy még mindenki r ezért én is úgy tettem. Miután mindenki befejezte a tesztet már pár shinobi felállt és el akart menni, de a vizsgabiztos leültette őket. Öt percig vártunk mire benyitott egy másik vizsgabiztos.
- Szervusztok. Én vagyok az utolsó feladat vizsgabiztosa. A második forduló 1v1 harcok lesznek.- Mondta majd kiment mi pedig utána mentünk egy arénába ahol megmutatta nekünk a beosztást. Engem egy kumogakurei ninja ellen osztottak be. A mi harcunk volt a negyedik. Az előttem lévő kirigakureiek mind nyert azaz Chuuin lett. Mikor én kerültem sorra levettem a hátamról a kardomat és beálltam. Az ellenfelem egy kicsit késett de a harc kezdetét vehette. Ő elsősorban egy kunaial próbálkozott amit egyszerűen hárítottam. De ezt csak elterelésnek szánta. Miután lejjebb engedtem a kardom észre vettem, hogy az ellenfelem eltűnt. Körbenéztem, de sehol sem láttam. Hirtelen megjelent és belém állított egy kunait. Miután elengedte a belém állított kunait én felugrottam és chakrát vezettem a katanamba mire az megnőtt és lecsaptam az ellenfelemre. Miután felszállt a por én pedig elvettem a kardot a ninja ott feküdt a földön ájultan és csurom egy adta vérben. A vizsga biztos egyből kijelentette, hogy nyertem ami azt is jelentette, hogy Chuunin lettem. Ezek után figyeltem Jungot és Yaekot. Egyikükből sem lett chuunin ezért szégyelni kezdtem, hogy ők voltak a társaim. Miután teljes értékű Chuunin lettem rakatnyi küldetést vállaltam amiket persze tökéletesen teljesítettem. Ezek után pedig elkezdtem edzeni a Kenjutsukra. Miután kitanultam majdnem az összeset és gyakoroltam a vívást úgy döntöttem, hogy jelentkezem A Köd Hét Kardforgatója nevez szervezetbe. Ezt a kérelmemet benyújtottam a Mizukagénél aki megígérte, hogy visszajelez ha beszélt a szervezettel. Másnap kaptam egy levelet, hogy menjek fel a Mizukagéhoz. Miután felmentem nagyon meglepődtem. Az egész szervezet ott állt velem szembe.
- Jó Napot.- Köszöntem majd becsuktam az ajtót.
- Üdv. Nos az lenne a beavató feladatod, hogy van egy öt tagból álló szervezet amit ki kéne iktatnod. Lehetőleg az összes tagot öld meg és ha ezt teljesíted akkor tag vagy.- Mondta az egyik majd elmentek én pedig elindultam megkeresni azt a szervezetet. Három nap múlva megtaláltam. Egy barlangba bújtak el. Bementem és előhúztam a katanamat majd készültem a támadásra. Az egyik pillanatban még senki sem volt előttem, de a következő pillanatban megjelent mind az öt tag.
- Mit akarsz kölyök?- Kérdezték tőlem én pedig elmosolyodtam és már támadtam is. Az egyik tagot egyből kettévágtam majd chakrát vezettem a kardba mire az megnőtt és még két tagot sikerült ketté vágnom. Így három tagot sikerült megölnöm, de az utolsó kettő elkezdett támadni. Nagyon erős támadásokat indítottak ellenem sőt volt olyan ami meg is sebzett. Azzal próbálkoztak, hogy lebénítsák a kezemet de nem ment nekik.
- Suiton: Mizurappa.- Muogattam a kézjeleket és kimondtam a jutsu nevét mire egy víz sugár jött ki a számon ami telibe találta a megmaradt tagok egyikét és így sikerült levágnom, de a másik ez kihasználta és a bal vállamba egy kunait állított. Ez nagyon felidegesített ezért még több chakrát vezettem a kardba mire az még jobban megnőtt.
- Na most véged te kis szutyok.- Ordítottam majd lecsaptam rá és kettévágtam. Mindegyikből gy kis darabot elraktam és visszamentem a Mizukagéhez.
- Elnézést, hogy zavarom, de kérem szóljon a kardforgatóknak.- Miután befejeztem észrevettem, hogy a kunai még mindig a vállamban van. Először is előhúztam egy kendőt és kihúztam a kunait majd gyorsan bekötöttem. Tíz perc várakozás után odaértek a kardforgatók.
- Látom túlélted a feladatot, de sikerült e teljesíteni?- Kérdezte ugyan az ki kiadta nekem a feladatot
- Persze.- Mondtam majd elővettem a maradványokat és átnyújtottam neki.
- Hmm..nem is rossz. Fel vagy véve.- Mondta a Férfi majd elmentek én pdig egy mosolyt ejtettem a Mizukagéra és utánuk mentem.


A hozzászólást Hitoroshi Daisuke összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 10, 2010 1:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 24
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
36000/40000  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Hitoroshi Daisuke   Csüt. Okt. 29, 2009 2:26 pm

Nos pár elíráson kivűl nem találtam hibát, így ELFOGADOM.
Szinted : Chunin
Chakra: 10000/14000
Pénz: 5000 kane Készítsd el adatlapod és jó játékot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Hitoroshi Daisuke
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: