★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Natsuki Shuichi

Go down 
SzerzőÜzenet
Natsuki ShuichiHozzászólások száma : 69
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 04.

Karakterinformáció
Chakra:
Natsuki Shuichi Left_bar_bleue31800/36000Natsuki Shuichi Empty_bar_bleue  (31800/36000)
Szint: ANBU (Kapitány)
Kekkei Genkai: Rin'negan

Natsuki Shuichi Empty
TémanyitásTárgy: Natsuki Shuichi   Natsuki Shuichi I_icon_minitimeSzomb. Okt. 31, 2009 1:07 pm

Egy sötét alak lép be a Fukitsu gyülekezőtermének ajtaján. Tekintete semmitmondó, mozgásából csak az unottságot lehet ki olvasni. Leül az egyik székbe, majd jobb kezével megtámasztja állát, míg a másikba egy tollat fog és írni kezd.

„Ez a hónap a szokottnál is eseménydúsabb volt. Még csak pár hónapja alapítottam meg a Fukitsu-t, de már is több tag van, mint amennyivel a kezdetekkor számoltam, de még mindig a Koinendai a nagyobb létszámú. Nem számít. Egy sakkjátszmában sem az nyer, akinek a több bábuja van, hanem az, aki a tökéletesebb stratégiát dolgozza ki és végül egyszerűen rákényszeríti ellenfelét arra, hogy elrontson egy lépést. Egy igazi játékost ezt használja ki a győzelemhez. Természetesen azok, akik megvívják helyettem ezt a játszmát, semmit sem sejtenek… És ez így is van rendjén. Nem szabad rájönniük, mert az lázadást szíthat és egy zártkörű szervezetnek semmi sem árt jobban, mint a belső viszály. Többek között egy ilyet is akarok szítani a Koinendai-ba, Uchiha Akihiro főszereplésével. Sajnálatos módon még nem sikerült teljesen a bizalmába férkőznöm az Uchihának, de úgy érzem ő hasonló célokért küzd, mint én, így hát a végső leszámoláskor nem lesz ellene a dolognak. Az ősöm, Rikudou-sennin is megmondta, hogy eme Doujutsu használók mindig is kiszámíthatatlanok voltak. Olyanok, mint én. Céljaik elérése érdekében nem rettennek vissza különböző eszközök bevetésétől, s néha ő maguk is eszközökké válnak, csak hogy sikerrel záruljon egy-egy álom, amiért küzdenek. Uchiha Akihiro-t szánom az én fegyveremnek. Sőt, a jobb kezemnek. Ereje, tudása és akarata együttesen elnyerte elismerésemet, s bár fent kell tartanom a látszatot, mi szerint ellenségek vagyunk, akár egy pók, fokozatosan, lassanként ejtem csapdába. Ennek a technikának a legnagyobb használója Uchiha Madara volt, aki képes volt ellenfeleit is a saját oldalára fordítani. Remélem egy napon ez nekem is menni fog. Sokat tanulmányoztam mostanában Yondaime Hokage teleportáló technikáját, s sikerült nekem is kifejlesztenem egy hasonlót. Úgy érzem ez a technika még fontos szerepet fog játszani döntő harcaimban…

Úgy tudom csak kevesen hallották Rikudou-sennin történetét, pedig nagyon fontos. A Rin’negan használó megszelídítette a tízfarkú démont, ezzel isteni hatalomhoz jutva. Az ezután következő tettei már gyarlóak voltak ahhoz képest. Az Uchiha szentély tábláján az is állt, hogy a Sennin egy különleges Jutsut alkalmazva tudta elkapni a démont. Ezt a technikát akarom minden áron feleleveníteni! Ehhez pedig úgy érzem szükség van a Hold Országának legendás kristályára, ami elég erőt biztosít nekem, hogy továbbfejlesszem Rin’neganom és megalkossam a Bijuu elzáró technikát, mellyel bárkit képes lennék Jinchuurikivé tenni. De sajnos eme technikát még számos rejtély övez, melyekre még nem sikerült rájönnöm.

Jelenleg az Első Fukitsu Találkozóra készülök, melyen végre megismerhetem sakktáblám új figuráit. Tesztelni is akarom őket, s aki gyenge, az meghal. Bábjaimat bármikor tudom pótolni, ezért ha kell, tiszta lelkiismerettel végzek a tagokkal…”


Sóhajtott egyet a férfi, majd letette a tollat. Párszor átolvasta, majd összehajtogatta a lapot és szobájában egy titkos rekeszbe rejtette azt.
Vissza az elejére Go down
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Natsuki Shuichi Left_bar_bleue36000/40000Natsuki Shuichi Empty_bar_bleue  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

Natsuki Shuichi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Natsuki Shuichi   Natsuki Shuichi I_icon_minitimeSzomb. Okt. 31, 2009 1:35 pm

Úgy gondolom a naplóddal semmi gond, csak meg ne találják a tagok! Egyébként, úgy gondolom megérdemelsz ezért a naplóért 100 chakrát. Igaz valójában az eme hónapban történtekről kellene írnod, ami a találkozásod lenne Akihiroval, de ettől most eltekintek. Tehát a jutalmad 100 chakra, tűnted fel az adatlapodon a karakterinformációnál és ne felejtsd el beírni a megfelelő topikba se. És még valami, Sakk, te jössz!
Vissza az elejére Go down
 
Natsuki Shuichi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Ninja Napló-
Ugrás: