Tomoyuki Shiratori
Hozzászólások száma : 136 Age : 31 Reputation : 0 Registration date : 2009. Jun. 29.
Karakterinformáció Chakra: (10000/14000) Szint: Chuunin (1.szint) Kekkei Genkai: Koza Maru
| Tárgy: Tomoyuki Shiratori Hétf. Jún. 29, 2009 1:20 am | |
| Név: Tomoyuki Shiratori
Kaszt: Genin
Nem: Férfi
Kor: 16
Felszerelések: 1 db wakizashi, 8 db kunai, 8 db shuriken, 6 db robbanó jegyzet, 12 m ninja drót
Születési idő: Június 28.
Kinézet: Barna, rövid haj, barna szem. 179cm magas vagyok, valamint 60kg. Közepes testalkatú
Chakra beállítottság: Föld
A klánom múltja:
A Tomoyuki klán nem régóta alapult (20 év), de annál hűségesebben szolgálják Konohát, és a tűz országát is egyben. Az alapítója Tomoyuki Takumi aki egyben még mindig a klán vezére és legfőképp irányító szerepet játszik a klán szervezetében. A klán-t a kisebb shinobi vagy falvak közötti összecsapásoknál alkalmazták leginkább ugyanis a föld jutsu-juk tökéletes volt védelmi vonalak, esetleg kisebb állomások kialakítására. A klánban a fegyelem és a tekintély a legfontosabb, mivel ha minden ember segíti és tiszteli a másikat, akkor a klán örök időkre fennmarad, legalábbis ez volt klán vezérének legfontosabb nézete ami a két évtizedben kialakult.
Előtörténet:
Sötét szobába ébredve, a wakizashi-mat markolva néztem körül. Az ajtó lassan jelezte, hogy valaki kinyitja, majd az egyik szemét a réshez közelíti és egyenesen a szemembe néz. -Jól van uram?…-Mondta a rejtőzködő alak és tovább nézett, de most már nem a szemembe, hanem a bal kezemet figyelte. -Mondtam már, hogy ne hívj uramnak…hisz még csak 16 éves vagyok….Hatsuharu…-Parancsoltam meg Hatsuharu. Lassan a fekete wakizashimat a hátamon elhelyezkedő tokjába csúsztattam. Hatsuharu, aki még az előbb idegen szemekkel nézett, most már semmi veszélyérzet nélkül belépett és vissza tessékelt a fehér lepedős ágyra. -Mond sikerült az átültetés?...-Kérdeztem kicsit elcsukló hangon, mivel még beszélni is alig tudtam. Belenéztem Hatsuharu szemébe, akivel a birtokon nőttem fel és vártam tőle a választ. -Shiratori…a műtét igen kockázatos volt és a szervezetet alig bírta el…de azthiszem sikerült…amint lesz elég chakrád már magadba is bírod olvasztani. -Rendben….gyere segíts felülni…most megcsinálom…-Mondtam elszántan, és máris a bal kezemen lévő pecsét, izzani kezdett kék chakrában. A pecséten ez állt: --Dosu Kodo(a föld gyermeke)-- -Minnél előbb be kell fejezni, mert így elveszik a pecsét ereje…-Mondtam. -De Shiratori, nagyon kockázatos…bele is halhatsz!…-Hatsuharu már kiáltott. -Nyugalom…már mindjárt kész…-Nyugtattam meg a barátomat, majd az utolsó erőmből beleadtam minden chakrát és a jutsu befejeződött. Kimerülve estem össze a padlóra, de végülis sikerült a lepecsételés. 4 év eltelte után a birtok egyik háza tetején ültem és néztem, ahogy az emberek sürögnek és forognak a hatalmas udvaron, amin a fák lombkoronája árnyékot vet a rohanó shinobikra. ~Még mindig emlékszem arra az éjszakára. Azon az estén a Tomoyuki titkos pecsétjét, amit az apám bal karjáról eltávolítottak…azt hordom most én….-Gondoltam végig a múltamat és tovább folytattam a merengést:…-Konohában születtem a Tomoyuki klán nevelt fel és ennek a családnak vagyok a gyermekük. Az apám Tomoyuki Takumi egy a sok shinobi közül, de képes volt elsajátítani a kekkei genkai-t…nekem viszont nem…-Gondoltam magamban végig, majd leugrottam a háztetőről és elkezdtem az egyik fa tövéhez sétállni. ~Az anyám Tomoyuki Natsumi egy shinobi orvos, aki általában a konohai kórházban látja el a sérülteket. Saruwatari Hatsuharu a fogadott fiú a klánba, akit anyám talált meg a kórház bejáratánál és befogadtuk. A nevem Tomoyuki Shiratori egy föld elemű klánból származok…de a kekkei genkai-t valamiért nem örököltem…-Gondoltam, majd leültem a fa tövébe. A nap olyan szögbe sütött, hogy csak a fél arcomat világította meg, így a szemem védett volt az erős fénysugaraktól. ~4 évvel ezelőtt az apám hagyatéka egy föld elemű pecsét volt, amely most itt díszeleg a kezemen…aznap amikor a pecsétet belém olvasztották, nem tettem szer a kekki genkai-ra, viszont a pecsétet leginkább egy idéző jutsu-hoz lehetne hasonlítani, mivel kisebb föld akadályokat, tömböket, tudok idézni védekezésre. Furcsa, de ez jutott nekem, viszont még így is a család egyik kivételes shinobi-jának neveznek….szerencsére. Most 16 éves vagyok és Konohában lakok a Tomoyuki klán területén…még csak Genin, de nagy tervem van a jövőre nézve…-Gondoltam végig minden egyes részletét az életemnek, majd tovább ültem a fa árnyékába…
Kiegészítés:
Név: Koza maru(acél burok)
Típus: Kekkei Genkai
Elem: Föld
Kinézete: A használója megbírja keményíteni testét vagy testrészeit ezzel hatalmas ütésket ad le és véd ki. Bőre szürkés árnyalatú lesz.
Előny: Nagy védelmet kölcsönöz és erőt.
Hátrány: A lasabb mozgás és a villám elemű jutsuk.
Leírás: A Tomoyuki klán vérvonalképessége volt ez a jutsu, mely már régi időkben is használták, a nagy shinobi háborúkban. A használója elmutatja a tigris kézjelét majd a testébe vagy testrészeibe koncentrálja a chakrát. Ezzel a justuval nagy erővel bír a shinobi ütéseket leadni és jutsukat hárítani. A villám elemű jutsuk a gyengéje. Harcokban lehet igazán hasznát venni, bár nem tanácsos villám elemű jutsu-val bíró shinobi ellen használni. A használata közben lassabb a használója, de még így is elég idő jut egy-egy jutsu használatára.
A Kekkei Genkai eltanulása:
Egy gyönyörű napra ébredve reggel, másztam ki az ágyból és egyenesen a konyha felé vettem az irányt. Szokás szerint a családom nem volt itthon, így magam készítettem szendvicset és innivalót. Hirtelen előttem teremt apám egy furcsa köpenyben, melyen a Tomoyuki klán szimbóluma volt. -Fiam...valamit mondanom kell...-Mondta apám sejtelmes hangon. -Szia...tessék?...-Kérdeztem kicsit meglepődötten. -A tanács megszavazta a Tomoyuki klán titkos vérvonalképességének eltanulását...a te részedre...-Mondta apám és elmosolyodott. -Ezaz!!!...-Ordítottam és az egész birtok halotta, legalábbis lehetséges. Lesütöttem a fejem és így szóltam: -De apám nekem nincs tehetségem ilyenek eltanulására, még te magad mondtad...-Mondtam kicsit szomorú hangon. -Fiam...-Apám ráhelyezte a kezét a vállamra...-A tanácsosok úgy rendelték, mivel látták már a születésedtől fogva, hogy nem vagy hétköznapi gyerek, ezért tiltottak el ettől a jutsu-tól. Tudod a klán nagyon szivélyes, viszont nem tudták, hogy milyen utat fogsz követni...de rájöttek, hogy szereztél barátokat, így egyetlen lehetőséget adva, hogy megszerezd klánunk titkos képességét....-Magyarázta el miközben velem szembe ült és a vállamon hagyta kezét. -Ennek nagyon örülök, de lehet nem leszek alkalmas...de megteszek mindent...-Hatalmas elszántság lobbant fel a szemembe és azonnal befejeztem a reggelit. -Gyere fiam, a szabadba jobb lesz, meg kell tanulnod, hgyan urald a föld elemet a testedben...-Mondta apám, és rögtön követni kezdem ki az ajtón egyenesen a rezidenciánk elé, egy hatalmas placcon. ~Mit jelenthet vajon?...''urald a föld elemet a testedben''...-Ezek a gondolatok jártak az eszembe, miközben apámmal bemelegítettem és egymás elé álltunk. -Fiam...csak harcoljunk egymással...-Mondta és máris mögöttem teremt. Hatalmas ütés sorozatokat kezdett el leadni, miközben csak párat tudtam védeni, viszont a végére elgáncsolt és nem várta meg, hogy leesek a földbe a levegőbe elütött. Egy fának nekicsapódva, kicsit szédülve keltem fel. -Nem tudom mire megy ki a játék, de benne vagyok...-Mondtam miközben köhögtem egyet kettőt. -Shunsin no jutsu...-Haszánltam a fürge test jutsut, miközben apám mögé futottam próbáltam leadni ütéseket, de csak szépen lassan megfordult miközben a nevetett egyet és ezt mondta: -Látod fiam, mit sem ér a ütésed...-Kicsit szomorúan, de fél mosollyal próbálta tudtomra adni, hogy semmit sem érek a mostani állapotomba. Próbált volna megütni, de szerencsére használtam a kawarimi no jutsu-t és rajta hagytam egy robbanó jegyzetet, amit rögtön alkalmaztam egy fáról ülve. Hatalmas robbanás után rengeteg füst és por keletkezett. -Tudod fiam...szeretem ha használod az eszed, de ide ez csekély...-Mondta miközben kirajzolódott a körvonala, majd elült a por. Szinte kisebb karcolásokkal megúszta, semmi baja nem lett, talán pár lépést hátrált. ~De hogyan?...-Kérdeztem magamtól, de sok idő nem volt, mivel máris a fa alatt találtam az ellenfelemet és egy hatalmas ütés után dőltem a fával együtt. Leugrottam fáról, és a földre érkeztem. -Na jó nem szerettem volna így küzdeni...-Mondtam és előhúztam a wakizashimat. Felugrottam a levegőbe és egy hatalmasat csaptam vele, semmi sem történt a puszta kezével megfogta a kardot és eldobott, mint valami szemetet. -Mi történik...semmi sem hasznák?...-Kérdeztem kicsit mérgesen ugyanis eddig nem kaptam még választ. -Amikor a robbanó jegyzetet leraktad és a felrobbanása előtt alkalmaztam a vérvonalképességet melynek a neve Koza maru(acél burok)...-Mondta és már láttam is a vérvonalképességet. -A bőr színe elváltozik szürke lesz, de nem egészen föld...hanem acélkeménységűvé teszik a bőrt és nagy erőt kölcsönös...szóval hatalmas ütéseket vagy képes leadni. Egyet viszont jegyezz meg, a villám elem könnyedén átszakíthatja...-Mondta. -Értettem és hogyan tanuljam meg?...-Kérdeztem. -Elmagyarázom...A hasadba próbáld koncentrálni a chakrád és keverd meg föld manipulációval, és áramoltasd a testedben. Kezd a bal kezeddel, majd a jobbal és egészen így amíg az egész testedben nem érzed....-Adta tudtomra az eltanulási módszert. -Ja és még valami..használd a tigris kézjelet, ez az elején sokat segít, de már ha tapasztaltabb vagy, akkor annélkül is fog menni...-Egészítette ki a mondanivalóját. Vettem egy hatalmas levegőt, miközben mutattam a tigris kézjelet. ~Na szóval, a chakrát a hasadba koncentráld...ez eddig megvan...keverd össze föld elemmel...ez is megvan...-Gondoltam végig amit az apám mondott, de sehogysem ment a dolog. -Látom fiam, az alapokat elsajátítottad, de még valami hiányzik....a halálfélelem...-Mondta rideg hangon. Megjelent melettem két földklón akik, úgy lefogtak, hogy mozdulni se bírtam. ~Még szerencs, hogy a kezem a tigris kézpecsétet mutatja...-Gondoltam. -Fiam, túl fogod élni...-Mosolyodott el apám. -Katon: Goukakyuu no Jutsu(Tűz elem: Nagy Tűzgolyó Jutsu)...-Alkalmazta a jutsut. ~Apám tűz és föld elemet használ, még szerencse, hogy nem kombinálja...-Gondoltam, miközben egy hatalmas tűzlabda szállt felém. Próbálgattam amit apám mondott, de nem sikerült. A tűzgolyó vészesen kezdett közelíteni. Becsuktam a szemem és a hasamban lévő chakrát megkevertem a föld elemmel és végre sikerült a jutsu kisebb szerencsével. -Koza maruda(acél burok)...-Kiáltottam miközben szerencsére a klónok engedtek a szorításból és először a bal oldalamon jelent meg a vérvonal képességem, majd átfolyt a jobb oldalamra is, ami már kicsit megégedt. Szerencsére a két föld klón azért megvédett, mivel apám nem bízott mindent a véletlenre. térden álltam miközben a bal kezem le volt téve és a vérvonalképesség vissza olvadt a pecsétbe. -Megcsináltam...-Mondtam, miközben összeestem és kis idő múlva elveszítettem az eszméletemet. -Fiam...sikerült megcsináltad...-Biztatott apám, mivel már az ágyban feküdtem, és be volt a testem jobbik fele kötözve. A jutsu-t sikerült teljesen elsajátítani így már rengeteget edzettem, hogy sikerüljön véglegesen elsajátítani...
A hozzászólást Tomoyuki Shiratori összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 17, 2009 5:16 pm-kor. | |
|
Akasuna no Sasori
Hozzászólások száma : 281 Age : 30 Reputation : 1 Registration date : 2009. Apr. 24.
Karakterinformáció Chakra: (40000/40000) Szint: BoardKage 1 Kekkei Genkai: -
| Tárgy: Re: Tomoyuki Shiratori Hétf. Jún. 29, 2009 1:37 am | |
| Üdvözletem!!! Az előtörténeteddel nincs bajom, és a helyesírásod is jó. Kekkei Genkait írtál ugyan, viszont mivel te nem tud használni, ezért úgy gondolom ebben sincs kivetni való. A kezeden lévő pecsét használatát ENGEDÉLYEZEM, előtörténeted ELFOGADOM!!
Chakra: 1000 / 3000 Gennin: 1.szint Pénz: 5000 kane
Üdvözöllek az oldalon! Kellemes játékot kívánok neked! | |
|
Tomoyuki Shiratori
Hozzászólások száma : 136 Age : 31 Reputation : 0 Registration date : 2009. Jun. 29.
Karakterinformáció Chakra: (10000/14000) Szint: Chuunin (1.szint) Kekkei Genkai: Koza Maru
| Tárgy: Re: Tomoyuki Shiratori Hétf. Jún. 29, 2009 1:38 am | |
| Köszönöm és a pecsét elfogadását is...
A hozzászólást Tomoyuki Shiratori összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 30, 2009 12:49 am-kor. | |
|
Megami-chama
Hozzászólások száma : 223 Age : 31 Itt : Tengoku Reputation : 0 Registration date : 2009. Feb. 28.
Karakterinformáció Chakra: (0/0) Szint: Ex-Főadmin Kekkei Genkai: -
| Tárgy: Re: Tomoyuki Shiratori Hétf. Jún. 29, 2009 10:25 am | |
| Szia! Üdv ismét körünkben, örülök, hogy visszatértél!
Megerősítem Sasori mondanivalóját, viszont én inkább nyíltan kimondom, hogy a kekkei genkai-t ha kell, ha nem, sajnos nem engedhetem használni. | |
|
Megami-chama
Hozzászólások száma : 223 Age : 31 Itt : Tengoku Reputation : 0 Registration date : 2009. Feb. 28.
Karakterinformáció Chakra: (0/0) Szint: Ex-Főadmin Kekkei Genkai: -
| Tárgy: Re: Tomoyuki Shiratori Pént. Júl. 17, 2009 6:00 pm | |
| Kedves Shiratori!
Mivel oldalunk igen csak bővült és jobb lett, így kekkei genkai kérelmedet a mai naptól fogva engedélyezem! | |
|