// A rejtélyes épület - Daisuke cselekményszála //
A Köd Hét Kardforgatójának tagja tehát neki vágott, a bizonyára nehéznek ígérkező misszió teljesítésének. Miután a kapuhoz ért, elkezdett enni, valószínűleg bölcsen tette, hiszen egy ilyen útra jobb előre betankolni. Amint eszegetett, egy másik, férfi ninja is arra ballagott. Kinézetre félhosszú barna haja volt, valamint szürkéskék szemei. Nem sokkal, de magasabb volt Daisukénél. Hátán egy katana hevert, fejpántja pedig teljesen lefedte a haját, úgy hordta, mint a sapkát. Arcán egész végig egy halvány mosoly hevert, kissé bárgyúan tekintett maga elé, miközben zsebre tett kézzel ment oda a fiúhoz.
- Szervusz! Te vagy Hitoroshi Daisuke?- érdeklődött a férfi, ám nem várta meg a választ, látszott, hogy valahonnan már ismeri a kirigakurei Chuunint. Persze ez nem is számított meglepetésnek, elvégre aki már ily fiatalon hasonló dolgot ért el, az nem átlagos képességekkel rendelkezik.
- Engem Hamano Momiji- nek hívnak, és a falu egyik Jouninja vagyok. Pár perce értem vissza egy igen könnyű misszióról, a Mizukage- sama pedig utánad küldött. Együtt fogunk nekivágni ennek a küldetésnek. Remélem jól kijövünk majd, mi ketten!- hunyta le szemeit egy nagyobb mosoly kíséretében Momiji, ezek után barátságosan kezet nyújtott Daisukének, hogy felhúzza a talajról.
Nem sokkal indulásuk után már a láthatáron volt egy kikötő, s egy nagynak nem mondható hajó, amivel majd a két shinobi a Hang Országa felé veszi útját.
- Élvezd ki, amíg föld van a lábad alatt! Utoljára már csak a Hang Országában fogunk talajon sétálgatni. Egy folyón felhajózunk egészen a célig, utána pedig indulhat a vérengzés...- jelentette ki Momiji, hiába rajta is meglátszott, hogy a Ködben Rejtőző Falu szülötte.
// Köv.post.: Víz Országa - Kikötő //