★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Reira előtörténete

Go down 
SzerzőÜzenet
ReiraHozzászólások száma : 27
Age : 26
Reputation : 0
Registration date : 2009. Oct. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
10000/14000  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Reira előtörténete   Csüt. Okt. 22, 2009 4:36 pm

Reira

Név: Reira

Kaszt: Kunoichi - Genin

Nem: Nő

Kor: 14 év

Felszerelés: 10 db kunai, 10 db shuriken, 20 db robbanócetli, 3 db füstbomba, 3 db fénybomba, 10 m drót

Születési dátum: június 19.

Lakhely: Víz Országa - Kirigakure

Kinézet
Haja hosszú és szőke, bársonyos tapintású, lágyan omlik a vállára. A szemei kékek, és mindkettő jó nagy, kisebb korában bagolynak csúfolták emiatt. Alkata átlagos, kicsit magasabb a többi vele egykorú lánynál.

Jellem
Általában vidám. Egy kicsit gonosz, mindig gúnyt űz másokból és szeret beszólogatni a többieknek. Emiatt nincs is sok barátja, ám aki azzá fogadja őt, azt képes élete árán is megvédeni. Ragaszkodó típus, de nem tűri az ellentmondást. Igazi kis zsarnok, aki aligha törődik a kívülállók érzéseivel, meglehetősen önző, csak magára gondol. Viszont igaz barátait mindig maga elé helyezi, velük kedves, hisz tudja, hogy rájuk számíthat. Idegenekkel nehezen dolgozik össze, általában bábjaira támaszkodik.

Amit még érdemes tudni...
Nem ismeri a szüleit, egy nő nevelte fel, aki a lakásának ajtaja előtt találta, mikor a lány még újszülött volt. Ő rá tekint úgy, mint anyára. Sunagakureban nevelkedett, itt tanulta ki a bábozás csínját-bínját. Később, a Kazekage engedélyével, Kirigakureba költözött egy tapasztalt bábmesterhez, aki még sok mindenre megtanította. Miután a férfi meghalt, ő örökölte vagyonát, ezért egy darabig egyedül élt annak házában. Később Kaede asszony is ideköltözött, így most ketten élnek itt.

Két bábja van:

- Kochou ( hátán tartja ): a támadó báb, minden testrésze mérgezett tűkkel van felszerelve, ujjait egy mozdulattal éles pengékké lehet alakítani ( ezek szintén mérgezettek ), szájából egy vastag, mérgezett penge nyújtható ki, fejének két oldalán ( fülei helyén ) két lyuk van, ahonnan mérges gázt lehet kiengedni

- Ashika ( tekercsben van ): védekező és támadó báb is egyben, bár a támadása csak Kochouval együtt hatásos ( ezen báb látja el a védelmi feladatokat, sok erős támadást képes kivédeni )

A lány még Sunagakureban megtanulta a méregkeverés alapjait, ezt Kirigakuréban fejlesztette tovább mesterénél. Most már képes saját mérgek keverésére is.

Saját mérgek: paralizáló méreg ( a végtagokat bénítja le, ha a szervezetbe jut ), sejtosztó méreg ( a méreg a szervezetbe jutva, elkezdi felosztani a sejteket, ha az áldozat nem kap időben ellenanyagot, egyszerűen felrobban, hisz teste nem fogja elbírni a hirtelen megnövekedett sejtszámot )

Előtörténet

A kezdetek

Egy meleg júniusi napon Kaede asszony épp a piacra készült, mikor kinyitván az ajtót, egy kosárkát látott meg a küszöbön. Maga felé fordította azt és egy újszülött kandikált ki belőle. Aranysárga haja volt és két nagy, ragyogó kék szeme. Az asszony egyből beleszeretett a kicsibe, ezért befogadta. Próbálta keresni szüleit, de senki nem jelentkezett. Úgy tűnt, sorsára hagyták a csöppséget. A nő nem tudtam megállapítani mikor születhetett, azt gondolta, megtalálása előtt egy nappal, ezért születésnapját június 19-én tartották ( Kaede asszony 20-án talált rá ajtajában ). Sajátjaként szerette, és nevelte, valamint a Reira nevet adta a kicsinek.

Gyermekévek

Reira kiskorában mindössze egy igaz barátot szerzett, Yoshi-t. Csak a fiú volt képes elviselni kezdetben a lány csipkelődését, hisz neki kifejezetten tetszett a stílusa. Miután megismerte, rájött, hogy a lány csak az idegenekkel szenya, ezért szoros barátság fűződött kettejük közt. Mindig megvédték a másikat, ha valamelyikük bajba került, ami gyakran megesett, főleg a lánnyal. Ilyenkor mindig a fiú segítette ki a pácból, bár a lány úgy gondolta, semmi szüksége nem volt segítségre.

Hét évesen Kaede asszony az Akadémiára küldte a lányt, hogy megismerkedjen a ninja művészet alapjaival. Itt látott egyszer egy bemutatót, amin egy bábmester lépett fel, ekkor döntötte el, hogy ő is az lesz. Másnap felkereste a férfit, aki ugyan nem volt szakavatott a témában, de ajánlott neki egy másik személyt, aki alkalmas lehet tanítónak. Meglepetésére ez egy nő volt, Yuura, aki pártfogásába vette a lányt. Yuura tanítása alatt, elsajátította a bábozás alapjait.

A genin vizsga

Amikor eljött a vizsga napja, Reira magabiztosan baktatott be az Akadémiára. Mikorra odaért, Yoshi már sikeresen átment és épp homlokvédőjével hencegett társainak. A lány csak elmosolyodott, odament és megölelte barátját. Pár perc múlva őt is szólították, ám ő még ekkor sem volt ideges, tudta, hogy sikerülni fog neki, hisz egész akadémiai évei alatt remekül helytállt a tanulásban. A vizsgáztatók egy egyszerű Henge no Jutsu-t kértek tőle, amit ő remekül végrehajtott, ekkor kapta meg a homlokvédőjét, amin akkor még Sunagakure szimbóluma volt.

A vizsga után

A genin vizsga után, Yuura közölte a lánnyal, hogy nem tud már több újat mutatni neki, ezért elküldte őt Kirigakuréba, egy tapasztalt bábmesterhez. A lány eleinte vonakodott, hogy itt hagyjon-e mindent, főleg Kaede asszonyt, de miután elmesélte neki a történteket, a nő ezt mondta neki:
- Tégy a szíved szerint, kicsim, akkor én is boldog leszek!
Reira úgy döntött, nekilát és megcsinálja, amit eltervezett, ő lesz a legjobb bábos, akit mindenhol ismernek majd. A Kazekage engedélyével elhagyta a falut. A Víz Országában lévő mesterrel gyorsan megtalálták a közös hangot és az átadta minden tudását a lánynak. Nem sokkal később a férfi meghalt, és Reirát tette meg örökösének, úgy tekintett rá, mint lányára. Kaede, aki szintén a Kazekage engedélyét kérte, Reira után ment, így most ketten élnek az öreg kirigakurei házában.

Bábjutsuk

-Kugutsu no Jutsu
-Kurohigi Kiki Ippatsu
-Dokukiri Jigoku: Baribari Hyaku Renpatsu
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
SaiHozzászólások száma : 135
Age : 24
Reputation : 0
Registration date : 2009. Sep. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
36000/40000  (36000/40000)
Szint: Moderátor
Kekkei Genkai: -

TémanyitásTárgy: Re: Reira előtörténete   Csüt. Okt. 22, 2009 5:40 pm

Nos a történeteddel nincs semmi problémám, bár egy kis akcióval olvastam volna többet, de ez egyéni szociális problémám, úgyhogy a történeted ELFOGADOM
Szinted kezdő genin
Chakra 1000 / 4000
pénz: 5000 kane
Készítsd el adatlapod és jó játékot Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Reira előtörténete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: