★ 2009 február - 2010 június ★

Masashi Kishimoto (岸本 斉史) népszerű manga -és anime sorozatán alapuló fórumos szerepjáték oldal, magyar nyelven! A fórum már nem él, pusztán csak az emléke maradt itt meg. Köszönjük minden kedves játékosnak a részvételét!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Eső Országa - Esőerdők

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue1400/4000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimePént. Júl. 31, 2009 5:28 pm

Meglógott előlünk böhöm Töhötöm.. Utánaszaladtunk és Kodama elmondta a tervét amit én is meg Mitsuhide is támogatott. Elindultunk tehát Kodama eldobta a kunaiokat majd gyorsan elkezdtük összekötözni a ninjadrótjainkat. Nem láttunk semmit a füstől, de bíztunk benne, hogy Mitsuhide megbírja sebezni és belesétál a csapdánkba. Hallotunk nyöszörgéseket majd láttuk a füstből kijövő alakot. Kodama kézjeleket mutatott és ezt mondta:
-Katon: Ryuuka no Jutsut!
Tudtam, hogy melyik szél jutsuval lehet mégjobban "befűteni".
-Fuuton: Kamikaze!
Ezután pedig vártuk mi lesz a végeredmény..
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 01, 2009 11:16 pm

Elintéztem mind a tíz semmirekellő szektás csávót majd ránéztem a szekta vezérre és láttam, hogy már a kezében van a tekercs s éppen kifut a barlangból. Elkezdtük követni és nem sokkal később megint az erdőben jukadtunk ki.
- Ezen a helyen nem lesz könnyű elfogni... Mázli, hogy a régebbi faltól elég távolra kerültünk. - mondta Kodama majd felvettem a puhaököl stílus beállást, mert már velünk szenben volt az ellenség.
- Rendben. Először támadjuk meg három oldalról. Íme a tervem. Mitsuhide! Szerintem te indulj meg középen. Chomaru! Legyen tiéd a jobb szárny. Én nekifutok balról. Shunsin no Jutsuval futni kezdek a bal oldalon, az ellenfél mellett lévő fára felpattanok, eldobok a lábai elé két kunait, melyre robbanó jegyzetek lesznek erősítve. Robbanás keletkezik és elvileg az fickó ettől majd nem fog látni semmit. Mitsuhide, ekkor jössz te a Byakugan segítségével odarohansz a férfihez, megpróbálod megsebezni a Puha Ököl Stílussal. Ha ez bejön, abban az esetben a fickó nem tud majd mozogni, esetleg nagy nehezen. Ekkor te azonnal rohanj a shinobi háta mögé, ki a füstből, mert már ott fogunk várni Chomaruval. Addigra összekötjük kettőnk ninja drótját. Az egyiknek a két vége a szánkban fog elhelyezkedni, viszont annak közepére odakötjük a másikat is. Mi ugyan nem fogjuk látni hol az ellen, de te a Byakugannal beméred a pozícióját, eztán közlöd velünk, s a másik drót végére egy kunait rakunk, amit pont a ninja lába elé hajítasz majd. Én a Ryuuka no Jutsut, Chomaru pedig egy Szél elemű technikát rá fog vezetni a szánkban elhelyezkedő ninja drótra. A Szél és a Tűz találkozik majd a másik, kunai által kifeszített drót csomópontján. Ettől egy nagy erősségű, kombinált Jutsu keletkezik, ami végigsuhan a kötöző eszközön, ezt követően elpusztítja a batár csávót. Remélem megfelel nektek, mert akkor kezdjük a bulit! - mondta el Kodama a tervet.
- Okés én szerintem jó terv. - mondtam majd bekapcsoltam a byakugant felkészülve a támadásra pár másodperc múlva elindultam az ellenséggel szemben. Ha Kodama a robbanó cetlivel ellátott kunai késes feladatot ellátta, akkor én nekifutok a füstben és csinálok egy gyengébb kaiten amitől az ellenség csak felém kerül a forgástól s ha ez is megvolt akkor miközben még a levegőben van megcsinálom rajta a Hakke Rokujuuyonshout amitől elégé lefog bénulni. Aztán majd az ellenség háta mögé megyek a füstön kívülre. Majd eztán Chomarunak és Kodamának sikerül az ellenfelet összekötözni dróttal, ha ez megvolt a byakugan segítségével közlöm a többieknek hol az ellenfél. Majd Kodama és Chomaru egy együttes támadással megölik az ellenfelet, ha minden jól megy.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue40000/40000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 02, 2009 4:29 pm

//Konoha sorsa egy árverésen//


Tehát Kodama alkalmazta a shunsin no jutsu-t és felfutott az egyik fára, és eldobott két kunai-t amire robbanójegyzetek voltak felakasztva. máris felrobbant erre a nagydarab fickó hátrébb lépett, és a por miatt ami a robbanástól keletkezett nem látott az orráig sem. A fickó már szinte kétségbeesve próbálta elhagyni a csapdát amikor megpillantott két fehér szempárt, majd máris a Kaiten áldozatává vált.
Mitsuhide és máris az ellenséget a levegőbe repítette és amikor abbahagyta a kaiten nevezetű jutsu-t hirtelen felugrott és alkalmazta a Hakke Rokujuuyonshout. Az ellenség mint egy rongybaba vergődött a levegőbe, majd lábra érkezve már szinte a kezeit sem bírta megmozdítani. Mitsuhide elhagyta a füstöt, és a Byakugan segítségével eldobott egyenesen az ellenség lába elé a kunai-t amire drót volt kötözve. A másik két drótvég, mivel a drótvég két felé kanyarodott, az egyik Kodama a másik Chomaru szájában volt. Kodama alkalmazta a Katon: Ryuuka no Jutsut-t, Chomaru, viszont a Fuuton: Kamikaze-t. Kodama szájából végig a dróton egy tűz örvény kezdett el iszonyú sebességgel lángolni, míg a másik drótvégről, egy nagy sebességű szél örvény közeledett. A két jutsu egymásba ért és szinte kisebb robbanás kíséretében eggyé váltak. Az ellenség már kicsit összeszedettebb volt, de már túl késő volt. A füstfelhőben csak egy fénylő kis pontot látott, majd egy hatalmas robbanás keretében a csávó a felismerhetetlenségig égett. A terv nagyszerű volt és tökéletesen kivitelezhető és kevés chakrával megoldották a levél falu shinobi-jai.
Nem volt vesztegetni való idejük, hisz ezt a hatalmas robbanást szinte kilométerekről lehetett, látni, így máris tudták, hogy vesztegetni való idejük nincs, el kell tűnniük a tekercsel, ami szerencséjükre a Kaiten-nek köszönhetően kiesett a földre, és a fiúk meg is találták, nem lett semmi baja.
A fiúk úgy döntöttek, hogy a fal irányába már nem érdemes elindulni, hisz 50-60 shinobi nem lenne túl kellemes. Amint tanakodtak, hirtelen rengeteg kunai és shuriken kezdett feléjük száguldani. Szerencsére kisebb karcolások keretében mindannyian ki tudták kerülni, mindenki a maga jutsu-jával.
Megjelentek a fiúk előtt a nemrégen szénné égetett fickó társai. Hárman voltak így tudták, hogy 1 az 1 elleni küzdelemben kell nyerniük.
Kodamának egy hatalmas kardos fickó jutott, akinek víz eleme volt, Mitsuhide-nek egy villám elemű jutott közepes test alkattal aki egy kunai-t tartott a kezében. Chomarunak egy föld elemű jutott akinek két vaskesztyűje volt és folyamatosan áramoltatta benne a chakrát. Mitsuhide a Byakugan segítségével elmondta a fiúknak az ellenség elemeit és máris szétszóródtak.

//Igényes és hosszú postokat szeretnék, ha megírtátok akkor szétválva egy az egy ellen fog menni a küzdelem//
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 02, 2009 6:40 pm

// Konoha sorsa egy árverésen //

A tervem szerencsére működött. A férfi hamuvá égett, a tekercs pedig sértetlen maradt, hála Mitsuhide akciójának.
- Ez az! Megcsináltuk fiúk!- szorítottam ökölbe a kezemet egy félmosollyal fűszerezve. Gyorsan odarohantam a tekercshez, majd a Hyuuga klán tagjának kezébe adtam.
- Szerintem nálad lenne a legjobb helye haver. Elvégre te szerezted meg tőle.- vigyorodtam el, miközben a fiú kezébe nyomtam a papírost. Úgy döntöttünk nincs sok időnk a pucolásra, ezért közös elhatározással elindultunk, viszont ekkor egy kellemetlen dolog történt. Kunaiok és shurikenek száguldottak felénk. Előkaptam a két wakizashimat, azzal próbáltam hárítani a fegyvereket. Shunsin no Jutsuval igyekeztem fedezéket találni, csakhogy egy kés még így is felsértette a mellkasomat, az arcomat, s a jobb lábamat. Egy nagyobb fűzfa árnyékába pattantam, ahol nekidőltem a törzsének. Kezemet az arcomhoz érintettem, ezt követően szemlélni kezdtem a véremet. A szemeben már menekülés közben megjelent az Aogan valószínűleg a rémülettől, vagy a gyilkolási szándék miatt.
~ Rohadjanak meg! Jól rajtunk ütöttek...~ gondoltam magamban. Mikor láttam, kissé lecsendesedtek a dolgok előbújtam, a többiekhez ballagva. A megölt férfi társai lehettek a támadóink, szerencsére ők is csak hárman voltak.
- Nincs más választásunk... Ki kell iktatnunk ezeket a ninjákat. Bizonyára nem fognak minket elengedni harc nélkül.- sóhajtottam egyet, mialatt komoly arcot vágtam. Mitsuhide kiszűrte a Byakugannal a fickók elemeit. Úgy tűnt ellenségeink már kiszemeltek egyenként minket, tehát a beosztás eldőlt. Sajnálatos módon én egy Víz stílust használó krapekot fogtam ki. Vagyis inkább ő engem... Bólintottunk egyet, azután így szóltam:
- Chomaru! Mitsuhide! Sok szerencsét!
Szétszóródtunk. Szemben álltam ellenfelemmel. Kinyújtottam a jobb karomat, a kezemben lévő wakizashi pengéje pedig a shinobira mutatott. Nem szóltam semmit, hiszen értelmét sem láttam kommunikációt kezdeményezni az ellenfelemmel, mivel bizonyára megpróbálná kiprodukálni, hogy elveszítsem a fejem. Abban az esetben ő járna rosszul, ám nem szeretném volna okvetlenül megölni, elég, ha harcképtelenné tudom tenni.
~ Rendben Kodama... Képes vagy megtenni, még ha a gyengéd ellen is kell küzdened... Miket beszélek? Mi értelme lenne, ha gyengébb lenne nálam?~ jelent meg egy gonosz mosoly az arcomon.
~ Azért csak ésszel. Először is gondolkodjunk értelemszerűen. A Tűz technikáimmal nem támadhatom meg távolról, ugyanis minden bizonnyal hárítaná. Maradt a Tai Jutsum... Ám az a kard ott eléggé aggasztó. Nyilván nem dísznek viseli, tehát Kenjutsu téren fejlett lehet. Plusz azt sem tudom, használ-e Tai Jutsut. Na mindegy, aki nem próbálkozik, az nem is nyer.~ jutottam végül döntésre a fejemben, aztán Shunsin no Jutsuval rohani kezdtem a shinobi irányába.
- Bunshin no Jutsu!- mondtam, majd futás közben létrehoztam magam mellé két klónt, akik mivel loholás alatt lettek létrehozva, maguk is az ellenség irányába tartottak. Egy pillanatra elhajítottam egy shurikent ellenségem irányába, ezzel megpróbáltam elterelni annak figyelmét. Amíg a felé süvítő fegyverrel volt elfoglalva, helyet cseréltem egyik másolatommal. Ahogy elé értünk, a két klón úgy tett, mintha megütné a shinobit, természetesen nem tudták, hanem az utolsó pillanatban füstté váltak. Reméltem, a csávó nem tudta ki venni melyik a valódi "én", így hát próbáltam mögé csúszni a lábai között. Amennyiben sikerült, Alkalmazom a Kék Tűz Jutsut, belevezetem végtagjaimba, s a Konoha Dai Senkouval gerincen rúgom a shinobit.
Vissza az elejére Go down
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue1400/4000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 04, 2009 1:53 pm

Megtámadtam az ellenséget és vártam mi lesz a vége. Vagy sikerül, vagy nem. Talán végzetes csapást mérek rá? Vagy egyszerűen lepattanok róla? Kiderül a következő körben! Wink
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 07, 2009 11:22 pm

Sikeresen bevált a tervünk a shinobi ellen és még a tekercs sem sérült meg a nagy harc közepedte.
~ Ez jó kis csapatmunka volt. - gondoltam.

- Ez az! Megcsináltuk fiúk! - mondta Kodama eztán gyorsan odaszaladt a tekercshez majd odaadta ekem, majd így szólt:
- Szerintem nálad lenne a legjobb helye haver. Elvégre te szerezted meg tőle. - szólalt meg Kodama nem sokkal később indultunk volna, de ekkor sok kunai és shurikenek kezdtek el közeledni felénk.
- Kaiten! - kiáltottam majd gyors forgás közepette létrehoztam egy kaitent. Sajnos túl gyorsan abbahagytam és egy kunai súrolta a vállam egy shuriken pedig a vállamba bele állt. Rögtön kihúztam a shurikent a vállamból eldobtam majd fogtam a vállamat a fájdalomtól. Eztán Kodama is előjött majd nem sokkal később kiderült, hogy három ember volt a támadónk körülbelül a társai lehetnek annak, akit megöltünk.

- Nincs más választásunk... Ki kell iktatnunk ezeket a ninjákat. Bizonyára nem fognak minket elengedni harc nélkül. - mondta Kodama majd én a byakuganal elkezdtem nézni a három ellenséget, s pár dolgot kiderítettem róluk.
- A nagy kardos víz elemű beállítottságú, a kunaos pedig villám elemes, a kesztyűs pedig föld elemű. – osztottam meg az információt a többiekkel. Az én ellenségem a villám elemű ninja volt lehet, hogy erősebb, mint a halott társa, de az is lehet, hogy gyengébb. Pár másodpercre rá így szólt Kodama:

- Chomaru! Mitsuhide! Sok szerencsét! - kívánt szerencsét nekünk Kodama.
- Neked is sok szerencsét Kodama és neked is Chomaru! – kívántam én is szerencsét a többieknek.
Ezt követően szétszóródtunk az ellenfelem nem nagyon akart kezdeményezni így én először végig gondoltam mit fogok ellene csinálni.
~ Szerintem először nekiszaladok, majd úgy 7 méterről a lábához dobok 2 kunait. Ettől lehet, hogy elugrik és, ha így lesz, akkor megcsinálom ellene a Hakke Hasangekit miközben az ugrástól a levegőben van így nekiküldöm egy fának. Ha ez megvolt és elkábul a támadástól, akkor csinálok egy Bunshin no jutsu majd én elugrok egy fára és egy darabig vagy inkább nagyon kevés ideig azt hiheti hogy én vagyok odalent míg én egy fáról figyelem. Aztán várok a megfelelő pillanatig, s ha nem figyel akkor a katanámmal megpróbálom megölni de erre elég kevés az esély, na mindegy megpróbálom. – gondoltam eztán belekezdtem a támadásba.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue40000/40000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 08, 2009 10:42 am

// Konoha sorsa egy árverésen//

Yoshizawa Kodama:

Kodama ügyesen taktikázott, nem használt rögtön tűz elemű technikát inkább felmérte ellensége képességét. Tehát mikor Kodama eldobott pár shurikent az ellenség hatalmas kardját máris lendítette és nem hagyta, hogy megsebezzék, de mikor kivédte, a kardját megfordította ellenkező irányba és mint egy húslapáttal szétszeletelte a klónokat. Ekkor Kodamának sikerült átcsúsznia az ellenség alatt és használta a vérvonal képességét. Alkalmazta a Konoha Dai Senkou-t és próbálta az ellenséget hátulról tőrbe csalni. Az ellenség viszont nem volt kezdő így a kardját a klónok levágása után hagyta hagy vigye a lendület így máris fordulatból a fegyverével védte a rúgást, és a levegőbe repült a hatalmas rúgástól. A levegőbe a kardját a hátára helyezte, pontosan a tartóba és alkalmazott egy jutsut:

-Suiton: Daibakufu no Jutsu(Örvénylő Vízesés Jutsu)...
Tehát az ellenség alkalmazta a víz jutsut a levegőbe, így Kodamára egy hatalmas vízörvény kezdett el zuhanni, ami egyenesen a földbe préselheti és azonnal bele is halhat, ha nem talál ki valamit az ifjú shinobi.

Chomaru Mitarashi: //Az előző postotad inkább kihagynám...//

Tehát Chomaru elkezdett az ellensége felé futni és próbálta eltalálni a fegyverével, de ez sajnos nem jutt össze. A vaskesztyűjével védte a támadásokat, majd egy hatalmasat ütött Chomaru gyomrába, amitől a shinobi hátrarepült, de csak könnyedén sérült meg. A föld elemű shinobi létrehozott egy földklónt aki oldalról támadott Chomaru-ra, ő viszont előlröl próbálta megütni őt. A shinobinak ki kellene valamit találnia, hogy ártalmatlanítsa a föld klónt és megállítsa a felé száguldó, föld jutsu használót.


Hyuuga Mitsuhide:

Mitsuhide egy igazi Hyuuga eszével gondolkodott, így elkezdtett felé szaladni, majd amikor kb. 7-8 méterre lehetett az ellensége elé dobott két kunai-t amitől felugrott a villám elemű shinobi és Mitsuhide alkalmazta a Hakke Hasangekit. Az ellenség ettől a lökéstől egy fának repült, viszont az utolsó pillanatban a levegőben a fának támaszkodott, így a talpának segítségével elrugaszkodott, és megtámadta Mitsuhidet. Csakhogy az a Mitsuhide egy klón volt, így a fáról azonnal próbált lecsapni az igazi Mitsuhide. A kardjával próbált végzetes csapást mérni, viszont az ellensége készült erre, így a porfelhőből amit, a klón szétvágása okozott, egy jutsu száguldott Mitsuhide felé:

-Raiton: Raikyuu(Villámlabda)...
Tehát Mitsuhide felé egy elektromágneses labda kezdett el száguldani, a porfelhőből. Mivel Mitsuhide-nek alkalmazva volt a Byakugan így láthatta, viszont ilyen közelségből, nagy felületű égési sérüléseket okozhat.
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 08, 2009 2:15 pm

// Konoha sorsa egy árverésen //


A shinobi hárította a kunait, amit felé hajítottam, majd a két klónt is széthasította. Szerencsére nekem sikerült becsúsznom alá, megpróbáltam kiiktatni a Tai Jutsuval, de az óriási kardjával védte, ám a levegőbe repült.
~ Te mocsok!~ gondoltam magamban, mialatt vártam mit lép az ellenfelem. Elrakta fegyverét, azután kézjeleket mutatott, s így szólt:
- Suiton: Daibakufu no Jutsu!
Egy hatalmas vízörvény indult el felém.
~ A fenébe! Kawarimi no Jutsu!~ mondtam magamban kézpecsétek után. Ahogy elkapott volna a zuhatag, egy fatönk lett a helyemen, én meg már az ellenfelem háta mögött voltam.
~ Úgy tűnik nem igazán a kardját használja támadásra. Az előbb látottak alapján arra következtetek, hogy gyakrabban alkalmazza védelem szempontjából. Először is meg kell szabadítanom őt ettől a batár fegyvertől.~ merengtem. Ezalatt már elő is vettem a ninja drótomat, s próbáltam villám gyorsan rárögzíteni a kard markolatára azt. A drót másik végére egy kunai volt rögzítve, amit az egyik fa törzsébe hajítottam.
~ Hogyha nem vette észre, és beválik a tervem, akkor a következő lépésénél megkísérlem elcsalogatni olyan távra, hogy a fegyvere egyszer csak kicsusszanjon a tokjából. Ezután valószínűleg alkalmaz majd egy Víz elemű technikát, amit meg kell próbálnom hárítani valahogy. Ezek után én támadok, csakhogy neki már nem lesz akkora védelme, mint eddig.~ töprengtem. Természetesen ez még csak egy feltételezés volt. Próbálkoztam egy rúgással hátba küldeni a ninját, de nem vártam meg sikerül-e, mert azonnal egy fa ágára pattantam. Amennyiben felém kezd jönni, megkezdem tervem első lépését, ami az elcsalogatás.
Vissza az elejére Go down
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue1400/4000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 09, 2009 1:48 pm

Megtámadtam és az lett a végén, hogy gyomron vágott. Nem volt végzetes, de azért fájt. Ezután föld klónnal akart megtámadni oldalról, ő pedig szemből jött. Ekkor a kardomba koncentráltam annyi chakrát amennyit tudtam a zanbatoumba és forogtam. Szerencsére ezzel a klónt ki is nyírtam(már ha kinyírtam). Ezután az ellenfelem meglepődve fogadta a felé érkező pengét, de még kivédte. Ezután hátraugrottam és kézjeleket mutogattam:
Fuuton: Reppusho!-csaptam össze a tenyerem.
Ezután márcsak meg kellet várni, hogy vajon sikerül-e az akcióm.......
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 11:15 pm

Elkezdtem az ellenfelem felé szaladni majd körülbelül 7-8 méterre tőle eldobta a lábai felé két kunait, amitől felugrott és nem sokkal eztán alkalmaztam a Hakke Hasangekitamitől ellöktem egy fa irányába, de mielőtt becsapódott volna a fába gyorsan csináltam egy klónt s mikor hallottam a csattanó hangot, ami a fába ütköző villámelemű ellenségem adott rögtön felugrottam egy közeli fának az ágára. Az ellenségem a elugrott és szétütötte a klónom.
~ Most jött el az idő. - gondoltam aztán az ellen felem felé ugrottam a katanámmal és próbáltam egy vágásból megölni. De közben úgy látszott az ellenség is készült a támadásomra.

- Raiton: Raikyuu(Villámlabda)... - mondta a villámelemű ninja és egy villámlabda közeledet felém már nagyon közel volt próbáltam csinálni egy kaiten, de nem sikerült és így elkapott a villámlabda.
- A rohadék ezt még megkeserüli. - mondtam halkan miközben az egyik égési sérülésemet fogtam. Nem sokkal később összeszedtem magam eztán megint elkezdtem felé futni, s ha elég közel vagyok hozzá, akkor felugrok a felette lévő faágra és azon megkapaszkodok pár másodpercig, amíg az ellenség felém nem fordul. Ha felém fordult, akkor abban a pillanatban rögtön leugrok hozzá úgy, hogy kézen állva legyek. Ezt, ha sikeresen megcsináltam, akkor a jobb lábammal fejének a jobb oldalát megrúgom, aztán rögtön próbálok úgy helyezkedni a testemmel, hogy a jobb lábammal el is tudjam gáncsolni a jobb lábát persze ettől teljesen átfordulok a másik oldalra s az ellenfelemnek háttal leszek de ez is a terv része mert aztán ha ezt is végrehajtottam térdre esek majd a zuhanó vízelemű ellenséget a ballábammal elrúgom. Ha mind ez megvolt, akkor az elrúgott test közelébe megyek és így szólok:
- Hakke Rokujuuyonshou/ Nyolc jövendölés 64 csapás.
Majd, ha az ellenfél feláll elkezdem rajta a támadást.


A hozzászólást Hyuuga Mitsuhide összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 11, 2009 12:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue40000/40000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 11, 2009 10:29 am

//Konoha sorsa egy érverésen//

Yoshizawa Kodama:

Kodama úgy döntött, hogy a kardhasználó shinobitól elveszi azt, ami a legfontosabb neki, és ez nem más mint a fegyvere. ''Ha nincs fegyvere nincs védelme'', gondolta Kodama. A kardhasználó shinobi fegyverére Kodama sikeresen rögzítette a ninja drótot, amely végére kunai volt kötözve. Így ha az ellenséges shinobi eltávolodik és megfeszül a drót egyszerűen a kezéből kicsúszik a hatalmas kardja.
Az ifjú konohai ninja a kawarimi no jutsu után, tehát rátette az ellenség kardjára a ninja drótot és próbálta hátba rúgni, de a shinobi elhajolt, Viszont a drót sikeresen ott volt a kard markolatán. Kodama nem feltünően, de sietve hátrált a két wakizashival, és a víz elemű shinobi követte, de hirtelen kicsúszott a kezéből a kard és szinte halálosan meglepődött. Kodamának esély nyílt a támadásra és ha képes gyors és végzetes csapást mérnie az ellenségre, akkor sikerül harcképtelenné tenni, és mehet a többieknek segíteni.

Chomaru Mitarashi:

Chomaru felé tehát egy föld klón és egy föld elemű shinobi közelített. Az ifjú ninja chakrát koncentrált a kardjával és gyorsan forogni kezdett amitól a föld klón kettévágódott. Ezután a forgó pengét a nagydarab fickó az egyik kesztyűjével kivédte viszont széttört amitől kicsit meglepődött. Mivel a föld használó shinobi nem tudott hirtelen reakciót adni, így Chomaru Fuuton: Reppusho-ja elrepítette egy szikladarabnak és belefúródott, majd lassan lábra állt és mint egy vadállat közeledett a konohai felé. Chomaru ha kitudja használni ellensége ostoba, gondolkodás nélküli cselekedét akkor könnyedén megsemmisítheti őt.

Hyuuga Mitsuhide:

Mitsuhide-t eltalálta a villám gömb és elég csúnya sérüléseket szerzett, de nagy elhatározás volt benne így tovább tudott harcolni. Elkezdett felé futni, majd felugrott az egyik fa ágára az ellenség kereste egy darabig, majd észrevette, de már késő volt. Leugorva a Hyuuga klán egyik shinobija kézen állva érkezett és sikeresen megrúgta a fejét a lábával, majd elgáncsolta. Átfordult az ellenség háta mögé és miközben a levegőben maradt az ellensége elrúgta. Mitsuhide máris próbálta volna az ellenségen használni a Hakke Rokujuuyonshou-t, de az ellenségnek volt annyi ideje, hogy egy helyettesítő jutsuval kikerülje ezt, viszont így is szédült már a nyakára mért rúgástól. Eljött a megfelelő pillanat a Hyuuga srácnak és ha sikerül megtámadnia, akkor könnyedén végezhet vele.
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 12:01 pm

// Konoha sorsa egy árverésen //

A tervem sikerült.
~ Ez az! Akkor most már csak meg kell próbálnom hatástalanítani a fickót. Szerencsére még eléggé meg van lepődve.~ gondoltam magamban. Elhajítottam a férfi elé egy kunait, amin robbanó jegyzet volt. Ahogy az felrobbant nagy füst keletkezett. Kihasználva ezt, rögtön egy fa takarásába menekültem. Ekkor megvágtam az ujjam hegyét, ami egy kicsit vérzett, majd kézpecsétek után a földre tettem a tenyerem, s halkan így szóltam:
- Kuchiyose no Jutsu!
Megidéztem négy farkast. Okamimarut, Asuutamarut, Urufumarut, és Ebirumarut.
- Na helló srácok! Szükségem van a segítségetekre. Mondom a tervem. Ott egy nagy Víz elemű ninja, aki ki akar nyírni engem. Őt kellene hatástalanítanunk. Valamiért nincs kedvem megölni, meg amúgy sincs értelme használni ellene Tűz technikákat szóval mást eszeltem ki. Lassan kezd elmenni a füst felhő, tehát gyorsan mondom. Itt a bokorban megbújtok egymás mellett, majd én előugrok a fa mögül, elkiáltom magam, hogy: Bunshin no Jutsu! Ebben a szent pillanatban ti Henge no Jutsuval felveszitek az alakomat, és a Jutsuval járó apró füstfelhő alatt alkalmazzátok a Shunsin no Jutsut, ezt követően előbújtok a bokorból. Szerencsére nekem még mindig aktiválva van, tehát a sebességünket majd egy fokra kell hoznunk. Nyilván ő azt fogja hinni, csak sima klónok vagytok. Futva elindulunk felé, aztán mikor odaérünk, valószínűleg nem fog veletek törődni, mivel úgy hiszi nem tudjátok megsebezni. Valószínűleg rám próbál majd támadni, de ekkor ti a négy égtájról bekerítitek, s a levegőbe rúgjátok, én meg elrugaszkodom a földről, azután a Hajaifuri no Jutsuval addig sorozom, amíg el nem veszíti az eszméletét. Amennyiben egy Víz Jutsuval megpróbál legyűrni minket, kerüljétek ki, azután meg mindenki menjen rá, mint az őrült, s püfölje.- adtam elő magamat. A farkasok bólintottak. Elhelyezkedtünk a tervnek megfelelően. Kiugrottam a fa mögül, kézpecsétek után pedig ezt mondtam:
- Bunshin no Jutsu!
Egy semmire kellő klón ott volt a fa mögött, amibe alig koncentráltam Chakrát. Ám ugyanebben megjelent a négy tökéletes képmásom mellettem. Elkezdtünk rohanni, mialatt a Shunsin no Jutsu aktiválva volt. Ahogy a férfi közelébe érünk, megkezdjük a tervet.
Vissza az elejére Go down
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue1400/4000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 12:52 pm

Miután sikeresen levágtam a klónt, továbbment a pengém a kesztyűje felé, ami nagy meglepetésre eltűnt. Kihasználtam a pillanati "bambaságát" és a szél elemű jutsuval nekirepítettem egy sziklafalnak. Ezután nagy lassan felállt és mint akit most engedtek ki az ámokfutó gyilkos osztályról, úgy közelített felém. Én ki akartam használni a nagy lendületét, ezért csináltam 3 klónt és azokkal futottunk felé. Ezzel lelassult és megállt kiütni a klónokat, de amikor az utolsóhoz ért egy az állon rúgtam. Azt hitte az is klón, de tévedett. Felfelé rugdostam, hogy megcsináljam az Omote Rengét rajta. Még mielőtt az akciót megcsináltam, gyorsan, amíg harcolt az első két klónnal, leállítottam 3 kunait oda ahova szándékoztam ledobni az ellenfelem. Ha ez sikerül akkor talán vége is a harcunknak...
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 13, 2009 11:21 am

Már láttam az ellenfelemen, hogy már elég gyenge és nem sokk kell neki ahhoz hogy a másvilágra küldjem. Már úgy látszott szédült a nyakára mért erős rúgástól.
~ Most jött el az idő! Végzek vele! - mondtam magamban határozottan.
Eztán elkezdtem cikcakkban futni felé így kihasználva a szédülését, és amikor közel értem hozzá megpróbáltam nagyerővel állon rúgni, hogy a levegőbe rúgjam. Ha ez sikerült én magam is felugrottam, de nála vagy 5 méterrel feljebb. Majd egyik kezembe elővettem a katanámat a másikba pedig 4 shurikent ezeket nem sokkal később a két kezemben lévő fegyvereket lazán elengedtem, s ha ezt is sikeresen elvégeztem, akkor gyorsan próbáltam megcsinálni a Hakke Hasangeki/ Nyolc a jövendölés, romboló hegyi ököl, mert ezzel próbáltam őt s az 5 fegyvert egy vastag faágba beleröpíteni. Ha ez sikerül, akkor biztos meghal az ellenfelem.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue40000/40000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 14, 2009 5:18 pm

//Konoha sorsa egy érverésen//

A fiúk tervei sikerültek egytől egyig. Kodamának sikerült a farkasokkal felrúgni az ellenfelét és ütéssorozatokkal az ellenfele eszméletét elvenni. Chomaru-nak sikerült használnia az Omote rengét, és mikor ellenfele a földre zuhant a 3 kunai is a hátába fúródott. Mitsuhide-nek sikerült a Hakke Hasangeki-t használni, így az ellenfele a fatőrzsbe fúródott és a fegyverei az ellenség testébe. A fiúk siettek az előző találkozási pontra ahonnal elrugaszkodva megküzdöttek az ellenfelekkel. Időközben az őröket halották, ahogy 30-40-en közelednek pontosan az irányukba. Gondolkodóba estek mit tehetnének, ekkor hirtelen az a fal ahol még régebben átszöktek, mint egy kártyavár összedőlt így hát szabad út nyílt az erdőből, ki az ország határáig. Meg kell tenniükmivel, ha harcba bonyolódnak biztosan meghalnának, így tehát minnél előbb el kell érniük a határt. A fiúk a tekercsel egyenesen a tátongó lyuk felé közeledtek, nem néztek hátra csak a küldetés sikere pislogott az elméjükben.
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 14, 2009 10:49 pm

// Konoha sorsa egy árverésen //

Végül sikerült a kombinációt összehozni, az ellenfelem pedig ájultan hevert a földön. Leguggoltam hozzá, azután így szóltam:
- Szerencséd, hogy engem fogtál ki. Nem biztos, hogy a többiek megkímélték volna az életed...
Ezt követően lassan felemelkedtem.
- Köszönöm srácok! Már nincs szükségem a segítségetekre.- mondtam a négy klónomnak tűnő farkasnak, akik bólintottak, elköszöntek, és füstté váltak. Erősebbre kötöttem a fejemen a homlokvédőt, mert egy kicsit ki volt lazulva. Deaktiváltam a Kekkei Genkaiomat is, s csak összeráncolt homlokkal álltam az esőben egy pár percig.
~ Mi a francért nézek itt, mint szamár a hegyen? Ideje indulni.~ gondoltam magamban, azután magamhoz vettem az eldobott fegyvereket. Egy hatalmas elrugaszkodás után már az egyik fa ágán álltam, ahonnan egyenesen a küzdelem előtti találkozási pont felé vettem az irányt. Mind találkoztunk, de már a távolból emberi hangokat lehetett hallani.
- A mocskok észrevettek minket. Sürgősen el kellene húznunk a csíkot.- javasoltam, mialatt a hang irányába fordítottam a fejemet.
~ Soha rosszabbkor nem történhetett volna ez... Most mit tehetünk? Harc esetén nem valószínű, hogy túlélnénk.~ merengtem. Ekkor egy nagy robbanást lehetett hallani, a régebbi szökéses incidensnél lévő fal leomlott. Elhatároztuk, ott lógunk meg, azután gyorsan futni is kezdtünk a menekülés irányába.
- Srácok! A határig ezek nem hiszem, hogy hagynak minket, szóval javasolnék valamit. Kicsit lefékezhetnénk a hatalmas lendületüket. Az ötletem a következő. Most kapcsoljunk Shunsin no Jutsura!- közben kézpecséttel aktiváltam is a technikát.- A fal után helyezzük el az összes megmaradt robbanó jegyzetünket a fáknál, rejtőzzünk el, figyeljük ki mikor érnek oda, és rendezzünk nekik egy szép kis tűzijátékot, amiért ilyen kedves vendéglátók voltak! Ezzel talán le tudjuk őket lassítani, valamit a létszámuk is megcsappan. Mit szóltok hozzá?- érdeklődtem tervem elmondása után két Gennin társamtól.
Vissza az elejére Go down
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue1400/4000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 15, 2009 5:43 pm

Mikor elintéztem az ellenfelem kiszedtem a hátából a kunaiokat és ezt mormogtam:
- Hogy lehet így összevérezni mindent?
Ezután elmentem a találkozási pontra, szerencsére mindenki ott volt. Ezután hallottunk valami menetelés és különböző hangokat...Észrevettek.
- A mocskok észrevettek minket. Sürgősen el kellene húznunk a csíkot.-mondta Kodama.
De egy pár másodperccel később egy nagy robbanást hallottunk: a fal ledőlt, szabad a kijárat előttünk. Kodamának támadt egy ötlete:
- Srácok! A határig ezek nem hiszem, hogy hagynak minket, szóval javasolnék valamit. Kicsit lefékezhetnénk a hatalmas lendületüket. Az ötletem a következő. Most kapcsoljunk Shunsin no Jutsura!- közben kézpecséttel aktiváltam is a technikát.- A fal után helyezzük el az összes megmaradt robbanó jegyzetünket a fáknál, rejtőzzünk el, figyeljük ki mikor érnek oda, és rendezzünk nekik egy szép kis tűzijátékot, amiért ilyen kedves vendéglátók voltak! Ezzel talán le tudjuk őket lassítani, valamit a létszámuk is megcsappan. Mit szóltok hozzá?
- Én benne vagyok.-bólogattam egyetértően.
Mikor aztán elhelyeztük a robbanócetliket, vártuk az ellenséget. Aztán mikor odaértek ennyit halhattak:
- Kassei!
És bumm bumm bummmmm!! Felrobbant, de ez még korántsem jelenti azt, hogy nem élték volna túl...
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 16, 2009 1:57 pm

Bevált a tervem és így le is győztem az ellenséges ninját. Odamentem a faághoz, amibe belerepítettem majd kiszedtem belőle a shurikeneket és a Shirasaya-Katanámat. Eztán elindultam a találkozási pontra út közben kikapcsoltam a byakugant mert már nem maradt olyan sok chakrám, mikor oda értem már mindenki ott volt. Hirtelen hangokat lehetett hallani, amik ellenségeké lehettek.
- A mocskok észrevettek minket. Sürgősen el kellene húznunk a csíkot. – javasolta Kodama majd nem sokkal később egy nagy robbanást lehetett hallani a fal leomlott még egy problémával kevesebb volt így már. Kodamának eztán támadt egy ötlete:
- Srácok! A határig ezek nem hiszem, hogy hagynak minket, szóval javasolnék valamit. Kicsit lefékezhetnénk a hatalmas lendületüket. Az ötletem a következő. Most kapcsoljunk Shunsin no Jutsura! - közben Kodama aktiválta a technikát - A fal után helyezzük el az összes megmaradt robbanó jegyzetünket a fáknál, rejtőzzünk el, figyeljük ki mikor érnek oda, és rendezzünk nekik egy szép kis tűzijátékot, amiért ilyen kedves vendéglátók voltak! Ezzel talán le tudjuk őket lassítani, valamit a létszámuk is megcsappan. Mit szóltok hozzá?
- Én benne vagyok. – mondta Chomaru
- Szerintem ez jó terv, így benne vagyok. – mondtam eztán elkezdtük elhelyezni a robbanó jegyzeteket vártunk az ellenségre majd mikor odaértek felrobbantottuk őket.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue40000/40000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 16, 2009 4:16 pm

// Konoha sorsa egy árverésen //

A geninekből álló csapat egy tervet eszelt ki, miszerint a megmaradt robbanójegyzeteket a közeli fákra teszik, majd az ellenséget bevárják és amikor a csapdába sétállnak felrobbantják azt. A geninek lapulva figyelték miközben az ellenség a fákon ugrálva közeledett a csapda felé, viszont a szemük megakadt egy vézna ellenséges shinobin. Az idő alkalmas volt így, tehát felrobbantották a fákra helyezett robbanócetliket és hatalmas robbanás után kezdett elülni a por és füst. Az ellenségek megsemmisültek vagy a kidőlt fák nyomták agyon őket. A por teljesen elült és látták a szörnyű igazságot, hogy egy vézna shinobi egy furcsa lila erőteret húzott fel, így 10-20 shinobi túlélte, viszont azok nagyon jól erőlétben voltak. A shinobik egymásra néztek és egy bólintás után eldöntötték, hogy ideje lesz aktiválni a Shunsin no jutsu-t. A srácok fákon ugrálva haladtak előre és tértek ki a feléjük érkező kunai-októl és shuriken-ektől. Egyetlen céljük volt, hogy elérjék a határt, viszont pár száz méter választotta el őket. Hatalmas rétre érkeztek, így tehát nem tehettek mást az életük árán harcolni fognak. Választhatnak, hogy ott maradnak hárman és harcolnak vagy valakit elküldenek konohába, hogy a küldetés sikerüljön.

//A választás rajtatok múlik, de vigyázzatok, mert ha rossz döntést hoztok, könnydeén balul sülhet el a küldetés.//
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 16, 2009 6:36 pm

// Konoha sorsa egy árverésen //

A robbanás sikeres volt, egy páran bele is haltak, vagy az erdőben kidőlt fák okozták halálukat. Amint elmúlt a füst, egy számunkra rossz dolog történt. Az egyik ninja valamiféle védőburokkal védte meg társait, tehát viszonylag sokan túlélték.
~ Ki a halál az a fickó? Miféle képesség birtokában van? Ez így nem lesz jó. Nagyon nem...~ gondoltam magamban, miközben nekilapultam a fának. Ránéztem a többiekre, majd aktiváltuk a Shunsin no Jutsut. Megiramodtunk az országhatár irányába. Útközben kunaiok, valamint shurikenek egyaránt száguldoztak felénk. Előkaptam a két wakizashimat, amellyel próbáltam elütögetni az irányomba tartó fegyvereket, persze manővereztem is a fákon, nehogy akár egy is eltaláljon. Ebben a helyzetben nem lehetett még egy sérülést megengedni magamnak.
~ Már nem sok kell. Meg fogjuk csinálni!~ bizakodtam gondolatokban. Valami rétre érkeztünk, ami rosszabbkor nem is bukkanhatott volna az utunkba. Tudtuk, harcolnunk kell, ugyanis ez a hely alkalmatlan a menekülésre. Az eső még mindig szakadt. Lefékeztem a fűben, majd az ellenség felé fordultam.
-... Ma valahogy minden összejött... Nincs igazam srácok?...- kérdeztem halkan, szomorúnak tűnő hangon háttal állva társaimnak. Pedig még egy félmosoly is elejtettem itt a halál küszöbén. Behunytam a szemeimet, ezt követően kinyitottam, de már az Aogan villant fel benne. Két választásunk volt. Harcolni, vagy megvédeni egyikünknek menekülési útvonalat.
- Ez a tekercs nagyon fontos. Ha ellenség kezére jut, akkor Konoha könnyen elveszhet. Amennyiben mindannyian harcolni maradunk, előfordulhat, hogy meghalunk, a dokumentumot meg elveszi az ellenfél. Ha ketten itt maradunk, egyikünk elviszi a tekercset, a másik kettő pedig feltartja a támadókat, ráadásul még van esélyük a túlélésre is. Nyilván ebből rájöttetek, én mire szavazok. Ez a választás lényegében kizárja a vereség esélyét. Viszont megnő az elhalálozás lehetősége...- jelentettem ki, miközben megvakartam a tarkómat.
- Eddig alig használtam el Chakrát, meg amúgy is valami hasonló véget képzeltem el magamnak. Igaz még nem ilyen korán... Tehát akár mi is történjék, itt maradok.- közöltem végül a döntésemet a barátaimmal. Ha a szavazásban alul maradok, s mind harcolunk, akkor sem nagyon mondok majd semmit. Hiszen, amennyiben itt hagyom a fogam, úgyis mindegy lesz már mi történik Konohával. Számomra legalábbis. Bár nem ismerjük az ellenfél erejét, tehát akár győzhetünk is. Hamarosan minden ki fog derülni.
Vissza az elejére Go down
Chomaru MitarashiHozzászólások száma : 53
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 07.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue1400/4000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (1400/4000)
Szint: Genin (1.szint)
Kekkei Genkai: Fujingan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 16, 2009 9:56 pm

Az akció nem volt annyira sikeres, de legalább már csak 10-20-an voltak. Menekülni kellett, de egy rétre értünk ahol mozgó céltáblákká változtunk. Megálltunk..Nem volt semmi értelme a menekülésnek. Választanunk kellett...Kodama az mellett döntött, hogy ketten tartsák fel a támadókat, egy pedig menjen Konohába...Én is ezt választottam.. Előre léptem és ezt mondtam.
- Elviszem a tekercset Konohába....- majd kézjeleket mutogattam és megidéztem a griffemet- De azért nem hagylak titeket itt, búcsúajándék nélkül!-nevettem és utána kombináltam a griffem tűz és az én szél elemű jutsumat az ellenfelek ellen:
- Katon: Ryuuka no jutsu!
- Fuuton: Kamikaze!
Ezután hatalmas tűz szállt az ellenfél felé. Kihasználtam a nagy füstöt és felugrottam a griffem hátára.
- Kodama a tekercset!- kiáltottam oda.
Majd ő gyorsan kikapta a zsebéből és odadobta hozzám.
- Isten véletek! Amint tudok jövök a felmentősereggel! Sok szerencsét barátaim! Szállj!- kiáltottam és már a felhőket szelve Konoha felé tartottam...
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 17, 2009 2:49 pm

A terv hogy felrobbantsuk a sok dühös Eső országi shinobit nem teljesen vált be tízen vagy húszan túlélték a robbanást egy védekező technikával. Aktiváltam a Shunsin no Jutsut és elindultunk nagy sebességgel a határ felé közben kunaiokal és shurikenek dobáltak minket a megmaradt ninják nem kapcsoltam be a byakugant mert tartalékoltam a chakrámat így cikcakkban mentem. Nem sokkal később egy rétre értünk.
-... Ma valahogy minden összejött... Nincs igazam srácok?... - mondta szomorú hangon Kodama.
- Hát ja. - mondtam fáradtan elkeseredet hangon. Két választásunk volt vagy az hogy az egyikünk elviszi a tekercset Konohába és két ember fedezi, vagy harcolni.

- Ez a tekercs nagyon fontos. Ha ellenség kezére jut, akkor Konoha könnyen elveszhet. Amennyiben mindannyian harcolni maradunk, előfordulhat, hogy meghalunk, a dokumentumot meg elveszi az ellenfél. Ha ketten itt maradunk, egyikünk elviszi a tekercset, a másik kettő pedig feltartja a támadókat, ráadásul még van esélyük a túlélésre is. Nyilván ebből rájöttetek, én mire szavazok. Ez a választás lényegében kizárja a vereség esélyét. Viszont megnő az elhalálozás lehetősége... - jelentette ki Kodama Chomaru is erre szavazott.
- Így nincs más választásom én is itt maradok lehet, hogy meghalok, de legalább csata közben. – közöltem a többiekkel, eztán a katanámat kirántottam a tokjából.

- Eddig alig használtam el Chakrát, meg amúgy is valami hasonló véget képzeltem el magamnak. Igaz még nem ilyen korán... Tehát akár mi is történjék, itt maradok. - mondta Kodama.
- Elviszem a tekercset Konohába.... - mondta Chomaru eztán kézjeleket mutogatott és egy griffet idézett meg. - De azért nem hagylak titeket itt, búcsúajándék nélkül! - mondta nevetve és csinált a griffjével egy tűz jutsut ő pedig egy szél jutsut a nagy kombinát jutsutól füst keletkezett Chomaru felszállt a griffje hátára. Kodamától eztán elkérte a tekercset.
- Isten véletek! Amint tudok jövök a felmentősereggel! Sok szerencsét barátaim! Szállj! - mondta Chomaru és elszállt. Még odakiáltottam:
- Ég veled és neked is sok szerencsét! - kiáltottam majd bekapcsoltam a byakuganom. - Akkor próbáljunk egyet sem elengedni innen. - mondtam Kodamának vigyorogva majd vártam, amíg az egyik támad.
Vissza az elejére Go down
Yakushi Kabuto
BoardKage
BoardKage


Hozzászólások száma : 62
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jul. 22.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue40000/40000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (40000/40000)
Szint: BoardKage 2
Kekkei Genkai: -

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 17, 2009 3:14 pm

//Konoha sorsa egy árverésen//

Tehát a hatalmas réten eldöntötték a fiatal shinobik, hogy Chomaru megy az idézett griffjével konohába a tekercsel. A két srác, Kodama és Mitsuhide maradtak és szembeszálltak a megmaradt ninjákkal. Hirtelen a két shinobi ezt halotta:

- Katon: Ryuuka no jutsu!
- Fuuton: Kamikaze!...
-Alkalmazta Chomaru és az idézett lénye a magasból. Az őrületesen nagy támadás egyenesen az ellenségbe csapódott, és végre a pajzs megtört így már csak 10 ellenség maradt.
Mitsuhide és Kodama akcióba lendültek és próbálták likvidálni a megmaradt ellenségeket. Sajnálatos módon újabb shinobik érkeztek az erdő sötétségéből és újból 30-40-en voltak. A két srác a kimerülésig harcolt, és mikor egyszerre csuklottak össze ezt halották:

-Fuuton: Daitoppa...
-Katon: Goukakyuu no Jutsu...
-Raiton: Rairyuu no Tatsumaki...
-Doton: Yomi Numa...

Felébredve körülnéztek és látták, hogy a négy ANBU közöl kettő őket gyógyítja. Felültek majd magyarázatot követeltek a szemükkel. Az egyik orvosa ANBU elmagyarázta a dolgokat:
-A közelben tartózkodtunk, így amikor megláttuk az egyik shinobit, gondoltuk, hogy segítségért siet, viszont nem értük el, így tehát az ellenkező irányba siettük, és likvidáltuk az ellenséget.
-Mosolyodott el a maszk alatt a shinobi:
-Nyugodtan dőljetek hátra most meggyógyultak aztán már vissza is mehettek konohába.
-Fejezte be a mondanivalóját az ANBU és folytatta a gyógyítást...

//Chomaru a hazaúton te már nem veszel részt mivel már Konohában vagy. Ezért te majd a kapuba várod őket és a legközelebbi postot írod oda, ha megérkezik Kodama és Mitsuhide//
Vissza az elejére Go down
Yoshizawa KodamaHozzászólások száma : 243
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Mar. 06.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Aoi Hi no Jutsu (Kék Tűz Jutsu) - Aogan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 17, 2009 6:54 pm

// Konoha sora egy árverésen //

Végül arra a döntésre jutottunk, hogy Chomaru lesz, aki visszajuttatja a dokumentumot a Levelek Közt Rejtőző Faluba. Létrehozott még utoljára egy Tűz és Szél Jutsu kombinációt, amellyel megsemmisítette a védőpajzsot. Sajnos az ellenfeleink újra erősítést kaptak.

- Isten véletek! Amint tudok jövök a felmentősereggel! Sok szerencsét barátaim! Szállj!- köszönt el Chomaru.
- Ég veled és neked is sok szerencsét!- kiáltott utána Mitsuhide.
- Légy óvatos! Viszlát barátom!- búcsúztam el én is csapattársamtól. Ketten maradtunk a Hyuuga klán tagjával. Ránéztem a srácra, és ugyan azt az elkötelezett, önfeláldozásra kész tekintetet véltem rajta felfedezni, melyre számítottam. Elmosolyodtam, miközben két kezemmel a tarkómhoz nyúltam, s megerősítettem a fejpántomon a csomót.
- Akkor próbáljunk egyet sem elengedni innen.- javasolta a ninja vigyorogva. Erre behunytam a szememet, támadó állásba helyezkedtem.
- Heh! Arra mérget vehetsz. Nem lennék most a helyükben.- mondtam, mialatt megjelent a szám jobb oldala felé húzódó félmosoly. Kézpecsétek után megidéztem Erupumarut.
- Hát itt meg mi folyik Kodama?- kérdezte tőlem a farkas.
- Lehet, hogy az utolsó csatámat vívom most. Velem tartasz?- érdeklődtem a kölyökre tekintve.
- Mindhalálig...- szólalt meg, miután felvette az alakomat egy Henge no Jutsuval.
- Ez a beszéd. Akkor rajta!- kiáltottam el magamat. Aktiváltuk a Shunsin no Jutsut és a Kék Tűz Jutsut, majd nekirontottunk az ellenségnek. Kirántottam tokjából a két wakizashimat, amit Erupumaru is megtett, utána pedig elkezdtük vagdosni az ellenséget. Erupumaru beugrott vagy öt ember közé, eztán pörögni kezdett, a fegyvereket pedig eltartotta a testétől. Mikor az egyik shinobi belemélyesztette volna a fegyverét egy Kawarimi no Jutsuval eltűnt. A fickó katanája egy fatönkbe állt. Ebben a pillanatban én a levegőbe ugrottam, pont az öt csávó fölé.
- Katon: Goukakyuu no Jutsu!- hangzott kézpecséteket követően a mondat, a kék színű nagy tűzgolyó meg már a ninják felé haladt. A földre érkeztem, ahol már várt az alakomban lévő farkas. Mintha olvastunk volna egymás gondolataiban, kicsit felpattantam, ő elkapta a lábaimat, pörgetni kezdett körbe, ezalatt én a két wakizashit kinyújtottam. Így, mintha egy tornádót képeztünk volna, ami nem beszippant, hanem kettészel. Mikor már szédülni kezdtem, elkiáltottam magam:
- Most!
Erupumaru feldobott az égbe, ő pedig elrohant alólam. Ebben a pillanatban kézjele után így szóltam:
- Aoi Katon: Aoi Hikoumaru!
Egy hatalmas tűzlabda száguldott lefelé, ám az elkezdett szétszakadozni, majd 10 kisebb tűzcsóva lett belőle, amelyek különböző személyeket vettek célpontba. Lehuppantam a talajra, beálltam Erupumaru háta mögé. A felénk száguldó kunaiokat, shurikeneket próbáltuk védeni pengéinkkel.
- Hogy állsz?- kérdezte az idézett lény.
- Még bírom... De nem látok sok lehetőséget a túlélésre.- jelentettem ki vicsorítva.
- Rengetegen vannak, hogy rohadnának meg!- káromkodta el magát Erupumaru.
- Merre van Mitsuhide?
- Nem látom, viszont érzem a szagát. Még mindig harcol.
- Akkor mi se maradjunk alul. Váljunk szét, mert ha így folytatjuk tűpárnaként végezzük.- javasoltam, mivel ez idő alatt már két shuriken fúródott a lábamba, egy kunai felhasította a bal alkaromon a bőrt, egy katana pedig megsúrolta a mellkasom, viszont attól még vérzett. Az alakomban lévő Erupumaru sem állt a legjobban, talán őt még több sebesülés is érte, mint engem, hiszen nem szokott még teljesen bele a testemben való harcba. Ekkor mindketten szétváltunk. Bevetődtem a tömegbe, de kaptam egy nagy rúgást a gyomromba, plusz egy öklöst a képembe, ettől hátraestem a földre.
~ Fenébe! Nem hagyhatom cserben a barátaimat... Chomaru! Mitsuhide! Megígértem, hogy kitartok. Nem szabad feladnom... Muszáj lábra állnom!! Gyerünk! Gyerünk!! Gyerünk!!!!!!~ gondolataimban szinte már ordítottam, de sikerült felállnom. Kicsit kezdett homályosodni a látásom, szédülni a fejem. A körülöttem állók vigyorogtak. Letöröltem a vért a számról, ezt követően elkiáltottam magam:
- Konoha Dai Senkou!!
Az erőteljes rúgással azt céloztam meg, aki gyomorba rúgott. Megfordultam, és észrevettem a fickót, akitől az öklöst kaptam.
- Haver, ez egy kicsit jobban fog fájni!! Konoha Raiken!- mondtam, azután szerettem volna alaposan képen törölni a fiatalembert.
~ Ennyi... A lábaim nem képesek megtartani... Franc!~ mondtam magamban, s majdnem teljesen eszméletlenül a talajra zúgtam. Utolsó percben pár Jutsu nevét hallottam, sajnos már nem volt erőm megnézni, ki aktiválja őket. Ahogy felébredtem két orvosi ninja gyógyított minket. ANBU-k voltak.
- M- mi történt?- kérdeztem.
- A közelben tartózkodtunk, így amikor megláttuk az egyik shinobit, gondoltuk, hogy segítségért siet, viszont nem értük el, így tehát az ellenkező irányba siettük, és likvidáltuk az ellenséget. Nyugodtan dőljetek hátra most meggyógyultak aztán már vissza is mehettek Konohába.- értesített minket a férfi, én meg így szóltam:
- Mindjárt jövök...
Az ANBU akarata ellenére nehezen lábra álltam, elkullogtam Erupumaruért, aki eszméletlenül feküdt a a holtak közt. Felvettem, visszavonszoltam magam az orvosi ninjához. Leültem a földre egy sziklának támasztva hátamat. Az ölemben ott feküdt a farkas, miközben halvány mosollyal az arcomon a fejét simogattam.
- Uram!... Meg tudná őt is gyógyítani?? Köszönöm...- mondtam, ezután pihentettem a szemeimet.
Vissza az elejére Go down
Hyuuga MitsuhideHozzászólások száma : 93
Age : 25
Reputation : 0
Registration date : 2009. Jun. 28.

Karakterinformáció
Chakra:
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Left_bar_bleue10000/14000Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty_bar_bleue  (10000/14000)
Szint: Chuunin (1.szint)
Kekkei Genkai: Byakugan

Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 19, 2009 1:46 pm

// Konoha sora egy árverésen //

Kodama támadó állást vett fel majd így szólt:
- Heh! Arra mérget vehetsz. Nem lennék most a helyükben. - mondtam Kodama és kézpecsétek után megidézte Erupumarut.
- Hát itt meg mi folyik Kodama? - kérdezte tőle Erupomaru.
- Lehet, hogy az utolsó csatámat vívom most. Velem tartasz? - kérdezte a Yosizava barátom a farkastól.
- Mindhalálig... - szólalt meg Erupomaru miután felvette Kodama alakját.
- Ez a beszéd. Akkor rajta! - kiáltotta el magát Kodama és nekirontott az ellenségnek.
~ Akkor én is elindulok. - gondoltam magamban és három lassú lépést magabizonytalan lépést tettem eztán aktiváltam kézjelekkel a Shunsin no jutsu majd elkezdtem futni az ellenfeleim felé. Gyorsan magam elé tartottam a kardom majd vágtam egyet, de az egyik ninja megfogta a kardom rendesen belemarkolt az élébe majd egy erős rántással az öklébe húzott. A hasam rohadtul fájt az ütéstől, de rögtön ellöktem magam tőle elgáncsoltam majd így szóltam.
- Hakke Hasangeki! - mondtam s egy nagy lökéssel az ellenfelet egy közeli fának löktek, ami a tisztástól vagy harminc méterre helyezkedett el. Eztán két ninja két irányból akart volna bevinni egy ütést, amikor észrevettem rögtön hátraszaltóztam egyet és beálltam a Hakke Rokujuuyonshou pozícióba.
- Hakke Rokujuuyonshou. - mondtam és rögtön beszaladtam a két sinobi közé majd mindkettőjüknek leadtam harmincnégy ütést. Ettől már elégé lefáradtam, de folytatnom kellet egyik ellenségem már elég közel volt, én a fáradságtól csak úgy 4 méterre vettem észre, ahogy szalad felém egy kunaival nem tudtam ilyen gyorsan megcsinálni a kaitent így ösztönös módon magam elé tettem a kezem és védekeztem. Az eső falusi rögtön belevágta a kezembe a kunaiját. Pár másodpercig álltunk egymás előtt, de aztán a másik kezével nyúlt volna már a zsebébe nem vártam addig, amíg elővesz valamit ezért gyorsan hasba rúgtam. Ettől összegörnyedt s a hasát fogta.
~ Nem tud védekezni most kell támadnom. - gondoltam és állon rúgtam. Kifújtam magamat és megfogtam a kunait, ami a kezemben volt, de amikor vettem volna ki megint rám támadott egy shinobi. Túl gyorsan jött még védekezni se tudtam és sikerült hátulról átszúrnia a vállamat egy tantoval.
Ettől rögtön előrébb dőltem vagy dühösen hátranéztem és elkezdtem pörögni majd ezzel egy Hakkeshou Kaitent képeztem, amitől épen, hogy 5 métere tudtam arrébb lökni az ellenfelemet. Zihálva vettem a levegőt már fele annyian se nagyon voltak talpon, mint eleinte. Egyik ninja felkapta a katanáját és minden erejéből elkezdet felém futni.
~ Még egy gyenge kaitenre van erőm. - gondoltam és megint beálltam a kaiten védekező pozíciójába, s mikor közel ért és szúrni akart csináltam egy kaitent. Amitől a kardjának egy negyede éles szilánkokra tőrt. De mikor abbahagytam a kaitent ő még mindég szúrt és sikerült a hasamba szúrnia a kardját, aminek a töréstől vagy öt hegyes szilán alkotta az elejét. Ettől térdre rogytam majd az ellenséges shinobi kihúzta a kardját a hasamból eztán lábbal teljesen ellökött és a puha fűbe estem hátra. Sajnálatos módon vettem észre a fűben feküdve, hogy jön még egy csomó esőninja.

~ Úgy tűnik itt a vége. – gondoltam eztán felém állt a sinobi és a megcsonkolt kardjával egy erős szúrást akart indítani a mellkasom felé. Pár másodperc múlva az ellenfelem felfigyelt valamire és valakiktől ezt lehetett hallani:
-Fuuton: Daitoppa...
-Katon: Goukakyuu no Jutsu...
-Raiton: Rairyuu no Tatsumaki...
-Doton: Yomi Numa...

Az ellenségemet egy hatalmas széllöket elvitte. Eztán nem sokkal később hirtelen minden úgy elsötétült és eszméletemet vesztettem. Amikor felébredtem láttam, hogy egy ANBU gyógyít. Oldalra pillantottam és láttam, hogy Kodama életben van ettől megkönnyebbültem majd az egyik ANBU orvos így szólt:
-A közelben tartózkodtunk, így amikor megláttuk az egyik shinobit, gondoltuk, hogy segítségért siet, viszont nem értük el, így tehát az ellenkező irányba siettük, és likvidáltuk az ellensége. Nyugodtan dőljetek hátra most meggyógyultak aztán már vissza is mehettek Konohába. – közölte velünk az ANBU. Nem sokkal később Kodama elment és az orvosokhoz hozta Erupumarut. Eztán nagy nehezen felültem és a két kezemmel támasztottam magam.
- Ez elég nagy csata volt nem Kodama? – kérdeztem Kodamától mosollyal az arcomon.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Eső Országa - Esőerdők - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eső Országa - Esőerdők   Eső Országa - Esőerdők - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Eső Országa - Esőerdők
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
★ 2009 február - 2010 június ★ :: Játéktér :: Eső Országa-
Ugrás: