★ 2009 február - 2010 június ★ Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét! |
|
| Az Akadémia Udvara | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Megami-chama
Hozzászólások száma : 223 Age : 31 Itt : Tengoku Reputation : 0 Registration date : 2009. Feb. 28.
Karakterinformáció Chakra: (0/0) Szint: Ex-Főadmin Kekkei Genkai: -
| Tárgy: Az Akadémia Udvara Pént. Ápr. 17, 2009 5:36 pm | |
| Az akadémián belüli udvar, ahová a tanulók szünetekben, vagy éppen órák közben a sensei-ekkel jönnek ki. | |
| | | Fumetsu Kyuusaisha
Hozzászólások száma : 25 Age : 32 Reputation : 0 Registration date : 2009. Oct. 30.
Karakterinformáció Chakra: (1200/4000) Szint: Genin (1.szint) Kekkei Genkai: -
| Tárgy: Re: Az Akadémia Udvara Szomb. Okt. 31, 2009 8:35 pm | |
| ~ El sem hiszem frissen végzett genin vagyok, és már van is senseiem, már csak azt kéne megtudni, hogy pontosan ki is lehet az? *gondolkodtam miközben kimentem az akadémia udvarára, amikor kiértem rajtam kívül nem volt ott senki így csak a madarak hangját lehetett hallani és az utcáról beszűrődő zajokat. - Zaraki Ken vajon szigorú tanárom lesz vagy egész nap csak hülye kis küldetéseket fog velem csináltatni? *kérdezgettem magamtól miközben leültem az egyik fa tövébe gondolkodni. | |
| | | Zakari Ken
Hozzászólások száma : 122 Age : 31 Reputation : 0 Registration date : 2009. Aug. 07.
Karakterinformáció Chakra: (30700/36000) Szint: ANBU Kekkei Genkai: Miraken
| Tárgy: Re: Az Akadémia Udvara Vas. Nov. 15, 2009 4:19 pm | |
| *=* Ismerkedés, Sensei és tanítványa*=* Reggel mikor felkelltem, hrtelen eszbe jutott, hogy ma találkozok az új tanítványommal. ~Na szép első nap, és már kések. Mit gondolhat most rólam......~ Gyorsan elvégeztem minden teendőmet, felöltöztem, és siettem az akadémiára. Amir megérkeztem az udvarra mentem. Egy kis genint láttam egy fa tövében üldögélve, és közben nagyon gondolkodott. ~ Meg van.....~ Oda léptem hozá, és megszólaltam: - Fumetsu Kyuusaisha vagy? Ha igen akkor örvendek. A nevem Zakari Ken, én leszek a sensid. Mondtam, és leültem a fiú mellé a fatövéhez. ~ Még elég zöldfülű, de hamar férfit faragok belőle. Remélem készen áll egy veszlyes küldetésre.~
//Ez az ismerkedés az Octopus küldetés miatt lesz, mivel Fumetsu a tanítványomként vesz ott részt, ezért gondoltam, hogy a kalandig megismerkedünk//
/Hát megint "be kell köszöntsek" a hszeidbe ... tudod a dolgod, a pirosokat javítsd. Egyelőre még nem szólok, Sasori-samának ez ügyben, de ha még egyszer előfordul én magam kérem meg a büntetésre ... Sai globális moderátor// | |
| | | Fumetsu Kyuusaisha
Hozzászólások száma : 25 Age : 32 Reputation : 0 Registration date : 2009. Oct. 30.
| Tárgy: Re: Az Akadémia Udvara Vas. Nov. 15, 2009 4:46 pm | |
| Már egész elmerültem a gondolataimban, amikor megszólított valaki. - Fumetsu Kyuusaisha vagy? Ha igen akkor örvendek. A nevem Zakari Ken, én leszek a senseid. *mondta és leült mellém. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit mondjak, de végül válaszoltam. - Helló... izé őőő igen én vagyok Fumetsu és te kivagy. Várj, ja, igen már mondtad Zaraki Ken. *á szóval ő lesz a senseim, hát nem tudom mit várjak tőle, ha már első nap elkésik, de biztos valami fontos dolga akadt. - És most mit csinálunk? Egész nap itt ülünk a fa alatt és hallgatjuk a madarakat? *kérdeztem miközben kényelmesen neki dőltem a fának. | |
| | | Zakari Ken
Hozzászólások száma : 122 Age : 31 Reputation : 0 Registration date : 2009. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Az Akadémia Udvara Vas. Nov. 15, 2009 4:59 pm | |
| ~ NOs akkor lássunk is neki. ~ Gondoltam és miután Fumetsu bemutatkozott feláltam, és belekezdtem. - Nos, mivel késtem ezér egyből a köpépébe csapunk. Ha jól tudom te frissen végzett genin vagy, így egy csiszolatlan gyémántnak számítsz. Először is megtudjuk milyen a chakra beálítotságod. - mondtam, és távolabb ugrottam az ifjú genintől. Kézjelekbe kezdtem és megidéztem Raikout. ~ Na mindjárt kiderül milyen elemű. Ha villám Raikou megmondja, ha víz legyengül raikou közelében, ha szél Raikou feldühödik.... szerintem csak ezek lehetnek. Gondoltam, és megszolaltam. - Nem érzel bizsergést? - kérdeztem mikor Raikou a közelébe ért. Az elementál jelezte, hogy megérezte. ~ Na nézük Fumetsu milyen elemű vagy.....
// Pirosokat javítsd ... Sai globális moderátor// | |
| | | Fumetsu Kyuusaisha
| Tárgy: Re: Az Akadémia Udvara Vas. Nov. 15, 2009 9:35 pm | |
| Miután bemutatkoztam Zaraki felállt - Nos, mivel késtem ezer egyből a középébe csapunk. Ha jól tudom te frissen végzett genin vagy, így egy csiszolatlan gyémántnak számítsz. Először is megtudjuk milyen a chakra beállítottságod. *mondta, és távolabb ugrott. kézjeleket mutatott és aktivált egy számomra még ismeretlen jutsut. - Nem érzel bizsergést? *kérdezte. ~ Bizsergést? - Hát nem... Vagyis... van valami. Ez mégis micsoda? *kérdeztem értetlenül, hiszen ilyet még nem éreztem.
//meg van a javítás//
A hozzászólást Fumetsu Kyuusaisha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 16, 2010 2:15 pm-kor. | |
| | | Zakari Ken
| Tárgy: Re: Az Akadémia Udvara Vas. Nov. 15, 2009 10:03 pm | |
| ~Szóval Raikou jól érezte...... - Nos Fumetsu ez jó hírt jelent számodra. A te chakra beálítotságod villám. Csak úgy mint nekem. Mondtam, és intettem a villám elementál felé, aki eltűnt. - Nos most, hogy ezt tudjuk ideje neki állni az edzésnek. Sajnos nem hordok magamnál fegyvereket, ezért egy másképp mutattom me a gyakorlatot. Mondtam, és egy faágat vettem a kezembe. - Na akkor...... A chakrátad kezedbe koncentrálod, és utána azt átviszed a fegyverbe, vagy az én esetembe most a faágba. Figyelj mutattom. Fejeztem be, és villám elemű chakrát vezettem a kezemben lévő botba. Az elkezdet recsekni, de mielőtt széttört volna eldobtam, így a chakrámnak köszönhetően belefuródott az udvart körül vevő falba. - Hoppsz......... remélem nem veszik észre. Nos akkor ez lenne a feladat. Akkor kunait elő, és láss hozzá.
//Pirosokat javítsd ... Sai globális moderátor// | |
| | | Fumetsu Kyuusaisha
| Tárgy: Re: Az Akadémia Udvara Hétf. Nov. 16, 2009 1:51 am | |
| - Nos Fumetsu ez jó hírt jelent számodra. A te chakra beállítottságod villám. Csak úgy, mint nekem. *mondta és intett egyet, amitől a jutsuja eltűnt - Nos, most, hogy ezt tudjuk ideje neki állni az edzésnek. Sajnos nem hordok magamnál fegyvereket, ezért egy másképp mutatom meg a gyakorlatot. *ezután egy faágat vett a kezébe. ~ Ez érdekes hogy-hogy nem hord magával fegyvereket, mondjuk az is igaz, hogy nálam is csak a kunaiom van. - Na, akkor...... A chakrádat kezedbe koncentrálod, és utána azt átviszed a fegyverbe, vagy az én esetembe most a faágba. Figyelj, mutatom. *mondta és elkezdet chakrát áramoltatni. Ez után a fa elkezdett recsegni és úgy tűnt, hogy mindjárt széttörik, de az utolsó pillanatban eldobta és az bele állt a falba. - Hoppsz......... remélem, nem veszik észre. Nos, akkor ez lenne a feladat. Akkor kunait elő, és láss hozzá. ~ Hú ha egy sima fával ezt csinálja, mit csinálhat a kunaimal? *kérdeztem magamtól, de úgy döntöttem hogy inkább kipróbálom ezt a justut. Elő vettem a kunaimat. - Hát akkor rajta. *ezután elkezdtem áramoltatni a chakrát, de nem igazán éreztem semmit. - Hát ezt most nem igazán értem. Valamit rosszul csináltam volna? *kérdeztem Zarakit.
//javítva//
A hozzászólást Fumetsu Kyuusaisha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 16, 2010 2:19 pm-kor. | |
| | | Zakari Ken
| Tárgy: Re: Az Akadémia Udvara Hétf. Nov. 16, 2009 9:16 pm | |
| ~Ilyen hamar feladja.... - Tudod Fumetsu nem minden sikerül elsőre..... Gyakorolni kell. Először kunai nélkül írányitsd a kezedbe a chakrát. Ne csinálj semmi mást csak koncetráld oda és kész. Mondtam fiatal tanízótványomnak. ~ Remélem ezt hamar elsajítítja, mert utána jön a falmászás, éa a vízen járás. Nem sokára jön Dotonra, és Mizura...... Gondoltam, néztem a fiút, hogy próbálkozik.
//Pirosokat javítsd ... Sai globális moderátor// | |
| | | Fumetsu Kyuusaisha
| Tárgy: Re: Az Akadémia Udvara Kedd Nov. 17, 2009 3:51 pm | |
| Tudod Fumetsu nem minden sikerül elsőre... Gyakorolni kell. Először kunai nélkül irányítsd a kezedbe a chakrát. Ne csinálj, semmi mást csak koncentráld oda és kész. Mondtam fiatal tanítványomnak. *mondta Zaraki. - Oké. *mondtam, és elkezdtem koncentrálni. Egy rövid idő múlva az egész kezem el kezdet bizseregni. ~ Talán így kéne? *kérdeztem magamtól és megpróbáltam csak a tenyeremre koncentrálni. - Azt hiszem, megvan. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az Akadémia Udvara | |
| |
| | | | Az Akadémia Udvara | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|