★ 2009 február - 2010 június ★ Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét! |
|
| Tűz Országa - A hatalmas tó és környéke | |
|
+3Doragon Akudo Shaichi Zakari Ken Jiraiya-san 7 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zakari Ken
Hozzászólások száma : 122 Age : 31 Reputation : 0 Registration date : 2009. Aug. 07.
Karakterinformáció Chakra: (30700/36000) Szint: ANBU Kekkei Genkai: Miraken
| Tárgy: Re: Tűz Országa - A hatalmas tó és környéke Csüt. Szept. 17, 2009 6:16 pm | |
| //Shinjinek//
Reggel mikor felkeltem, edzeni támadt kedvem, így megidéztem Mizurát, és lementem a tóhoz. -Na Mizura kezdhetjük?-kérdeztem, de mire észbe kaptam, éreztem, hogy jön valaki. ~Na a mai edzésnek is lőttek.~ Gondoltam, és hazaküldtem Mizurát. Összepakoltam cuccomat, és az éppen a vízből kijövő ninjához mentem. Láttam, hogy lefekszik napozni és gondoltam meglepem. Felvettem egy ellenséges ninja alakját a jutsum segítségével, és oda szóltam neki. -Ez a konohai színvonal. Itt sétálok már órák óta, és még senki sem próbált megálítani.-Fejeztem be és vártam a reakcióját. ~Legalább bepótolom az edzést, és szerzek egy új barátot.~ | |
| | | Nara Shinji
Hozzászólások száma : 25 Reputation : 0 Registration date : 2009. Sep. 15.
Karakterinformáció Chakra: (20000/26000) Szint: Speciális Jounin Kekkei Genkai: -
| Tárgy: Re: Tűz Országa - A hatalmas tó és környéke Pént. Szept. 18, 2009 8:48 pm | |
| //Zakarinak//
Épp, hogy lefeküdtem megjelent egy férfi. -Ez a konohai színvonal. Itt sétálok már órák óta, és még senki sem próbált megállítani.-Mondta. Nem nagyon tetszett ezért egy kézjelent formáltam és elmondtam a jutsu nevét. - Árnyék Utánzás.- Mondtam mire az ellenfelem megdermedt én pedig legugoltam mire ős is leguggolt majd felálltam így ő is. - Na idefigyelj. Ne próbáld nekem beadni, hogy Elveszett ninja vagy mert nem hiszem el. Ha az lennél már rég nem élnél szóval hagyd abba a szórakozást vagy nagyon megjárod.- Mondtam mire abba hagytam a jutsumat éés felvettem a fegyvereimet és a felsőmet. ~ Hogy lehet valaki ennyire abnormális? -.-"~ Gondoltam majd elindultam vissza azaz haza. | |
| | | Zakari Ken
Hozzászólások száma : 122 Age : 31 Reputation : 0 Registration date : 2009. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Tűz Országa - A hatalmas tó és környéke Pént. Szept. 18, 2009 10:08 pm | |
| //Shinjinek//
~Ezek a mai fiatalok, még a viccet sem értik.~ Gondoltam, és gyorsan létrehoztam egy Raiton: Kage Bunshin no jutsut, és az éppen távozó fiú elé mentem. -Hello! A nevem Zakari. Kit tisztelhetek személyedben?- kérdeztem, közben felszívódtam várva a pillanatot, amikor kicserélhetem magam. Gyorsan kitaláltam egy védő sztorit. ~ Na ha észre veszi, hogy nem vagyok eredeti, akkor azt mondom, hogy valójában az erdőben edzek, csak láttam ide jönni, és gondoltam megszólítom.............. Na zakari ez ám a védő sztori.~ Fényeztem magam, közben a ninja válaszára vártam. | |
| | | Nara Shinji
Hozzászólások száma : 25 Reputation : 0 Registration date : 2009. Sep. 15.
Karakterinformáció Chakra: (20000/26000) Szint: Speciális Jounin Kekkei Genkai: -
| Tárgy: Re: Tűz Országa - A hatalmas tó és környéke Pént. Szept. 18, 2009 11:04 pm | |
| //Zakarinak//
~ Mi a fenét akar ez ennyire?~ Kérdeztem magamtól mivel az az elborult aki elveszett ninjának álcázta magát előttem jelent meg és bemutatkozott. -Hello! A nevem Zakari. Kit tisztelhetek személyedben?- Kérdezte mire én meglepődtem majd végignéztem rajta. - Szia. A nevem Nara Shinji. Igen a Nara klánból származom ezért csináltad azt amit én az előbb.- Mondtam majd elmentem mellette és gondolkoztam mit kéne csinálni. ~ Hmm.. egy rámen jól fog esni.~ Gondoltam majd a shunshin no jutsu segítségével eltűztem a tótól egyenesen a rameneshez.
| |
| | | Zakari Ken
| Tárgy: Re: Tűz Országa - A hatalmas tó és környéke Szomb. Szept. 19, 2009 9:36 am | |
| //Shinjinek//
~Mit hisz magáról ez a kölyök......... Csak azért mert Nara.......... Szörnyű, ebbe a mai világban még a viccet sem értik.~ Gondoltam, és mérgemben megidéztem Raikout. Az előbb létrehozott villám, árnyék klón sokkal erősebb lett, így többet is tudtam csinálni kevesebb chakrából. -Na Raikou így sokkal jobb erősebb vagyok, kevesebb chakrával.- mondtam Raikounak, de mivel ő nem beszédes fajta ezért csak bólintott. Újra megidéztem Mizurát, és közösen edzettünk. - Suigadan no Jutsu!- mondták a klónok, és a engem céloztak. Mivel víz elem volt, és villám stílusú klónok, ezért sokkal erősebb támadások jöttek felé. -Mira Tanjuu!- még épp időben mutattam a kézjelet, és egy tükör klónt találtak el. Darabokra tört, és saját magammal álltam szemben. Volt 10 árnyékklón, és 9 Mira Tanjuus klón +én. ~ Na ha ezt látja valaki biztos jót röhög, egyszemélyes hadsereg. Ezekután eltüntettem Mizurát, és komolyabb elementált idéztem. Megidéztem Fuutonrát. Segítségével mindannyian egyre gondoltunk. /Mivel Fuutonr a a szélen kívül az alap elemet nem igénylő jutsukat is felerősíti/ -RASENGAN!!!- kiáltottuk mind a 20-an. Hatalmas robbanás közepette, az összes árnyékklón eltünt, de mivel én is megsérültem, ezért a Tükör klónok is eltűntek. -Aú, ez fájdalmas edzés volt. Fuutonra, Raikou köszönöm. - mondtam, és leültem a tó partjára. Hátra dőltem, és merengni kezdtem az élet dolgain. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tűz Országa - A hatalmas tó és környéke | |
| |
| | | | Tűz Országa - A hatalmas tó és környéke | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|