★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Fumetsu Kyuusaisha

Go down 
SzerzőÜzenet
Fumetsu KyuusaishaHozzászólások száma : 25
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 30.

Karakterinformáció
Chakra:
1200/4000  (1200/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Fumetsu Kyuusaisha   Pént. Okt. 30, 2009 1:37 am

Név: Fumetsu Kyuusaisha

Kaszt: genin

Nem: fiú

Kor: 14

Felszerelés: hátizsák, egy háromvégű kunai.

Születési dátum: jan. 18.

Kinézet: 154 cm magas, szőkés barna hajú, barna szemű normál testalkatú fiú.

Lakhely: Tűz országa, Konohagakure

Chakra beállítottság: Villám

Jutsuk:
- Henge no Jutsu (Transzformációs Technika),
- Bunshin no jutsu (Klón jutsu),
- Genjutsu Kai! (Oldás!),
- Tobidōgu (Hordozható Fegyverek).


Előtörténet:
14 éve januárban, a Tűz országában születtem Konohagakure szélén. Apám és Anyám, lovakat tenyésztenek, de én nem igazán voltam ezért oda inkább valami izgalmasabb munkára vágytam. Egyszer, amikor a lovakat legeltetem megbotlottam valamiben. Egy láda volt, amiben két tekercs volt, a tekercsben a chakrákról írtak, meg arról hogy mik azok a jutsuk és kézjelek, amik segítségével aktiválni lehet a jutsukat. A tekercsben volt négy darab jutsu a hozzájuk tartozó kézjelekkel. És le volt írva az is hogy abban a sorrendben tanuljam meg a jutsukat ahogy le, van írva, ami a következő volt.
- Henge no Jutsu (Transzformációs Technika)
- Bunshin no jutsu (Klón jutsu)
- Genjutsu Kai! (Oldás!)
- Tobidōgu (Hordozható Fegyverek).
A legelső jutsuval töltöttem a legtöbb időt, de persze csak úgy hogy apáék ne tudjanak róla, mert valamiért nem szerették a ninjákat és nem is, engedtek el a ninja akadémiára tanulni, pedig az volt minden vágyam.
Tekercs: Először csak a kézjeleket gyakorold és miután már elég gyorsan, tudod egymásután megalkotni a kézjeleket, próbáld meg belül érezni, azt hogy milyen chakrát is akarsz használni és koncentráld a megfelelő helyre azt.
- Akkor kezdjük a kézjelekkel. Mondtam magamnak és elkezdtem gyakorolni eleinte minden kézjel előtt, meg kellet néznem a tekercset de, hamar meg tanultam mind a tizenkettőt és utána már tudtam az első jutsuval foglalkozni, ami nem volt más, mint a transzformáció jutsu.
Tekercs: transzformációs technika vagy alakváltó technika vagy jutsu. A lényege hogy a használója megváltoztassa saját vagy valamilyen más tárgy vagy élőlény kinézetét ezzel megtévesztve az ellenfelet.
- Á szóval alakváltás akkor talán próbáljuk meg apát. Mondtam megint csak magamnak és azzal megpróbáltam aktiválni a jutsut. Elmutattam a megfelelő kézjelet és megpróbáltam koncentrálni a chakrámat amiből, az lett, hogy pont úgy néztem ki, mint apa csak ugyan akkora maradtam és éppen csak egy-két másodpercig, tudtam fent tartani, mert úgy éreztem magam, mintha egész nap keményen dolgoztam volna. Ezért amilyen gyorsan csak tudtam össze pakoltam a tekercseket és elmentem aludni, ami elég furcsa volt, mert épp hogy csak elmúlt dél és csak más nap ébredtem föl. Alig tudtam meggyőzni apáékat, hogy nincs semmi bajom csak nagyon elfáradtam és ennyi, de éreztem, hogy nem csak ennyi mintha most valami megváltozott volna. Pihentem még egy kicsit megreggeliztem és kimentem dolgozni, legalább is apának ezt mondtam pedig az alakváltó jutsu mentem gyakorolni. Most jobban ment, mint tegnap már majdnem olyan voltam, mint apa csak a végtagjaim voltak kicsit rövidebbek utána meg a fejem lett túl nagy, de végül sikerült és egész sokáig fenn tudtam tartani, mintha már erősebb lennék. Miután abba hagytam a gyakorlást, dolgoztam is, hogy ne legyen olyan feltűnő, de estére nagyon elfáradtam és hamar el is aludtam. Másnap úgy döntöttem, hogy megpróbálom a következő jutsut.
Tekercs: Klón jutsu mint ahogy a nevéből is kiderül ezzel klónokat lehet létre hozni valamiről vagy valakiről akár magadról is, de ezek a klónok csak illúziók nem valódiak ezért nem tudnak harcolni és csak elterelésre jók, de ha sikerül elsajátítanod és megfelelően használod, elhitetheted az ellenfeleddel, hogy nem csak egyedül harcolsz. Ezt a jutsut már másodszorra sikerült megtennem, hiszen az előző jutsunál nagyjából megtanultam, hogy hogyan irányítsam a chakrámat és így már sokkal egyszerűbb volt, miután már három klónt sikerült létre hoznom tovább léptem a következő jutsura ami, az oldás volt.
Tekercs: az oldás jutsut más jutsuk megszüntetésére használhatod és ehhez a jutsuhoz már szükséged lesz a másik tekercsre, amit egy különleges pecséttel zártam le és csak ezzel a jutsuval tudod kinyitni, ez nem egy nehéz jutsu ezért könnyen elsajátítható bárkinek, aki már valamilyen szinten képes irányítani a chakráját.
~ Téllég a másik tekercs hova is raktam, ja, igen megvan! És azzal elővettem a ládából a másik tekercset is, amin használtam az oldás jutsut, de nem történt semmi, ujjra próbálkoztam és megint semmi, harmadjára már kezdtem ideges lenni, mert a tekercsben az volt ezt könnyű elsajátítani és nekem mégsem sikerült.
- Na, majd most! Oldás! Mondtam és azután a tekercsen lévő pecsét felszakadt, nagyon örültem, mert sikerült a jutsu és már kezdtem kíváncsi lenni, hogy mi van a másik tekercsben, de hamar lelohadt a kedvem, mert csak valami jelek voltak belerajzolva, azután fogtam a másik tekercset, és tovább olvastam.
Tekercs: amennyiben sikerült kinyitni a tekercset és ezzel elsajátítani az oldás jutsut használd az eddig lezárt tekercsen a hordozható fegyver jutsut ami, abból áll, hogy a tekercsben lévő fegyvert megidézed.
- Á így már érthető hogy mik ezek a jelek. Ezután megpróbáltam használni a hordozható fegyver jutsut és ez már elsőre sikerült és a tekercsből kiesett egy háromvégű kés.
- Héj ez nem is volt nehéz és most mi a következő lépés? Kérdeztem miközben a kezembe vettem a tekercset, de csak annyi volt benne, hogy ha ezeket a jutsukat sikeresen elsajátítottam már csak gyakorolnom kell, és könnyedén átmegyek év végén, az akadémiai vizsgán. Ez egy kicsit lelohasztott, de arra gondoltam, hogy ez azt jelenti, hogy most már én is ninja lehetek. Még vártam vele egy napot, de aztán szóltam anyának és apának én igenis elmegyek a ninja akadémiára, és én leszek a legjobb. Apa csak nevetett és azt mondta, hogy több kell ahhoz, mint elszántság hogy ninja legyek, ekkor én használtam a klón jutsut és megháromszoroztam magam, apának ettől elállt a lélegzete és csak anya nevetett fel. Ez után apa azt mondta, hogy most már elmehetek az akadémiára tanulni. Másnap el is mentünk az akadémiára és először azt mondták, hogy kicsit túl koros vagyok, mert a többiek 6 éves koruktól kezdve tanultak ninjának én pedig már tizenegy vagyok, és inkább maradjak otthon, de ekkor apa azt mondta, hogy mutassam meg is, amit neki is és én úgy is tettem. Ez után azt mondták, hogy így már nem lesz probléma, és magasabb osztályba kerülök. Az akadémián meg tudtam, hogy az a kés, ami a tekercsben volt valójában kunainak hívják csak az enyémnek három vége, van. Az akadémián nem tanultam új jutsukat csak amiket, már ismerek, kellet gyakorolni, amikor eljött a vizsga ideje csak a klón jutsut kellet bemutatni, amit meg is tettem és így már frissen végzett geninként állhatok a kihívások elé.


A hozzászólást Fumetsu Kyuusaisha összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 30, 2009 6:39 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hitoroshi DaisukeHozzászólások száma : 74
Age : 22
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 20.

Karakterinformáció
Chakra:
10000/14000  (10000/14000)
Szint: Chuunin (Moderátor)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   Pént. Okt. 30, 2009 12:13 pm

Szia Fumetsu!

Jó, jó a törid de nem eléggé. Nos elsősorban van benne pár elírás. Pl: konohagakure -.-" Ezt azért nem kellett volna... Konohagakure tulajdon név így nagy K betűvel kellett volna leírnod (ezt javítottam neked) Na azt ajánlom, hogy nézd át még kétszer és javítsd a hibáidat és azok után szólj egy Staffnak. Azaz ELUTASÍTOM!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fumetsu KyuusaishaHozzászólások száma : 25
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 30.

Karakterinformáció
Chakra:
1200/4000  (1200/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   Pént. Okt. 30, 2009 6:43 pm

Remélem így már jó lesz Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 24
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
36000/40000  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   Pént. Okt. 30, 2009 8:06 pm

Hell Fumetsu!
Nos igaz nem tetszik ez a "tekercsből megtanulom a jutsukat" dolog, de azért 14 évesen talán sikerül megtanulni a jutsukat, úgyhogy ELFOGADOM a történeted.
Szinted: Genin /Szerezz minél hamarabb csapatot Smile )
Chakra: 1000/4000
Pénz: 5000 kane
Üdv az oldalon, készítsd el adatlapod és jó játékot kívánok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Kyuusaisha   

Vissza az elejére Go down
 
Fumetsu Kyuusaisha
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: