♪♫♪Magánküldetés Akira & Sora és az én részemre♪♫♪
Miután megérkeztem Getsugakure-be egyenesen a falu vezetőjének irodája felé vettem az irányt. Néha el-eltévedtem, de végül sikeresen megtaláltam a célhelyet. Egy rövid beszélgetés után, amit a kapu előtt álló őrök kezdeményeztek, beléphettem a palotába. Szerencsére egyetlen egy személlyel sem találkoztam, s viszonylag könnyen megtaláltam az irodát. Bekopogtam, s miután meghallottam a beinvitálást, kinyitottam az ajtót és beléptem azon.
- Üdv! – köszöntem halkan, majd a vezető asztala elé léptem.
- Üdvözlet! Tehát a Mizukage-samanak kell a Hold Kristály, ugye? – kérdezte, mire nemes egyszerűséggel bólintottam.
- Rendben… Itt van. – nyújtott át nekem egy fekete kis dobozt. Meglepetten nyúltam a különleges ereklyéért, hisz’ magam sem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen átadják nekem a kristályt.
- Már mész is, vagy még maradsz apró országunkban? – kérdezte a kissé túlsúlyos férfi.
- A küldetést minél hamarabb teljesítenem kell. Ígérem, ahogy befejeződnek a kutatások, Jounin kísérettel visszaszállítjuk a kristályt! – biccentettem a férfinak, majd az ajtó felé indultam. Útközben még intettem neki, majd kimentem…